هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢#نفوذ_زنان 3⃣
این موسسه آزادی کجاست ❓❓❓
صرفا جهت اطلاع غیر قابل انتشار
اهدای جایزه "خانه آزادی" برای زنان
موسسه "فریدم هاوس" جایزه آزادی سال ۲۰۲۳ را به پاس تعهد و فعالیت تزلزلناپذیر برای پیشبرد دمکراسی و آزادی به زنان ایران اهدا کرد. مراسم اعطای جایزه با حضور وزیر خارجه آمریکا و نازنین بنیادی در واشنگتن برگزار شد.
جایزه آزادی سال ۲۰۲۳ موسسه آمریکایی "فریدم هاوس" طی مراسمی در واشنگتن به زنان ایران و روزنامهنگار منتقد پوتین تقدیم شد. مایکل آبراموویتز، مدیر "فریدم هاوس" در باره این انتخاب گفت: «زنان ایرانی از هر قشر، با شجاعتی باورنکردنی به استقبال خطر میروند. جامعه بینالمللی باید در کنار این زنان بایستد تا به مبارزه خود علیه سرکوب وحشتناک و نقض حقوق بشر ادامه دهند.3⃣
هدایت شده از mesaghمیثاق
خبرگزاری فارس |
🛑📢 «خانه آزادی» بیانیه سپاه و وزارت اطلاعات
🛑👈خانه آزادی کجاست❓3⃣
فرانکلین دلانو روزولت (FDR) صاحب طولانیترین دوره ریاست جمهوری تاریخ آمریکاست. او از سال ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ میلادی به مدت ۱۲ سال در کاخ سفید بود. سال ۱۹۴۵ نیز پایان دوره او نبود، بلکه عزرائیل به او مهلت نداد. وگرنه میتوانست رکورد ۱۶ سال ریاست را نیز به ثبت برساند.
نام روزولت با بزرگترین رکود تاریخ آمریکا، جنگ جهانی و ویرانگرترین سلاح تاریخ گره خورده است. پروژه منتهن در دوران او ایجاد و ماحصل آن، ساخت بمب اتمی شد. بمبی که بزرگترین کشتار تاریخ جهان در یک ثانیه را رقم زد.
روزولت، استالین و چرچیل در جریان جنگ جهانی دوم در تهران گردهم آمدند که به کنفرانس تهران شهره شد
این واقعه بدون اطلاع محمدرضا بود و حتی شاه پهلوی را میان خود راه ندادند!
این طول ریاست از این جهت حائز اهمیت است که کرسی ریاست جمهوری در آمریکا مسلط بر تمام امور از جمله بودجه، تجارت خارجی و نهادهای نظامی-اطلاعاتی است.
مضاف بر این، اختیارات اجرایی روزولت فوق العاده بالا بود. به نحوی که نیویورک تایمز روز ۱۱ مارس ۱۹۳۳ (۲۰ اسفند ۱۳۱۱ ه.ش) در ابتدای دوران ریاست او نوشت: «روزولت قدرت دیکتاتور را بدست میآورد. کنگره از اعطای اختیاراتی به رئیس جمهور حمایت میکند که در تاریخ بیسابقه است.»[1]
روزولت همسری به نام «النور» داشت. النور سال ۱۹۴۱ میلادی بنیادی تحت عنوان خانه آزادی (Freedom House) را در نیویورک تاسیس کرد. هدف گذاری این نهاد مبارزه با نازیسم و آنچه حکومتهای دیکتاتوری و توتالیتر میخوانند، اعلام شد. اما جنگ اولین پروژه خانه آزادی بود!
«النور روزولت» همسر سی و دومین رئیس جمهور آمریکا بنیانگذار خانه آزادی است
«النور » هسته مرکزی تنظیم اعلامیه جهانی حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ بود
بندهای این اعلامیه ۳۰ مادهای فقط در کشورهای هدف آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد!
