هدایت شده از mesaghمیثاق
.
🔻 تجربه ی خونآشام شدن با سایت ایرانی "با سلام"
با سلام به مسئولین بی کفایتی که عرضهی نظارت روی فضای مجازی و سایت داخلی را هم ندارند بعد از نظارت روی فضای مجازی و پلتفرم های خارجی دم میزنند!!
اگه عرضه ی نظارت ندارید حداقل پلتفرم روی پلتفرم تولید نکنید و مردم رو سرکار نزارید.
گاندو
هدایت شده از mesaghمیثاق
▪️در آستانه یوم النکبه؛ وبسایت سازمان تروریستی- صهیونیستی شاباک هک شد
یک گروه هکری به نام «آنانیموس سودان» امروز (چهارشنبه) از هک وبسایت سازمان بنادر و بندر «حیفا» و وبسایت سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک یا شین بِت) رژیم صهیونیستی خبر داد.
دیروز (سه شنبه) نیز وبسایت سازمان تروریستی موساد و وبسایت سازمان تأمین اجتماعی رژیم صهیونیستی هدف حمله هکری قرار گرفت.
گروه هکری «آنانیموس سودان» پیش از این بارها اقدام به هک وبسایتها و سیستمهای مختلف
نهادهای رژیم اشغالگر کرده است.
گاندو
هدایت شده از mesaghمیثاق
28.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حیوانانگاری انسان که این روزها تبدیل به یک سبک زندگی در غرب شده از کجا نشات گرفته؟
سبک زندگی که با انیمیشنسازی به صورت ناملموس ذهن کودکان و در هالیوود ذهن بزرگسالان را تسخیر میکند
فاجعهای که غرب با رقم زدن آن باعث شده عدهای از مردم زیست حیوانی را به زیست انسانی ترجیح بدهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️صحبت هایی که باعث بیکاری مجری مشهور فاکس نیوز شد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ به یاد اسطورهای که نمیشناسیمش!
🔹اگر تاریخ شفاهی فعالین انقلابی در دهه پنجاه را خوانده یا شنیده باشید، شکلگیری یک نبرد فرهنگی در دل جامعه طبقاتی آن روزها را هم خواهید دید.
🔸جایی که از یک طرف حکومت پهلوی با رونق بخشیدن به سینماها و مشروبفروشیها و... تلاش میکند فرهنگ اسلامی را به فرهنگ و سبک زندگی غربی تغییر دهد؛ و از طرف دیگر عدهای از مردم که باورهای دینی جامعه را در خطر میبینند با احیای مساجد دست به مقابله میزنند.
🔹یکی از این مسجدها، مسجد جواد الائمه تهران است. داستان مسجد جوادالائمه، داستان قهرمانهایی است که با دست خالی توانستند در این نبرد نابرابر پیروز شوند.
🔸#امیرحسین_فردی، نامی است که شاید خیلیها نشنیدهاند. اما بدون شک او قهرمان اصلی مسجد جوادالائمه در این نبرد فرهنگی بود. کسی که نیاز لحظه را به خوبی میشناخت، و به خوبی هم پاسخ میداد. بدون اینکه منتظر حکم یا ابلاغیه و دستورالعملی از جایی باشد. از قصهگویی و تئاتر و نویسندگی در مسجد جوادالائمه گرفته تا تأسیس حوزه هنری انقلاب اسلامی و مجلهی کیهان بچهها و...
🔹 ۵ اردیبهشت، دهمین سالروز عروج امیر ادبیات انقلاب اسلامی، امیرحسین فردی بود. روحش شاد.
🔺 این کلیپ گزیدهای از مستند شکوفههای زمستان، به کارگردانی تورج کلانتری است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کاش یک نفر متن قانون اساسی را آنجا میخواند!
🔹 دکتر غنینژاد در مناظره با دکتر درخشان، اصول ۴۳ و ۴۴ را به اندیشههای چپ و کمونیستی نسبت میدهد که هدف آن سپردن اقتصاد به دست دولت است.
🔸او سرمنشا این بخش قانون را تفکرات چپگرایانه و سوسیالیستی افرادی همچون بنیصدر، شریعتی و از جمله شهید بهشتی میداند.
🔻بدون هیچ توضیح اضافی و قضاوتی دعوت میکنیم بند ۲ اصل ۴۳ قانون اساسی را خودتان بخوانید:
۲ - تأمین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قرار دادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، در شکل تعاونی، از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر که نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص منتهی شود و نه دولت را به صورت یک کارفرمای بزرگ مطلق درآورد. این اقدام باید با رعایت ضرورت های حاکم بر برنامه ریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد صورت گیرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ بهشتی؛ همچنان مظلوم...
🔹ما باید روی اقتصاد تعاونی به عنوان یک وسیله و عامل برای #غیردولتی_کردن_اقتصاد تکیه کنیم و #خط_جمهوری_اسلامی این است که دخالت مستقیم دولت، چه در اقتصاد و چه در اداره مملکت، هرچه کمتر شود؛ این خط کلی است.
🔸به عنوان یک نقطه نظر کلی عرض می کنم که نقش دولت به صورت مستقیم و #دخالت_مستقیم روزبه روز #باید_کمتر_شود؛ اما وقتی نقش دولت کمتر می شود، نباید جایش را به قطبهای #سلطه_اقتصادی یعنی #سرمایه_داری یا قطب های سلطه سیاسی بسپارد ...
🔹حتی الامکان در بخش عظیمی از اقتصاد یا تمام آن میتوانیم طوری عمل کنیم که دولت کمتر دست اندرکار باشد و مردم دست اندرکار باشند. اما در عین حال، به سمت #سرمایه_داری_شوم هم کشانده نشویم ...
📚 #شهیدبهشتی، نظام اقتصادی در اسلام (مباحث کاربردی ) ۱۳۹۷، تهران: انتشارات روزنه صص۲۱۱-۲۱۲
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 باید این توهمات را از بین ببریم، نشست جورج تاون یک فاجعه و شکست بود!
👤 #پتکین_آذرمهر، تحلیلگر سیاسی
✅ مثل دیگر براندازها که بعد از فروپاشی اتحاد اپوزیسیون صدای انتقادشان بلنده شده، در شبکه منوتو گفت: قولهای این افراد عملی نمیشود و این سیکل مرتبا تکرار میشود؛ فحاشیها و اختلافات بیشتر شد و باعث گسست شد نه اتحاد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 راز اصرار انگلیس برای طولانی شدن جنگ اوکراین
✅ موضع انگلیس مخالف با کشورهای میانجی جنگ است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بعد از این که اروپاییها از روسیه خارج شدند، روسها حتی نوشابه کوکاکولا را هم از ایران وارد میکنند
👤 #کامبیز_میرکریمی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه:
✅ بعد از سفر رئیس جمهور به روسیه حجم زیادی از کالاها به سمت کریدور شمال جنوب آمده است، متاسفانه با این همه ظرفیت صادرات به روسیه، مشکل کشتی برای صادرات به این کشور هنوز حل نشده است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 استیضاحِ وحدت؟
👤 #محسن_مهدیان
🔹 رهبرانقلاب اخیرا طی چند سخنرانی بر وحدت مسئولین تاکید کردند. این درحالی است که مجلس تصمیم دارد وزیر صمت را استضاح کند. برخی معتقدند این استیضاح خلاف تاکید بر وحدت است.
👈در این باره ذکر چند نکته ضروری است.
1️⃣یکم. وحدت امری مقطعی نیست. وحدت مسئولین موضوعی نیست که صرفا برای این ایام باشد. وحدت یک ضرورت همه زمانی و همه مکانی است. با این توضیح معنی نمی دهد که حق قانونی مجلس در سوال و استیضاح وزیر نادیده گرفته شود.
اما....
2️⃣دوم. تاکید رهبرانقلاب بر وحدت مسوولین چیزی فراتر از یک توصیه اخلاقی و همیشگی است. توجه به این راهبرد سیاسی در یک مقطع زمانی مشخص و آنهم با تکرار تاکیدات، معنادار است. علت هم روشن است. شرایط اقتصادی کشور به نحوی نیست که بدون وحدت و همدلی مشکلات حل شود. اما آیا این الزام اقتضایی نیز دلیلی بر نادیده گرفتن حق مجلس می شود؟
خیر. چرا؟
3️⃣سوم. مجلس حق دارد به وظیفه قانونی خود عمل کند. اما این حق قانونی را باید با رعایت این راهبرد سیاسی در این مقطع خاص ببیند. ماجرا صفر وصد نیست. قابل جمع است.
چطور؟
4️⃣چهارم. وقتی شرایط کشور نیازمند وحدت و همدلی مسوولین است نیازمند مراقبت و ملاحظات بیشتری هستیم. استیضاح حق قانونی است اما قدم آخر را ابتدا برنمی دارند.
✅ تصمیم برای استیضاح نیازمند یک ملاحظه اساسی است.
توجه کنیم که هدف استیضاح نمی تواند و نباید نمایش و تبرج سیاسی باشد. مجلس باید مراقبت کند در سال منتهی به انتخابات گرفتار اقدامات نمایش گونه نشود. این متن بنای قضاوت ندارد؛ اما نباید مجلس خود را در مظان این اتهام قرار دهد. از اینرو اگر اصل بر وحدت است پیش از تقابل ولو قانونی، باید تلاش شود با تعامل و گفت وگوهای علنی و غیرعلنی اختلافات حل و فصل شود. اگر همیشه نیز چنین می کرده است با توجه به ضرورت همدلی در این شرایط خاص، باید مدارای مضاعف داشته باشد.
◀️و اگر پس از همه این مقدمات باز هم نیازبه استیضاح وجود داشت، حجت بر مجلس تمام است و کسی حق ندارد نماینده مردم را به بهانه وحدت از حق قانونی اش منع کند.
💢در نهایت همین نیز یک ملاحظه کلیدی دارد و آن مراعات اخلاق رسانه ای و ادبیات نقد و سوال و تذکر و استیضاح است. اگر قرار بر همدلی و وحدت است نه نماینده های دولت و مجلس، بلکه رسانه های ایندو نیز نباید بر آتش اختلاف بدمند به نحوی که مردم تقابل برداشت کنند. مردم باید از استیضاح خیرخواهی و دلسوزی برداشت کنند که اگر چنین شد همین نیز بر منش وحدت است.