هدایت شده از mesaghمیثاق
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ارتباط دادنِ معیشت و فلسطین، سازماندهی شده است!
•| همانطور که در مطلب مربوط به اکبرنژاد گفته شد، جبهه غربگرا یا اصلاحات، اینروزها پیدرپی آخوندهای ضدانقلاب را از آستین خود بیرون میآورد تا در جهت تشویش اذهان عمومی درمورد مسئله فلسطین، و ارتباط آن با معیشت مردم، عمل کنند و در نهایت به فشار افکار عمومی به حاکمیت منجر گردد!
•| این فرد نیز از جمله آخوندهای اشرافی است. سبک زندگی دارد که روحانیت را زیر سوال میبرد اما در حالی خود را «ما»، «مردم»، «ما مذهبیها» و ... جا میزند که هیچ شباهتی به روحانیت سادهزیست ندارد و این اوج نفاق است. منافق، نه تنها در بُعد فردی، بلکه در جامعه نیز دسیسه دارد، نقشه میکشد و فتنه میانگیزد، آن هم تحت لوای دین!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آزادسازی سکوهای فیلتر شده به زودی
♦️دبیر شورای عالی فضای مجازی: برخی سکوهای مسدود شده با ابزارهای فنی و طبق قوانین کشور در حال آزمایش هستند و در اختیار مردم قرار خواهند گرفت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢رادارهای ایران قابلیت شناسایی هر نوع ریز پرنده را دارند
🔹🔸فرمانده منطقه پدافندهوایی شمالغرب ارتش:
♦️رادارهای جمهوری اسلامی ایران قابلیت کشف و شناسایی هر نوع ریز پرنده با هر سطح مقطع راداری را دارند.
♦️تمامی تحرکات هوایی در رصد و پایش رادارهای بومی و تمام ساخت داخل است.
♦️پدافندهوایی کشور یکی از قدرتهای برتر در سطح منطقه به حساب میآیند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: بازگشت ترامپ یعنی ...
🔹به گفته ناظران پیروزی احتمالی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری میتواند پیامدهایی بر سیاست داخلی، خارجی، دیپلماسی و اقتصاد امریکا داشته باشد. زیرا برنامه ترامپ که حتی رادیکالتر از دوره اول ریاست جمهوری اوست، میتواند سیاست امریکا را کاملا تغییر دهد
هدایت شده از mesaghمیثاق
♟ افزایش صادرات تسلیحات فرانسه
ایالات متحده و فرانسه در حال حاضر بر صادرات تسلیحات جهانی تسلط دارند و واشنگتن بین سالهای ۲۰۱۴-۲۰۱۸ و ۲۰۱۹-۲۰۲۳ صادرات خود را ۱۷ درصد و پاریس ۴۷ درصد در مدت مشابه افزایش دادهاند.
ایالات متحده به تنهایی مسئول ۴۲ درصد از کل صادرات تسلیحات جهانی بود و بین سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به ۱۰۷ کشور تسلیحات ارسال کرد که بیش از هر صادرکننده بزرگ دیگری بوده است. از سوی دیگر، افزایش صادرات تسلیحات فرانسه عمدتا به دلیل تحویل هواپیماهای جنگی به هند، قطر و مصر بوده است.
فرانسه برای اولین بار در فهرست بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در جهان از روسیه جلوتر ایستاد و در رتبه دوم قرار گرفت و روسیه در رتبه سوم قرار گرفت. حمله روسیه به اوکراین و نیاز این کشور به استفاده بیشتر از تسلیحات و همچنین تحریمهای بینالمللی از اصلیترین دلایلی بوده که باعث کاهش واردارات روسیه شده است به طوری که صادرات تسلیحاتی این کشور در سال ۲۰۱۹ به ۳۱ کشور بوده اما این تعداد در سال ۲۰۲۳ به ۱۲ کشور کاهش یافته است.
بیشترین سهم صادرات تسلیحات فرانسه با ۴۲ درصد به کشورهای آسیایی و اقیانوسیه و همچنین ۳۴ درصد به کشورهای خاورمیانه اختصاص داشته است.
بزرگترین دریافت کننده صادرات تسلیحات فرانسه هند بود که نزدیک به ۳۰ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده. هند بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بزرگترین واردکننده تسلیحات در جهان بود اگرچه تامینکننده اصلی آن روسیه است که ۳۶ درصد از کل واردات آن را به خود اختصاص داده است.
کاتارینا جوکیچ، محقق در SIPRI میگوید: «فرانسه از فرصت تقاضای قوی جهانی برای تقویت صنعت تسلیحات خود از طریق صادرات استفاده می کند. فرانسه به ویژه در فروش هواپیماهای جنگی خود در خارج از اروپا موفق بوده است.»
در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا هم شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی خود در سه سال گذشته بوده به طوری که صادرات این کشور ۸۶ درصد رشد کرده است.
در میان سایر کشورها، همچنین کره جنوبی با ۱۲ درصد شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی بوده است.
در مقابل صادرات آلمان و بریتانیا با ۱۴ و اسپانیا با ۲.۲ درصد کاهش یافته است. همچنین اسرائيل و چین هم شاهد ۲۵ و ۵.۳ درصد کاهش تسلیحات بودهاند.
🎲 مشتریان اصلی تسلیحات اروپایی
اروپای غربی همراه با ایالات متحده ۷۲ درصد از کل صادرات تسلیحات در سال های ۲۰۱۹-۲۰۲۳ را به خود اختصاص دادهاند، در حالی که اروپا به تنهایی مسئول حدود یک سوم صادرات جهانی تسلیحات از جمله حجم زیادی از صادرات به خارج از منطقه بوده است.
در مجموع پنج کشور اروپایی، به استثنای روسیه، در میان ۱۰ صادرکننده برتر جهان قرار گرفتند که شامل فرانسه (مقام دوم)، آلمان (مقام پنجم)، ایتالیا (مقام ششم)، بریتانیا (مقام هفتم) و اسپانیا (مقام هشتم) میشود.
همچنین هلند در جایگاه دوازدهم قرار گرفت و پس از آن سوئد (سیزدهم)، لهستان (چهاردهم)، سوئیس (هفدهم)، اوکراین (هجدهم) و نروژ (نوزدهم) قرار گرفتند.
حدود ۳۰ درصد از انتقال تسلیحات بینالمللی در سالهای ۲۰۱۹-۲۰۲۳ به خاورمیانه انجام شده است که سه خریدار برتر در منطقه عربستان سعودی، قطر و مصر هستند. اکثر واردات تسلیحات توسط کشورهای خاورمیانه توسط ایالات متحده با ۵۲ درصد و پس از آن فرانسه با ۱۲، ایتالیا با ۱۰ و آلمان با ۷ درصد تامین شده است.
بزرگترین واردکنندگان در سال ۲۰۱۹-۲۰۲۳ هند، عربستان سعودی و قطر و پس از آن اوکراین بودند که بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ از بیش از ۳۰ کشور تسلیحات عمده دریافت کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #ویدئو | کارت سوشال سکیورتی (Social Security) چیست و چه جایگاه و کاربردی در آمریکا دارد؟
#آمریکاشناسی
هدایت شده از mesaghمیثاق
/اکونومیست /
▫️غرب با روسیه چه کند؟
▫️دنیایاقتصاد
#بخش_اول
انتظار میرود پس از انتخابات مارس، پوتین برای ۶سال دیگر حاکم روسیه باقی بماند. این اتفاق زنگ خطری است برای غرب. با وجود فشار غرب، حکومت روسیه سقوط نکرده و تابآوری بالایی از خود نشان داده است. جاهطلبیهای پوتین تهدیدی بلندمدت نه تنها برای اوکراین بلکه برای غرب محسوب میشود. از دیدگاه تحلیلگران اکونومیست، غرب به یک استراتژی بلندمدت برای مقابله با روسیه که فراتر از کمک به اوکراین باشد، نیازمند است؛ چیزی که اکنون فاقد آن است. غرب همچنین باید نشان دهد که پوتین و نه مردم روسیه را دشمن خود میداند.
