فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هر گوشی موبایل
یک اسلحه برای فضای مجازی است
♥️ فرمانده #حکم_جهاد فرهنگی تبلیغاتی را به ما داده اند... 👆👆
🔺خیــلــــــی مهم لطفا نشر دهید
https://eitaa.com/mesagh
🔴 اگر هواپیمای مسافربری ایران در سوریه سقوط میکرد!!
✍️ #امیرحسین_عاصف
🔹 در پی مزاحمت تروریستی 2 جنگنده نظامی برای پرواز مسافری ۱۱۵۲ هواپیمایی ماهان در آسمان سوریه، بیش از آنکه فضای رسانهای به سمت تحلیل ماجرا برود، معطوف به 2 موضوع شد!
🔸 یکی رمزگشایی از ملیت جنگنده نظامی و دیگری لزوم پاسخ فوری جمهوری اسلامی به این اقدام تروریستی.
✅ فارغ از اهمیت 2 موضوع فوق، میشود ماجرا را از زاویهای دیگر هم مورد بررسی قرار داد.
در صورت سقوط هواپیمای ایرانی در داخل سوریه بازخورد آن چه بود؟!
🔹 طبق بررسی کارشناسان هوافضا، این اقدام جنگندههای آمریکا به قصد سقوط هواپیمای ایرانی با 2 روش زیر بود:
1️⃣ به اشتباه انداختن پدافند هوایی سوریه در تشخیص هواپیمای مسافری به عنوان هدف متخاصم و نهایتا شلیک به هواپیما
2️⃣ ایجاد مزاحمت برای خلبان هواپیمای مسافری با نزدیک شدن به بالهای هواپیما جهت تغییر گردش هوا در موتورها که منجر به سقوط خواهد شد.
🔹 تصور کنید 2 شب پیش به جای نجات هواپیمای ایرانی، خبر سقوطش منتشر میشد؛ حالا بعد از خرابکاری نظامی نوبت به دروغگویی رسانهای میرسید.
🔸 ابتدا خبری منتشر میشد که هواپیمای ماهان بر فراز سوریه سقوط کرد و بعد از آن رسانههای تروریست نزدیک به سعودی از ایندیپندنت تا اینترنشنال و العربیه شروع به افسانهسرایی میکردند:
✅ طبق خبری که به ما رسید، گویا در قسمت بار این هواپیما موشک جابهجا میشد و نقص فنی موشکها منجر به سقوط گردید!
🔹 پایان حضور ایران در سوریه/ با دستور بشار اسد هواپیمای ایرانی منهدم شد!
🔸 و روز بعد از این حادثه تروریستی رسانههای اجتماعی شروع به فعالیت گسترده میکردند؛ تحلیل «هشتگ اعدام نکنید» نشان داد این موضوع بیش از اینکه مسأله اصلی باشد، رزمایشی بود برای حوادث پیش رو و آزمونی برای شبکهای که ضدانقلاب در داخل اینفلئونسرها و برخی بازیگرها ساخته است.
🔹 هدف نگارنده معرفی روش جدید امنیتی رسانهای علیه جمهوری اسلامی است، تا از آن طریق بتوانند داخل کشور را به آشوب بکشانند؛ یک روز به بهانه اعدام 3 سارق مسلح، یک روز هم با اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای ایرانی برای ایجاد بهانه...
🔸 اینکه جمهوری اسلامی جواب این شیطنتها و اقدامات را میدهد، قطعی است؛ همانطور که رهبر حکیم انقلاب در دیدار هیأت عراقی صریحا موضوع ضربه متقابل را مطرح فرمودند و این موضوع نشان داد «انتقام سخت» از قاتلان حاجقاسم در حال انجام است و عینالاسد تنها شروع ماجرا بود.
💢 اما ماجرای دیگری که میخواهم نظرها را به آن جلب کنم این است که باید مراقب مثلث آتشافروزی در داخل کشور بود
https://eitaa.com/mesagh
1_362052217.mp3
3.45M
*«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنی وَ خَلِصّنی بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ»*
*حتماگوش کنیدخصوصا کسانیکه حاجت خیلی مهم دارن*👌👌👌
https://eitaa.com/mesagh
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی ۸۶
🔹 اولین تاثیر توحید این است که وسعت دید فرد مومن بالا میرود و فرد مومن دارای وسعت افق دید میشود.
✅ از تنگنظریها، از کوتاهبینیها از نزدیکبینیها، آسوده و راحت است و نمیگوید من در این میدان شکست خوردم یا جبههی ما در این زمینه عقب نشست و کار به زیان ما تمام شد و این قدر نزدیکبین نیست.
https://eitaa.com/mesagh
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدئو کلیپ «آخرین آواز» با تصاویر دیده نشده از «آقازاده» منتشر شد
🔻امروز از ویدئو کلیپ «آخرین آواز» با صدای علی زندوکیلی که در ساخت آن از تصاویر دیده نشده قسمتهای آتی سریال «آقازاده» استفاده شده، رونمایی شد.
🔻این قطعه را حسین غیاثی سروده و علیرضا افکاری آهنگسازی و آرمین رستگاری تنظیم و میکس و مسترینگ آن را برعهده داشته است.
🔻«آقازاده» با طراحی، نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا و کارگردانی بهرنگ توفیقی هر جمعه ساعت 12 از وی او دی های فیلیمو و نماوا و روزهای شنبه به صورت دی وی دی پخش می شود
https://eitaa.com/mesagh
🔴 آیا خرجهای میلیاردی از بیتالمال برای فوتبال عقلانی است؟!
✍️ #محمدجواد_خواجهوند
🔹 انقلابی نشدیم که برای انقلاب هزینه بتراشیم و هرجا نفس امارهی جمعی حکم کرد از انقلاب و ارزشهای انقلابی خرج کنیم تا به 《دلم میخواهدهایمان》 میدان بدهیم.
🔸 انقلابی شدیم که خودمان را سپر انقلاب کنیم
انقلابی شدیم که در مقابل انحرافات اجتماعی بایستیم و هزینهاش را بدهیم.
✅ چطور میتوان تحولخواه بود و در عین حال سنتهای غلط پیشینیان را دودستی به آغوش کشید؟
چطور میتوان غمخوار محرومان بود و در عین حال از رقم و قرادادهای نجومی که در صنعت فوتبال در جیب مربیان و فوتبالیستهای مفتخور به گردش درآمده است به خشم نیامد؟
🔹 انقلاب کردیم که ارزشها غلط را در جامعه تغییر بدهیم نه ارزشها را هرچه بود بپذیریم.
🔸 مخاطبم داعیهداران انقلاب هستند.
آقایون و خانمهای حزباللهی
فوتبال با انقلابیگری جمع نمیشود!
✅ یا این بازار مکارهای که راه انداختید را جمع کنید یا مواجهه اولیه ما با شما خواهد بود که به اسم دین از نظام سرمایهداری و بازار برده فروشان فوتبالی حمایت میکنید و یقه چاک میدهید.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 جهانگیری و پرسشهای بیپاسخ !
✍️ #محسن_کریمپور
🔹 اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور در هفته گذشته اظهارات جالبی درباره مدیریت در کشور بیان داشته است. جهانگیری گفته است: «با رویکردهای قدیمی نمی توان ایران را اداره کرد باید شیوه های حکمرانی را اصلاح کرد و شرایط گذشته که همه چیز متکی به دولت و یا درآمدهای نفتی بود باید تغییر کند ما باید کارآمدی مدیران کشور را بالا ببریم.»
🔸 در نگاه اول بیان گزارهای که توسط جهانگیری بیان شده است بهشدت مبهم است. اینکه رویکردهای قدیمی باید اصلاح شود ناظر به چه چیزی است؟ آیا این سخن همان انتقاد همیشگی اصلاحطلبان است که ایشان همواره ساختار سیاسی را مهمترین مشکل کشور میدانستند و اصلاح آن را خواستار بودند؟
✅ اگر منظور ایشان همین نکته باشد باید از ایشان پرسید آیا اصلاح ساختار سیاسی بهتنهایی همه مشکلات ما را حل میکند؟ آیا تجربه ۴۰ ساله به ما نشان نمیدهد همه مشکلات ما با اصلاح ساختار سیاسی حل نمیشود؟
🔹 از سویی دیگر جناب جهانگیری و دوستان ایشان، به غیر از ۸ سال احمدینژاد، در سالهای بعد از انقلاب همواره در مصدر حکمرانی بودهاند. ایشان اکنون هشتمین سال معاون اولی را میگذرانند. آیا بیان این سخنان از سوی ایشان موجه است؟ چگونه است که معمولا مسوولانی که بیشترین سابقه حضور در حکمرانی را دارند منتقدتر هم هستند!؟
🔸 ایشان و دوستانشان اکنون باید جوابگوی عملکرد خود باشند. اگر کارآمدی مدیران پایین است ایشان باید پاسخ دهند که برای افزایش کارآمدی مدیران حداقل در هشت سال گذشته چه کردهاند. سخنان جهانگیری بیارتباط با اظهارات علی ربیعی، سخنگوی دولت نیست. ربیعی گفته است: « زندگی مردم یک دلشوره برای دولت است و مدام دولت در این زمینه تلاش میکند.»
✅ اوضاع کشور بهخصوص شرایط اقتصاد کشور نشاندهنده ناکارآمدی مزمن دولت است. در چنین وضعی سخن گفتن از دلشوره برای زندگی مردم و اصلاح رویکردهای قدیمی از جانب اصحاب دولت از جانب مردم پذیرفته نمیشود. مردم شاهد تورم روزانه هستند و افزایش بیکاری و رکود اقتصادی را با گوشت و پوست خود لمس میکنند.
💢 در کنار اینها میبینند تصمیمات اقتصادی در دولت مدام در جهت بدتر کردن شرایط است و هیچ عقبه کارشناسی آن را تایید نمیکند. ماجرای ارز ۴۲۰۰ تومانی و روایت رئیس کل سابق بانک مرکزی از آن تصمیم نشاندهنده عمق بیتوجهی این دولت به نظرات کارشناسی است.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
#بازخوانی_کتاب
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی ۸۶
🔹 اولین تاثیر توحید این است که وسعت دید فرد مومن بالا میرود و فرد مومن دارای وسعت افق دید میشود.
✅ از تنگنظریها، از کوتاهبینیها از نزدیکبینیها، آسوده و راحت است و نمیگوید من در این میدان شکست خوردم یا جبههی ما در این زمینه عقب نشست و کار به زیان ما تمام شد و این قدر نزدیکبین نیست.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چند سوال ساده کرونایی؟
🔴 همه شنیدیم که آقای رئیس جمهور اعلام کرد تاکنون ۲۵ میلیون ایرانی به کرونا مبتلا شده اند!
حالا چند سوال اساسی:
۱. تاکنون چند بیمار مبتلا به کرونا فوت کرده اند که بیماری های زمینه ای مانند سرطان، پیوند اعضا، بیماری های ریوی و غیره نداشته اند؟
۲. با توجه به تعداد ۲۵ میلیون مبتلا و آمار فوتی ها، چند هزارم درصد از مبتلایان به این بیماری فوت کرده اند؟ به عبارت دیگر میزان کشندگی این ویروس چند درصد یا چند هزارم درصد است؟
۳. با توجه به این که در ۲۰ سال گذشته در ایران انواع سرطانها ۴۷۰ درصد رشد داشته، ۵ میلیون ایرانی دیابت دارند و تنها بخاطر دیابت سالانه ده ها هزار پا در ایران قطع می شود، ۱۰ درصد ایرانیان معلولیت دارند و فراگیری سایر بیماری ها، چرا مشابه این حساسیت های کرونایی نسبت به هیچ بیماری مانند انواع سرطانها از سوی دولت و وزارت بهداشت دیده نشده است؟
۴. با توجه به درخواست یک میلیارد دلاری وزارت بهداشت از صندوق ذخیره ارزی و موافقت مقام معظم رهبری، این پول کجا هزینه شده و می شود و با وجود چنین مبلغ اختصاص یافته ای، چرا باید برای انجام یک تست کرونایی چند صد هزار تومان پول از مردم گرفته شود؟!
۵. همچنان که وزارت بهداشت با آنالیز دلایل انتشار بیماری و سهم عواملی مثل مراکز مذهبی، فروشگاه ها، حمل و نقل عمومی و غیره می پردازد به مردم بگوید چند درصد از پزشکان به عنوان مدافعان سلامت در بیمارستان ها درگیر مقابله با بیماری کرونا هستند؟ یک درصد؟، دو درصد؟ پنج درصد و یا بیشتر؟
۶. با توجه به اینکه قبل از انتشار این بیماری یکی از مسایل اقتصادی که مورد توجه افکار عمومی بود، فرار مالیاتی پزشکان بود، داستان مقابله با فرار مالیاتی پزشکان به کجا رسید؟ و بالاخره چند درصد از آنها حاضر به نصب کارتخوان در مطب های خود شدند؟
۷. متوسط دریافت کارانه پزشکانی که در بیمارستان ها فعالیت می کنند در چند ماه اخیر چه میزان بوده و این کارانه ها از کجا تامین می شود؟
۸. در کشورهای سرمایه سالار که ادعای عدالت هم ندارند، حداکثر دریافتی پرسنل یک مجموعه ۷ برابر کمترین دریافتی ها است، حال وزارت بهداشت اعلام کند دریافتی پزشکان، چند برابر پرستارانی است که اتفاقا بیشترین آسیب را از کرونا دیده اند؟ ۷ برابر یا ۷۰ برابر؟
۹. اگر اتاق فکر سیاسی امنیتی دولت و شخص رئیس جمهور که عدم صداقت او بارها برای مردم ثابت شده، بخواهد از ارائه آمارهای کرونایی برای اغراض سیاسی مثل سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی خود در کنترل بازار ارز و مسکن و غیره استفاده کنند، چه کسی می تواند نسبت به صداقت در اعلام آمار مبتلایان و بهبود یافتگان کرونایی که دایم از سوی رئیس جمهور و وزارت بهداشت اعلام می شود به مردم اطمینان دهد؟
🔴 در پایان ذکر این نکته لازم است که تعارض منافعی که در وزارت بهداشت ایران وجود دارد در هیچ کشور در جهان نمونه ندارد! ایران تنها کشوری است که دانشگاه های پزشکی زیر مجموعه وزارت بهداشت است نه وزارت آموزش عالی! ایران تنها کشوری است که همه اختیارات حاکمیتی در حوزه بهداشت به یک صنف خصوصی واگذار شده و آنها از تعرفه گذاری تا نظارت و قضاوت را به عهده دارند!
در غالب کشورهای صنعتی اجازه نمی دهند وزیر بهداشت از صنف پزشکان انتخاب شود چرا که این انتخاب را باعث بوجود آمدن تعارض منافع گسترده به نفع پزشکان و ضرر مردم می دانند، ولی در ایران اسلامی! نه تنها وزیران بهداشت همیشه از پزشکان انتخاب می شوند بلکه تقریبا همه آنها از وارد کنندهگان دارو و تجهیزات پزشکی و سهامداران بیمارستان های خصوصی می باشند! و آخر اینکه کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی! همیشه مدافع حقوق پزشکان بوده و اجازه هیچ نوع نظارت حاکمیتی بر عملکرد پزشکان را نداده است!
🔔تذکر مهم! انتقادات فوق نوعا انتقاد به ساختار است و به معنای نادیده گرفتن خدمات آندسته از پزشکان و متخصصانی که صادقانه به قسم پزشکی خود پایبند بوده و به مردم خدمت کرده اند نیست.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️داروی ایرانی بیماران کرونایی تا سه هفته دیگر به بازار میآید
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:
🔹همه نیازهای کشور به تجهیزات مقابله با کرونا، توسط شرکتهای دانشبنیانها تامین شده است، و داروی ویژه بیماران کرونایی تولید شرکتهای دانش بنیان تا سه هفته دیگر به بازار میآید.
🔹از روزهای ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور، شرکت ها و مجموعه های دانشبنیان دست به کار شدند و همه تجهیزات مورد نیاز کشور از جمله تجهیزات پزشکی، تولید ماسک، دستگاه ونتیلاتور و غیره را در داخل کشور تامین کردند.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ آمریکا قصد دارد پایگاه های اربیل و عین الاسد را به عنوان دو پایگاه اصلی و ثابت در عراق حفظ کند و در حال تخلیه یا کاهش نیرو در سایر پایگاه هاست.
🔸این چینش آمریکایی ها و تجمیع نیرو ها در یکی دو پایگاه احتمالا مقدمه ای برای آغاز یک درگیری سنگین میباشد.
https://eitaa.com/mesagh
داروهای جدید ایرانی در راهند
🔸ستاری، معاون علمی فناوری رئیس جمهور: دانشبنیانها در حوزه تامین داروی بیماران کرونایی خوب عمل کردند.
🔹چند نمونه از آنها به لیست دارویی کشور وارد شده و بقیه هم تا سه هفته دیگر به بازار میآید.
https://eitaa.com/mesagh