🔖پی نوشت :
1.با هیات دولت 84/6/8
2.با مردم سمنان 85/8/17
3.نخستین نشست اندیشه راهبردی 89/9/10
4.دومین نشست اندیشه راهبردی90/2/27
5.مراسم تنفیذ 96/5/12
6.برای مثال 85/1/1 و 91/7/22
7.با دولت 92/6/6 و 94/6/4 و 92/19/20
8.توجه به تاریخ 93/10/17 و 96/3/14 و 96/3/31 و 96/11/19 و 96/11/29 و 97/3/7
9.نمونه:84/10/19 و 89/6/1
10.با دانشجویان 95/4/12
11.با جهادی ها98/6/31
12.دانشجویی 95/4/12
13.خدمت رسانی عمدتا وظیفه مسئولان دولتی84/6/17استشمام شعار خدمتگزاری و عدالت در کشور84/10/19
14.به جوانها 84/5/28 وبه دانش آموزان 86/2/19
15. در۹۷/۷/۱۲ و در بیانیه گام دوم:
" همچنین غفلت از قشرهای نیازمند حمایت، بههیچرو مورد قبول نیست. این سخنان در قالب سیاستها و قوانین، بارها تکرار شده است ولی برای اجرای شایستهی آن، چشم امید به شما جوانها است؛ و اگر زمام ادارهی بخشهای گوناگون کشور به جوانان مؤمن و انقلابی و دانا و کاردان -که بحمدالله کم نیستند- سپرده شود، این امید برآورده خواهد شد؛ انشاءالله."
16.با مدیران و مدرسان و طلاب تهران 95/2/25
17.تنفیذ96/5/12
18.پیام به گروههای جهادی98/5/11
19.دیدار دانشجویی91/5/16
20.دومین نشست 90/2/27
21دانشجویی86/7/17
☑️ https://eitaa.com/mesagh
🔹۱۷ اسفند۱۳۹۶ |رهبرانقلاب:
"امروز پولهای زیادی خرج میکنند، فعالیت زیادی میکنند، صدها رسانه را به کار میگیرند تا بتوانند به طُرق مختلف روی هویت مستقل زن مسلمان #اثر_گذاری کنند.
اینهمه خرج و زحمت و فکر #پشت_سر_این_کار است اما تلاششان عقیم است. نتیجهی کارشان این است که چهار تا دختر در گوشهکنار فریب بخورند یا انگیزههای گوناگون پیدا کنند که #روسری را بردارند که یعنی مثلاً ما چه شدیم.
همهی آن تلاش نتیجهاش خلاصه میشود در این مسئلهی کوچکِ حقیر."
https://eitaa.com/mesagh
💠صلح با روسری❗️
➕عکسنوشته های "حجاب را آزاد کنیم!" را همین جا ببینید و بهتر قضاوت کنید!
https://eitaa.com/mesagh
🔅حجاب؛ فاصله بینش عرفی تا دانش شرعی!
❓چه باید کرد؟/ بخشی از مصاحبه حجة الاسلام قنبریان با روزنامه قدس(۱)
▫️ما دو کار در حوزه امر به معروف و نهی از منکر داریم:
اول "یدعون الی الخیر" است. و دوم در ادامه آن "یامرون بالمعروف" است. این دو مترادف با همدیگر نیستند. دعوت به خیر یک چیز است و امر به معروف چیز دیگر است.
یدعون الی الخیر در تعابیر فقها تحت عناوین "ارشاد جاهل" یا "تنبیه غافل" یا "هدایت گمراه" آمده است. توضیح اینکه بعضی وقت ها ممکن است یکی از دستورات شرعی یا دسته ای از دستورات شرعی مان، در بستر جامعه دچار شک و شبهه شود که از قضا مناسبات مدرن در این مورد خیلی نقش دارد. وقتی زندگی از اساس تغییر می کند هم برخی موضوعات احکام از اساس تغییر می کند و بالتبع احکام آن نیز عوض می شود؛ و هم اینکه درصدی ازمکلفین نسبت به احکام در این "بستره جدید زندگی"، دچار شبهه می شوند. اینجا مدام گفتن امر به معروف، کار درستی نیست. اول باید ارشاد جاهل صورت بگیرد. "امر"(مواجه حقوقی) نیز در ارشاد جاهل نیامده است؛ فلذا می توان از همین رسانه ها استفاده کرد و دست به رفع شبهه زد. با جامعه باید حرف بزنیم.
🔺چند مثال بزنم: در بررسی آماری ای در سال65، قریب 86درصد پاسخ دهنده گان گفته اند که رعایت نکردن حجاب از طرف مردم عیب است. در سال71 جواب مردم به همین سوال به 41درصد تنزل کرده است. (۲)
مشخص می شود که در این بازه زمانی یک سری شبهاتی وارد شده است که بحث ارشاد جاهل یا یدعون الی الخیر اینجا وسط می آید که کار فرهنگ سازی است. پیش از آنکه گشت ارشاد یا مجوز بخواهد؛ فرهنگ سازی لازم دارد که امر یا بکن-نکن در آن نیست. پس ابتدائاً قرائت درستی از آن مساله باید بشود و سپس امر به معروف بر آن مترتب شود. چرا که فقها می گویند کسی که حکم را نمی داند یا درباره آن دچار شبهه شده است اول از همه باید این مرحله را طی کند و بعد اگر اصرار بر آن کار داشت نوبت به امر به معروف می رسد.
🔺 پژوهش دیگری مثلاً که در مورد دختران دانشجو انجام گرفته است اینگونه است که فقط 42درصد دیدگاه مثبتی در مورد پوشش پا دارند؛ در حالی که یکی از مسئله های شرعی، پوشاندن پاست. 54درصد معتقدند که همه بدن جز دست و صورت باید پوشیده باشد(۳) که مشخص می شود 46درصد دیگر چنین تلقی ندارند.
من این دو آمار را خواندم تا بگویم بینش عرفی جامعه حتما منطبق بر مساله شرعی نیست. ارشاد جاهل -که کاری فرهنگی است- تلاش برای این انطباق است. جهالت نیز که اینجا می گویم سویه منفی ندارد بلکه منظورم این است که حکم دچار شبهه شده است.
...........................................
1)متن کامل مصاحبه را اینجا بخوانید: http://media.qudsonline.ir/d/2020/09/14/0/1005304.pdf
2)وسایل ارتباط جمعی و تغییر ارزشها /فرامرز رفیع پور ص33و34
3)حجاب/ پژوهشکده فقه و حقوق ج2ص163
📝محسن قنبریان ۹۹/۶/۲۹
https://eitaa.com/mesagh
🔴 انقلاب بالاشهریها؟
✍️ #علی_مهدیان
🔹 میگویند چرا گفتی «انقلاب بالاشهریها» میگویم من نگفتم خودتان میگویید. من فقط لوازم حرفتان را صریح تحویلتان دادم. ناراحتی ندارد که....
🔸 فرزندان دهه هشتادی ما مثل برخی کور و کر نیستند در انقلابی بودن. میخواهند بفهمند و انتخاب کنند. وقتی میبینند امام خمینی میگوید «در بین همه این خلبانها و همه این پاسدارها و همه این ژاندارمرى و ارتش شما یکى را پیدا نمىکنید که از بالا شهرى باشد»
✅ از من میپرسد خوب آنهمه عکس شهید روی دیوارهای مسجدهای بالاشهری چیست؟ این همه شهید و رزمنده از خانواده های مرفه چطور رفتند جنگ و شهید شدند؟
🔹 بالاشهری کیست در بیان امام که شامل اینها نمیشود؟ کوخ نشین و محروم کیست که در بیان امام شامل آن بازاریهای متمول انقلابی میشود؟
🔸 بله ، معلوم است که «انقلاب بالاشهریها» واژه معوج و غلطی است. اما با چه معنایی از بالاشهری؟
✅ دیدید تا چند تا ویژگی از سبک زندگی امام گفتم چطور برآشفتند که بگویند نه چنین نبوده خوب چه کار کنم وقتی چنین بوده.
