هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
چرا هرکی ظالمتره سالمتره؟!
چرا بعضیا هرچیظلم بیشتر میکنن وضع مالیشون بهتر میشه و بلا و گرفتاری ندارن؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
حداد عادل گفته است؛
👈اصلاحطلبان ناز میکنند. آنها در نهایت در انتخابات شرکت میکنند.
نیامدن اصلاحطلبان دلیلش ناز و افاده نیست.
🔹دولت روحانی تمام سرمایه اصلاحطلبان را تاراج کرد. آنها با کدام سرمایه اجتماعی میخواهند در انتخابات شرکت کنند؟
🔹طبق نظر سنجیها قبل از انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ ، رئیس جمهور منتخب اصلاحطلبان تنها ۷ درصد و جناب لاریجانی حدود ۴ درصد محبوبیت داشت.
ابن در حالی بود که حاکمیت بعلت تصمیمات غلط و عمدی، رئیس جمهور سابق را به سمت رئیس ستاد مبارزه با کرونا منصوب کرده بودند.
بسیاری از مردم معتقدند شورای محترم نگهبان میبایست هزینه رد صلاحیت روحانی را حداقل در دور دوم میپذیرفت، تا کشور دچار مشکلات کنونی نشود. اگر این کار صورت میگرفت سرمایه کمی برای اصلاحطلبان باقی میماند و این کمک خوبی بود به آنها.
ناز اصلاحطلبان بخاطر محاسباتی است که بدرستی جایگاه ضعیف آنها در انتخابات را نشان میدهد. مردم از عملکرد آنها بشدت ناراضی هستند. آنها برای دولتهای بعد از خود هم ریلگذاری خطرناکی کردند.
آنها کشور را تا لبه سقوط و فروپاشی پیش بردند و هنوز هم دست از معاضدت با منافع ملی بر نداشتهاند.
آنها قاعده بازی را بلدند، اما رعایت نمیکنند و هر گاه در عرصه سیاست کم بیاورند، سطل اشغال آتش میزنند. یا ما یا هیچکس، سیاست سالهای اخیر اصلاحطلبان بوده است.
اصلاحطلبان خط قرمزی بنام منافع ملی را به رسمیت نمیشناسند.
اصلاحطلبان ناز نمیکنند. آنها سالهاست بدنبال ایجاد بحران مشروعیت هستند.
آنها بدرستی میدانند بحران مشروعیت از بحران جنگ بدتر است.
چرا که با مشروعیت میتوان یک جنگ بزرگ را پیروز شد، اما با جنگ هم نمیتوان مشروعیت بوجود آورد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار ترکیه ای رفته بین جوانها و نوجوانها و ازشون میخواد یک صلوات بفرستند.
هیچ یک نمیتوانند،در یک کشور مسلمان که ادعای آزادی بیان و...دارند جوانان نمیتوانند ساده ترین کار را انجام دهند.
این چیزی است که عنقلاب هرزه ها برای ما در نظر دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
ایران خسارتی به بریتانیا بابت شعارنویسی روی دیوار سفارت این کشور، پرداخت نکرده
🔺ادعاهای منتشرشده در شبکههای اجتماعی مبنی بر اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران به دولت بریتانیا بهخاطر شعارهایی که در پی «اغتشاشات» پائیز سال گذشته و در اعتراض به دخالتهای آشکار لندن در امور داخلی ایران، بر روی دیوار سفارت این کشور در تهران نوشته شده بود، خسارت پرداخته کرده را «کذب کامل» دانست./ ایسنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما هنوز اسلحه داریم...
شهید حسین خرازی🕊🌹
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار صمیمی فرزندان مدافعین حرم محضر حضرت آقا ❤️
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دستگیر میشن یه دفعه مشکل روانی پیدا میکنن ولی اون وقت که دارن بی حرمتی میکنن به دین عقاید مردم در صحت و سلامت کامل عقلی قرار دارن. جالبه نه!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢تولی و تبری از منظر روایات چه اهمیّتی دارند؟ (بخش چهارم و پایانی)
🔸احاديث بسيار فراوانى در كتب اسلامى اعم از شيعه و اهل سنّت در زمينه حبّ فى الله و بغض فى الله و #تولّى و #تبرّى آمده است، و به قدرى در اين باره اهمّيّت داده شده كه در كمتر چيزى نظير آن ديده مى شود. بى شك اين اهمّيّت به خاطر آثار مثبتى است كه پيوند دوستى با اولياء الله و دوستان خدا، و بيزارى از دشمنان حق دارد؛ اين آثار مثبت هم در قدرت ايمان ظاهر مى شود و هم در تهذيب اخلاق و هم در پاكى اعمال و تقوا. اين احاديث نشان مى دهد كه بايد در طريق تهذيب نفس و سير و سلوك الى الله، هر كس پيشوا و مقتدايى را برگزيند. در اينجا به بخشى از اين احاديث كه از كتب مختلف گلچين شده است اشاره مى شود:
9⃣در حديث قدسى مى خوانيم: خداوند به حضرت موسى (ع) فرمود: «هرگز عملى براى من انجام داده اى؟ موسى عرض كرد: آرى! براى تو نماز خوانده ام، روزه گرفته ام، انفاق كرده ام و به ياد تو بوده ام؛ فرمود: امّا نماز براى تو نشانه [ايمان] است و روزه سپر آتش و انفاق سايه اى در محشر و ذكر خدا نور است؛ كدام عمل را براى من به جا آورده اى اى موسى؟! عرض كرد خداوندا! خودت مرا در اين مورد راهنمايى فرما! فرمود: آيا هرگز به خاطر من كسى را دوست داشته اى و به خاطر من كسى را دشمن داشته اى؟ [در اينجا بود كه] موسى (ع) دانست برترين اعمال حبّ فى الله و بغض فى الله [دوستى براى خدا و دشمنى براى خدا] است». [۱]
🔟اين بحث را با حديث ديگرى از امام صادق (ع) پايان مى دهيم (هر چند احاديث در اين زمينه، بسيار فراوان است)، فرمود: «مَنْ اَحَبَّ لِله وَ اَبْغَضَ لِله وَ اَعْطى لِلّهِ وَ مَنَعَ لِلّهِ فَهُوَ مِمَّنْ كَمُلَ إِيمانُهُ؛ [۲] كسى كه به خاطر خدا دوست بدارد و به خاطر خدا دشمن بدارد و به خاطر خدا ببخشد و به خاطر خدا ترك بخشش كند، او از كسانى است كه ايمانش كامل شده است!».
