هدایت شده از mesaghمیثاق
قتل مرحوم مهرجویی؛
سه احتمال و دو گزاره قطعی
🔹درباره ماجرای قتل مرحوم مهرجویی و همسر وی در ویلای شخصی شان در کرج، چند احتمال و دو گزاره قطعی و جود دارد. احتمالات اینهاست:
🔻انگیزه قتل، سرقت است. گفته می شود لوازمی هم سرقت شده است.
🔻قتل به خاطر اختلافات شخصی و منازعه ای که در گذشته اتفاق افتاده است.
🔻قتل با انگیزه های سیاسی و امنیتی.
🔹از این احتمالات درباره انگیزه قاتل -یا قاتلان- که بگذریم، می توان با قاطعیت گفت محافلی که سعی می کنند بی هیچ سند و مدرکی، رنگ و بوی سیاسی به ماجرا بدهند، از سه حال خارج نیستند:
🔻یا ماموریت مشترکی با قاتلان دارند و از قبل توجیه شده اند؛
🔻رابطه مستقیمی با قاتلان ندارند، اما پیمانکار شان یکی است. آنها طوری نقش آفرینی می کنند که مانند هر اتفاق مشابه دیگر، در زمین سرویس های معاند بیگانه تعریف می شود.
🔹مرحوم مهرجویی، هنرمند بود، نه فعال سیاسی. چند سال قبل، بحث توقیف یکی از فیلم هایش مطرح شده بود که با وساطت حل و فصل شد و فیلمش به اکران درآمد؛ هر چند که مورد استقبال مخاطبان قرار نگرفت.
🔹آقای مهرجویی پارسال که برخی هنرمندان برای حمایت از اغتشاشات، تحت فشار شدید و تهدید و تطمیع برخی محافل مافیایی غربگرا قرار داشتند، سفری به خارج از کشور داشت و طبعا مورد فشار بیشتری بود؛
🔹او با این حال، هم در خیابان و هم در نشست رسانه ای، به خبرنگاران رسانه های صهیونیستی (ضد ایرانی) که با اصرار و پرده دری می خواستند از او علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرند، بشدت و با قاطعیت اعتراض کرد و آنها را ناکام گذاشت.
♦️این که انگیزه جنایت انجام گرفته، سرقت بوده یا اختلاف شخصی و یا جنایت امنیتی، نیازمند تحقیقات مراجع انتظامی و قضایی است و کسانی که رجما بالغیب داوری می کنند، بی سواد و غیر اعتماد هستند، اگر مغرض نباشند.
🔹انگیزه قتل، هر چه باشد باشد، یک نکته روشن است؛ پاسخ این سوال که چه کسانی از قتل با انگیزه سیاسی- امنیتی یا تراشیدن انگیزه سیاسی برای یک قتل غیر سیاسی سود می برند؛ حاکمیت یا دشمنان آن؟
♦️مرگ یک شهروند به ویژه هنرمند در اثر جنایت، برای حاکمیت مسئولیت آفرین است، بی آن که کمترین سودی داشته باشد. اما برای دشمنان آن، حتما سوژه مناسب ماهیگیری است، به ویژه اگر بتوانند فضای رسانه ای را گل آلود کنند.
🔹این جنایت، درست در زمانی اتفاق افتاده که تحولات مهمی در جغرافیای سیاسی- امنیتی منطقه در حال وقوع است و طبیعتا توجه مردم و مسئولان باید روی این مسئله مهم متمرکز باشد.
♦️ماجرای جنگ مقاوت غزه- اسرائیل، یک جنگ معمولی نیست. بلکه بخشی از تحولات مربوط به گذار از نظم جهانی کهنه به نظم عادلانه تر و متکثر تر است.
🔹طرف بازنده این تحولات که منطقه ای وسیع از تایوان در شرق آسیا تا اوکراین در شرق اروپا، و فلسطین و سوریه و لبنان در غرب آسیا را شامل می شود، جز آمریکا و اسرائیل و انگلیس نیست.
♦️ماموریت پیوسته محافل وابسته به این دولت ها، بر هم زدن تمرکز و توجه ایران به عنوان بازیگر تعیین کننده در تحولات نظم جهانی، از طریق مسئله سازی یا موج سواری روی مسائل و رویداد هایی است که اتفاق می فتد.