بسیاری در غرب امیدوار بودند که تحریمها و اشتباهات پوتین در اوکراین منجر به سقوط حکومت او شود؛ اما او توانسته دوام بیاورد. این تابآوری چند دلیل دارد. اقتصاد روسیه بازطراحی شده است. نفت روسیه تحریمها را دور زده و به کشورهای جنوب جهانی صادر میشود. برندهای غربی با محصولات چینی و محلی جایگزین شدهاند. در کتابهای درسی و رسانهها روایتی جذاب از ملیگرایی و قربانی بودن روسیه ترویج میشود. مخالفان داخلی نیز سرکوب شدهاند.
در طول زمان حکومت روسیه با آسیبپذیریهای جدیدی مواجه خواهد شد. تبعات فزاینده قطع ارتباط با تکنولوژی غربی بهرهوری را تضعیف خواهد کرد. وابستگی رو به افزایش روسیه به چین میتواند به یک نقطهضعف تبدیل شود. نظامیسازی اقتصاد به استاندارد زندگی مردم لطمه میزند. در دوران جنگ سرد، شوروی از دو جنبه نظامی و ایدئولوژیک، برای جهان خارج تهدید محسوب میشد. غرب موفق شد شوروی را مهار کند و پس از فروپاشی آن، از اصلاحات سیاسی و اقتصادی در این کشور استقبال کرد. پوتین دموکراسی در روسیه را به عقب رانده است. او غرب را مقصر برخی مخالفتهای داخلی با حکومتش میداند و تلاش میکند راههای نفوذ غرب را ببندد و مردم را حول محور مقابله با آمریکا و ناتو متحد کند.
به ادعای اکونومیست، با وجود اینکه روسیه امروز اقتصاد متوسطی دارد و تلاش منسجمی برای صدور ایدئولوژی خود نمیکند، باز هم «تهدید جهانی» محسوب میشود. خطر اول، شکست اوکراین و بعد از آن حمله روسیه به کشورهای همسایه مانند مولداوی و کشورهای حوزه بالتیک است؛ اما این نقطه پایان جاهطلبیهای پوتین نخواهد بود. سلاحهای جدید و نامتعارف روسیه باید در نظر گرفته شود. پهپادها و ارتش سایبری روسیه به پوتین اجازه میدهند که در خارج مرزها اعمال قدرت کند. روسیه همچنین ممکن است بتواند بر برخی از انتخاباتهای فراوان سال جاری در کشورهای مختلف تاثیر بگذارد.
بسیاری در جنوب جهانی روایتهای روسیه را باور کردهاند. روایتهایی مانند اینکه پوتین تلاش میکند تا اوکراین را از خطر تندروها نجات دهد، ناتو متجاوز اصلی است و غرب به دنبال تحمیل هنجارهای اجتماعی منحط خود بر دیگران است. توانایی روسیه برای فلجکردن نهادهای جهانی که بعد از سال۱۹۴۵ تشکیل شدند، همچون شورای امنیت سازمان ملل نیز نباید دست کم گرفته شود. روسیه به دشمن غیرقابل پیشبینی نظم لیبرال بدل شده و مصمم است این نظم را مختل کند. غرب چه باید کند؟ آمریکا و اروپا بر دو استراتژی تکیه کردهاند: دفاع از اوکراین و اعمال تحریمها. تامین تسلیحاتی و مالی اوکراین کماکان بهینهترین روش مقابله با تهاجم روسیه است. با این وجود، اراده غرب برای تداوم این حمایتها بهطور شرمآوری متزلزل شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
31.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: کاهش سرعت اژدهای چینی برای جهان چه معنایی دارد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
/اکونومیست /
▫️غرب با روسیه چه کند؟
▫️دنیایاقتصاد
#بخش_پایانی
در عین حال تحریمها تاثیری کمتر از انتظار داشتهاند. تحریم حتی میتواند نتیجه عکس دهد و بهانهای شود برای اجتناب از گزینههای سختتر. بیش از ۸۰درصد جهان از نظر جمعیت و ۴۰درصد از نظر تولید ناخالص داخلی، تحریمهای روسیه را اجرا نمیکنند که این امر به روسیه اجازه میدهد به راحتی تجارت کرده و مشروعیت مورد نظر تحریمها را تضعیف کند. اگر غرب بخواهد با استفاده از تحریمهای ثانویه جهان را مجبور به پیروی از تحریمهایش کند، این امر باعث واکنش منفی میشود و برخی از کشورها را متقاعد میکند که سیستم مالی با محوریت ایالات متحده را کنار بگذارند. در بلندمدت قابل قبولترین مسیر، مسیر ملایمتر است: حفظ تحریمهای هدفمند بر اشخاص مرتبط با کرملین و از دسترس خارج کردن فناوریهای پیشرفته غربی برای روسیه.