💠از احاديث دهگانه بالا استفاده مى شود كه در اسلام حساب مهمّى براى حبّ فى الله و بغض فى الله باز شده است؛ تا آنجا كه به عنوان افضل اعمال و نشانه كمال ايمان و برتر از نماز و روزه و حجّ و جهاد و انفاق فى سبيل الله معرّفى شده و صاحبان اين صفت، پيشگامان در بهشتند و مقاماتى دارند كه انبياء و شهداء به حال آنها غبطه مى خورند. اين تعبيرات، پرده از نقش مهمّ مسأله ولايت و تولّى و تبرّى در تمام برنامه هاى دينى و الهى بر مى دارد. دليل آن هم روشن است، زيرا انسان پيشوايان بزرگ را به خاطر ايمان و تقوا و فضائل اخلاقى و اعمال صالحه ديگر، دوست مى دارد، با اين حال چگونه ممكن است به آنان تأسّى نكند و همگام و همدل و همرنگ نشود!
🔹اين همان است كه علماى اخلاق از آن به عنوان يك اصل اساسى در تهذيب نفوس ياد كرده اند، و پيروى و اقتدا كردن به انسان كاملى را شرط موفّقيّت در سير و سلوك الى الله مى دانند.
يكى از دلايل مهمّى كه قرآن مجيد در هر مورد و در هر مناسبت از انبياى الهى سخن مى گويد و پيغمبر اكرم (ص) و مسلمانان را دستور مى دهد كه به ياد آنها و تاريخ و زندگانى شان باشند، همين است كه از آنان الگو بگيرند و راه موفّقيّت و نجات را در تاريخ زندگى آنها بجويند. اين نكته شايان توجّه است كه انسانها معمولاً داراى روح قهرمان پرورى هستند؛ يعنى هركس مى خواهد به شخص بزرگى عشق بورزد و او را در زندگى خود الگو قرار دهد و در ابعاد مختلف زندگى به او اقتدا كند. انتخاب چنين قهرمانى در سرنوشت انسان و شكل دادن به زندگى او تأثير فراوانى دارد و با تغيير شناخت اين قهرمانها، زندگى ممكن است دگرگون شود.
🔹بسيارى از افراد يا ملّت ها كه دستشان به دامان قهرمانان واقعى نرسيده، قهرمانان خيالى و افسانه اى براى خود ساخته اند و در ادبيّات و فرهنگ خود جايگاه مهمّى براى آنها قائل شده اند.
محيط زندگى اجتماعى و تبليغات مطلوب و نامطلوب در گزينش قهرمانها مؤثّر است. اين قهرمانها ممكن است مردان الهى، رجال سياسى، چهره هاى ورزشى و يا حتّى بازيگران فيلمها بوده باشند. هدايت اين تمايل فطرى بشر به سوى قهرمانان واقعى و الگوهاى والاى انسانى مى تواند كمك مؤثّرى به پرورش فضائل اخلاقى در فرد و جامعه بنمايد. مسأله ولايت اولياء الله در حقيقت در همين راستا است؛ و به همين دليل آيات و روايات اسلامى اهمّيّت فوق العاده اى براى آن قائل شده است و بدون آن بقيّه برنامه ها را ناقص و حتّى در خطر مى شمرد.
پی نوشتها؛
[۱] بحارالانوار، دار احیاء التراث العربی، چاپ دوم، ج ۶۶، ص ۲۵۲، باب ۳۶
[۲] همان، ص ۲۳۸
📕اخلاق در قرآن، آيت الله العظمى ناصر مكارم شيرازى، مدرسه الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، چاپ اول، ۱۳۷۷ش، ج ۱، ص ۳۷۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#تولی #تبری