این اعلامیه تبدیل به اساس کار سازمان ملل شد| منبع عکس: دفتر سازمان ملل در ایران
بالای ۹۰% مردم آمریکا مخالف ورود به جنگ جهانی دوم بودند.[2] اما همسر روزولت در خانه آزادی به دنبال آماده سازی اذهان برای ورود به جنگ بود. شخص روزولت نیز با وجود اعلام بیطرفی، اشد مساعی آمریکا را در پشتیبانی از نیروهای متفقین به کار بست. رئیس جمهور وقت آمریکا در یک مورد، فقط ۵۰ ناوشکن به انگلیس تحویل داد.[3]
خانه آزادی از همان ابتدای کار، ابزاری برای مشروعیت دادن به لشکرکشیهای آمریکا بود. وزیر امورخارجه فعلی آمریکا در مراسم سالانه خانه آزادی به تاریخ می ۲۰۲۳ (اردیبهشت ۱۴۰۲) نکات مهمی از نقش خانه آزادی در ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم به زبان آورد.
«آنتونی بلینکن» به عنوان عضو جدیدالورود این نهاد در نشست سال ۲۰۲۳ گفت که هشت دهه پیش، مردان و زنان خانه آزادی از تمام توان و نفوذ خود استفاده کردند تا رئیس جمهور روزولت را به این نقطه برسانند که به جنگ جهانی دوم ورود کند. [4]
در همین مراسم بود که جایزه سالانه خانه آزادی به «ولادیمیر کارا مورزا» روزنامهنگار روسی-انگلیسی و نیز جایزه دیگری به آنچه زنان ایران خواندند، داده شد. «قجر» عضو شبکه ضد ایرانیِ «ایرانوایر» جایزه را گرفت.
وجه مشترک این دو جایزه، اقدام علیه موازین نظامات حاکم بر دو کشور روسیه و ایران بود. روزنامهنگار روسی به دلیل مخالف با دولت روسیه در جنگ اوکراین، حائز دریافت این جایزه شد.
در رویهای معکوس، هیچگاه منتقدان رژیم نازی اوکراین یا روزنامه نگارانِ معارضِ نظامات غربی به این جایزه دست پیدا نخواهند کرد. نمونه مشهور آن «جولیان آسانژ» است. این روزنامه نگار استرالیایی، اسناد جنایات ارتش آمریکا و ناتو در جنگهای پسا ۱۱ سپتامبر را فاش کرد ولی اکنون در اسارت نیروهای امنیتی انگلیس است.
«جولیان آسانژ» بنیانگذار سایت افشاگر «ویکی لیکس» است
اگر آسانژ از سوی انگلیس تحویل آمریکا شود، او به ۱۷۵ سال حبس محکوم خواهد شد
آسانژ جایی در خانه آزادی ندارد!
«تیری میسان» نویسنده فرانسوی کتاب «۱۱ سپتامبر و هزار و یک دروغ بزرگ» درباره خانه آزادی نوشته است: «وقتی آزادی تنها یک بهانه است». در مقاله «تیری میسان» آمده است: «لئونارد ساسمن» در پایان دهه ۱۹۶۰ میلادی هدایت خانه آزادی را بر عهده گرفت. ساسمن وظیفه دفاع از مداخله آمریکا در ویتنام را بر عهده داشت.[6]
آمریکا با لشکرکشی به ویتنام باعث کشته شدن بیش از ۴ میلیون انسان شد. این مداخله در حالی بود که نیروهای ویتنامی، به دنبال برچیدن امپراتوری فرانسه در این کشور پس از جنگ جهانی دوم بودند. اما به نظر میرسد که در خانه آزادی، رهایی از استعمار فرانسه تحت عنوان آزادیخواهی سنجیده نمیشود!3⃣
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑📢4⃣«جیمز وولسی» در ابتدای دهه ۲۰۰۰ میلادی رئیس خانه آزادی بود. او رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) در دولت کلینتون بود. «وولسی» در میانه لشکرکشی آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ گفته بود که این نبرد، جنگ جهانی چهارم است که هدف از آن نابودی فاشیستها در عراق و سوریه و سپس آیتاللهها در ایران است.[5]
لشکرکشی آمریکا به عراق به بهای جان ۱/۰۰۰/۰۰۰ عراقی و نابودی تمام زیرساختهای این کشور تمام شد. امری که هنوز گریبانگیر این کشور است.
