هدایت شده از mesaghمیثاق
حالا که نقل درگیری با طالبان است یک موضوع را روشن کنیم، تا هلیکوپتر تهاجمی نداشته باشید نخواهید توانست با طالبان مبارزه زمینی بکنید،پهپاد و موشک بدرد این کار نمی خورد.
فقط 5 هلیکوپتر تهاجمی با روزانه 15 سورتی پرواز صرفا با "توپ خود"در یک هفته 6000 هدف را منهدم خواهند کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
وقتی سرتاپا غربی شدیم...
به اسم تسطیح اراضی کلی زمینها رو نابود کردند
از سوی دیگربا ماشینهای سنگین به جون زمینها افتادن به بهانه مکانیزه کردن کشاورزی و نتییجهاش این شده که اینهمه زمین شالیزار فرو رفته، با کودو سم شیمیایی و بذر دستکاری شده و ورود ماشین الات صنعتی تیشه به ریشه کشاورزی زده و میزنند.
احیای کشاورزی سنتی نیاکان راه برون رفت از لیبرالیزم کشاورزی است.
#جهاد_کشاورزی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚡روسیه در سیونیک ارمنستان کنسولگری افتتاح خواهد کرد
پیش از این نیز ایران نیز در سیونیک کنسولگری افتتاح کرده بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
رئیس جمهور انتخاب مجدد رجب طیب اردوغان از سوی مردم ترکیه را تبریک گفت
🔹رئیس جمهور در پیامی با تبریک پیروزی مجدد «رجب طیب اردوغان» در انتخابات ریاست جمهور ترکیه، آن را نشانگر تداوم اعتماد ارزشمند ملت ترکیه به وی دانست.
پن :خب حالا زیادم لازم نبود تبریک بگی بعد باز تفسیرم بکنی 😏
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 حقیقتهای گفته نشده از نقش سلاحهای ارتش پهلوی در کمک به جنگ هشت ساله ایران و عراق
🔴 از خریدهای کاملاً غلط و نامناسب برای سرزمین ایران تا رشوه و کلاهبرداری
#استعمار
#خیانت
#پهلوی_بدون_روتوش
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ بازی طالبان ١۴٠٠
🔹 مهمترین مشکل در قبال طالبان١۴٠٠، آن است که این پدیده درست و دقیق شناخته نشده و مادامی که ماهیت واقعی این پدیده شناخته نشود مواجهه با آن ممکن و مفید نخواهد بود.
🔹 طالبان ۱۴۰۰ با طالبان ۱۳۷۷ تفاوتهایی اساسی و ریشه ای دارد :
▪️طالبان ۱۳۷۷ عده ای طلبه افغانی مدارس علمیه پاکستان ( مدارس مورد حمایت عربستان) بودند که با طراحی آمریکا ، پشتیبانی مالی و تبلیغی عربستان و امارات و نظارت سرویس اطلاعات پاکستان به تشکیلاتی نظامی تبدیل و پس از بن بست گروههای جهادی افغانستان در تشکیل حکومت و اداره کشور به عنوان «ناجی مردم» وارد افغانستان شده و حکومتی به سرکردگی ملا عمر تاسیس کردند . حکومتی که تنها از جانب عربستان ، امارات و پاکستان به رسمیت شناخته شد و با تفکری وهابی_ تکفیری جنایتهای فراوانی را علیه زنان ، شیعیان ، رسانه و هنرهای تصویری، آثار باستانی ، مدارس دخترانه و .... مرتکب شد و پس از انقضای تاریخ مصرف، با حمله آمریکا به افغانستان در سال ٢٠٠١، از هم پاشید.
▪️اما طالبان ۱۴۰۰ ، ترکیبی از بقایای طالبان قدیم با نیروهایی جدید است که با «طراحی انگلستان و حمایت قطر» (با تفکری کپی شده از روش و اندیشه اخوانی) تاسیس و پس از اثبات ناتوانی آمریکا در ساخت حکومتی سکولار برای افغانستان در حرکتی تدریجی جایگزین دولت آمریکایی حاکم بر این کشور گردید. طالبان جدید با شیعیان وارد خصومت نشده و از تلویزیون و سرود و کلیپهای هنری برای تبلیغ خود بهره می برد، از نیروهای فنی و متخصص برای اداره حکومت استفاده کرده و مانند طالبان ۱۳۷۷ مرتکب خشونت علیه زنان نشده است. طالبان جدید بسیار هوشمندانه تر از طالبان قدیم عمل کرده و البته توانسته رضایت بخشهایی از جامعه افغانستان را بدست بیاورد . هرچند هنوز از جانب هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده اما مذاکرات متعددی با نمایندگان اتحادیه اروپا و آمریکا ، روسیه ، هند و..داشته و البته اولین وزیر خارجه ای که در زمان طالبان جدید و به شکل رسمی به کابل سفر کرده ، «وزیر خارجه قطر» بوده است.
▪️شاید مهمترین نقطه اشتراک طالبان قدیم و جدید ، تعلق هر دو به قومیت «پشتون» باشد
.
🔹برخورد نظامی با طالبان جدید به زیان اسلام ، ج.ا.ا و مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان و بدترین راهکار برای مقابله با این محصول پیچیده انگلستان است. ( البته مواجهه قدرتمند مرزبانان ج.ا.ا با عوامل این گروه در نقاط مرزی به معنای جنگ و برخورد نظامی نیست بلکه ضرورتی عقلانی برای حفاظت از مرزها و انضباط بخشی به رفتارها و عوامل این گروه است.)
▪️بحران حقابه ایران از هیرمند ، نتیجه امضای توافقنامه ای غلط توسط حکومت پهلوی و چند دهه اهمال و بی توجهی دولتها به این مسئله در عصر پهلوی و پس از انقلاب است و با تهدید زبانی فلان مقام و حرکتهای نمادین از این دست قابل حل و فصل نیست .
🔹مذاکرات توأم با فشارهای تدریجی( غیر نظامی) برای اصلاح و تکمیل توافقنامه ( افزایش میزان حقابه و قراردادن ضمانتهای جدی برای اجرای آن) و سرانجام وادار سازی طرف مقابل به اجرای آن، نیازمند طراحی ، صبر و حرکتهایی گام به گام است که ج.ا.ا در بحرانهای مختلفی تجربه چنین حرکتهایی را بدست آورده است.
❇️ رفتارهای احساسی، بدون شناخت و خالی از عقلانیت به ویژه در عرصه فضای مجازی و رسانه های داخلی، همچنین تلاش جریانهای سیاسی ( بویژه اصلاح طلب) برای بهره برداری از بحران حقابه و مسئله طالبان ، ثمره ای جز فرسایش روح و روان جامعه ، سلب امنیت روانی مردم و کمک به «پروژه انگلیسی» طالبان جدید نخواهد داشت!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 کاسه داغتر از آش!!!
خود مدیر حقوقیِ قوه قضائیه طراح اصلی لایحه کشف حجاب اعتراف میکند بدنبال ایجاد لایه تخلف در جرم "کشف حجاب" هستیم. نمیخواهیم ممانعت فیزیکی و تشکیل پرونده قضایی برای کشف حجاب کنندگان صورت بگیرد!!!
⭕️ آنوقت دوستان مالهکش و کندفهم اصرار دارند که شما متن را نخواندهاید و برداشت اشتباه دارید!!!
🔴این سخنان در واقع اعتراف و پرده برداری از یک رویکرد خطرناک التقاطی در بدنه مسئولان میباشد نه صرفاً غفلت و اغلاط برآمده از شتابزدگی!!!
#مدیریت_قبیلهای
#رویکردهای_التقاطی
#مسئولان_علیه_حجاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 رفسنجانی و لاریجانی دنبال ابطال انتخابات
🔻 هاشمی رفسنجانی و علی اردشیر لاریجانی بهدنبال ابطال انتخابات مجلس ششم بودند ولی رهبر معظم انقلاب مانع شدند !
