eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.6هزار عکس
169.2هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 واکنش عراق به کریدور هند-عربستان-اسرائیل 🔻 محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در واکنش به رونمایی از کریدور هند-اروپا که از امارات، عربستان، اردن و فلسطین اشغالی عبور کرده و به اروپا وصل خواهد شد، گفت که قبل از این کریدور، کریدور عراق موسوم به «جاده پیشرفت» (بصره-آناتولی ترکیه) وجود داشت ولی آن موقع، جدیتی از سوی ما برای اجرای آن وجود نداشت و سال‌ها رها شد. 🔻 او ادامه داد: ولی این بار ما مصمم هستیم این جاده و کریدور را ایجاد کنیم؛ کما اینکه کریدور یک کمربند و یک جاده یا (جاده ابریشم چین) نیز وجود دارد ولی کریدور عراق، بهترین، کوتاه‌ترین و کم‌هزینه‌ترین خواهد بود و همه به اینجا خواهند آمد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 آیا طرح کریدور آمریکایی "هند-غرب آسیا-اروپا" موفق خواهد بود؟ 🔻 معرفی طرح کریدوری ابتکاری آمریکا موسوم به کریدور"هند-غرب آسیا-اروپا" که در آن نامی از ترکیه به میان نیامده بود، باعث واکنش منفی اردوغان شد و ابهاماتی درباره موفقیت این طرح ایجاد کرد. 🔻 ایده این طرح که در سال ۲٠۲۱ مطرح شده، در چارچوب همکاری آمریکا، هند، رژیم اسراییل و امارات تعریف شده است. تل آویو سال گذشته، طرح استفاده از شبکه ریلی که هند را به غرب آسیا متصل می‌کند، پیشنهاد داد و در این میان دولت بایدن، عربستان را به مشارکت در این طرح ترغیب کرد. 🔻 به نظر می‌رسد بیش از آنکه نگاه اقتصادی بر طرح ترانزیتی حاکم باشد، انگیزه‌های سیاسی ناشی از کنار گذاشتن رقیب جهانی آمریکا یعنی چین و نیز عادی سازی سریع‌تر و عمیق تر روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی مد نظر بوده است. 🔻 این موارد می‌تواند تاثیر منفی بر عملکرد این مسیر ترانزیتی داشته باشد و بدلیل هزینه‌هایی که به تجار تحمیل می‌کند، چندان موفق نباشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آیا طرح کریدور آمریکایی «هند-غرب آسیا-اروپا» موفق خواهد بود؟ 🔻 ایده این طرح که در سال ۲٠۲۱ مطرح شده، در چارچوب همکاری آمریکا، هند، رژیم اسراییل و امارات تعریف شد. 🔻 برخی تحلیلگران بر این باورند که این طرح به‌ عنوان بخشی از عادی‌سازی بزرگ بین عربستان و کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به شمار می رود. 🔻 این طرح همچنین در مقابل طرح ترانزیتی چین موسوم به "یک جاده- یک کمربند" است که حداقل یک دهه است زیرساختهای آن از سوی پکن در حال انجام است و کشورهای زیادی را شریک خود می کند. بر این اساس، کشورهای آمریکا و هند، اقدام به کنار گذاشتن چین از مسیر ترانزیتی عظیم شرق به غرب می کنند. 🔻 نگاهی به نقشه مسیر ترانزیتی هند-غرب آسیا-اروپا نشان می دهد که این مسیر اگر از کشورهای ایران و ترکیه عبور کند، بدون اینکه ناچار به تغییر وضعیت از راه آهن به دریا باشد، می تواند بصورت زمینی بخش اعظم مسیر خود را طی کند که این موضوع از نظر صرفه اقتصادی نفع زیادی برای تجار فعال در این کریدور خواهد داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تغییر نام هند به «بهارات»؛ دهلی به دنبال چیست؟ 🔻 همه چیز از جایی شروع شد که دولت هند در دعوت‌نامه‌ خود برای سران جی-۲۰ به جای واژه هند از بهارات برای تعریف کشور استفاده کرد. البته تغییر نام هند مساله جدیدی به حساب نمی‌آید؛ در سال‌های گذشته نیز مقام‌های هندی برای آن‌چه آن‌را «حفظ هویت کشور» می‌خواندند به دنبال تغییر اسم هند به بهارات بودند. 🔻 از نگاه هندی‌ها، علاوه بر این که عنوان هند وارداتی است و در هیچ‌یک از منابع تاریخی فرهنگ هند، اثری از آن وجود ندارد؛ واژه‌ای تحقیرآمیز نیز هست. این تحقیر هم به دلیل تشابه با بومیان آمریکا رخ می‌دهد. 🔻 بهارات نامی برای سراسر جغرافیای هند بزرگ است؛ جغرافیایی که همه شبه‌قاره هند را در بر می‌گیرد. برای برخی در کشورهای کوچک‌تر، حرکت‌های ناسیونالیستی در هند می‌تواند به معنی تلاش این کشور برای ایجاد هژمونی در آسیای جنوبی و سلطه بر کشورهای ضعیف‌تر باشد. 🔻 ایده «آخاند بهارات» (هند تجزیه‌نشده) هم‌زمان با تاکید بر ملت هندو دنبال می‌شود که ممکن است اسلام‌هراسی در هند را افزایش دهد. متن کامل گزارش: ▫️ irna.ir/xjNq2J
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پشت‌پرده تغییر نام هند به بهارات چیست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 ضرر ۲۰۰ میلیارد دلاری اپل از ممنوعیت آیفون در چین 🔻 ارزش سهام اپل در معاملات روز پنجشنبه تحت تاثیر ممنوعیت استفاده کارکنان دولت چین از گوشی آیفون، حدود چهار درصد سقوط کرد تا مجموع کاهش ارزش بازار این شرکت در دو روز گذشته به حدود ۲۰۰ میلیارد دلار برسد. ------------- 💢 فرانسه فروش «آیفون ۱۲» را به‌علت سرطان‌زابودن ممنوع کرد 💬 وزیر اقتصاد دیجیتال فرانسه: 🔻 اپل باید فروش آیفون ۱۲ را به‌دلیل سطوح تشعشع بالاتر از آستانه متوقف کند. انتظار می‌رود اپل ظرف ۲ هفته به این مشکل پاسخ دهد وگرنه فراخوانی تمام آیفون‌های ۱۲ انجام می‌شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 روانشناسان آمریکایی: استفاده از شبکه های اجتماعی، احساس غم و ناامیدی در دختران آمریکایی را تا ۶٠ درصد افزایش داده است
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تحقیقات برخی کشورها درباره میزان تشعشعات آیفون ۱۲؛ آیا فروش این محصول اپل در اروپا ممنوع می شود؟ 🔻 شماری از کشورهای اروپایی موضوع میزان تشعشعات گوشی‌های آیفون ۱۲ را که نخستین بار از سوی فرانسه مطرح شد، پیگیری می‌کنند. 🔻 شرکت تنظیم‌کننده مقررات مخابراتی آلمان اعلام کرد که به موضوع تشعشعات بیش از حد گوشی آیفون ۱۲ رسیدگی می‌کند. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فرانسه فروش این مدل از گوشی‌های شرکت اپل را به طور موقت ممنوع کرد. 🔻 از سوی دیگر بلژیک دیگر همسایه فرانسه روز پنجشنبه اعلام کرد که خطرات بالقوه سلامت مرتبط با آیفون ۱۲ را بررسی خواهد کرد و این احتمال را افزایش داد که کشورهای اروپایی بیشتری ممکن است فروش این مدل را متوقف کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 بیش از یک میلیارد نفر از کاربران اینترنت جهان چینی هستند 🔻 کارشناسان فناوری اطلاعات چین می گویند در طول سال‌های اخیر با ارتقای سطح کیفیت و گسترش زیرساخت‌های شبکه‌های اینترنت، تعداد کاربران آن ۱.۰۴۴ میلیارد نفر افزایش پیدا کرده است. 🔻 در بیانیه‌ مرکز اطلاع رسانی شبکه اینترنت چین آمده است کاربران اینترنت در طول‌ سال‌های اخیر ۷۶ درصد افزایش یافته است. 🔻 کارشناسان فناوری اطلاعات چین اعلام کردند که در طول سال‌های اخیر زیرساخت‌های دیجیتالی چین، به ویژه هوش مصنوعی مولد (AI)، توسعه اقتصادی و اجتماعی این کشور را به شدت افزایش یافته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تصاویری از خسارت‌های ناشی از سیل مرگبار لیبی؛ پیش بینی وزیر بهداشت لیبی از میزان تلفات سیل؛ ۱٠ هزار کشته و ۱٠٠ هزار مفقودی 🔻 وزیر بهداشت دولت لیبی پیش بینی کرد که شمار کشته‌‌ها در اثر سیل ویرانگر درنه، شهری ساحلی در شمال لیبی، به ۱٠ هزار نفر و تعداد مفقودی‌ها به ۱٠٠ هزار برسد. 🔻 شبکه راشای تودی روسیه گزارش داد که چهار هزار نفر تاکنون دفن شده‌اند و آمار هر لحظه بیشتر می‌شود. 🔻 شهر درنه در شمال لیبی قرار دارد و بر اساس آخرین آمار در سال ۲٠۱۱ (قبل از سرنگونی قذافی) ۲٠٠ هزار نفر جمعیت داشته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دلیل ویرانی گسترده شهر درنه لیبی در پی سیل اخیر چه بود؟ 🔻 طوفان موسوم به دانیال منجر به بارندگی شدید در منطقه بلندی‌‌ها در امتداد ساحل لیبی می‌شود که در مقایسه با بارش‌های سابق بیشتر بوده و این مسئله باعث پر شدن سد «دره دَرنه» در ۱۵ کیلومتری بالادست شهر می‌شود. 🔻 سد خاکی از آنجایی که ظرفیت حجم زیادی از آب را نداشته و طی دهه‌ها نظارتی بر آن نشده، شکسته می شود و سیل عظیمی در دره بزرگ به راه می‌افتد و هرچه در مسیر داشت را با قدرت به پایین سوق می‌دهد و به سد دوم در بالا شهر درنه می رسد. 🔻 سد دوم نیز خاکی بوده ولی در مقایسه با سد اول ظرفیت کمی داشته و ورود سیل پرقدرت از بالادست رودخانه باعث شکسته شدن سد دوم و ورود آب عظیم به شهر شده و در امتداد مسیل، رو به پایین حرکت و مناطق مرکزی شهر را ویران می‌کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شبکهٔ صهیونیستی: طوفان دانیال بعداز لیبی و مصر به اسرائیل می‌رسد 🔻 شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در گزارشی ضمن اعلام خطر رسیدن طوفان «دانیال» به سرزمین‌های اشغالی، دربارهٔ باران‌های سیل‌آسا و موج‌های گردوغبار در مناطق جنوبی و شرقی اسرائیل هشدار داد.