آخرین نقشه خانه آزادی از آزادی جهانی! | تاریخ به روزرسانی: سال ۲۰۲۲
سال ۱۹۷۳ اولین گزارش سالانه خانه آزادی تحت عنوان Freedom in the World منتشر شد که اکنون به یکی از مشخصههای این سازمان تبدیل شده است. نقشه کشورهای آزاد این نهاد آمریکایی حاوی نکات قابل تاملی است.
طبق معمول، کشورهای مغضوب آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در نقشه آمریکاییها، فاقد آزادی (بنفش) ترسیم شدهاند. اما کشورهایی نظیر پاکستان، اوکراین و تونس در زمره کشورهای دارای آزادی نسبی هستند!
پاکستان، کشور کودتاهای نظامی سریالی است. دولت قانونی اوکراین نیز سال ۲۰۱۴ طی یک کودتای غربی ساقط شد. ولادیمیر زلنسکی نیز قصد ندارد در سال ۲۰۲۴ انتخابات ریاست جمهوری برگزار کند.
«قِیس سعید» رئیسجمهور تونس مرداد سال ۱۴۰۱ پارلمان را منحل کرد. طبق دستور «سعید»، قانون اساسی و همچنین شورای عالی قضایی تونس نیز منحل شد. «راشد الغنوشی» رئیس سابق پارلمان نیز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده است. این اتفاقات در کشوری رخ میدهد که نقطه آغاز انقلابهای عربی بود.
اما خانه آزادی، این کشورها را به دلیل قرابت سیاست خارجی آنان با حزب دموکرات آمریکا، در زمره سرزمینهای دارای آزادی نسبی طبقه بندی کرده است. این نشان میدهد که خانه آزادی طبق میل حزب دموکرات آمریکا نقشه را ترسیم میکند. یکی از دلایل آن شاید این است که خاستگاه این نهاد نیز روزولت دموکرات بود.
«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در نشست سالانه ۲۰۲۳ خانه آزادی گفته بود که شاخصهای این نهاد یکی از قدرتمندترین ابزارهایی است که ما در حکومت داریم!
[1]:nytimes.com/1933/03/11/archives/roosevelt-gets-power-of-dictator-congress-backs-grant-of-authority.html
[2]:heritage.org/global-politics/commentary/freedom-house-turns-partisan
[3]:warfarehistorynetwork.com/trade-of-50-american-destroyers-for-british-bases-in-world-war-ii
[4]:https://www.state.gov/secretary-antony-j-blinken-at-freedom-house-2023-annual-awards-ceremony
[5]:edition.cnn.com/2003/US/04/03/sprj.irq.woolsey.world.war
[6]:voltairenet.org/article30112.html#nb64⃣
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴📢سه بلا در سه هنگام
🖌پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) میفرمایند:
1️⃣ هنگامی که مردم دسته جمعی گناه کنند خداوند بلایی فراگیر و همگانی بر ایشان نازل فرماید تا متنبه شوند و توبه کنند
2️⃣ هنگامی که امربه معروف و همچنین نهی از منکر فراموش و ترک شود خداوند آن قوم را خانه نشین میکند
3️⃣ و هنگامی که یاد خدا از دلهای بندگان بیرون رود، خداوند ترس از مرگ را بین آنها زیاد کند تا دیگر روی خوشی دنیا را نبینند
📚 منبع: اصول کافی؛ جلد۴،
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌺10 ربیع الأوّل ازدواج پیامبر صلّی الله علیه و آله با حضرت خدیجه علیها السلام
♦️پیامبر صلّی الله علیه و آله 15 سال قبل از بعثت با حضرت خدیجه کبری علیها السلام ازدواج نمودند. (1)
♦️از احادیث شیعه و اخبار عامّه معلوم می شود که حضرت خدیجه بنت خویلد بن اسد، در علم و اطّلاع به کتب آن زمان معروف بوده است.
♦️او از زنان قریش، علاوه بر کثرت اموال و املاک و تجاراتی که داشت، به عقل و کیاست نیز مزیّت داشت و در آن زمان او را طاهره، مُبارکه، سیده ی نسوان و ملکه ی بطحاء می گفتند.
♦️او از کسانی بود که انتظار قدوم پیامبر صلّی الله علیه و آله را می کشید و همیشه از علماء علایم نبوّت آن حضرت را جویا می شد.
♦️هنگامی که خدمت پیامبر صلّی الله علیه و آله شرفیاب شد، اوّل از مُهر نبوّت سُؤال کرد و آن را زیارت کرد اشعار فصیح او در مدح رسول گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله و کمال محبّتش به آل عبد المطّلب مشهور است که کاشف از علم و ادب و محبّت اوست. در همان روزی که آن حضرت مبعوث به رسالت شد جناب خدیجه علیها السلام ایمان آورد.
♦️حضرت خدیجه علیها السلام از مال خویش و میراثی که به او رسیده بود به صورت مضاربه تجارت می نمود.
♦️چندی نگذشت که از بزرگان تجّار شد به گونه ای که هشتاد هزار شتر زیر بار تجارت او بودند و هر روز اموال او زیادتر می شد. بر بام خانه ی او قُبّه ای از حریر سبز با طنابهای ابریشم با تمثالی چند بود که این علامت جلالت آن مخدّره بود.
♦️افراد زیادی مانند عقبة بن ابی معیط و ابن ابی شهاب که هر یک چهار صد کنیز و غلام و خدمتکار داشتند، و ابو جهل و ابوسفیان و دیگر بزرگان عرب آن روز به خواستگاری آن حضرت آمدند؛ ولی آن حضرت قبول نفرمودند و هیچ شوهری اختیار نکردند و باکره و عَذْراء بودند (2) تا سر انجام خود شان در سن 25 یا 28 سالگی (3) پیشنهاد ازدواج به پیامبر صلّی الله علیه و آله دادند و این ازدواج با آداب و مراسم خاصّی انجام شد.
♦️خداوند دو پسر به نام های قاسم و عبدالله که به آنها طیّب و طاهر هم می گفتند، به آن دو بزرگوار عنایت فرمود و تنها دخترشان فاطمه علیها السلام بود، و دیگران دختر خوانده های پیامبر صلّی الله علیه و آله و دختران خواهر خدیجه علیه السلام بودند که بعد از فوت پدرشان حضرت خدیجه علیها السلام احتیاجات شان را بر طرف می کرد تا اینکه مادرشان هاله فوت کرد، که تحت سر پرستی پیامبر صلّی الله علیه و آله و حضرت خدیجه علیها السلام در خانه ی خدیجه علیها السلام قرار گرفتند. لذا در بین مردم مشهور شد که آنها دختران رسول خدایند. (4)
♦️در کرامت و بزرگواری ایشان همین بس که آن حضرت مادر حضرت صدیقه ی طاهره علیها السلام امّ الأئمة المعصومین علیهم السلام و همسر امیر المؤمنین علیه السلام و جدّه ی حضرات معصومین علیهم السلام است.
♦️حضرت خدیجه علیها السلام بیست و چهار سال و یک ماه با پیامبر صلّی الله علیه و آله زندگی کرد، و تا آن حضرت زنده بود پیامبر صلّی الله علیه و آله همسر دیگری اختیار نفرمود.
♦️همچنین حضرت خدیجه علیها السلام جمیع اموال خود را به پیامبر صلّی الله علیه و آله واگذار کرد.
عایشه می گوید :
کمتر اتّفاق می افتاد که پیامبر صلّی الله علیه و آله از خانه بیرون رود و خدیجه علیها السلام را به خیر یاد نکند، چنان که یک روز آتش حسد من مشتعل شد و گفتم :
یا رسول الله ! تا کی خدیجه را یاد می کنی ؟
او پیر زنی بیش نبوده !
خداوند بهتر از او را (منظورش خودش بوده) به تو مرحمت کرد !
♦️پیامبر صلّی الله علیه و آله در غضب شد و فرمود :
نه به خدا قسم ! بهتر از خدیجه علیها السلام نصیب من نشده. به من ایمان آورد هنگامی که مردم کافر بودند، و تصدیق نبوّت من نمود در وقتی که مردم مرا تکذیب می کردند، و اموال خود را در اختیار من گذارد در وقتی که مردم مرا از خود دور می کردند.
خداوند متعال از خدیجه علیها السلام به من فرزندانی روزی کرد و رحم تو را عقیم قرارداد. (5)
📚 منابع :
1. مسار الشیعة : ص 29. و ... .
2. مناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 1، ص 206. و ... .
3. الصحیح من السیرة : ج 2، ص 150 ـ 117. ازدواج النّبی صلّی الله علیه و آله و بناته : ص 30.
4. الاستغاثة فی بدع الثلاثة.
5. ریاحین الشریعة : ج 2، ص 202، 207.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌹سالروز رحلت حضرت عبدالمطلب جد پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)
♦️عبدالمطلب پس از مرگ عمویش تمام مناصبی که به صورت موروثی در خاندان آنان وجود داشت، به ارث برد. عبدالمطلب به دلیل حسن مدیریت و کرامت هایی که از خود نشان داد، در مکّه به مقبولیت عمومی دست یافت و قریش وی را به سروری پذیرفتند.[۱۱]
♦️یعقوبی میگوید: «عبدالمطّلب» در آن روز سرور قریش بود و رقیبی نداشت، چه خدا بزرگواری او را به احدی نداده، و از چاه زمزم (در مکّه) و ذوالهرم (در طائف) سیرابش کرده بود، قریش او را در مالهای خود داوری دادند، و در قحطی و گرسنگی به مردم خوراک داد تا آنجا که پرندگان و درندگان کوهستان را نیز خورانید. ابو طالب در این باره گفته است:
♦️آنگاه که سخاوتمندان بخل میورزند ما به مردم آن قدر خوراک میدهیم که پرندگان هم از مازاد طعام ما میخورند.
♦️«عبدالمطّلب» از پرستش بتها بر کنار بود، و خدا را به یگانگی می شناخت و به نذر وفا میکرد، و سنتهایی نهاد که بعضی از آنها در قرآن نازل گشت.[۱۲]
یعقوبی به سند خود از رسول خدا روایت کرده است که گفته است: «خدا جدّ من- عبدالمطّلب- را به تنهایی در سیمای پیامبران و هیبت پادشاهان محشور مینماید ».[۱۳]
♦️بنابر گزارشهایی، عبدالمطلب بر دین حنیف بوده و بت نمیپرستید. مسعودی تاریخنگار قرن سوم قمری از وجود اختلاف درباره دین عبدالمطلب سخن گفته و اینکه عبدالمطلب و دیگر اجداد و پدران پیامبر اکرم(ص) هیچ یک بت نپرستیدهاند را به عنوان یکی از نظرات در این باره ذکر میکند.[۱۴] شیخ صدوق از امام صادق (ع) نقل کرده که پیامبر(ص) به علی(ع) گفت: «عبدالمطلب هیچگاه قمار بازی نکرد و بت نپرستید و ... و میگفت: من بر دین پدرم، ابراهیم، هستم.»[۱۵]
📚منابع : ۱۱. ابن هشام، عبدالملک بن هشام الحمیری، السیرة النبویه، تحقیق مصطفی السقا، بیروت، دارالمعرفه، ج۱، ص۵۰.
۱۲. ابن اثیر، ابوالحسن علی بن محمد، الکامل فی التاریخ، ج۱، ص۴۴۴.
۱۳. قره چانلو، حسین، حرمین الشریفین (تاریخ مکه و مدینه)، تهران، انتشارات سپهر، ۱۳۶۳، ص۳۶.
۱۴. ابن کثیر، ابو الفدا اسماعیل، البدایه و النهایه، بیروت، دارالفکر، ۱۴۰۷ه. ق، ج۲، ص۲۴۴.
۱۵. دوانی، علی، تاریخ اسلام از آغاز تا هجرت، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، ۱۳۷۳ش، ص۵۴.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴📢حضرت امام خمینی(ره) :
♦️ مگر بیش از این است که ما ظاهرا از جهانخواران شکست میخوریم و نابود میشویم؟ مگر بیش از این است که ما را در دنیا به خشونت و تحجر معرفی میکنند؟ مگر بیش از این است که با نفوذ ایادی قاتل و منحرف خود در محافل و منازل، عزت اسلام و مسلمین را پایکوب میکنند؟ مگر بیش از این است که فرزندان عزیز اسلام ناب محمدی در سراسر جهان بر چوبههای دار میروند؟ مگر بیش از این است که زنان و فرزندان خردسال حزب الله در جهان به اسارت گرفته میشوند؟ بگذار دنیای پست مادیت با ما چنین کند ولی ما به وظیفه اسلامی خود عمل کنیم.
♦️ مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظهای مسئولین را از وظیفهای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنماید، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌹حضرت خدیجه(س) چگونه با نبی مکرم اسلام ازدواج کرد؟/ پاسخ به شبهاتی درباره سیره و زندگی بانوی بزرگ اسلام
♦️رجبی دوانی، کارشناس تاریخ اسلام :سن حضرت خدیجه سلام الله علیها برخلاف نقلی که گفته شده، درست نیست؛ یعنی ایشان در زمان ازدواج با نبی مکرم اسلام 40 ساله نبودند، بلکه روایتهای معتبرتری نشان میدهد که ایشان تقریباً همسن رسول خدا صلی الله علیه و اله بودند و در زمان ازدواج مانند آن حضرت، حدود 25 سال داشتند.
♦️حضرت خدیجه سلام الله علیها با پیامبر صلی الله علیه و آله قرارداد تجاری بستند، غلامانشان را همراه پیامبر صلی الله علیه و آله فرستادند تا حضرت را در آن سفر تجاری تحت نظر داشته باشند و اعمال و حرکات آن بزرگوار را به او گزارش کنند. وقتی غلامان از ویژگیهای پیامبر صلی الله علیه و آله تعریف کردند، حضرت خدیجه سلام الله علیها بسیار شیفته ایشان شدند و به پیامبر صلی الله علیه و آله پیشنهاد دادند که اگر مایل باشند با او ازدواج کنند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم پس از مشورت با عموی بزرگوارشان جناب ابوطالب به این پیشنهاد پاسخ مثبت دادند.
♦️ حضرت خدیجه سلام الله علیها دو پسر برای نبی مکرم اسلام به دنیا آورد به نامهای قاسم و عبدالله. قاسم زودتر از عبدالله به دنیا آمد و به همین علت، پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله را ابوالقاسم یعنی پدر قاسم هم مینامند. اما این فرزند در کودکی از دنیا رفت. عبدالله هم پسر دیگر ایشان بود که او هم عمر کوتاهی داشت و مانند قاسم در خردسالی وفات کرد.
♦️به عنوان مثال زمانی که پیش از تولد حضرت زهرا سلام الله علیها جبرئیل بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شد و گفت که تا چهل روز شهر را ترک کند و چلهنشین شود، حضرت از این دوری غیرمنتظره از حضرت خدیجه سلام الله علیها ناراحت بودند. طوری که بعد از چند روزی که در غار حرا بودند پیغامی را توسط عمار یاسر برای همسر خود فرستادند. در این پیغام حضرت فرموده بودند: «ای خدیجه! از این جدایی من گمان بد مبر و آن را نشانه بیعلاقگی من به خودت مپندار. بلکه این به امر الهی است و خداوند خواسته امرش تحقق یابد. پس جز گمان نیک چیزی به قلبت راه نده چراکه خداوند به افتخار تو به طور مکرر به فرشتگان بزرگ خود افتخار میکند.»
ادامه مطلب
🔰🔰
https://tn.ai/2012558
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌹پیامبر اکرم (ص) : هر کس در ازدواج زن و مردى تلاش کند، خداوند به تعداد هر مویى از بدنش شهرى در بهشت به او کرامت میفرماید. و پاداشش مانند کسى است که پیغمبرى را خریده و در راه خدا آزاد کرده و اگر موقع رفتن به خانه خود از دنیا برود، در قیامت جزو شهیدان خواهد بود...
📚ارشاد القلوب
🌺سالروز ازدواج پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و حضرت خدیجه (سلام الله علیها) مبارک باد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺ببینید| حضرت خدیجه، شیفته کدام ویژگی حضرت محمد (ص) شد؟
🌹دهم ربیع الاول سالروز ازدواج نبی اکرم(ص) و امالمومنین خدیجه(س)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗓 دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پربرکت پیامبرباحضرتخدیجه❤️❤️
🌹رهبرمعظم انقلاب:جناب خدیجه حقیقتاً مظلوم است؛ بهخاطر اینکه شَرف همسرى پیغمبر در مورد ایشان داراى یک ارزش مضاعف است؛ دیگران مشرّف به شَرف همسرى پیغمبر شدند لکن این رنجهایى را که پیغمبر در عمدهى دوران رسالت به آنها مبتلا بودند، ندیدند ۹۵/۲/۲۰
♦️ما در دوران مبارزه و بعد از دوران مبارزه، دوران پیروزی انقلاب، آزمایش کردیم؛ مردانی که همسران همراه داشتند، هم در مبارزه توانستند بمانند، هم بعد از انقلاب توانستند خط درست را ادامه بدهند. البته عکسش هم بود! ۹۰/۱۰/۱۴
هدایت شده از mesaghمیثاق
❤️ سروده بسیار زیبا و شورانگیز حضرت خدیجه سلامالله علیها در رسای حضرت محمد صلواتاللهعلیه
پس از نخستین دیدار، آن هنگام که پیامبر اسلام با بانو خدیجه وداع میکنند و سوار بر مرکب از ایشان دور میشوند، حضرت خدیجه این غزل را میسرایند:
🌹🍃قلب المحبّ الی الاحباب مجذوب
و جسمه بید الاسقام منهوب
🌹🍃و قائل کیف طعم الحبّ قلت له
الحبّ عذب و لکن فیه تعذیب
🌹🍃افدی الذین علی خدّی لبعدهم
دمی و دمعی مسفوح و مسکوب
🌹🍃ما فی الخیام و قد صارت رکابهم جمّاً
الّا محبّ له فی القلب محبوب
🌹🍃کانمّا یوسف فی کلّ ناحیة
والحزن فی کل بیت فیه یعقوب
ترجمهی منظوم ابیات از این قرار است:
🌺دلِ عاشق به دوستان بسته است
گرچه از درد، جسم او خسته است
🌺گر بپرسند چیست مزهی عشق
به هم این نیش و نوش پیوسته است
🌺جان به قربانِ آنکه در دوریش
چشم من اشکبار و خونبار است
🌺دل هر خیمه شد تهی ز سوار
به جز آن دل، که خیمهی یار است
🌺تا که یوسف ز دیده پنهان است
بیتِ یعقوب، بیت الاحزان است
📌بحار الأنوار - العلامة المجلسي
ج ١٦ - الصفحة ٢٩
#پیوند_آسمانی
#ازدواج_رسولاکرمص_حضرتخدیجه سلام الله علیها