🔹از این زوایه نگاه می توان به ردیابی جریان رسانه ای آلوده ای پرداخت که همواره در هر رویداد ناگواری، طبق خواسته موساد و سیا و MI6 رفتار می کند. آنها نه فقط معارض جمهوری اسلامی، بلکه دشمن ایران هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
گزارش نه چندان سرّی
از ستاد جنگ اسرائیل
ده روز از آغاز عملیات طوفانالاقصی میگذرد. چشمانداز جنگ چیست؟ عملیات زمینی اسرائیل، با چند چالش بزرگ مواجه است: روحیه درهم شکسته ارتش و سیاستمداران در اثر «طوفانالاقصی»، سابقه تاریخی و تلخ ماجرا، و سوم، شخص نتانیاهو.
غزه در سال 2001، حتی یک هزارم توان نظامی فعلی را نداشت. آن زمان، «ژنرال آريل شارون» نخستوزیر، ادعا کرد كار غزه و فلسطین را ظرف ۱۰۰ روز تمام ميكند. او به «بولدوزر اسرائیل» شهرت داشت و «قصاب صبرا و شتيلا» شمرده میشد؛ جنایتی که موجب شهادت ۳۵۰۰ فلسطيني شده بود. با این حال، هم او مجبور شد تابستان ۲۰۰۵، دستور عقبنشيني از غزه را صادر كند و بگوید: «عقبنشيني، اقدامي دردناك اما اجتنابناپذير براي تامين آينده اسرائيل است. ما نميتوانيم براي هميشه غزه را نگه داريم»...
حمله زمینی به غزه، شنبه شب برای چندمینبار به تعویق افتاد. شبکه دولتی انگلیس میگوید «دولت اسرائیل با ماموریتی تقریبا غیرممکن روبهرو است». روزنامه نیویورکتایمز مدعی شده ارتش اسرائیل طبق برنامه قصد داشت شنبه شب به غزه حمله کند، اما بدی شرایط آبوهوایی، حمله را چند روز به تعویق انداخت! اما روایتهای واقعیتری هم در دسترس است. برخی رسانههای اسرائیل، از اختلاف در کابینه درباره حمله زمینی خبر دادهاند...
💢متن یادداشت روز کیهان
https://kayhan.ir/fa/print/275000
هدایت شده از mesaghمیثاق
اولمرت: نتانیاهو تمام شده
از سر استیصال حرف میزند
نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت: ما از عملیات حماس خبر نداشتیم و ممکن است این عملیات بسیار بزرگ، عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد.
ایهود اولمرت در پاسخ این سوال رادیو فردا که «آیا فکر میکنید حمله اخیر حماس، بعد از چراغ سبز تهران اجرا شد؟»، گفت: میدانید که قبل از حمله حماس، ما خبر نداشتیم که چنین برنامهای دارند. بنابراین اگه بخواهم متکبرانه ادعا کنم که نهتنها میدانم چطور این کار را کردند، بلکه حتی میدانم که دقیقاً چه کسی به آنها چراغ سبز نشان داد و حمله چطور اجرا شد، مقداری زیادهروی خواهد بود. آنچه میتوانم بگویم این است که کسی که حماس را هدایت میکند و به آن پول و تجهیزات و تسلیحات میدهد، ایران است. این حمله،عملیات بسیار بزرگی بود که میتواند عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد. بنابراین، فکر میکنم که این احتمال وجود دارد که ایران، درگیر برنامهریزی آن بوده باشد. حالا اینکه آیا ایران مجوز اجرای حمله، در این زمان مشخص را صادر کرده یا نه، نمیدانم. اما هیچ تردیدی ندارم که بدون حمایت ایران، حماس نمیتوانست دست به عملیات بزند. نه پولش را داشت؛ نه سلاح کافی، و نه امکانات لجستیکی، که برای اجرای چنین عملیاتی، ضروری است.