این به آن معناست که استراتژی موثر در مقابل روسیه نیازمند تقویت وزن دو ستون است. محور اول تقویت توان نظامی برای افزایش بازدارندگی در مقابل تهاجم روسیه است. ضعف اروپا در این حوزه فاحش است. بودجه سالانه دفاعی اروپا تنها معادل ۲درصد از تولید ناخالص داخلی است و اگر دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگردد، تعهد آمریکا به ناتو کاهش خواهد یافت. اروپا باید حداقل ۳درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف مخارج دفاعی کرده و خود را برای یک «عمو سام» انزواطلبتر آماده کند. غرب همچنین نیازمند بهکارگیری قدرتمندترین اسلحه خود است: ارزشهای جهانی لیبرال. ترویج این ارزشها بود که به سقوط شوروی کمک کرد.
دیپلماسی غربی باید به دنبال مقابله با ترویج روایتهای روسیه در جنوب جهانی باشد. غرب همچنین باید مردم روسیه را مخاطب قرار دهد و آنها را بهعنوان جامعهای طردشده در نظر نگیرد. این به معنای برجستهسازی مسائل حقوق بشری، حمایت از مخالفان پوتین و استقبال ازکسانی است که روسیه را ترک میکنند. این رویکرد همچنین به معنای حمایت از نیروهای نوگرا برای تقویت جریان اخبار و اطلاعات درست به داخل روسیه و تضمین معافیتهای انساندوستانه در اعمال تحریمها است. در کوتاهمدت بعید است که نخبگان و مردم عادی روسیه شانسی برای کنار گذاشتن پوتین داشته باشند؛ اما در بلندمدت اگر مردم روسیه بخواهند، شرایط این کشور در نظام بینالملل تغییر خواهد کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 نگاهی مختصر بر افغانستان و طالبان.
🔸افغانستان کشوری است در قلب آسیا، که در جغرافیایی بسیار راهبردی و شریانی شکل گرفته است.
این کشور، دربردارندهی اقوام و فرهنگهایی مختلف و متعدد درخود است.
در بارهی اهمیت راهبردی آن از دیرباز در تاریخ بشر همین بس که در دوران اشکانی و ساسانی، لولای اتصال ایران، چین، هند، هپتالها و سکاها بوده. و اکنون نیز لولای اتصال ایران، چین، هند و آسیای میانه است. افغانستان همیشه قلب آسیا و نقطه ارتباطی حداقل چهار جهان کاملا متفاوت با هم بوده است، که باعث شده متعاقبا همیشه قصد برای تسلط یافتن روی آن وجود داشته باشد، و همیشه تحت تاثیر قدرت های اطراف باشد. پس همیشه ی تاریخ در این نقطه، خون روی خون، تن روی تن، و پرچم بر روی پرچم افتاده است...
به گونه ای که یک ملت جنگ سالار، و زمخت و محکم شدت در سیل حوادث و سختی ها در آن تربیت شود. ملت و اقوامی که سالها بالشت زیر سرشان خشاب تفنگ ها، و هم آغوش خوابشان آهن سرد و سنگین سلاح هایشان بوده است. و باید این را دانست که بدون نگریستن به اثرگذاری «قومیت» بر عموم جنبههای زندگی سیاسی و اجتماعی در افغانستان، نمیتوان به بررسی تحولات و همچنین گروههای اسلامگرا در این کشور پرداخت.
ادامه دارد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴گزارش از بیمارستانها زیادِ،
برخی از اونها