eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
204.2هزار عکس
190.3هزار ویدیو
2.1هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢‌انهدام باند تروریستی پیش از سالگرد حاج قاسم / ۱۶ بمب آماده انفجار بود 🔹🔸استاندار کرمان: ♦️از قبل از مراسم سالگرد شهید سلیمانی ۶۰ بمب در سراسر کشور کشف شد‌ ‌که تروریست‌ها ۱۶ بمب برای انفجار در کرمان آماده کرده بودند. ♦️خداوند ‌عنایت کرد و پیش از مراسم سالگرد حاج قاسم اعضای باند مخوف تروریستی در کرمان دستگیر شدند. ♦️‌‌نیروهای امنیتی و اطلاعاتی دائم در حال شناسایی عوامل تروریستی و انهدام آنها هستند و کوتاهی در این زمینه نبوده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قرار وثیقه آزاد شدند 🔹🔸دادگاه تجدید نظر استان تهران با تبدیل قرار ۲ متهم امنیتی خانم به مبلغ هر کدام ۱۰ میلیارد تومان موافقت کرد و در پی این اتفاق هر دو متهم پس از ۱۷ ماه از زندان آزاد شدند. ♦️براساس رای صادره، یکی از متهم‌ها به اتهام همکاری با آمریکا به تحمل ۶ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضدامنیت کشور ۵ سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد. ♦️متهم دیگر پرونده هم به اتهام همکاری با آمریکا به تحمل ۷ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضدامنیت کشور ۵ سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد. ♦️هر ۲ متهم ممنوع‌الخروج بوده و تا زمان صدور رای دادگاه تجدیدنظر هر کدام با سپردن قرار وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی بیرون از زندان خواهند بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سیدحسن نصرالله: بایدن به‌زودی متوجه می‌شود با حمله به یمن چه حماقتی کرده است ♦️کسی که در جبهه حق ایستاده باید از یمن حمایت کند؛ زیرا با این اقدام از غزه و مظلومان جهان حمایت کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
213.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️امشب که زمین و آسمان می گرید ◾️از بهر غریب سامرا می گرید ◾️جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند ◾️چون مهدی صاحب الزمان می گرید 🏴شهادت جانسوز امام هادی(ع) تسلیت باد
هدایت شده از mesaghمیثاق
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سید حسن نصرالله: اطلاعاتی داریم که نشان میدهد خبر حمله مقاومت عراق به حیفا صحیح بوده و به یک نقطه حساس ضربه وارد کرده که البته دولت رژیم صهیونیستی بر آن سرپوش گذاشته است
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 نفوذ ایران به معاونت اطلاعات ارتش اسرائیل؟ یکی دیگر از افسران کهنه‌کار امان «خودش مُرد» 🔹🔸سه سال پس از مرگ مشکوک یکی از فرماندهان شاغل در معاونت اطلاعات ارتش اسرائیل (امان) برخی اطلاعات رسیده به تسنیم از حذف فیزیکی معنادار او توسط صهیونیست‌ها حکایت دارد. ♦️بنا بر اخبار رسیده، «شاخار یوسف زاده» به «اتهام» درز دادن اطلاعات مهم از اماکن نظامی و امنیتی و فرماندهان اسرائیل به منابع اطلاعاتی ایرانی، طی یک سانحه ساختگی در داخل یکی از پادگان‌های اصلی امان کشته شده است. ♦️شاخار یوسف زاده، از ساکنان ایرانی الاصل در سرزمین‌های اشغالی بود که در زمان مرگ، معاونت فرماندهی یکی از واحدهای امان را برعهده داشت. ♦️وی که در ابتدا علاقه به ورزش فوتبال داشت، مدتی در حوزه مدلینگ فعالیت کرد