هدایت شده از mesaghمیثاق
شرح ماجرای خودرو؛ مختصر و مفید
من خودرو ندارم اما قطعا مثل همه پیگیر خودروی باکیفیت و قیمت مناسبم.
همچنین حدود دو سال متمرکز بر بحث خودرو در ایران و جهان هستم.
جمعبندی مطالعاتم بصورت خلاصه اینچنین است:
در تناسب قیمت-کیفیت نه خودتحقیری پیرامون خودروی داخلی و نه تصویر آرمانی خودروی خارجی، هیچیک صحیح نیستند.
راهکار انحصار و واردات نیست!
آزادسازی تولید خودروست.
مساله خودروی کشور تقاضای انباشته با قدرت خرید ۲۰۰ تا ۴۰۰میلیون است.
واردات برخلاف تصویرسازی رسانه، هیچ امکانی برای پوشش این تقاضا ندارد و فقط باعث تضعیف معیشت عمومی مردم با رشد تورم از محل گرانی ارز ناشی از تقاضای واردات برای قشر محدودی از سرمایهداران میشود.
وضعیت برخورداری ساکنین مناطق آزاد کشور از خودروهای وارداتی، خود گویای این ماجراست.
این نظر کارشناسی بنده پس از چند هزار صفحه مطالعه و چند صد ساعت مصاحبه با اهل فن است.
شما میتوانید مخالف باشید و در نقد بنده استدلال کنید که قطعا محترم است اما تا به حال در برابر هر اظهارنظر کارشناسی فنی درباره واردات که تاکنون پیشبینیهای محقق شدهای را دارد فعلا فقط تهمت و تخریب عایدی اینجانب بوده است اما با اینحال از هرگونه نظری که باعث مهار تورم و رشد تولید شده و بتواند مسائل پیرامون خودرو را حل نماید با آغوش باز استقبال میکنیم.
✍سیدامیرحسین حسینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
4_5947230004906561382.mp3
15.72M
🎧 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
❤️🌹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 ادامه #کمونیسم به زبان ساده!
🔰 انقلاب ۱۹۱۷، روسیه: [۱ از ۲]
اولین ضربه به مارکسیسم!
_ تبدیل مارکسیسم به مارکسیسم_لنینیسم یا
مارکسیسم روسی!
♦️در انقلاب سال ۱۹۱۷، کمونیستها به رهبری لنین، در مجموع به دو گروه کلی تقسیم میشدند؛
➖ یک جناح، حزب سوسیال دموکرات، معروف به «مِنشویکها» به رهبری «جولیوس مارتوف» مخالف نگاه #انقلابی افراطی بلشویکها (لنین) بودند. دومین جناح، «بُلشویکها» که در میان کمونیستهای روسیه در اکثریت نبودند، اما نظم و انضباط سازمانی قوی داشتند و در نهایت توانستند گروههایی از کارگران و همچنین ملوانان مسلح را با خود همراه کنند و در نهایت «حزب کمونیست اتحاد شوروی» را تشکیل دادند!
➖ نظریات سیاسی لنین با تغییرات زیربنایی در نظریات مارکس همراه بوده است. آنچه در اکتبر ۱۹۱۷ روسیه رخ داد انقلابی بر روی انقلاب بود، یعنی قدرت گیری بلشویکها که بر همین نگاه جدید لنین ( دیکتاتوری پِرولتاریا) تکیه داشت. او فکر میکرد که در اوضاع و شرایط روسیه، رفتن از مرحلهی بورژوازی یا سرمایهداری (مرحله سوم ماتریالیسم تاریخی) به مرحلهی بعد یعنی سوسیالیسم غیرممکن است پس باید پرولتاریا همراه با دهقانان به قدرت سیاسی دست یابند تا مستقیم به سوسیالیسم برسند. بنابراین می توان انقلاب اکتبر را یک انحراف از مارکسیسم به لنینیسم با پیروزی بلشویکها دانست.
📷 عکس از چپ مارکس، انگلس،لنین و استالین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 [۲/۲] مارکسیسم روسی!
➖اقدامات فاجعهبار لنین تا ۱۹۲۱؛
یک برنامه ریاضتی اقتصادی را با عنوان «کمونیسم جنگی» به اجرا گذاشت. این برنامه از ۱۹۱۸ توسط «شورای عالی اقتصاد» شوروی به اجرا گذاشته شد و تا ۱۹۲۱ به طول انجامید. هدف اصلی این برنامه، تامین سلاح و غذا برای ارتش سرخ در جنگ با ارتش سفید ( باقیماندگان سلطنت تزار) بود. کمونیسم جنگی، نارضایتی شدید دهقانان و خرده مالکان را به دنبال داشت، چرا که آنها نمیتوانستند محصول خود را با پول معاوضه کنند و کل مازاد محصول خود را باید به دولت واگذار میکردند.
📌ملیکردن صنایع و مدیریت متمرکز دولت بر اقتصاد داخلی، #انحصار دولت در تجارت خارجی، انضباط شدید کارگران بدون حق اعتصاب، تحمیل کار اجباری بر طبقات غیرکارگر، دریافت کل مازاد محصول از کشاورزان برای توزیع دوباره از مرکز، ممنوعیت کسب و کار خصوصی و اداره نظامی راه آهن از سرفصلهای این برنامه اقتصادی بود. هدف اصلی این برنامه، یعنی کمک به ارتش سرخ برای شکست دادن ارتش سفید و تصرف باقیمانده سرزمینهای امپراتوری تزاری، محقق شد.
_ با افزایش اعتراضات و اعتصابات، لنین
اجرای این سیاست را در ۱۹۲۱ متوقف کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
| کمونیسم به زبان ساده|
🎵 فیلم زیر بازخوانی موسیقی انقلابیِ شوروی در سال ۱۹۳۳ است. سرودِ Polyoshko-pole یکی از سرودهای مشهور روسی است که در دوران اتحاد جماهیر شوروی سروده و ساخته شده است. شعر این اثر از نگاه یک سرباز ارتش سرخ که برای روبهرو شدن با دشمنان وطنش خود را ترک کرده، سروده شده است.
🔻 داس و چکش نماد کمونیسم است.
داس نماد دهقانان و چکش، کارگران
هدایت شده از mesaghمیثاق
29.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎶سرزمین، ای سرزمین من، ای سرزمین پهناور من،
قهرمانان بر پهنه این سرزمین پهناور در راهند،
آه، ای قهرمانان ارتش سرخ.
دختران گریانند،
امروز دختران درماندهاند،
محبوبانشان دارند برای مدتی طولانی میروند،
آه، محبوبانشان دارند آنها را برای پیوستن به ارتش ترک میکنند...
هدایت شده از mesaghمیثاق
•••
🔰 خُب! چی شد؟
مارکس که گفته بود ما پنج مرحله داریم که بشر باید اون مراحل (جبراً = دِتِرمنیسم) رو طی کنه و میرسه به تکامل و اون مرحله آخر و پنجم کمونیسم یا جامعه بدون طبقه هست! تا اینجا درسته؟!
اما پیشبینی مارکس برای جامعه صنعتی مثل آلمان یا انگلیس بود ولی در کشوری مثل روسیه اتفاق افتاد که هنوز توی مرحله فئودالیسم ( اقتصاد کشاورزی) مونده بود!
کمون اولیه» بردهداری» فئودالیسم» سرمایهداری (بورژوازی) » کمونیسم
و همینطور وقتی در روسیه انقلاب میشه، لنین که به قدرت میرسه، میگه چون روسیه هنوز توی مرحله فئودالیسمه، باید با دیکتاتوری از مرحله سرمایهداری رد بشیم و نیازی به دموکراسی که اعتقاد منشویکها بود، نیست ...
هدایت شده از mesaghمیثاق
•••
🔰 کم کم با یادگیری مقدماتیِ این
ایسمها، میخوایم برسیم به این بحث
که چرا مارکسیستهای ایرانی توی یک
حرکت پاندولی از تحرکات سیاسی و از
دست گرفتن سلاح در دهه شصت به
دست گرفتن دوربین و سینما تا دهه نود
در رفت و آمد هستن!
چنانچه از سال ۹۷، چپهای ایرانی، با طرح
موضوع حجاب، خشونت رو در سینما و
شبکههای اجتماعی عادیسازی کردند و از
لاک فرهنگی در اومدن و با لیبرالهای ایرانی همدست شدن!!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•••
🔰 وقتی حسن کچل، لاتِ قمهکش میشود!
🔻تحلیلی بر چراییِ میل به #خشونت در ایران!
➖چند سالی است که برای سینما و سینماگران ایرانی، جنوب شهر تهران جذاب شده است و سینما و شبکههای خانگی پر شده از فیلمها و سریالهایی که بخشی از اخلاق و رفتار مردمان جنوبشهری را به تصویر میکشند اما نه برای نمایش اخلاق و مرامِ از خودگذشتگی و پهلوانی آنها و نه برای نمایش درد و یا فقرشان بلکه برای پررنگ کردن رفتارهای ناهنجاری که بعضاً در جنوبشهر به واسطه نبود عدالت و یا وجود فقر، شکل گرفته است!
🔻 فضای غالب روشنفکری در سینما باعث شده تا آثار ساخته شده متناسب با فضای سیاسیِ موجود باشد و افکار عمومی را با آنچه که نیازهای سیاستمدارن سکولار است، هماهنگ مینماید. زمانی که نیاز به ایجاد جامعهی تسلیمشده بود، «دموکراسی در روز روشن»، «مادر قلب اتمی» و ... ساخته میشد تا در انتخابات بهرهبرداری شود و اما در چند سال اخیر، در جهت ساخت جامعه #خشن تلاش شد طوریکه سریالهای زیادی تولید شد و تعداد آن طوری بالا بود که از نوید محمدزاده تا مجید صالحی، فرزاد فرزین و میلاد کیمرام در نقش خلافکار و یا لات به کار گرفته شدند. سریالها و فیلمهایی که برای سازندگانش برگشت سرمایه اهمیتی نداشت و برای رسیدن به دست مردم با کمترین هزینه، برنامهریزی میشد!