🔹 انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ برگزار شد اما شورای نگهبان در ۱۱ اسفندماه با صدور اطلاعیهای از بروز تخلف در برخی حوزههای انتخاباتی خبر داد. در نتایج اولیه هم هاشمیرفسنجانی با حدود ۷۵۰ هزار رای، نفر سیام حوزه تهران شد. گرچه او با این نتیجه کرسی مجلس را تصاحب میکرد اما تعداد آرای پایین در پایتخت و کسب جایگاه آخر قطعا برای او شکست بزرگی بهحساب میآمد. در همان روزها بحث ابطال کل انتخابات تهران هم داغ بوده است. در گزارش امروز فرهیختگان مطابق کتاب تازه انتشاریافتهاش مرحوم هاشمی، شخص او و لاریجانی به همراه بعضی اعضای شورای نگهبان پیگیر ابطال انتخابات مجلس ششم بودند « ولی رهبر انقلاب مانع شدند. »
برخی از این روایتها را در ادامه میخوانید:
🔻«شب آقایان احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان و دکتر حسن روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و علی لاریجانی، رئیس سازمان صدا و سیما، میهمانم بودند. درباره انتخابات تهران بحث شد آقای جنتی، گفت بخشی از اعضای شورا، ضمن اینکه اشکال انتخاب تهران را قبول دارند ابطال آن را مصلحت نمیدانند.»(۲۵ اردیبهشت)
🔻«آقای محمدرضا عباسیفرد، عضو شورای نگهبان و مدیرکل اجرایی مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد؛ درباره بازشماری آرای تهران مذاکره شد. گفت ما اشکالات انتخابات تهران را میدانیم و اگر ملاحظات سیاسی در کار نباشد نظر اکثر شورای نگهبان بر بطلان است و گفت دوم خردادیها هم بهشدت نگران ابطال انتخاباتند و آقای سیدمحمدعلی ابطحی، رئیس دفتر رئیسجمهور به او تلفن کرده و در این خصوص ابراز نگرانی کرد.»(۲۴ فروردین)
🔻«دکتر حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام آمد. … از قول عباد [آقای علی ربیعی] گفت آقای خاتمی از طریق آقای علی یونسی، وزیر اطلاعات، مطلع شده که شورای نگهبان قصد ابطال انتخابات تهران را دارد… و ناراحت است و میخواهد به رهبری شکایت کند.»(۱۱ اردیبهشت)
🔻«آقای سیدصدرالدین شریعتی، بازرس شورای نگهبان آمد و نمونههایی از تخلفها در انتخابات تهران را گفت. آقای عباس واعظ طبسی، تولیت آستان قدسرضوی آمد. درمورد اشکالات انتخابات تهران و ضرر تایید انتخابات برخلاف قوانین صحبت بود. آقای علی لاریجانی هم آمد و گفت کامپیوتر نتایج بازشماریها را دیده است. انتخابات قابلتوجیه نیست.»(۲۷ اردیبهشت)
🔻«سر شب آقای علی لاریجانی رئیس سازمان صداوسیما، اطلاع داد که شورای نگهبان امروز به باطل بودن انتخابات تهران رسیده ولی بهخاطر نگرانی از عواقب، ضمن نامهای از رهبری راهنمایی خواستهاند و رهبری در جواب گفتهاند که نتایج صندوقهای شمردهشده، هرچه شد عمل شود و به بازشماری صندوقها ادامه ندهند و نتایج اعلان شده در این موارد را بپذیرند. آقای احمد جنتی دبیر شورای نگهبان نیز گفت، شورای نگهبان با ۸ رای به ابطال رای داد ولی قید کردند از رهبری هم نظر خواسته شود که نتیجه آن شده، کار درستی نکردهاند که رهبری را در این مورد مشکلدار درگیر کردهاند.»(۲۹ اردیبهشت)
▫️هاشمی از شورای نگهبان بابت اینکه بعد از تصویب ابطال انتخابات نظر رهبری را هم پرسیدهاند ناراحت است. او در خاطرات روز بعد نیز با اشاره به واکنش مثبت رسانههای خارجی به دستور رهبری، بهصورت غیرمستقیم نارضایتی خود از تصمیم آیتالله خامنهای را ابراز میکند. علی لاریجانی هم از اینکه رهبری مانع ابطال انتخابات شدهاند ناراضی است. برخی از این موارد را بخوانید:
🔻«رسانههای خارجی مخصوصا بخش فارسی رادیو بیبیسی از دستور رهبری برای تایید انتخابات تهران اظهار رضایت میکنند. آنها که معمولا اقدامات رهبری را زیرسوال میبردند و حمل بر حمایت از محافظهکاران مینمودند این بار ستایش میکنند. آقای علی لاریجانی آمد. نحوه و دلیل ابطال صندوقهای انتخابات تهران را ارائه داد. درمورد انصراف من مذاکره شد. او هم از اقدام رهبری در دستور قبول انتخابات، ناراضی است.»
🔻«ظهر آقایان عباس واعظطبسی، احمد جنتی، علیاکبر ناطقنوری، قربانعلی درینجفآبادی و محمدعلی موحدیکرمانی میهمانم بودند. آقای جنتی، گزارش جلسه نهایی شورای نگهبان را داد که با هشت رای انتخابات تهران باطل شده، ولی پس از اطلاع به رهبری و پیشنهاد اظهارنظر ایشان و حضور آقای سیدعلیاصغر حجازی از دفتر رهبری در جلسه، و نوشتن نامه و جواب رهبری، عملا منجر به تایید انتخابات با ابطال بخشی از صندوقها و دستور تعقیب متخلفان شده است. حضار انتقاد کردند و گفتند بعد از رای به ابطال، جای سوال از رهبری نبوده است.»(۳۱ اردیبهشت)