هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدویی منتشر نشده از حضور شهید سلیمانی در فاصله چند دهمتری داعش در نبردهای نزدیک حرم حضرت زینب سلام الله علیها، دمشق محلهی زینبیه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹ما شهید زیاد داریم، در بین سرداران هم شهید داریم، در بین آحاد معمولی هم شهید داریم، امّا شهیدی که به دست خبیثترین انسانهای عالم یعنی خود آمریکاییها به شهادت برسد و آنها افتخار کنند که او را توانستند شهید کنند، چنین شهیدی غیر از #حاج_قاسم من کس دیگری را یادم نمیآید.
🔸بیانات #رهبر_انقلاب در منزل سپهبد
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آغاز برخورد جدی و مناسب با قانون شکنان در تهران
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تمسخر کنید؛ تا این چند روز عمری که خدا بهتون داده تسخر کنید، اون دنیا بابت تک تک افرادی که دلخوش به این تمسخرها از حدود الهی فاصله گرفتن باید جواب پس بدید
🔹و مسئولین فرهنگی اگر یک هزارم این تلاش رو برای ساخت آثار دینی میکردن؛ وضعیت خیلی بهتری داشتیم
متاسفیم برای مسئولین سینمایی و فرهنگی کشور
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅مسئله فرهنگی در اقتصاد
🔹یکی از معضلات مهم فرهنگی، مسئله فرهنگ غرب زدگی در ساحت های مختلف جامعه بوده که از دورههای منتهی به مشروطه تاکنون در ایران در مراتب مختلف مشهود است. شیفتگی فکری و ذهنی به مبانی نظری، فرهنگی و یا ظواهر مادی غرب و به عبارتی غرب زدگی، علاوه بر حوزه فرهنگی و اجتماعی، به حوزه های سیاست و اقتصاد سرایت کرده، به طوری که این مسئله فرهنگی در جامعه، حکومت و کارگزاران در ایران تاحدودی عرفی و نهادینه شده است.
🔸شیفتگی تا سرحد تقلید محض از غرب، در تاریخ معاصر ایران که از خواص، نخبگان و منورالفکران آغاز شد، نوعی وابستگی استحماری را بر تمدن تاریخی کشور و جامعه تحمیل کرد؛ به طور مثال در دولتهای مختلف قبل و پس از انقلاب اسلامی، کارگزاران سیاسی ارتباط و تعامل حتی یک طرفه و با نگاه استعماری غرب را مایه مباهات و کارنامه درخشان خدمتی خود می دانستند و ارتباط با شرق و همسایگان مانند قفقاز، آسیای مرکزی و حتی آفریقا را با وجود برخی مزیتهای برتر و ظرفیتهای کم نظیر، مذموم میشمردند و این موضوع در اقتصاد و برخی تجار ایرانی نیز تا حدود زیادی رواج داشته و دارد. به طوری که برخی از تاجران ایرانی علاقه شدید عرفی و فرهنگی به تجارت و صادرات به غرب با وجود تمام مشکلات و تحریم ها دارند، حتی اگر حاشیه سود کمتری نسبت به صادرات به منطقه یا آفریقا داشته باشد و به عبارتی صادرات به رم و پاریس با حاشیه سود کمتر را به صادرات پرسود به افغانستان، عراق، کنیا، اوگاندا و زیمباوه ترجیح میدهند.
🔹لذا به واسطه تجربیات سیاسی و اقتصادی مختلف در شیوه های جدید تجارت بین الملل و توزیع و رفع انحصار پیشرفتهای علمی و تکنولوژیک در کشورهای مختلف و البته ارائه نظریهها و طرحهای سرمایهگذاری نوین و پرسود در مناطق توسعه نیافته و کمتر توسعه یافته و البته از سوی دیگر شناخت و تطور حکام کشورهای میزبان سرمایه، در مواجهه با سیاستهای نظام سلطه که سالیان متمادی موجب استضعاف فکری، اقتصادی و سیاسی آنان در وابستگی سیاسی و اقتصادی به غرب شده است، جبهههای مختلف آسیایی یا آفریقایی از کشورهای جهان به منظور تعاملات تجاری علیه انحصار و استیلای غربی تشکیل شده که تا حدودی می تواند بر ترمیم مسائل فرهنگ غرب زدگی اثر خنثی کننده ای داشته باشد.
#آفریقا
#منطقه_گرایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
👈 حمید رسایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمادهسازی حرم سیدالشهدا در آستانۀ ماه محرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
مذهبی صورتی؛ سرباز ولایتی ؟
بچه انقلابی ؛ خب آره
مذهبی صورتی؛ پس چرا اینقدر جلوتر از رهبری؟ باید پشت سر آقا باشی!
بچه انقلابی ؛مگه باید امام امت باشه جلو و دیده بانی کنه و مسول اطلاعات باشه؟ وظیفه یک سرباز چیه؟ بیفته جلو و شناسایی کنه و در صورت امکان آتش به اختیار عمل کنه و یا اینکه ، تو میدان مبارزه رهبرشو بفرسته جلو تیر و ترکش و خودش پشت سر رهبرش سنگر بگیره...؟
سرباز اونیه که هزاران کیلومتر جلو تر از رهبرش تو سوریه و عراق و لبنان جنگید اما یک لحظه از آرمان های فکری و عقیدتی رهبرش جلوتر نبود و قدم به قدم پشت رهبرش در عقیده و تفکر قدم برداشت چه در میدان مبارزه و چه در میدان جهاد تبیین
#ولایتمداری
#حاج_سعید
#حاج_احمد_نوشت
«نشر حداکثری »
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 تاریخچه جزایر ایرانی به زبان ساده
یکبار بریم تاریخی بررسی بکنیم ببینیم درباره چی داره صحبت میشه
5 هزار سال پیش این جزایر مال ایران بوده
5 هزار سال پیش
مشکل اساسی ما این هست که تاریخ نمی خوانیم گذشته ی خودمون رو نمیدونیم
افتخار میکنیم بهش
خیلی عجیب و قابل تامله
بسیاری در ایران افتخار میکنن به چیزی که ازش هیچی نمیدونن
مثلا بهش میگی تاریخ ایران رو یه بار برای من بگو
یدونه کوروش کبیر رو میگه
اونم چون بحثش داغ شده توی رسانه ها، و الا باورکن اونم توی ذهنش نمیمونه
یکی دوتا بنای تاریخی مثلا توی ذهنش هست
همین
اصلا تاریخ ایران رو میتونی یه مرور بکنی ببینی این سرزمینی که داری بهش افتخار میکنی چیه
بخدا گريه داره
هدایت شده از mesaghمیثاق
33.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انقلاب علیه قوه قضائیه / اتمام حجت با مسئولان بخاطر مفاسد اقتصادی، رانت و..