و سپس در تاریخ ۱۱/۸/۱۹۹۳ برای طی دوره سربازی به ستاد امان (واحد اطلاعات ارتش) رفت و پس از مدتی به واحد «تِلِم» منتقل شد که مسئولیت آن، تامین زیرساخت، پشتیبانی و انتقال پایگاههای مخفی امان به منطقه نِگِو(نقب) است. ♦️وی سه سال پس از ورود به ارتش، از ناحیه کتف دچار مشکل شد و امکان حضور در فعالیات‌های عملیاتی از دست داد و برای همین به یگان لجستیک رفت. ♦️این یگان وظیفه تامین خودرو و راننده برای واحدهای مختلف در عملیات ها را برعهده دارد و یکی از پر مراجعه ترین بخش‌های امان محسوب می شود. ♦️شاخار یوسف زاده در زمان مرگ، معاونت فرماندهی واحد خودرویی را برعهده داشت و ارتباطات گسترده ای با بسیاری از فرماندهان و اعضای عالیرتبه ارتش بخصوص در امان داشت. ♦️امان به عنوان معاونت اطلاعات ارتش، یکی از مهمترین سازمان‌های اطلاعاتی در ساختار اسرائیل محسوب می شود. ♦️به گفته «گ.ف» یکی از دوستان نزدیک شاخار، وی چند ماه پیش از حذف فیزیکی‌اش و پس از ۲۷ سال حضور در این سیستم امنیتی گفته بود: «مشغول کار بزرگی هستم که در صورت موفقیت، دیگر در ارتش نخواهم ماند.» ♦️شاخار یوسف زاده نهایتاً در تاریخ ۱۶/۱۱/۲۰۲۰ بر اثر یک سانحه مشکوک در یکی از پایگاههای امان کشته شد. ارتش گفت او «خودش مرد».
هدایت شده از mesaghمیثاق
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجرای پرفورمنس اعتراضی در مقابل دادگاه لاهه و تصویر کشیدن جنایات رژیم‌صهیونیستی در غزه
هدایت شده از mesaghمیثاق
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنت‌طلب: 🔺اکنون هیمنه امنیتی اسرائیل فروریخته است! حماس توانست اسرائیل را در مجامع بین‌المللی در موقعیت بدی قرار دهد؛ جهان چطور باید این جنایت‌ها را تحمل کند؟! 🔺چطور توجیه کنیم ۲ میلیون نفر در منطقه‌ای (غزه) نه کشور باشند و نه پاسپورتی داشته باشند؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بغض و اشک‌های مجریان شبکه بهایی من‌و‌تو در واپسین روزهای تعطیلی! 🔺برای ما خیلی سخت‌تر است و نمی‌دانیم این خلأ را چطور پر کنیم؟! حال بچه‌ها خیلی بد است! 🔺چرا بیزینس‌‌ من‌‌های بزرگ چلسی و اورتون انگلیس جلو نیامدند؟ به کجا وصلند؟!! ☑️ پ.ن: خاطر نشان می‌شود، روز خاموش شدن چراغ تلویزیون ضد ایرانی من‌و‌تو مصادف است با ایام ورود امام خمینی به ایران و پیروزی انقلاب!
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نفتکش آمریکایی چگونه توقیف شد؟ ✅ دوران بزن در رو تمام شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بایدن: به ایران پیام داده‌ام ایران خواهان جنگ با ما نیست 🔹 جو بایدن در پاسخ به اینکه آیا آمریکا در جنگ نیابتی با ایران است؟ پاسخ داد: «خیر. من قبلا پیام را به ایران رسانده‌ام. آنها می‌دانند که نباید هیج کاری انجام دهند. ایران خواهان جنگ با ما نیست. 🔸 رئیس جمهور آمریکا با "تروریستی" خواندن گروه انصارالله یمن، آنها را تهدید کرد و گفت که اگر به رفتارهای جسورانه و حملات خود ادامه دهند، ایالات متحده آمریکا به آنها پاسخ خواهد داد. 💢 او مدعی شد: فکر نمی کنم در حملات شب گذشته هیج غیرنظامی کشته شده باشد و این دلیل دیگری بر موفقیت آمیز بودن آن است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اقتصاد مقاومتی ✅ اقتصاد مقاومتی ‌از نگاه اساتید برجسته دانشگاه‌ها؛ آسیب‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها