هدایت شده از mesaghمیثاق
🎙 در مصاحبه اختصاصی #مرکز_مطالعات_آمریکا با دکتر #عطاءالله_بیگدلی؛ استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع) و مجری کارشناس برنامه تلویزیونی #شیوه مطرح شد:
🔻#نظم_جدید_جهانی، هویتی مستقل از نظم کنونی ندارد، بلکه صورت و شکلی متفاوت از این نظم خواهد داشت!
✅ جهت مطالعه و دریافت نسخه الکترونیکی این گفتگو روی لینک زیر کلیک کنید:
http://ascenter.ir/?p=11450
--------------
▫️مرکز مطالعات آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
📚 #آناتولی، پرونده شناخت مسائل فرهنگی و اجتماعی ترکیه 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
6️⃣ قلیچدار اوغلو یا اردوغان؛ رژیم صهیونیستی چه آیندهای را برای ترکیه میپسندد؟
محسن فائضی
✂️برشهایی از متن
🔸برای پاسخ به این سؤال که احتمالاً تل آویو انتخابش برای انتخابات ترکیه کدام گزینه است، اول باید رقیب اردوغان را بررسی کرد. رقیبی که یک شخص نیست؛ بلکه جمعی از مخالفان تحت عنوان «ائتلاف ملت» متشکل از ۶ حزب به ریاست «کمال قیلیچدار اوغلو» هستند.
🔸اوغلو را میتوان گزینهای نزدیک به غرب و اروپا دانست. مسألهای که در هفته گذشته با علنیتر و جدیتر شدن حمایت رسانههای غربی از او در مقابل اردوغان، موجب بهرهگیری اردوغان برای حمله به رقیبش هم شده است. اما شاید مسأله برای اسرائیلیها اینقدر شفاف و علنی نباشد. مروری بر مواضع اوغلو نه تنها در سال اخیر بلکه در دهه اخیر نشان میدهد او هیچگاه با صهیونیستها رابطه خوبی نداشته است.
🔸با مروری بر رسانههای اسرائیلی میتوان دریافت که هیچ کدام از طرفین انتخابات ترکیه برای اسرائیلیها جذابیت حمایت ندارد. اما مروری سریع بر رسانههای اسرائیلی نشان میدهد سخنان اردوغان علیه غرب، همجنس گرایی یا سخنان اوغلو حول وضعیت اقتصادی و تنشهای اردوغان با همسایگان از جمله مواردی است که بازتاب پیدا کرده است.
🔸 حمایتهای مالی، حضور جریانها و تشکلهای نزدیک به اخوان المسلمین و حماس در استانبول در کنار دیگر اقدامات اردوغان موجب شده، قطعاً اردوغان گزینه مطلوب صهیونیستها نباشد اما شاید بتوان دقیقتر پرسید که آیا رفتن و باخت اردوغان به سود تل آویو خواهد بود؟
🔖 1287 کلمه
⏰ زمان مطالعه: 6 دقیقه
📌 برای مطالعه متن این یادداشت کلیک کنید:
https://zaya.io/انتخابات_ترکیه_اسرائیل
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 ترکیه شبیه سریالهایش در پلتفرم آمریکایی «نتفلیکس» است یا شبکههای داخلی؟
📍 سؤالی که در اینجا مطرح میشود، این است که ترکیه دقیقا شبیه کدام دسته از فیلمها و سریالهای خود است؟ آیا شبیه فیلمهایی است که بدون هیچگونه نظارتی از سوی سازمان رادیو و تلویزیون از طریق پلتفرم آمریکایی نتفلیکس پخش میشوند و یا به فیلم و سریالهایی که از شبکههای داخلیِ زیرمجموعه سازمان یادشده پخش میگردند، شباهت دارد؟
📍 فیلمهایی که از پلتفرم نتفلیکس پخش میشوند، ترکیه را یک جامعه سکولار نشان میدهند که البته چنین چیزی از واقعیتهای این کشور به دور است. جامعهای که در آن قُبح فرزندآوری در خارج از چارچوب ازدواج ریخته میشود و همجنسگرایی به یک پدیده فراگیر تبدیل میشود. آنچه که در این فیلمها به تصویر کشیده میشود، وجود انواع و اقسام آزادیهای خارج از چارچوب و ضابطه در ترکیه است. این تصویر در حالی است که به عنوان مثال، شما در جامعه ترکیه به ندرت میتوانید فرزندآوری در خارج از چارچوب ازدواج را مشاهده کنید.