🔹 میگویم چه کسی خانه جماران را بالای شهر به امام هدیه داد؟ چرا باید خانه رهبر تان در حلبی آباد تهران و کپرهای کرمان وکنار کارتون خوابها نباشد؟ چرا مثل گاندی لباس نمیپوشد؟
🔸 عصبانیت ندارد که ، جواب بدهید؟ و اگر نمیدانید ، این ملاکهای ظاهرگرایانه بلوک شرقی را کنار بگذارید بیایید برویم حرف امام را بفهمیم. شما را به خدا به خودتان بیایید ببینید چطور عدالتخواهیتان از دعواهای خاله زنکی سردراورده. چطور قدرت تحول در این کشور را حرام میکنید.
✅ انقلاب ما انقلاب محرومین بود، انقلاب پابرهنگان، انقلاب کوخ نشینان و این واژه «انقلاب بالاشهریها» از اساس غلط است. بی معنی است، خود متناقض است، اما نه در دستگاه فکری و محاسبه شما. بلکه در دستگاه اندیشه امام.
🔹 ملاک در بالاشهری نبودن پیوستگی به مردم است. یعنی اراده الهی امت و امام را پیش بردن. و این یعنی بر بستر جهاد و محرومیت زیستن. اگر حقیقت زندگی عبور از دنیا است یعنی دنیا را کسب کردن و برای پیشرفت جبهه حق به کاربردن.
💢 چنین زندگی حتما به نفسهای محرومین و حلقه و لجنه آنان گره خورده، محرومین کسانیند که به دلیل نداشتن تعینات به ملکوت نزدیکترند و برای قیام لله آماده تر. بله بهشت زیستن با آنها را و بلکه یک تار موی آنها را با همه دنیاطلبان نباید عوض کرد.
https://eitaa.com/mesagh
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 قانون حجاب در ایران
💬 #علی_غلامی
🔹 فرق است بین علت و زمینههای بدحجابی
https://eitaa.com/mesagh
🔴 اختیارات روحانی کافی است.
💬 #جوان
🔹 ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاحطلب در یادداشتی مواضعی اتخاذ کرده که برای یک اصلاحطلب حامی دولت خاتمی جالب توجه است.
🔸 اصلاحطلبان همواره اختیارات رئیسجمهور را کم میدانستند، و حتی خاتمی تلاش کرد با تغییر قانون، اختیارات خود را افزایش دهد ولی موفق نشد.
✅ حالا قوامی علیه این موضع نوشته است: «بهتر این است که رؤسای جمهور بهجای افزایش اختیارات یا گلایه از کمبود اختیارات به تعامل با سایر قوا بپردازند تا مشکلات جامعه هرچه زودتر حل و فصل شود.
🔹 هر رئیسجمهوری بتواند از همین اختیاراتی که دارد بهدرستی استفاده کرده و بدون توجه به حواشی به اداره کشور بپردازد در کار خود موفق خواهد بود».
🔸 او ادعای کمی اختیارات رئیسجمهور را صریحاً رد کرده است: «اینکه بعضاً گفته میشود اختیارات رئیسجمهور کم است و محدودیتهایی برای رئیسجمهور وجود دارد قابلقبول نیست.
✅ اتفاقاً رئیسجمهور اختیارات زیادی دارد... رئیسجمهور میتواند با تعامل با برخی نهادها نگذارد اوضاع کشور اینگونه شود. اتفاقاً چاره کار در تعامل است و نه در تقابل.»
🔹 او از کاندیداهای ریاست جمهوری هم خواسته که ابتدا در مورد اختیارات رئیسجمهور مطالعه کنند و بعد وارد عرصه انتخابات شوند تا بعداً بهانهای نباشد:
💢 «نامزدهای ریاستجمهوری ابتدا باید وظایف، اختیارات و حیطه عملکردهای رئیسجمهور را بدانند و با علم به آن وارد انتخابات شوند تا شاید اگر توانستند رأی مردم را از آن خود کرده و رئیسجمهور شدند پس از چندی از کمبود اختیارات گلایه نکنند.»
https://eitaa.com/mesagh
🔴 تئوریسین گرانی و آشوب!
💬 #جوان
🔹 سعید حجاریان ناامید از پیروزی جریانی در انتخابات ۱۴۰۰ و سرخورده از نارضایتی مردم از دولت و مجلس و شورای اصلاحطلب، برنامه آشوب و فتنه برای کشور میچیند.
