eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188هزار عکس
170.6هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقض توافقنامه امنیتی ایران و عراق! 🔴خبرهای رسیده از اقلیم کردستان حاکی از آن است گروهک تروریستی دمکرات در حال آماده سازی برای برگزاری کنگره این حزب تروریستی است. 🔴طبق مفاد توافق نامه امنیتی ایران و عراق این اقدام نقض فاحش توافق نامه است و در صورت نقض آن ، جمهوری اسلامی ایران بر خود لازم می داند برای صیانت از تماميت ارضی ایران اسلامی پاسخ درخور به گروهک تجزیه طلب دمکرات و حامیان آنان بدهد. 🔴حاکمان شمال عراق مسئول عواقب برگزاری کنگره حزب تروریستی دمکرات خواهند بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
الان‌ فرشته‌ی عذاب داره لپِ تیغ‌زده‌ش رو میکشه میگه خب میگفتی؟🙂
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اگر دشمن جمهوری اسلامی بودم همین الان توبه میکردم، وژدانا هرکس آرزوی نابودی این حکومت رو داشت مُرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴سید حوثی: در جبهه یمن، این هفته عملیات با 18 موشک بالستیک و بالدار(کروز) و پهپاد انجام شد. 🔴یکی از مهمترین عملیات های این هفته که باعث نگرانی شدید دشمن شد، عملیات به سمت ام الرشرش با موشک توسعه یافته بود. 🔹این موشک با دور زدن تمامی تکنیک های نظارت و رهگیری آمریکا و اسرائیل توانست به ام الرشرش(ایلات) برسد. 🔹موشک توسعه یافته دشمن اسرائیلی را غافلگیر کرد و افق جدیدی را برای برادران موشکی در توسعه دوربرد گشود. 🔴نیروهای ما در این هفته عملیات جدیدی را در اقیانوس هند انجام دادند. 🔹از ابتدای عملیات تاکنون 479 موشک و پهپاد پرتاب شده است. 🔹مجموع حملات و بمباران های دریایی آمریکایی-انگلیسی در حمایت از دشمن اسرائیلی علیه کشورمان به 407 مورد رسید. 🔴 پیشرفت واضح و ملموسی در توانمندی های ما وجود دارد و دشمن برای اولین بار در تاریخ هدف قرار دادن کشتی ها در دریا، در استفاده از موشک های بالستیک متوجه آن شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📷🔴جاناتان، تک تیرانداز اسرائیلی توسط تک تیرانداز گردان های قسام به هلاکت رسید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴🔴پیش نویس قطعنامه آمریکا مبنی بر آتش بس فوری در غزه فردا در شورای امنیت سازمان ملل رای گیری می شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴حزب الله سایت های مهم نظامی و سربازان اسرائیلی را هدف قرار می دهد حزب الله لبنان روز پنجشنبه اعلام کرد که پایگاه های نظامی مهم و سربازان اسرائیلی در جنوب این کشور را هدف قرار داده است و تلفات مستقیم آن را تایید کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴مسئول امنیتی حماس: آنچه در رسانه های عبری در مورد دستگیری ده ها تن از رهبران مقاومت در بیمارستان الشفاء منتشر شده است، صحت ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠انصار الله: تعطیلی بندر ایلات تاثیر بسزایی بر اقتصاد اسرائیل داشته است عبدالملک الحوثی رهبر انصار الله یمن تاکید کرد: اوضاع بهداشتی در غزه به سبب نابودی سیستم بهداشتی توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی بسیار فاجعه‌بار است. دشمن صهیونیستی نتوانسته هیچگونه پیروزی‌ در غزه بدست بیاورد و تنها به جنایات خود علیه غیرنظامیان افتخار می‌کند. اسرائیل به لطف پایداری ملت فلسطین با بزرگ‌ترین رسوایی تاریخ خود مواجه است. فلج شدن بندر ام رشراش که دشمن آن را ایلات می‌نامد، بر اقتصاد این رژیم تاثیرگذار بوده و قرار است نیمی از کارکنان آن برکنار شوند. زیان اقتصادی دشمن صهیونیستی که وزیر دارایی این رژیم آن را فاجعه‌بار خوانده، هر لحظه بیشتر می‌شود. طی هفته اخیر در حمایت از غزه 18 موشک بالستیک و پهپاد را پرتاب کردیم. تاکنون در حمایت از غزه 479 موشک و پهپاد را در عملیات‌های خود در حمایت از غزه شلیک کرده‌ایم. آمریکایی‌ها ما را برای توقف عملیات‌های خود در حمایت از غزه تحت فشار قرار دادند. طرح و برنامه‌هایی برای وارد کردن ضرباتی شدیدتر به دشمن در آینده داریم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بازداشت عامل ضرب و شتم یک خانم در بازار ساری فرمانده انتظامی شهرستان ساری: در پی انتشار فیلمی کوتاه در فضای مجازی با محتوای درگیری و ضرب و شتم یک زن توسط فردی در خیابان بازار ساری، متهم و عامل این درگیری در اقدام اطلاعاتی و عملیاتی پلیس دستگیر شد. متهم که به دلیل تصادف جزئی خودروی زن موصوف با خودروی وی دست به چنین اقدامی زده بود پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑منبع سعودی: حماس، حزب‌الله، انصارالله و ایران به عنوان قهرمان به نظر می‌رسند 🔺 یک منبع سعودی به شبکه رسمی اسرائیل (کان) گفت: حماس، حزب‌الله، انصارالله و ایران به عنوان یک قهرمان به نظر می‌رسند و ما کشورهای عربی که اقدام به عادی‌سازی روابط با اسرائیل می‌کنیم خائن جلوه کرده‌ایم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
چشم و دل سیر آوردم براتون