📍 نکته دیگر این است که در هر دو دسته فیلم و سریالهای ترکیهای که بدان اشاره شد، میبینیم که زنان و دختران محجبه خیلی کم به تصویر کشیده میشوند. این آثار تا حدود زیادی از واقعیت جامعه ترکیه به دور هستند، به ویژه اینکه زنان ترکیه برای برخورداری از حق داشتن حجاب مبارزات بسیاری انجام دادهاند.
📍 آن دسته از جوانان ترکیه که خود را حامی آزادی میدانند، احساس میکنند که درگیر نبردی بر سَر هویتشان هستند. این جوانان از اقدامات اردوغان که ترکیه را به یک جامعه مسلمان و محافظهکار تبدیل کرده است، ناراضی هستند. در ماه آوریل سال 2021 بود که دولت ترکیه رسما خروج خود از معاهده جهانی «استانبول» (پیمان منع خشونت علیه زنان) را اعلام کرد. مخالفان این اقدام اعلام کردند که دولت آنکارا با چنین سیاستی، اولین گام را به سمت «اسلامیسازی ترکیه» و دور نگاه داشتن آن از اروپایِ آزاد برداشته است.
📍 موافقین خروج از معاهده جهانی «استانبول» گفتند این معاهده هیچ سنخیتی با ارزشهای اجتماعی و خانوادگی در ترکیه ندارد و زمینه را برای «عادیسازی همجنسگرایی» فراهم میآورد. جوانان مخالف براین باورند که چنین اقداماتی از سوی دولت، مانع از پیوستن ترکیه به جهانِ پیشرفته و مدرن میشود.
بخشی از یادداشت : بحران هویتِ جوانان ترکیه چگونه بر انتخابات پیشرویِ این کشور تأثیر خواهد گذاشت؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 #آناتولی، پرونده شناخت مسائل فرهنگی و اجتماعی ترکیه 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
7️⃣ مرد به یاد ماندنی ترک ها
📍 در آخرین سفر حیات خود که به ایران آمدند در پاسخ به روزنامه نگارانی که شاهد بودند که او با دو کیف پر از دارو و با همراهی دکترها راهی این سفر است و پرسیده بودند که «در این سن و سال و با این وضعیت چرا به ایران سفر میکنید؟» گفته بود: اگر لازم باشد من بر روی برقها سینه خیز میروم و برای یاری ایران در آنجا حاضر میشوم.
📍 نجم الدین اربکان، به جرئت پدر اسلامگرایی ترکیه است. فارغ از اردوغان و دیگر هم پیالگی های او در آن روزها، در انتخابات اخیر ترکیه حزب سعادت، یادگار حزبی او در کنار کمال قلیچداراوغلو نشسته؛ و در آن سو پسرش فاتح اربکان با حزب رفاه جدید جزو حامیان اردوغان است.
❓ اربکان که بود و چه تاثیری بر صحنه سیاست در ترکیه به جای گذاشت؟
برای مشاهده مستند نجم الدین اربکان، پدر اسلامگرایی ترکیه کلیک کنید:
https://www.aparat.com/v/8drIS
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال مهمی که خانمها باید پاسخ دهند
حاضری عشقتو با کسی تقسیم کنی؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 جعل عمیق (Deep Fake) کمکم داره به مراحل خطرناکی میرسه و با کمک #هوش_مصنوعی (Artificial intelligence) باعث شده به بسیاری از کلیپها، با تردید و بررسی بیشتری نگاه کنیم ....
ــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلطان مسعود غزنوی علاقه عجیبی به این شاعر داشت!
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 کاسه فروشی نیست!!!
عتیقه فروشی در روستایی به منزل رعیتی ساده وارد شد.
دید کاسه ای نفیس و قدیمی دارد که در گوشه ای افتاده و گربه در آن آب میخورد.
دید اگر قیمت کاسه را بپرسد رعیت ملتفت مطلب میشود و قیمت گرانی بر آن مینهد.
لذا گفت: عموجان چه گربه قشنگی داری آیا حاضری آن را به من بفروشی؟
رعیت گفت: چند میخری؟ گفت: یک درهم.
رعیت گربه را گرفت و به دست عتیقه فروش داد و گفت: خیرش را ببینی.
عتیقه فروش پیش از خروج از خانه با خونسردی گفت: عموجان این گربه ممکن است در راه تشنهاش شود بهتر است کاسه آب را هم به من بفروشی.
رعیت گفت: قربان من به این وسیله تا به حال پنج گربه فروختهام.
کاسه فروشی نیست...
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اثبات شیعه در ۵ دقیقه
🔺مقایسه امیرالمؤمنین با خلفا
🟡 هر شیعه ای لازمه ببینه تا به خود افتخار کنه و دستش پر باشه 🟡
🔹مقایسهای جامع در ۵ دقیقه!
🎙مرتضی کهرمی
ـــــــــــــــ