eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.4هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غنی نژاد: لیبرالیسم را تبدیل به یک ناسزای سیاسی کرده‌اند / علیزاده: بازگشت به لیبرالیسم در ایران در زمان ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی شروع شد ▪️موسی غنی‌نژاد، استاد اقتصاد:ابتدا باید درباره ریشه‌های لیبرالیسیم صحبت کنیم گفتم لیبرال هستم تا چپ‌های سابق که تبدیل به اصلاح طلبانان شده بودند را برای بحث و صحبت فرا بخوانم. من ایرانی هستم و آزادی‌خواه هستم. برای توضیح لیبرالیسم چه است باید برگردیم ریشه‌ها، شکل‌گیری اندیشه مدرن از لیبرالیسم است. ریشه‌های لیبرالیسم در تحولی است که در اندیشه مسیحی رخ داده است. سکولاریسم دنیوی شدن دین است آنچه آزادی انسان را تقویت می‌کند، قانون است. این ایده حکومت قانون که انسان نباید تابع اراده دیگری باشد این در حقیقت برگرفته از اصل توحید است. ▪️علی علیزاده، سیاست‌‎پژوه: با شروع نوسازی ایران در زمان مرحوم هاشمی، سعی شد نظم جهانی در کشورمان اجرایی شود. گفته شد تنها راه حل توسعه تمکین به قوانین لیبرالیسم است. به خودشان این جرات را دادند که هر کس علیه آنها صحبت کرد بگویند ضد علمی سخن می‌گوید. از سال 68 گفتند لیبرالیسم امری ملی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غنی نژاد: نتیجه اقتصاد دستوری این بود که در سال 67 سوپر مارکت‌ها به غیر از کنسرو چیز دیگری نداشتند / علیزاده: لیبرالیسم مد نظر هایک برای دموکراسی غربی هم خطرناک شده است / طیف مورد نظر آقای دکتر همان «خودت بمال» دولت قبل هست ▪️موسی غنی‌نژاد، استاد اقتصاد: مسائلی که درباره سال 68 می‌گویند، بنده هیچ اعتقادی به بروکراسی‌های برخواسته از بانک جهانی و امثالهم ندارم. در سال 68 مشکل چه بود؟ مشکل 10 سال اقتصاد دستوری بود که کشور را به خاک سیاه کشیده بود؛ سال 67 می‌رفتید سوپرمارکت‌ها به غیر از کنسرو چیز دیگری نبود، عملکرد اقتصاد دولتی این پدیده را بوجود اورده بود. ▪️علی علیزاده، سیاست‌‎پژوه: دو نوع لیبرالیسم داریم، اول مالکیت خصوصی محور است و دوم دموکراتیک است. امروز اوباما می‌گوید لیبرالیسم هایکی دموکراسی غربی را به خطر انداخته است، لیبرالیسم مد نظر هایک اعتقادی به خیر بزرگتر ندارم. برای مثال این دیدگاه می‌گوید ما دارویی را کشف کردیم و به دیگران نمی‌دهیم به دلیل اینکه هزینه کرده‌ایم و می‌توانیم این کار را انجام دهیم. نئولیبرالیسم در حال به خطر انداختن دموکراسی و جوامع غربی است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴شهادت 5 مرزبان در سراوان ▪️5 مرزبان در سراوان سیستان‌و‌بلوچستان در درگیری با اشرار به شهادت رسیدند. ▪️گفته می‌شود حال دو نفر از مرزبانان دیگر وخیم است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️قرن ۱۷ در انگلیس و قرن ۲۱ در ایران... ▪️تاریخ واقعی یا تاریخ والت دیزنی! 🎥برشی از مناظره غنی نژاد و علیزاده
هدایت شده از mesaghمیثاق
تطهیر کسی که دختران ایرانی رو در امارات میفروخته، فقط از حروم‌زاده‌های منوتو برمیاد :)
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ربع پهلوی بدبخت با کسی نیست ولی پا قدم نحسی داره!!!😁
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقا یحیی قرار بود نذارن پرسپولیس قهرمان بشه چی شد پس!!!🤨
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی بی سی با همت و تلاشی که داره نمیذاره رو دستش ابله‌ تر بیاد!!!🤣
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخه اعتصاب غذا به شما نمیخوره فقط آبرو میبرید!!!😉
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایتامار بن گویر وزیر امنیت ملی رژیم صهیونسیتی و همراهانش در حال یورش به مسجدالاقصی برای انجام مراسم تلمودی 🔺بن گویر صبح امروز از کوه معبد بالا رفت و پس از این دیدار، از نیروی پلیس تمجید کرد و گفت: «تهدیدهای حماس فایده‌ای ندارد، ما صاحب بیت المقدس هستیم»!
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ حدود ۶۵درصد از وزن هر خودرو سهم قطعات فولادی است/ برای کنترل قیمت خودرو، دولت باید کل زنجیره تأمین اعم از فولاد، پلیمر و... را از نظر قیمتی تحت کنترل داشته باشد ⭕️ قیمت ورق فولاد از کیلویی ۲۷هزار تومان به ۵۵هزار تومان رسیده است/ شورای رقابت باید پاسخگوی وضع موجود باشد 👤 علیزاده، کارشناس خودرو: 🔹به طور متوسط حدود ۶۵درصد از وزن هر خودرو سهم قطعات فولادی است و به طور میانگین در تولید هر خودرو ۹۰۰کیلوگرم فولاد به کار می‌رود، بنابراین نقش قیمت و نوسان‌های قیمتی مواد اولیه اثرگذار مانند فولاد و پتروشیمی در قیمت تمام‌شده خودرو غیرقابل انکار است و وقتی هرکدام از نهاده‌های تولید، افزایش قیمت قابل‌توجهی دارند، نمی‌توان انتظار داشت قیمت محصول نهایی ثابت بماند و اگر هم قیمت محصول نهایی ثابت بماند، بی‌شک کوتاه‌مدت و با زیاندهی بنگاه‌های تولیدی همراه است. 🔹برای کنترل قیمت خودرو که محصول نهایی خطاب می‌شود دولت باید کل زنجیره تأمین اعم از فولاد، پلیمر و... را از نظر قیمتی تحت کنترل داشته باشد، در این حالت خودروسازان برای فروش بیشتر، یک‌سری آپشن‌هایی را در خرید پیشنهاد می‌دهند تا بتوانند سهم بیشتری از بازار را در اختیار داشته باشند. در همین حال هر چه قطعه‌سازان، زنجیره تأمین و خودروساز در یک راستا قرار گیرند، افزایش تیراژ تولید، امکان‌پذیرتر خواهد بود و به تبع این افزایش تولید، هزینه‌های سربار شرکت‌‌ها کاهش خواهد یافت. 🔹شبکه بانکی هم برای تأمین نقدینگی مورد نیاز باید پای کار باشد تا این مثلث به بهترین شکل کامل شود. 👤 فرهاد بهنیا، سخنگوی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌‌های خودرو: 🔹عموماً دستمزد و هزینه‌های سربار در قیمت تمام‌شده خودرو سهمی ۲۵درصدی دارند و سهم مواد اولیه عمدتاَ فلزی ازجمله فولاد، مس، آلومینیوم، مواد پتروشیمی و.... حدود ۷۵درصد برآورد می‌شود 🔹در یک سال گذشته قیمت ورق فولاد از کیلویی ۲۷هزار تومان به ۵۵هزار تومان رسیده که خرید آن فقط به صورت نقدی امکان‌پذیر است، در حالی که پیشتر ۲۰ تا ۳۰درصد هزینه را پرداخت‌ می‌کردیم و مابقی طی ۶ ماه تسویه می‌شد. این افزایش قیمت نزدیک به دو برابری روی قیمت خودرو تأثیر مضاعفی داشته است. 🔹متأسفانه در ۱۰ سال گذشته که شورای رقابت مسئول قیمت‌گذاری محصول نهایی خودروسازان بوده واقعیتی مهم تحت عنوان کنترل مواد اولیه ازجمله فولاد، آلومینیوم، مس، پلاستیک و... را که اکثراً غیررقابتی هستند فراموش کرده و دست روی محصول نهایی یعنی خودرو گذاشته است. 🔹یادمان باشد شورای رقابت از زمانی که پراید ۷ میلیون و پژو ۴۰۵ در حدود ۹ میلیون تومان بود، قیمت‌ها را کنترل می‌کرد و امروز که قیمت بازار آزاد خودرو به سه برابر کارخانه رسیده این شورا باید پاسخگوی وضع موجود باشد. 🔹اگر قیمت خودرو را دست‌کم برای ۶ ماه به حال خود بگذارند، با سودده شدن قطعه‌سازان و خودروسازان، هم افزایش تیراژ و هم کاهش قیمت محقق می‌شود همان طور که در سال ۹۱ با افزایش عرضه و کاهش تقاضا قیمت خودرو در بازار به کمتر از نرخ کارخانه کاهش یافت. 🔹با این سیاست، نقدینگی ۶هزارو۴۰۰ هزار میلیارد تومانی موجود در اقتصاد به جای بازار ارز و کالاهای مصرفی همچون خودرو به سمت بنگاه‌های قطعه‌سازی متمایل می‌شود و با افزایش تولید خودرو، علاوه بر کاهش قیمت مواد اولیه، محصولات نیمه‌ساخته و محصول نهایی خودروساز، قیمت ارز هم کاهش می‌یابد که در این صورت منافع مصرف‌کننده نهایی تأمین می‌شود و رشد اقتصادی و ارتقای تولید ناخالص داخلی کشور هم امکان‌پذیر است./ قدس