وی افزود: من فکر میکنم آمریکا، از نقطه نظر دیگری -که البته متوجهش هستم و درکش میکنم- به موضوع نگاه میکند و میخواهد این وضعیت را، به همین منطقه محدود نگه دارد و جلوی گسترش احتمالیاش را بگیرد؛ چیزی که ممکن است عواقب بیشتر و جدیتری را برای کل منطقه رقم بزند.
اولمرت همچنین گفت: فکر نمیکنم نیاز باشد که اسرائیل مستقیماً با ایران درگیر شود. فکر نمیکنم در حال حاضر، چنین کاری به نفع اسرائیل باشد. فقط میتوانم بگویم که آمریکاییها دارند با ما همکاری میکنند که بتوانیم بحران را از نظر فیزیکی به منطقه کوچکتری محدود کنیم؛ یعنی اسرائیل و غزه، و نه فراتر از آن. از طرف دیگر، نمیشود این واقعیت را نادیده گرفت که بدون حمایت ایران، حزبالله و حماس، حداقل توان، تجهیزات، تسلیحات و حداقل پول مورد نیاز برای فعالیت عملیاتی در این ابعاد را نداشتند.
رادیو فردا می پرسد: وقوع حمله اخیر حماس، خیلیها را در گوشه و کنار جهان -و از جمله خود اسرائیل- شوکه کرده است. باور اینکه چنین اتفاقی، درست زیر بینی ارتش و سرویسهای اطلاعاتیاش افتاده، آسان نیست. به نظر شما، مشکل کار، چه بود؟
اولمرت:ای کاش میدانستم. مطمئن نیستم که جواب را بدانم. به نظرم هنوز خیلی زود است. اما یک چیز، کاملاً روشن است؛ اینکه شکست خوردیم. منظورم از نظر نظامی است. این باورنکردنی است و بدون بروز یکاشتباه و شکست اساسی نظامی، نمیتوانست اتفاق بیفتد. به نظرم تواناییهای حماس را دست کم گرفته بودیم. فکر میکردیم که مثلاً چه کار میتوانند بکنند؟ اصلاً چه دارند؟ مگر جرئت میکنند حتی بهاشغال جنوب اسرائیل فکر کنند؟ آن هم در مقابل اسرائیل قدرتمند. به نظرم اینها یک جور قضاوتاشتباه، ناشی از تکبر و غرور بیجا بود که تاوانش را هم دادیم. آن هم به دردناکترین و تلخترین شکل ممکن.
وی درباره تشکیل دولت اتحاد ملی و کابینه اضطراری گفت: به نظرم ترکیب این دو دولت و عضویت گانتز و آیزنکوت، دو تن از فرماندهان پیشین ارتش، پاسخی به یک خواسته پوپولیستی است. اسرائیلیها و در واقع مردم همهجا نه فقط اسرائیل، یک جور تمرکز قدرت را دوست دارند؛ چون به آنها حس بهتری میدهد. من، هیچ فایده خاصی در تشکیل این دولت نمیبینم. به نظرم تشکیل این دولت ممکن است باعث به وجود آمدن انتظارات غیرواقعی از عملیات نظامی اسرائیل بشود. و آن وقت، اگر انتظاراتی که از قبل به وجود آمده پاسخ داده نشد، ممکن است منجر به ضربه به مراتب بزرگتری به فضای جامعه و روحیه مردم شود.
او درباره ادعای دولت نتانیاهو درباره نابودی کامل حماس و شکل دادن یک خاورمیانه جدید و اینکه آیا با نتانیاهو همنظر است، گفت: من هیچوقت نگفتم که همه اعضای حماس را میکشیم و کل این سازمان را نابود میکنیم. من این را نگفتم. هیچوقت چنین ایدهای نداشتم و تصور نکردم و نمیکنم که چنین کاری، شدنی و واقعبینانه باشد. نتانیاهو این حرف را میزند، که ناشی از استیصال خود اوست. آن هم به دلیل شوک و فشاری که نه تنها از طرف افکار عمومی اسرائیل، بلکه بخصوص از طرف گروهی از حامیان خودش، به او وارد شده معتقدم که بعضی از این دست صحبتها، ادعاهایی هستند که باعث ایجاد انتظارات غیرواقعبینانه، برای دستیابی به نتایجی به شدت دور از دسترس میشوند.
اولمرت افزود: نتانیاهو تمام شده است و دیگه بخشی از تاریخ شده. فعلاً به صورت رسمی به عنوان نخستوزیر کار میکند، اما تا رفتنش، فرصت خیلی کوتاهی مانده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
طنین شکست در اسرائیل
هر روز بلند تر می شود
🔹هر چه جلوتر می رویم، صدای اعتراف و اعتراض به شکست در محافل سیاسی اسرائیل بلند تر می شود و نتانیاهو، بیشتر به گوشه رینگ رانده می شود.
🔹صهیونیست ها ضمنا نگرانند، طوفان الاقصی با همه بزرگی و کوبندگی اش، فقط پیش در آمد عملیات بزرگ تر و گسترده تری باشد که اضلاع جبهه مقاومت سالهاست برایش آماده شده و تدارک کرده اند.
🔹آنها می گویند اگر معادله قدرت در مقابل غزه تحت محاصره تا این حد معکوس شده، پس در مقابل برادران بزرگ تر مقاومت، چه کاری از دست شان بر می آید؟!
🔻ایهود اولمرت نخست وزیر اسبق: ممکن است عملیات بسیار بزرگ حماس، عواقب گسترده ای بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد. کاملاً روشن است که شکست خوردیم. آن هم به دردناکترین و تلخترین شکل ممکن. ادعای ادعای نتانیاهو درباره نابودی حماس و تشکیل خاورمیانه جدید، ناشی از استیصال است؛ نتانیاهو تمام شده و تا رفتنش، فرصت خیلی کوتاهی مانده است.
🔻اسموتریچ وزیر دارایی کابینه نتانیاهو: باید با سری خمیده اعتراف کنیم که شکست خوریم. در اجرای قرارداد نوشته شده با خون و اکنون امضا شده با خون شکست خوردیم.
🔻ایهود باراک نخست وزیر سابق: عملیات طوفان الاقصی، شدیدترین ضربهای است که اسرائیل از زمان تأسیس متحمل میشود. نتانیاهو مسئول بزرگترین شکست تاریخ اسرائیل است و به کابینه توصیه می کنم که در اجرای عملیات زمینی علیه غزه شتابزده عمل نکند.
🔻منوشه امیر سردبیر رادیو اسرائیل: ایران نیروهای مقاومت را در عمق خاورمیانه به گونهای چیده که بتواند اسرائیل را به محاصره دربیاورد. اسرائیل نمیتواند در جبهههای مختلف بجنگد؛ جنگ مزمن، بزرگترین خطر است؛ به همین دلیل حمله زمینی به غزه را عقب انداخته است.
🔻بلومبرگ: ایالات متحده از قطر خواست به حزب الله بگوید که جبهه دومی برای جنگ باز نکند.
🔻هاآرتص: لحظه ای که تصویر سید حسن نصرالله را روی صفحه تلویزیون مشاهده کنیم، آغاز روز قیامت است.
🔻ژنرال بازنشسته آمریکایی: ورود حزب الله به جنگ یعنی بیش از ۱۳۰ هزار فروند موشک که برای به آتش کشیدن شهرهای بزرگ اسرائیل کافی است. دلم می خواهد واقعیت را بگویم، من امیدوارم که بی چون و چرا به طور خصوصی با ایرانیان صحبت کنیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 پشتوانه دلار چیست؟
🔹 #دلار ابزاری برای تقسیم بدهی با دیگر کشورها
#دلار_زدایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ واقعیت این روزهای آمریکا🤦♂️
🔹این دیو ریشو! از معلمش عصبانیه که «چرا منو با ضمیر مؤنث خطاب نکردی؟!»😳🤮
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ یه روز معمولی تو نیویورک!😐😂
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بعضی وقتا واقعیت با چیزی که توی مجازی میبینیم خیلی فرق داره👌
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ این دیگه چه سمی بود؟!🤦♂️
🔹واقعا باید یه سری موسسهی روانی برای نگهداری دائمی این موجودات عجیب و غریب ایجاد بشه!🤮
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تاریخچهی پیدایش اسرائیل رو در قالب یک شعر هنری ببینید.