هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️مملکت ما وقتی مملکت اسلامی است که تعالیم اسلام در آن باشد
🔹مملکت ما وقتی مملکت اسلامی است که «تعالیم اسلام» در آن باشد. اگر تعالیم اسلامی در آن نباشد، اسلامی نیست؛ هر چه ما بگوییم «جمهوری اسلامی»، جمهوری اسلامی لفظ نیست. با رای ما جمهوری اسلامی تحقق پیدا نمیکند. بله، رژیم رسمی رژیم جمهوریت میشود، لکن اسلامی نمیشود مگر آنکه «احکام اسلام» در او جاری بشود. با جریان قانون اساسی هم اسلامی نمیشود؛ با مجلس شورا هم اسلامی نمیشود.
🔹اینها همه مقدمه است. وقتی میتوانید بگویید که مملکت اسلامی است که بازار اسلامی بشود؛ «تهذیب نفس» باشد؛ نه مثل بازار ما که سنگر گرانفروشی و تعدی است! وقتی اسلامی میشود که مرد و زن اسلامی بشوند؛ همه افراد اسلامی باشند. الگو حضرت زهرا - سلام الله علیها - است. الگو پیغمبر اسلام است. ما وقتی مملکتمان اسلامی است، وقتی میتوانیم ادعا کنیم که جمهوری اسلامی داریم، که تمام این معانی که در اسلام است تحقق پیدا بکند.
بیانات حضرت امام ۵۸/۰۳/۰۸
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢امپریالیسم فرهنگی با سلاح فضای مجازی (بخش هفتم)
🔸 #امپریالیسم_فرهنگی را می توان شکل حساب شده تلاش غرب برای تسخیر فضای فکری و فرهنگی سایر ملت ها و به ویژه ملت های مسلمان ارزیابی کرد. به واقع «امپریالیسم فرهنگی»، ظریف ترین نوع سیاست امپریالیستی به شمار می آید که هدف آن، تصرف ارضی یا کنترل حیات اقتصادی نیست، بلکه می کوشد تا در ذهن انسان نفوذ کرده، آن را به کنترل درآورد. یکی از ابزارهای مهم غرب برای رسیدن به این گونه از امپریالیسم، فضای مجازی است.
💠در برابر این موج عظیم و تلاش غرب برای حاکم شدن بر افکار و فرهنگ جوامع با سلاح فضای مجازی، چه باید کرد؟ (۲)
🔹پیش از پاسخ به این پرسش باید به این نکته اشاره شود که امروزه در بسیاری از کشورها به ویژه همان کشورهای غربی، قوانین محکمی در برابر نفوذ فضای مجازی، وضع می کنند. در آغاز دوران رشد چشمگیر اینترنت در دهه ۹۰ و افزایش تصاعدی محتوا در آن، والدین آمریکایی تحت تاثیر چند مورد منتشر شده از اینترنت در رسانه های بزرگ، از دسترسی فرزندانشان به اینترنت به هراس افتادند و فشاری را آغاز کردند که به تصویب «قانون نزاکت ارتباطات» در کنگره #آمریکا انجامید. این قانون، فیلتر و مسدود ساختن «محتویات غیر اخلاقی» را مجاز دانسته است. به دنبال تصویب این قانون، شرکت های سازنده نرم افزارهای امنیتی برای رایانه ها و شبکه ها، برنامه های فیلترینگی را عرضه کردند که یا در مبدأ خدمات اینترنتی یعنی شرکت های «رسا» ISP و یا به صورت مجزا توسط شرکت ها یا کاربران عادی بر روی رایانه ها نصب می شوند.
🔹در #ایتالیا نیز کنترل و محدودیت محتوای اینترنت بسیار رایج است. این محدود سازی از دسترسی عموم مردم به محتوای تارنماهای خاص و حتی برخی شبکه های تلویزیونی جلوگیری می کند. بر اساس آمارهای «گزارشگران بدون مرز»، با وجودی که #ایتالیا پایین ترین رتبه آزادی رسانه ها در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارد و به عنوان کشور «تقریباً آزاد» شناخته می شود، اما قوانین ویژه ای برای کنترل محتوای رسانه ها و اینترنت در ایتالیا به تصویب رسیده است. فیلترینگ اینترنت در #آلمان نیز بر اساس قانون فدرال صورت می گیرد و در مواردی خاص، دادگاه های این کشور رای به مسدود شدن برخی تارنماها می دهند. با این حال، آلمان کشوری است که مسدود سازی محتوای سیاسی در آن به وفور دیده می شود. محدودیت اینترنت در #استرالیا به طور عمده به طرح های ممنوعیت محتوای مجرمانه اینترنتی برمی گردد و دولت فدرال این کشور به واسطه ارائه دهندگان اینترنت، دسترسی به برخی تارنما ها را محدود می کند.
🔹قوانین استرالیا در زمینه سانسور اینترنت با عناوینی چون دیواره آتش بزرگ استرالیا، دیواره آتش ضد خرگوش (برگرفته از نام دیوار ضد خرگوش در این کشور) مطرح شده که می توان گفت مجموعه ای از قوانین ایالتی و فدرال است. در کشور تایلند نیز وضع به همین گونه است. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تایلند به شکل غیرمستقیم از طریق ارائه درخواست به ۵۴ شرکت ISP این کشور برای مسدود کردن تارنماهای مختلف، سیاست های فیلترینگ خود را اعمال می کند. در میان کشورهای پیشرفته آسیایی هم همین مسأله وجود دارد. برای نمونه، می توان به سنگاپور اشاره کرد که اینترنت ابتدا به عنوان یک پروژه تحقیق و توسعه در دانشگاه ملی سنگاپور به کار گرفته و سپس در ۱۹۹۴ خصوصی شد. دولت سنگاپور بر آن شد تا وبسایت هایی را که به سنگاپور وارد می شوند و برخی از آن ها مخالف قانون این کشورند، حذف و مجازات هایی را برای مطالب سخیف، نادرست، هرزه نگاری و تهاجم نژادی و مذهبی تعیین نماید. همچنین مقرر شد احزاب سیاسی، گروه های سیاسی غیرحزبی، گروه های دینی و روزنامه های الکترونیکی اقدام به اخذ مجوز نمایند. #ادامه_دارد...
برگرفته از ماهنامه فرهنگ پویا - ۲۹
منبع؛ حوزه نت
#امپریالیسم #فرهنگ
هدایت شده از mesaghمیثاق
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#بدون_تعارف
با مداح جوان و انقلابی...
#آرشیو
هدایت شده از mesaghمیثاق
20.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#بدون_تعارف
با رزمندهای که بعد از مجروحشدن در جبهه...
#آرشیو
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آقای طغیانی!
▪️در برنامه دو ساعته جدال ما هیچ سخنی از خود نگفتیم و هیچ کاری نکردیم جز آنکه تکههایی از سخن خودتان در دی ۱۴۰۰ را (که در آن با یقین و ایمان میگویید حذف ارز ترجیحی تاثیری بیشتر از ۸٪ روی تورم ندارد) کنار تکههایی از سخن خودتان در اردیبهشت ۱۴۰۲ گذاشتیم (که در آن نه فقط ذرهای مسئولیت خود را گردن نگرفتید با طلبکاری دیگران را مقصر دانستید). همینطور هم تکهای از سخن خودتان را که «ما از فولاد تحقیق و تفحص کردیم» در کنار مواضعتان درباره مذموم بودن تحقیق از فولاد و اولویت نداشتنش گذاشتیم.
▪️این کارها دیکتاتوری نیست. لجن پراکنی نیست. اتهام زنی نیست. اینها اولیه ترین و بدیهیترین شکل کار رسانهای است. اصلا وظیفه رسانه همین است. اینکه نقش حافظه جمعی را بازی کند؛ روی صحبت صاحبان قدرت و مسئولیت نورافکن بیندازد؛ صحبت امروز یک سیاستمدار را کنار صحبت سال پیشش بگذارد و تناقضاتش را نشان دهد؛ نگذارد سیاستمداران و سیاستگذاران هر سیاستی را خواستند به ملت تحمیل کنند و بعد هم خیلی راحت از مسئولیت شانه خالی کنند و عواقبش را گردن نگیرند؛ نگذارد سیاستمدارها ژست شفافیت و فسادستیزی و رانت ستیزی بگیرند وقتی در عمل با تحقیق و تفحص از یکی از بزرگترین فسادهای تاریخ این کشور مخالفت کردهاند و در نهایت هم مانع از خواندن این تحقیق و تفحص در صحن علنی مجلس شدهاند. اگر ما این کارها را نکرده بودیم عجیب بود و مخاطبان باید به ما مشکوک میشدند.
▪️این توییت شما هم نشان داد شما نه فقط یکی از بزرگترین «گردننگیر» ها ایران هستید بسیار هم رسانهستیز و ضد شفافیتید.
ادامه...
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️ آدام اسمیت؛ پدر خوانده اقتصاد سرمایهداری
🔸اصل رهاسازی اقتصاد یا همان اصل لسهفر، میراث اقتصاددانان نظام سرمایهداریِ حاکم بر دنیاست که آدام اسمیت پدر اقتصاد سرمایهداری، آن را در سال ۱۷۷۶م، در کتاب ثروت ملل تدوین و تبیین نمود.
🔸 هرچند فیلسوفان سرمایهداری! کلاسیک همچون ریکاردو و استوارت میل نیز به طرح این اصل پرداختند، اما تدوین منسجم اصول اقتصاد لیبرال به نام اسمیت ثبت شد و سرمایهداری وی را به عنوان پدر خوانده برگزید.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت تحلیل سیاسی
با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 "جریان ابوذری مطالبه گری عدالت"
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکولاریسم در حوزه
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
48.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در مراکز علمی کشور چه خبر است؟؟؟؟ !!!
نمونه: اینجا دانشگاه_تهران در زمان سکانداری مسئولان با ظاهر انقلابی
🔹یاد جمله امام خمینی(ره) افتادم که دانشگاه کارخانه آدم سازی است.
آقایان مسؤلین، در حال چه کاری هستید که این وضعیت پیش آمده است، هنوز اعتقاد دارید باید کار فرهنگی نمود!؟
مسئولان عافیت طلب اگر توانایی ندارید و منتظر بودجه جدید فرهنگی و... هستید بفرمایید ما نیروهای انقلابی خودمان وارد عمل شویم ؟!
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید