eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.7هزار عکس
169.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
«الهام علی‌اف» رسما تهران را به ترور نماینده مجلس باکو متهم کرد! 🔺الهام علی‌اف در یک نشست بین‌المللی دیگر به ایران حمله کرده و اتهامات یاوه رسانه‌های باکو علیه کشورمان را تکرار کرد! وی گفت: 🔸فرد تروریست یک ساعت در مقابل چشمان پلیس ایران به سفارت ما حمله کرد اما بعدا حکومت علت این اقدام را ‌بی‌عقلی فرد و به‌خاطر زنش اعلام کرد. 🔸مدتی قبل نیز از سوی برخی از اشخاص ایران‌پرست یک نماینده پارلمان ترور شد. مشخص شد که این افراد از ایران دستور گرفته‌اند! 🔸همه این‌ها عبور ایران از خطوط قرمز بود. در حال حاضر روابط با ایران در پایین‌ترین سطح قرار دارد و گفتن اینکه در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد، سخت است. 💢 پ‌ن: قابل‌توجه کسایی که فکر می‌کنن توجه به خواسته‌های رژیم الهام علی‌اف و عمل به اون‌ها وقاحت این اراذل رو کم می‌کنه.
هدایت شده از mesaghمیثاق
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزارت بازرگانی آدرس غلط دادن به مردم است 🔹 روح اله ایزدخواه نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: "تفکیک وزارت بازرگانی پیش از این هم سابقه داشته و یک سیاست شکست خورده است. وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار امکاناتی به جز واردات ندارد چرا که تولید متولی دیگری دارد، ارز در جای دیگر کنترل می‌شود و سیاست‌های اقتصادی و دیپلماسی خارجی نیز از جای دیگر تنظیم می‌شود. بنابراین تنها ابزار در دست این وزارتخانه واردات خواهد بود و اینجا دوگانه بازرگانی یا تولید را خواهیم داشت." 🔹️ وی افزود: "ریشه عدم تنظیم بازار باید معلوم شود. ما معتقدیم که ریشه مشکل عدم تنظیم بازار در سیاست ارزی است. ما نقدینگی، بیکاری و ظرفیت‌های خالی داریم ولی نقدینگی به سمت تولید هدایت نمی‌شود. با ساخت وزارت شق‌القمر نمی‌شود." 🔹️ ایزدخواه تاکید کرد:" تنظیم بازار یک موضوع چندبُعدی است. ابعادی مانند تولید، تجارت، ارز، بانک، امنیتی، سیاست‌های دیپلماسی،فرهنگی و اجتماعی در تنظیم بازار دخیل است. این آدرس غلط به مردم دادن است."
هدایت شده از mesaghمیثاق
👤 توییت استاد ظاهراً گُل روحانی فقط خار داشت! نمایندگان محترم ‎ در اثنای درگیری ما در جریان آزادی ‎، فرصت را غنیمت شمرده و اقدام به تصویب دوفوریت لایحه تشکیل وزارت بازرگانی (بخوانید ‎) نمودند. چطور همین لایحه در دولت روحانی ایراد داشت، در دولت رئیسی خیر!!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامان: دخترم رفته شهر غریب دانشجوعه و درس میخونه.💔 + حالادخترش:🤣😂😂
هدایت شده از mesaghمیثاق
38.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فوری | فیلم کوتاه "تکیه‌گاه" منتشر شد. 🎬 تهیه کننده و کارگردان: مصطفی کرملو 📝 نویسنده: حبیب الله خوشدل 🔴 به مناسبت گرامی‌داشت هفته‌ی معلم 🌹 🗃 تهیه شده در: هما | هنر معلمان انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ قبل از مهاجرت، اینو حتما ببین 🔹اگه قصد مهاجرت داری، لطفا قبلش این ویدئو رو حتما ببین و به دوستان خودت هم معرفی کن. 🔸مهاجرت یه تصمیم بزرگه که همه زندگی رو تحت تاثیر قرار میده. برای اینکه بتونیم در هر مرحله از زندگی بهترین تصمیم رو بگیریم لازمه از قبل به خوبی براش فکر و برنامه‌ریزی کرده باشیم. 🔹مهاجرت از پدیده‌هایی هست که توی کشور ما خیلی تحت تاثیر فضای مجازی و رسانه‌هاست. متاسفانه خیلی از واقعیت‌های مهاجرت توی فضای مجازی بازگو نمیشه و هموطنان عزیز بعد از مهاجرت تازه با چالش‌های مهاجرت مواجه میشن و این میتونه مهاجرت رو با شکست مواجه کنه.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✳️ روز به روز بیشتر می‌شود 🔹بانک‌های مرکزی کره جنوبی و اندونزی یادداشت تفاهمی جهت کنار گذاشتن دلار و استفاده از ارزهای خود برای معاملات دوجانبه امضا کرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️ادامه سکوت سعودی در پرونده ریاست جمهوری لبنان و سرگردانی مخالفان و همپیمانان فرنجیه! 🔺الاخبار: سکوت ادامه دار سعودی در پرونده ریاست جمهوری لبنان که در مورد آمریکایی ها نیز صدق می کند در مقابل پافشاری فرانسه برای به قدرت رساندن سلیمان فرنجیه به عنوان رئیس جمهور و نواف سلام به عنوان نخست وزیر، قرار دارد. 🔺پاتریک دورل، مشاور کاخ الیزه در حضور تعدادی از شخصیت‌ها و احزاب لبنانی، لغو جلسه‌ کمیته ویژه پنج جانبه را قابل تامل خواند. در این میان برخی علت لغو را مخالفت سعودی با دادن نقش به قطری ها و مصری ها برای دخالت در امور لبنان ارزیابی کردند و برخی دیگر علت را در مخالفت فرانسه با این پیامدهای این نشست و احتمال اخلال در طرح این کشور را علت اصلی لغو دانستند. چرا که پاریس نیز ترجیح میدهد پرونده لبنان را صرفا با طرف سعودی و اطلاع طرف آمریکایی ها پیش ببرد. 🔺با این وجود بسیاری در لبنان منتظر بازگشت ولید البخاری سفیر سعودی به بیروت برای شنیدن نظر جدید سعودی بودند، اما تاکنون هیچ ملاقاتی برای البخاری ثبت نشده و او نیز موضعی اتخاذ نکرده است. از سوی دیگر برخی از نمایندگان که روابط خوبی با سفارت سعودی در بیروت دارند نیز تصریح کرده اند که هیچ نشانه ای از موضع جدید سعودی در قبال تحرکات اخیر فرانسوی ها دریافت نکرده اند. 🔺به گفته منابع درگیر در مذاکرات، سعودی به طرف فرانسوی اطلاع داده است که انتخاب سلیمان فرنجیه به عنوان رئیس جمهور را وتو نمی‌کند، اما برای رسیدن وی به کاخ ریاست جمهوری نیز تلاشی نخواهد کرد! بنابراین نباید انتظار داشت که ریاض فشاری بر متحدانش برای حل و فصل مسئله ریاست جمهوری وارد کند. همین منابع افزودند که موضع سعودی در این موضوع با آمریکا تطابق دارد. 🔺 بحث میان فرانسه، سعودی و آمریکا درباره حل و فصل موضوع متوقف نشده است و موارد زیادی از سوی طرف های آمریکایی و سعودی در رابطه با آینده دولت در لبنان به ویژه در زمینه برنامه ها و سیاست ها مطرح است. به گفته الیاس بوصعب تا اینجای کار سمیر جعجع و جبران باسیل با کاندیداتوری فرنجیه مخالفند و در مقابل حزب الله و امل از او حمایت می کنند. 🔺در این میان موضع ایران همچنان ثابت مانده و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در سفر به بیروت اظهار داشت، هیچ تغییری در موضع تهران در خصوص پرونده ریاست جمهوری لبنان ایجاد نشده و این حزب الله است که تصمیمی را که مناسب می بیند، اتخاذ می کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️حمله به رایزنی فرهنگی سعودی در خارطوم؛ ادامه نبرد در سودان رویاهای اقتصادی بن سلمان را تهدید می کند 🔺میدل ایست آی: درحالی که حکومت سعودی تلاش می کند به عنوان یک میانجیگر در بحران سودان عرض اندام کند، امروز ساختمان رایزنی فرهنگی این کشور در خارطوم پایتخت سودان مورد حمله یک گروه مسلح قرار گرفت و تجهیزات آن تخریب و برخی اموال آن مصادره گردید. 🔺تنش در سودان بر سر الحاق شبه نظامیان موسوم به نیروی واکنش سریع وابسته به محمد حمدان دوقلو معروف به حمیدتی در ارتش تحت فرماندهی متحد وی، ژنرال عبدالفتاح البرهان بوجود آمد و هنوز ادامه دارد. 🔺این تنش با حمله سه جانبه نیروهای حمیدتی به منزل البرهان با هدف دستگیری یا کشتن البرهان، رئیس فعلی سودان آغاز شد و منجر به کشته شدن 35 عنصر از افراد گارد ریاست جمهوری گردید ولی برهان از این حمله جان سالم به در برد. 🔺هرچند تاکنون هیچ طرفی مسولیت حمله به رایزنی فرهنگی سعودی را نپذیرفته اما این گونه حملات به نیروهای واکنش سریع که حملات مشابهی به مناطق دیگر انجام داده اند نسبت داده می شود. این نیروها همچنین در روز اول درگیری ها متهم به حمله به یک هواپیمای غیرنظامی سعودی در فرودگاه خارطوم و انهدام آن هستند. 🔺کشورهای سعودی و امارات تلاش می کنند نقش میانجی را میان گروه های درگیر در سودان ایفا کنند اما رویکرد محتاطانه سعودی در این درگیری ها با رویکرد جسورانه امارات در تضاد آشکار است، زیرا سعودی موضع بی طرفانه تری در این درگیری ها اتخاذ کرده اما امارات همدست حمیدتی شناخته می شود. 🔺فرمانده نیروهای واکنش سریع سودان امارات را به مقصد صادرات طلای سودان تبدیل کرده بود و در این کشور حساب بانکی دارد. حمیدتی همچنین دو ماه پیش از شروع جنگ در سودان به امارات سفر کرده و با مسولین ارشد اماراتی از جمله منصور بن زاید دیدار کرده بود. 🔺حمیدتی پیش از این نیز نیروهای خود را به کمک خلیفه حفتر متحد امارات به لیبی اعزام کرده بود و اکنون وال استریت ژورنال می گوید که از حفتر تجهیزات و سلاح دریافت کرده است. 🔺سعودی نگران است جنگ در سودان برنامه های اقتصادی این کشور را که به شدت متکی به سواحل دریای سرخ است به خطر بیندازد. از سوی دیگر امارات که به دریای سرخ دسترسی ندارد تلاش کرده از این نوع درگیری ها به مانند جنگ یمن به عنوان فرصتی برای گسترش حضور خود در این منطقه استراتژیک استفاده کند. 🔺در ماه دسامبر، شرکتی متعلق به طحنون بن زاید، مستشار امنیت ملی امارات، قراردادی را برای توسعه یک بندر جدید به ارزش 6 میلیارد دلار در 200 مایلی شمال پورت‌سودان امضا کرده بود. 🔺دیوید هرست در یادداشتی در میدل ایست آی توضیح می دهد که چرا حمیدتی نمیتوانست بدون چراغ سبز ابوظبی برعلیه برهان بشورد و چگونه ابوظبی مصر را که از حامیان اصلی ارتش سودان به شمار می آید مجبور به سکوت کرده است. 🔺اما تبدیل سودان به یک سوریه در ساحل دریای سرخ مهمترین دست اندازی است که بن زاید می تواند در مسیر بلند پروازی های اقتصادی بن سلمان در دریای سرخ احداث کند و یک جنگ داخلی با ابعاد سوریه آخرین چیزی است که بن سلمان در آن سوی پهنه دریای سرخ و در مقابل مرزهایش به آن نیاز دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️کمبود نیروی کار بومی در امارات؛ اماراتی ها تن به بسیاری از کارها نمیدهند! 🔺سیاق: امارات مدتیست سخت می‌کوشند تا برخی مشاغل را به اماراتی ها بدهد؛ اما اماراتی‌ها غالباً علاقه دارند در بخش دولتی کار کنند نه خصوصی. در سال ۲۰۲۱، دولت امارات ۶٫۵ میلیارد دلار برای افزایش اشتغال اتباع اماراتی در بخش خصوصی اختصاص داد و شرکت‌ها نیز برای استخدام اتباع اماراتی مشوق‌هایی در نظر گرفتند. 🔺با وجود این، اماراتی‌ها بیشتر مشاغل دولتی را می‌پسندند. آنها مشاغل بخش خصوصی را دارای انگ اجتماعی، درآمد کمتر، مزایا کمتر و شرایط کاری غیرجذاب می‌دانند. کارمندان بخش دولتی در سال ۲۰۲۱، در ابوظبی می‌توانند ۴۰ % بیشتر از مشاغل مشابه در بخش خصوصی درآمد داشته باشند. دولت به بیشتر اماراتی‌ها در بخش خصوصی ۷۰۰۰ درهم (نزدیک به ۲۰۰۰ دلار) در ماه کمک می‌کند تا شکاف دستمزد را کاهش دهد. 🔺امارات متحدۀ عربی از آنجایی‌ که می‌خواهد اتباع خود تا سال ۲۰۲۶، ۱۰ % از بخش خصوصی را اشغال کنند؛ مانند دیگر کشورهای حاشیۀ خلیج‌فارس با چالش‌های ساختاری بسیاری مواجه شده است؛ اما در میان این کشورها امارات بدترین وضعیت را دارد. 🔺برای نمونه، عربستانی‌ها حدود ۲۳ % از نیروی کار بخش خصوصی را تشکیل می‌دهند و از کار در همۀ سطوح بخش خصوصی چشم‌پوشی نکرده‌اند. عربستان در سال ۲۰۲۱، همۀ تاکسی‌های اینترنتی را در انحصار اتباع خود درآورد و بسیاری از اتباع این کشور در کافی‌شاپ‌ها و دیگر مشاغل خدماتی کار می‌کنند اما اماراتی ها تن به چنین کارهایی نمیدهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سعودی و امارات؛ از رقابت تا آسیب زدن به منافع طرف مقابل!