eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.4هزار عکس
170هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای جوادی آملی؛ شما را چه به اقتصاد؟! چقدر صراحت لهجه این فرد را دوست داشتم. می‌گوید آیت‌الله جوادی آملی نباید در زمینه‌های تخصصی اقتصاد نظر بدهد و کارشناس اقتصاد هم نباید فتوا بدهد. طیب‌الله. ما هم همین را می‌گوییم. فرض کنید آیت الله جوادی آملی فتوا دادند در مورد حرمت ربا و فلان قرارداد بانکی و دیرکرد و ... اینها که فتواست و در شان ایشان است. ممکن هم هست که سوالی پرسیده باشند در مورد وضعیت مسکن و خودرو و تورم و... که اینها هم سوال است و مسئولین باید پاسخ بدهند. اما سوال اینجاست که چرا چند کارشناس اقتصادی اولا فتوا می‌دهند به "حلال بودن" بلکه "واجب بودن" ربا و جریمه دیرکرد و بنگاه‌داری بانک‌ها و ... اینها که همه فتواست. فقط فتوای علمای یهود و لیبرال و... که مبلغینش همین اقتصاددانان لیبرال هستند. ثانیا چرا از پاسخ سوال فرار می‌کنید. چرا پاسخ نمی‌دهید بعد از سه دهه تسلط بی‌چون و چرا بر مدیریت اقتصادی کشور دستاورد چه بوده است؟ پ‌ن: کتاب پرفسور درخشان پاسخ محکمی است به اراجیفی که امثال این فرد می‌گویند و به رساله عملیه اقتصاد سرمایه‌داریِ لیبرال می‌گویند علم اقتصاد! پ‌ن۲: چند با بگوییم تا بفهمید. علوم انسانی از جمله اقتصاد با فیزیک و پزشکی و مهندسی قابل مقایسه نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت همیشه جزء بسیج‌های پیشرو و شجاع بوده سال گذشته در ماجرای ززآ عملکردش قابل تحسین بود. امروز هم نسبت به دیگر دانشگاه‌ها جلوتر است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
22.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 ا ✅ شغل زن یا نقش زن ▪️در ابتدای انقلاب اسلامی چند سوال در حوزه زنان از شهید محمدحسین بهشتی پرسیده می‌شود که ایشان پاسخ آن پرسش‌ها را می‌دهند. 1️⃣ آیا کارکردن را برای زن یک موقعیت دون انسانی تلقی می کنید؟ 2️⃣ آیا زنان می‌توانند رئیس جمهور شوند؟ 🔻حجت‌الاسلام محسن قنبریان از کتاب مبانی قانون اساسی پاسخ شهید بهشتی را بازخوانی می‌کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ یک مطالبه چگونه بالفعل و فعال می شود؟ گاهی از یک اتفاق ساده شروع می شود! یک دیوارنگاره فرهنگی، اینبار بنگاه داری بانک ها را نشان می گیرد؛ به هر دلیل پایین آورده می شود! جامعه حساس میشود و در هیاهوی مجازی، این اتفاق دیده میشود. جامعه کمی حساس شد، تکثیر آن تصویر و پویش و تجمع های کوچک آرام و... شکل گرفت. در تیتر و گزارش روزنامه ها و رسانه ملی و... انعکاس یافت. از دفتر نشر آثار رهبر انقلاب هم موضع گیری شد: "جلوگیری از بنگاه داری بانکها مطالبه جدی رهبر انقلاب است این مطالبه تحت تاثیر دیوار نگاره یا حذف آن قرار نمی گیرد"! حرف رهبری هم بیشتر از قبل چرخید و دیده شد! غیر از صحه گذاشتن بر بنگاه داری بانکها، کمی بیشتر به عمق ماجرا پرداخت؛ مشکل شرکتهای تو در تو و سخت شدن نظارت و حتی بی خبری هیات امنای بانکها و..‌. ایشان به قوانینی هم اشاره کرد که ظرفیت منع از بنگاه داری دارد! اگر هیچ ثمری نداشت برای ، سوژه خوبی شد که نظر رسمی نظام و رهبری بهتر تبیین شود! اما اگر بخواهد حرکت ثمر دهد تلاشهای بیشتری لازم است! راستش گرچه به ناترازی بانکها پرداخته، اما چیز جدی برای ندارد؛ حالا که می خواهد به صحن بیاید، خوب است این مطالبه اجتماعی به آن پیوند بخورد تا بازدارندگی بیشتر از این بنگاه داری محقق شود! محسن قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
اتفاقا کلیدواژه لیبرال‌ها که جدیدا همه جا از آن استفاده می‌کنند "ناترازی" است. ناترازی کلیدواژه گران‌سازی است. هر جا دیدید حساس شوید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
دوستان عزیز دقت کنید اتفاقات خوبی در این چند روز افتاد از مطالبه مردمی در فضای مجازی کنش‌گری در فضای حقیقی موضع‌گیری رئیس‌کل بانک مرکزی موضع‌گیری دفتر آقاو... بسم‌الله بگویید و اصل ماجرا را مطالبه کنیم: برنامه هفتم در صحن مجلس است و بهترین فرصت برای این مطالبه یاعلی
هدایت شده از mesaghمیثاق
در بازیهای آسیایی ۲۰۲۳ تا امروز رتبه نهم بدون مدال علتش اینه که عربستان پول نفت رو خرج واردات و کرده ولی ایران هزینه کرده برای پرورش جوانهای ایرانی مثل و تو رشته های مختلف ورزشی کدام الگوی توسعه عاقلانه تر و عادلانه تر هست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
بیایید برای اولین بار در انتخابات مجلس به جای رای دادن‌های لیستی و سیاسی، با شاخصِ مشخص انتخاب کنیم و رای بدهیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
موسی غنی‌نژاد بیشتر از آنکه سطح سوادش کم باشد مشکل کمبود بهره هوشی دارد. در سرمقاله‌ای که در دنیای اقتصاد نوشته است و باز هم این جریان لیبرال معلوم‌الحال سعی کرده‌اند را تخریب کنند از همان ابتدا دچار تناقض‌گویی شده است. اول می‌گوید دولت نماینده مردم است و باید بر اساس "قواعد کلی و همه‌شمول" جامعه را مدیریت کند و قضاوت‌های بی‌طرفانه داشته باشد. بعد می‌گوید نباید دولت قانون‌گذاری کند و ایدئولوژی خود را در امر سیاسی وارد کند. و عجیب است که چرا ایشان به این تناقض آشکار پی نمی‌برد که اگر دولت نماینده مردم است ایدئولوژی دولت هم ایدئولوژی مردم و خواست مردم است یا حداقل می‌تواند باشد. چطور شما می‌توانید ایدئولوژی خود را به دولت و مردم تحمیل کنید؟ آیا این گزاره یک گزاره ایدئولوژیک نیست: "تدبیر امور جامعه (داوری بی‌طرفانه" بر اساس قواعد کلی و همه‌شمول" که البته هیچ وقت هم دکتر غنی‌نژاد نمی‌گوید این قواعدکلی چیست و همه‌شمول یعنی چه؟ اگر قواعد کلی و همه‌شمول وجود دارد اساسا دولت چه معنایی دارد؟ چطور هم به ضرورت وجود دولت اعتقاد دارد هم می‌گوید دولت نباید به عنوان نماینده مردم خواست مردم را اجرا کند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
بسمه تعالی‏ ‏‏محضر مبارک رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و امید مستضعفین جهان، امام‏‎ ‎‏خمینی، ایدکم الله‌ تعالی، سلام علیکم‏ ‏‏از صندوق قرض الحسنه محبان المهدی علیه السلام جهت استفتای کارمزد‏ ‏‏1. درصد کارمزد معینی که جهت تأمین مخارج روزمره و حقوق پرسنل‏‎ ‎‏صندوق های قرض الحسنه، از وام گیرنده دریافت می شود شرعاً چه صورت دارد؟‏ ‏‏بسمه تعالی، درصد، کارمزد نیست و بهرۀ پول، حرام است، هر چند به اسم‏‎ ‎‏کارمزد گرفته شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
کسانی که اقتصاد را می‌فهمند معنای این فتوای امام را درک می‌کنند. درصد کارمزد نیست زیر و رو می‌کند ساختار اقتصادی را. بانک‌ را بنگاه املاک را پتروشیمی را کارفرمایی را کارگری را بازار را این فتوای امام مطلق است: اگر به این حکم امام عمل شود آنوقت این ذینفعان تورم دستشان خالی می‌شود. چون اگر کارمزد بر اساس درصد باشد کسی که درصد می‌گیرد ذینفع تورم می‌شود.