🔸 او اخیراً در بخشی از یک یادداشت نوشته است: «ممکن است در بحبوحه انتخابات ۱۴۰۰، مثلاً هفته منتهی به رأیگیری، تورم بیش از میزان فعلی شتاب بگیرد و قیمتها بهشکلی سرسامآور افزایش پیدا کند.
✅ این موضوع از آنجایی واجد اهمیت است که معمولاً تورم نوروز به نیمههای بهار یا حتی اوایل خردادماه سرریز میکند یعنی همان معضلی که در ادبیات ما به «سیاه بهار» یا «گدا بهار» مشهور است.
🔹 اینها در حالی است که دولت برخلاف دیگر ادوار قادر به مدیریت بحران معیشت (ولو بهصورت مقطعی بهوسیله تزریق پول) نیست، زیرا اساساً اسباب آن را در اختیار ندارد.
🔸 با این اوصاف ممکن است در بزنگاه انتخابات برخی هرجومرجهای بخشی و منطقهای پدید آید. مانند انباشت مطالبات معوق دیماه ۱۳۹۶ یا آنچه در آبانماه ۱۳۹۸ رخ داد.
💢 در نتیجه بنا به عادت مألوف، میان طرفداران نظام از یک سو، و مردم معترض و مستأصل و جان بر کف درگیری پدید میآید!»
https://eitaa.com/mesagh
🔴 حجاب و خانواده ایرانی
✍️ #یاسر_جلالی
🔹 مردم کشور ما خیلی خانواده دوست هستند و میتوان گفت که یکی از خانواده دوست ترین کشورهای جهاناند. عموم جامعه معتقدند که اگر خانواده ها لطمه بخورند حتما جامعه لطمه میخورد.
🔸 عموم مردم ایران استفاده از پوشش مناسب و حیا را هم برای مردان و هم برای زنان جامعه لازم میدانند.
✅ مردم بر این باورند که یکی از وظایف مسئولین کشور، صیانت از عفت عمومی بوده و جالب است که بیش از ۷۰ درصد مردم مخالف حضور مردان و زنان بدون رعایت حجاب و پوشش اسلامی در اماکن عمومی هستند.
🔹 نزدیک ۹۰ درصد مردم ایران تنظیم قوانین کشور بر اساس اصول و مقررات اسلامی را لازم و ضروری میدانند؛ و فقط ۱۳ درصد مردم معتقدند که «رعایت نکردن پوشش اسلامی در اماکن عمومی» از نظر اخلاقی قابل پذیرش است.
🔸 چنانچه میبینیم، شرع و حدود شرعی برای مردم ما مهم است و بعضا اگر نقصی در پوشش بعضی ها هست، به دلیل کوتاهی ما در تبیین صحیح آموزه های دینی و دقیق کردن حدود و احکام الهی است.
✅ ما در این زمینه مسئولیم و بخش مهم و اصلی کار به عهده مسئولین فرهنگی است و باید کار جدی در حوزه حجاب انجام شود. بخشی از این وظیفه تبیین را که نیاز به ابتکار و خلاقیت و قول لین هم دارد، میتوان به خود جوانها و بیشتر از آن حتی نوجوانها که آشنا به ویژگیها و خلقیات همنسلهای خود هستند، واگذار کرد.
💢 منبع دادهها و گزارههای آماری:پیمایش ملی هفته اول مردادماه ۱۳۹۸
مؤسسه بینا (سازمان تبلیغات اسلامی)و مرکز پژوهشهای افکار عمومی دانشگاه تهران
https://eitaa.com/mesagh
🔴 #نظرسنجی #تحلیل_برگزیده_هفته / در هفتهای که گذشت، کدامیک از تحلیلهای منتشر شده در "خیابان انقلاب" را بیشتر پسندیدید؟
anonymous poll
1️⃣ تحقیر وزارت نفت از توان داخل و واگذاری پروژه ها به خارجیها / علیرضا زاکانی (https://t.me/kh_enghelab/25042)
▫️ 0%
2️⃣ اگر خیانت نباشد، حماقت است./ حسین اسلامی (https://t.me/kh_enghelab/25041)
▫️ 0%
3️⃣ با روحانی تا نابودی!؟ / محمدصادق گوشکی (https://t.me/kh_enghelab/25037)
▫️ 0%
https://eitaa.com/mesagh