✅ این فرد ابله نامش دانیال شلتوکی است...
🔻 خبرنگاری که در رسانههای داخلی فعالیت میکند، دبیر سیاسی یک رسانه است و خبرنگار یک روزنامه که بودجه عمومی دارد...
🔻این خبرنگار حقیر و بیمقدار کاسه لیسی ترامپ و معصومه علینژاد را میکند و زیر توییتهایشان اینطور حقارتآمیز پاسخ میدهد.
🔻از جمله کودکان نوپایی است که کنار بهزاد نبوی و جمعی دیگر از چپها فکر میکند راه مبارزه (با نظام) از پاسخ دادن به توییت های ترامپ حرامزاده و مصی علینژاد هرزه میگذرد.
https://eitaa.com/mesagh
🔹هشت ماه بنزین ۳ هزار تومانی زدیم اما...!
https://eitaa.com/mesagh
🚨 اعدامدر مرام کورش
📌 در قوانین هخامنشی، اعدام مجرمین کاملاً مرسوم بود. حتی اسنادی وجود دارد که نشان میدهد، کوروش، با دسیسه، شخصی به ناماسپیتاما را اعدام کرد، سپس با همسر او ازدواج کرد.
According to Ctesias, Cyrus executed Spitamas, husband of Astyages’ daughter Amytis, then married her himself.
☑️ سند:
- Encyclopædia Iranica, CYRUS: Cyrus II The Great. by M. A. Dandamayev, Last Updated: November 10, 2011, Vol. VI, Fasc. 5, pp. 516-521.
- F. W. König, Die Persika des Ktesias von Knidos, Archiv für Orientforschung Beiheft 18, Graz, 1972. p. 2 no. 2; cf.
- Justin, 6.16
- Strabo, 15.3.8
#اعدام_کنید #اعدام_نکنید
https://eitaa.com/mesagh
🌾🌾🌹🌹🌹🌹🌾🌾
بسم الله الرحمن الرحیم
احکام سیاسی بر اساس فتاوای امام خامنه ای مد ظله العالی.
سوال ۱۴ - آیا حرف هایی که در بحث های سیاسی پشت سر مسئولین زده می شود . غیبت
محسوب می شود؟
جواب.
گفتگو راجع به عملکرد و موضع
گیری های یک مسئول همراه با نقد و دید اصلاح طلبانه جایز و انتقاد است.
اما ذکر معایب افراد که ربطی به
عملکرد کاری آنها ندارد .غیبت است و حرام می باشد.
سخن در مورد مفاسد اقتصادی
سیاسی. امنیتی محرز شده مسئولین ایراد ندارد.
🌾🌾🌹🌹🌹🌹🌾🌾
https://eitaa.com/mesagh
🍃💐🌻💐🌻💐🌻🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
احکام سیاسی بر اساس فتاوای امام خامنه ای مد ظله العالی.
سوال ۱۵ - حکم تبیین و تحلیل هایی که منتهی به طرح کمبودها و ضعف هایی می شود که احیانا ایجاد بد بینی نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم می کند چیست؟
جواب:
چنانچه موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی باشد جایز نیست.
🍃🌻💐🌻💐🌻💐🍃
https://eitaa.com/mesagh
قدیری ابیانه:👈 اموال خود را برای خرید سهام در بورس نفروشید.
قیمت ریالی هر گونه اموال منقول و غیرمنقولی، مثل زمین، خانه، سکه، ماشین و غیره با کاهش ارزش پول ملی افزایش مییابد.
گران شدن اموال هم در حقیقت نتیجه کاهش ارزش پول ملی است که دلایل خاص خود را دارد.
لذا اموال خود را برای شرکت در بورس نفروشید, زیرا با کاهش ارزش پول کشور، قیمت ریالی اموالتان هم کاهش مییابد.
اما اگر ثروت شما به صورت پول است و خود نمیتوانید با آن کار تولیدی راه بیاندازید، آن را در بورس سرمایهگذاری کنید تا به نوعی در سود آن شریک گریدید.
اما بدانید بورس محل ریسک میباشد و ریسک آن بر عهده خریدار سهم است
https://eitaa.com/mesagh
سلام به همه مخاطبان این پست ِبسیار بسیار مهم
بنده این پست را با دقت تمام خواندم
در مورد ذلتی که در برجام برای ملت ایران رقم خورده مختصری اطلاعات که به بیرون تا کنون درز شده بود شنیده و خوانده بودم
ولی اطلاعات بسیار دقیق این پست را که خواندم ، هنوز در یک شوک بسیار قوی قرار دارم و باورم نمی شود که چنین ذلتی و چنین ننگ بزرگی را برای ملت ایران در عصر حاضر و حتی برای تمامی نسل های آینده و تا ابد توسط(تیم مذاکره کننده) این دولت تعهد داده باشند !!!؟😱😡
لذا عاجزانه تقاضا دارم برای یکبار هم که شده متن این پست را در وقتی مناسب و با تمرکز فکری بال مطالعه بفرمائید
به نظرم اگر کسی این پست را بخواند و عمیقا" متأثر نشود و احساس تحقیر شدن به او دست ندهد ، باید به عقل و غیرت و ایرانی بودنش شک کند . پذیرفتن این همه ذلت و حقارت را در طول عمرم نه شنیده و نه دیده بودم . لطفا" با دقت بخوانید.👇👇👇👇
یادداشت خواندنی سیدمحمود نبویان در پنجمین سالگرد برجام
صفر تا صد بربادرفتهها در افسانهی برجام/طبق برجام ایران حتی حق نگهداری یک گرم سوخت مصرف شده را در خاک خودش ندارد/ جای انبار سانتریفیوژها را هم آمریکا تعیین کرد/ اگر برجام قابل دفاع است چرا ظریف و عراقچی حاضر به مناظره نیستند؟
آمریکا هم دستور تعطیلی غنی سازی و هم دستور ممنوعیت دانش غنی سازی و هم دستور جمع آوری بیش از هزار سانتریفیوژ را در فردو می دهد و هم جای انبار آنها را نیز آمریکا باید تعیین کند!
گروه سیاسی-رجانیوز: 23 تیرماه ۱۳۹۴ توافق هستهای میان ایران و گروه 1+5 در وین امضا شد، توافقی که پیشنویس آن چندماه پیش از آن در لوزان به تایید طرفین رسیده بود و حالا امروز پس از پنج سال خسارات آن به عنوان تجربهای تلخ رو به روی چشم همگان قرار دارد. حجت الاسلام نبویان استاد دانشگاه و نماینده مجلس شورای اسلامی که از ابتدا به صورت تخصصی روی برجام کار کرده به مناسبت سالگرد این بازی برد-باخت به طور مستند به آنچه ایران در توافق هستهای از دست داد پرداخته است. این یادداشت با عنوان «افسانه برجام» در اختیار مخاطبین رجانیوز قرار داده شده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
نسبت به برجام، شاهد اظهار نظرهای متفاوت و نیز متضادی هستیم، آقای ظریف در جدیدترین اظهارات خود در مجلس شورای اسلامی مورخ ۱۵/۴/۱۳۹۹ برجام را از افتخارات ایران دانسته است. اما به نظر می رسد که رسیدن به حقیقت، صرفا با مراجعه به متن برجام میسر خواهد بود نه با تفسیرهای دلبخواهی و بدون سند. از این رو، بدون هیچ مقدمه ای به سراغ متن برجام می رویم و تعهدات ایران و طرف غربی را مرور می کنیم. (آدرس ها براساس متن انگلیسی و نیز ترجمه فارسی وزارت خارجه از برجام است که با امضای آقای عراقچی به نمایندگان مجلس داده شده است):
اول:
مرکز نطنز که در آن تا 20% غنی سازی انجام می شده است، براساس تعهدات داده شده در برجام اولا: ملت ایران نمیتواند بیش از 67/3 درصد غنی سازی داشته باشد(ص26ترجمه فارسی بند28) ، ثانیا: تمام سانتریفیوژهای نسل 2، 3، 4، 5، 6 و 8 باید جمع آوری و انبار گردد و ملت ایران حق استفاده از آنها را ندارد (ص6 ترجمه فارسی بند2، ص26 ترجمه فارسی بند29)، ثالثا: از حدود 16 هزار سانتریفیوژ نسل یک که در نطنز نصب شده بود، صرفا باید از 5060 عدد استفاده کند و بقیه را باید جمع آوری و انبار کند، رابعا: تا ابد ایران حق داشتن مرکز غنی سازی دیگری غیر از نطنز را ندارد (ص24 ترجمه فارسی بند20).
دوم:
مرکز غنی سازی فردو که ملت ایران در آن تا 20% غنی سازی می کرده است، اولا: غنی سازی به صورت کامل –و تاکید می شود به صورت کامل- ممنوع شده است، ثانیا: علاوه بر غنی سازی، تحقیق و توسعه و تکمیل دانش غنی سازی در فردو نیز کاملا ممنوع شده است (ص29 ترجمه فارسی بندهای 44 و 45)، ثالثا: ملت ایران حق نگهداری بیش از 1044 سانتریفیوژ در فردو را ندارد و بقیه را باید جمع آوری و در نطنز –نه در فردو- انبار کند (ص29 ترجمه فارسی بند46 و ص30 ترجمه فارسی بند47 و 48). یعنی آمریکا هم دستور تعطیلی غنی سازی و هم دستور ممنوعیت دانش غنی سازی و هم دستور جمع آوری بیش از هزار سانتریفیوژ را در فردو می دهد و هم جای انبار آنها را نیز آمریکا باید تعیین کند!!
سوم:
در مرکز اراک که ملت ایران راکتوری را براساس دانش متخصصین خود ساخته بود و برای اقتدار و امنیت ایران بسیار مهم بوده است، به دستور آمریکا اولا: قلب راکتور اراک خارج و کانال های آن چنان با بتُن خاص باید پُر شود که قابل استفاده برای مصارف هسته ای آینده نباشد (ص20 ترجمه فارسی بند3)، ثانیا: ملت ایران حق نگهداری حتی یک گرم سوخت مصرف شده را در خاک خودش ندارد و تمامی سوخت های مصرف شده تمامی راکتورهای حال و آینده ای که ملت ایران تا ابد خواهد ساخت را به خارج می فرستد (ص8 ترجمه فارسی بند11 و ص23 ترجمه فارسی بند17)، ثالثا: ملت ایران غیر از راکتور آب سنگین ک
ای امنیت، (متن انگلیسی: قطعنامه 2231، ضمیمه ب، بخشb از بند 6)
(11)- به تصریح متن برجام، تمام محدودیتها، نظارت های و دسترسی های یادشده، فقط مختص ایران بوده و شامل هیچ کشور دیگر در جهان نخواهد بود، چنانکه نباید مورد ایران، به عنوان یک رویه یا قانون بین المللی و یا جزئی از ان پی تی فرض شود. (متن انگلیسی: ص4 بند xi و متن فارسی: ص4 بند ک)
موارد فوق بخش بسیار اندکی از خسارت های بزرگ به ملت ایران است که متاسفانه در برجام آمده است. علاوه بر این، باید توجه داشت که دشمنان ملت ایران، از طریق مذاکره، در صدد نفوذ در ایران و نابودی توانائیهای ملت ایران و از بین بردن ماهیت انقلاب اسلامی ایران می باشند، چنانکه مقام معظم رهبری مدظله العالی در مورد نیاز آمریکا به مذاکره و توافق فرموده اند:
« نکته دوم این است که طرف مقابل ما، یعنی دولت کنونی و مدیریت کنونی آمریکا، به این توافق احتیاج دارد؛ این هم یک طرف دیگر قضیه است؛ اینها نیاز دارند به این، یک پیروزی بزرگی برای آنها محسوب می شود اگر بتوانند به آن مقصود خودشان در اینجا برسند. این در واقع، پیروزی بر انقلاب اسلامی است؛ پیروزی بر ملتی است که داعیه استقلال دارد؛ پیروزی بر کشوری است که می تواند الگوی کشورهای دیگر باشد.» (دیدار با مسئولان نظام، 2/4/1394)
ب- نقاط ابهام
در متن برجام، نکات ابهام گسترده ای وجود دارد که صرفا به بخش بسیار محدودی از آن اشاره می شود:
1- مبهم بودن زمان پایان برجام.
در متن برجام، هیچ زمانی برای پایان اجرای آن و پایان عمل به محدودیت های گسترده در آن پیش بینی نشده است. این امر ضربه اساسی به منافع ملت ایران خواهد زد، زیرا هر زمان ایران بخواهد از اجرای محدودیت های گسترده ای که در برجام آمده است، خارج شود، مورد اعتراض کشورهای زورگوی جهان مانند آمریکا قرار خواهد گرفت، و ممکن است با تحریم های جدیدی روبه رو گردد.
2- اجرای «کامل» درخواست های آژانس.
از موارد مبهم و خطرآفرین برای کشور، بند سوم قطعنامه 2231 است که متاسفانه مورد قبول مذاکره کنندگان ایرانی نیز قرار گرفته است، در این بند آمده است: « ... ایران باید به طور کامل بر اساس خواسته های آژانس که در گزارش های آژانس آمده است، همکاری نماید.»
واژه های «باید»، «به طور کامل»، «درخواست های آژانس» و «گزارش های آژانس» در این بند قطعنامه، کلیدی است. ایران موظف به برآورده کردن کامل کلیه درخواست های آژانس تا 10 سال آینده شده است. بر اساس این بند از قطعنامه، همکاری ایران با آژانس، نباید به هیچ امری محدود و مقید شود، به عبارت دیگر، درخواست های آژانس در این بند از قطعنامه، مقید به: چارچوب توافق نامه پادمان، پروتکل الحاقی، درخواست های مندرج در گزارش های پیشین، نقشه راه توافق شده میان ایران و آژانس، محدودیت ورود به حوزه های نظامی (اماکن، افراد، اسناد، اطلاعات و تجهیزات) نگردیده است.
با توجه به این که مدت اجرای این قطعنامه، حداقل 10 سال است، لذا ایران باید طی 10 سال آینده همه ی درخواست های آژانس در گزارش های آتی (حدودا 120 گزارش) را برآورده سازد.
ابهامات موجود در این بند قطعنامه، قطعا ضررهای بزرگی به کشور عزیز ما تحمیل خواهد کرد.
ج- ضعف های ساختاری
ضعف های ساختاری عمده ای نیز در برجام به چشم می خورد، که به برخی از آنها اشاره می شود:
1- پذیرش معیارهای بی پایه و اساس آمریکا برای مذاکرات و توافق نهایی، مانند:
الف- سوء استفاده نکردن ایران
ب- رعایت یک سال گریز هسته ای در برنامه هسته ای ایران
دو مورد فوق از سوی مذاکره کنندگان آمریکایی در طول مذاکرات ذکر شده و متاسفانه مورد قبول طرف ایرانی قرار گرفته است.
ج- ذکر واژه«منحصرا» در صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران (متن انگلیسی: متن برجام، ص6، بند1 و متن فارسی: ص6، بند1). این قید مطابق میل و تفسیر طرف غربی و آمریکایی بیان شده و محدودیت های زیادی را به ایران تحمیل کرده است.
2- پذیرش استثناء بودن ایران (متن انگلیسی: متن برجام، ص4، بندxi و متن فارسی: متن برجام، ص4، بند ک).
3- پذیرش جایگزینی «اجازه» به جای «حق» (مبنا قرار گرفتن اجازه از 1+5 به جای حقوق مصرح در NPT (متن انگلیسی: دیباچه، ص2 و متن فارسی: دیباچه، ص2)
4- پذیرش شروط بیشتر برای برخورداری از حقوق کمتر ( این امر در سراسر برجام وجود دارد.)
هفتم:
از نکات بسیار تعجبانگیز و مهم دیگر، پذیرش مکانیسم ماشه است. در برجام تصریح شده است در صورتی که هریک از طرفهای برجام-که یکطرف آن ایران است و طرف دیگرش کشورهای غربی ۱+۵ است- به طرف دیگر اعتراض کند، که چرا به تعهدات خود ضمن برجام عمل نکردی، تمام تحریمهای شورایامنیتسازمانملل که درظاهر برداشته شده بود، دوباره بر میگردد. (متن انگلیسی: ص۱۷، بندهای ۳۶و۳۷؛ متن فارسی: ص۱۷-۱۸، بندهای ۳۶و۳۷) یعنی اگر برای نمونه، آمریکا یا انگلستان به ایران اعتراض کند که چرا به تعهدات خود عمل نمیکنی، تمام ت
حریمهای برخواهد گشت، کما اینکه اگر ایران نیز به آمریکا یا انگلستان اعتراض کند که علیرغم اینکه ایران ملتزم به تعهدات خود ضمن برجام بوده است و آژانس، بیش از دهبار آن را تایید کرده است، چرا شما به تعهدات خود در برداشتن تحریمها عمل نمیکنید، به محض چنین اعتراضی از سوی ایران، دوباره تحریمهای شورایامنیتسازمانملل به حال اول خود برخواهد گشت! این تعهد به معنای آن است که ایران به هیچوجه نمیتواند اعتراضی به طرف غربی انجام دهد چون در صورت اعتراض، شاهد بازگشت تحریمها خواهد بود.
چنین تعهدی مانند آن است که شخصی ماشینی را از کسی میخرد اما فروشنده در قرارداد، تاکید میکند که اگر «خریدار» معامله را فسخ کند، باید بیستملیون، خسارت دهد و نیز اگر فروشنده معامله را فسخ کند، باز هم «خریدار» باید بیستملیون خسارت دهد!
هشتم:
مقام معظم رهبری در نامه خود به رئیسجمهور در ۲۹/۷/۱۳۹۴تصریح می کنند که هدف از مذاکرات، لغو و رفع تحریم ها بوده است:
«پذیرش مذاکرات از سوی ایران صرفا به هدف لغو تحریم های ظالمانه اقتصادی و مالی بوده است.»
یعنی اولا: آنچه که هدف مذاکرات بوده است لغو تحریم ها بوده است نه تعلیق یا توقف، ولی متاسفانه شاهد آن هستیم که بخشهای بسیار زیاد از تحریم ها نه لغو می شوند و نه تعلیق، و از سوی دیگر، همه تحریم های هسته ای نیز لغو نخواهند شد،
ثانیا: مذاکرات برای آن بوده است که ملت ایران از تحریم های اقتصادی و مالی رهایی پیدا کنند، و اگر تحریم ها به حال خود باقی باشند، مذاکرات انجام شده هیچ فائده ای نداشته است، چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در موارد متعددی بر آن تاکید کرده اند. متاسفانه شاهد هستیم که در برجام، بقای اکثر تحریم ها مورد پذیرش قرار گرفته است.
در وضعیت فعلی نیز شاهد تحریمهای بسیار گسترده در طول تاریخ ملت ایران هستیم.
نُهم:
شرط دیگر رهبری در نامه شان این بوده است قبل از اجرای تعهدات ایران باید تضمین های کافی از آمریکا جهت رفع تحریم ها گرفته شود:
«باید تضمین های کافی و قوی برای جلوگیری از تخلف طرف غربی در نظر گرفته شود، از جمله، رئیس جمهور آمریکا و اتحادیه اروپا باید کتبا اعلام نمایند که تحریم های مالی و اقتصادی به صورت کلی لغو می شود، و هرگونه اظهار نظری مبنی بر بقای ساختارهای تحریم به منزله نقض برجام خواهد بود.»
اما چنین امری انجان نشده و امروزه شاهد گستردهترین تحریمها علیه ملت ایران هستیم.
دهم:
شرط دیگر رهبری در نامه شان آن است که وضع هرگونه تحریمی به هر بهانه ای موجب نقض برجام خواهد بود و دولت موظف است که اجرای برجام را متوقف کند:
«وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه ای –مانند تروریسم و حقوق بشر- توسط هر یک از کشورهای طرف برجام، موجب نقض برجام بوده و مطابق بند 3 مصوبه اخیر مجلس، دولت موظف است اجرای برجام را متوقف کند.»
بند 3 مصوبه اخیر مجلس تصریح می کند که:
«دولت موظف است هرگونه عدم پایبندی طرف مقابل را در زمینه لغو موثر تحریم ها یا بازگرداندن تحریم های لغو شده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را به دقت رصد کرده و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام داده و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران را سامان دهد به طوری که ظرف مدت دوسال ظرفیت غنی سازی کشور به یکصد و نودهزار سو افزایش یابد. شورای عالی امنیت ملی مرجع رسیدگی به این موضوع می باشد.»
در برجام نیز تصریح شده است در صورتی که تحریمها دوباره برگردد، ایران مجاز است به صورت جزئی یا کلی، از برجام خارج خارج شود. در بند ۳۷ برجام آمده است: «ایران بیان داشته است که چنانچه تحریمها جزئا یا کلا مجددا إعمال شوند، ایران این امر را به منزله زمینهای برای توقف کلی یا جزئی تعهدات خود وفق این برجام قلمداد خواهد نمود.»
دوازدهم:
اندک توجهی به وضعیت فعلی کشور، روشن میسازد که توافق برجام و عقبنشینی گسترده در مقابل دشمنان ملت ایران و اتخاذ دیپلماسی التماسی جز خسارت محض، نتیجه دیگری نداشته است، شاهد این ماجرای غمانگیز، وضعیت مسکن، قیمت دلار، از بین رفتن ارزش پول ملی، گرانیهای سرسامآور، بیکاریهای گسترده و بسیاری از امور دیگر است.
سیزدهم:
پرسش مهم دیگر این است که چرا آقای ظریف، عراقچی و سایر مذاکره کنندگان حاضر به مناظره نیستند؟
اینجانب و سایر دوستان، اعلام می کنیم که در موضوع برجام حاضر به مناظره با آقای ظریف و عراقچی در رسانه رسمی کشور یعنی صدا و سیما آن هم به صورت زنده می باشیم. این تقاضا که برای روشن شدن حقیقت برای مردم عزیز کشور ما بوده و بارها بیان شده است، هیچوقت با پاسخ مثبت آقایان مذاکره کننده واقع نشده است. راستی اگر برجام قابل دفاع است، چرا حاضر به مناظره نیستند. ملت عزیز ایران تا چه زمانی باید شاهد سخنان به دور از واقعیت مدافعان برجام باشد.
در انتها از مسئولین صدا و س
🌹🌻🍁🍁🍁🍁🌻🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
احکام سیاسی بر اساس فتاوای امام خامنه ای مد ظله العالی.
سوال:۱۸
آیا اوامر ولی فقیه برای همه مسلمانان الزام آور است یا فقط مقلدین او ملزم به اطاعت هستند؟
جواب:
بر اساس مذهب شیعه همه مسلمانان باید از اوامر ولایی ولی فقیه اطاعت نموده و تسلیم امر و نهی او باشند.
و این حکم شامل فقهای عظام هم می شود.چه رسد به مقلدین آنان.
التزام به ولایت فقیه قابل تفکیک از التزام به اسلام و ولایت ائمه معصومین علیهم السلام نیست.
🌹🌻🍁🍁🍁🍁🌻🌹
https://eitaa.com/mesagh
🌾🌾🌹🌹🌹🌹🌾🌾
بسم الله الرحمن الرحیم
احکام سیاسی بر اساس فتاوای امام خامنه ای مد ظله العالی.
سوال ۱۴ - آیا حرف هایی که در بحث های سیاسی پشت سر مسئولین زده می شود . غیبت
محسوب می شود؟
جواب.
گفتگو راجع به عملکرد و موضع
گیری های یک مسئول همراه با نقد و دید اصلاح طلبانه جایز و انتقاد است.
اما ذکر معایب افراد که ربطی به
عملکرد کاری آنها ندارد .غیبت است و حرام می باشد.
سخن در مورد مفاسد اقتصادی
سیاسی. امنیتی محرز شده مسئولین ایراد ندارد.
🌾🌾🌹🌹🌹🌹🌾🌾
https://eitaa.com/mesagh
یما نیز این گلایه را مطرح می کنیم که چرا اجازه حضور منتقدین برجام را برای ارائه نظریات خود نمی دهد؟
انشاالله بتوانیم از منافع ملی دفاع کنیم و سعی کنیم صادق باشیم و حقیقت را کاملا با مردم درمیان بگذاریم.
سید محمود نبویان
۲۳/۴/۱۳۹۹
https://eitaa.com/mesagh