eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.7هزار عکس
169.3هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ شمار قربانیان فروریختن یک بزرگراه در جنوب چین به ۳۶ نفر افزایش یافت 🔹منابع محلی علت ریزش زمین را باران شدید و مداوم اخیر اعلام کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دانشجویان دانشگاه منچستر انگلیس هم به جنبش دانشگاه‌های آمریکایی پیوستند
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سقف مسجد دانشگاه ملک‌فهد عربستان بر اثر بارش شدید باران فرو ریخت
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک عمل اپاندیس + یک روز بستری، حدود ۴۵هزار دلار! ▪️ یعنی اگه یه حقوق متوسط توی لس‌انجلس (۶-۷ هزار دلار) داشته باشی، باید حقوق ۶-۷ ماه حقوق خودتو فقط برای یه آپاندیس هزینه کنی!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻پاسخ محمد رضا باقری مجری صدا و سیما به محمد فاضلی استاد اصلاح طلب دانشگاه: آدرس غلط ممنوع! نقض آزادی در دانشگاههای آمریکا افتادن تشت رسوایی غربگدایان بود. ثابت شد این قبری که شماها بالا سرش گریه می‌کنید مرده‌ای توش نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار رادان: برهنگی دسیسه‌ دشمن برای نابودی خانواده‌ها است ▪️ما به حکم قانون و به خواست مردم، مسئولین به ویژه رئیس‌جمهور، رئیس دستگاه قضا، وزیر کشور و با حمایت نمایندگان و رئیس مجلس وارد این صحنه شدیم. ▪️به لطف خدا و عنایات اهل بیت(ع) به هیچ عنوان از این جنگ شناختی و حوزه اجتماعی که رها شده بود و مورد هجمه دشمن قرار گرفته، لحظه ای آرام و قرار نداشته و برای رسیدن به عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢«پدرخوانده» در چالوس دستگیر شد 🔹🔸فرمانده نیروی انتظامی چالوس: ♦️با تلاش پلیس فتا در این شهرستان گرداننده صفحه‌ای در شبکه‌های اجتماعی با نام «پدرخوانده» بازداشت و با دستور قضائی راهی زندان شد. ♦️این صفحه مجازی در ایام قبل و بعد انتخابات مجلس شورای اسلامی همواره با تمسخر مسئولان و شخصیت‌های منطقه قصد تشویش اذهان عمومی را داشته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️بازیگر انگلیسی: 🟡نمی‌توانم رنج مردم فلسطین که فراتر از تصور است را ببینم و در خانه بمانم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺روابط بین‌الملل: از قدرت به نیت - بخش دوم حسین دهشیار این برداشت از ماهیت روابط بین بازیگری و این که رفتار کشورها چگونه شکل می‌گیرد، محققاً امروزه در صورتی که در تصمیم ‌گیری‌های مرتبط به سیاست خارجی محوریت داشته باشد، پیامدهای آسیب رسان به منافع ملی را متجلی خواهد نمود. ویژگی عصر پسا جنگ سرد به ویژه از اوایل قرن بیست و یکم، تکثیر ظرفیت های نظامی در میان بازیگران رده دوم و به عبارتی افزایش قدرت نظامی کشورها در گستره‌ی گیتی می‌باشد. تعداد بازیگران صاحب قدرت نظامی و توانمند در حیطه ‌برخورداری از ظرفیت‌های تکنولوژیک بومی در قلمرو ساخت تسلیحات پیشرفته بر خلاف گذشته که تقریباً در انحصار اروپا و آمریکا بود، دیگر وجود ندارد. در گستره ‌خاورمیانه تعداد کشورهایی که از نظر نظامی مطرح و اثرگذار هستند به هیچ روی قابل مقایسه با قرن بیستم نمی‌باشند. حال که تعداد کشورهای صاحب قدرت نظامی فراوان گشته و با وقوف به این واقعیت که توازن نظامی گسترش یافته، باید اذعان داشت که معیار و شاخص تعیین کننده ‌رفتار بازیگران در رابطه با یکدیگر بر خلاف گذشته دیگر نمی‌تواند توجه انحصاری به میزان قدرت نظامی باشد. قدرت نظامی تاثیرگذار به جهت دادن به رفتار در مقام مقایسه با گذشته کمتر گشته چون تفاوت قدرت نظامی کشورها دیگر فاحش نیست و توازن تقریبی وجود دارد و به همین روی ترس از مورد حمله قرار گرفتن کاهش یافته است. توان نظامی تقریباً برابر به این معنا می‌باشد که قطعیت برای پیروزی از میان برود. نبود قطعیت در تسلط، جنگ افروزی را بسیار ریسک پذیر نموده است. در این شرایط آنچه امروزه تعیین کننده‌ی کلیدی در قوام دادن به رفتار بازیگران در صحنه‌ی بین‌المللی باید در نظر گرفته شود همانا نیت آنان است. برخلاف قدرت نظامی که تعیین میزان و اثرات آن امکان‌پذیر بود، به هیچ روی این امکان در مورد فهم نیات تصمیم‌ گیرنده و آگاهی به آن وجود ندارد. در خصوص نیات بازیگران، تصمیم گیرندگان هیچگاه قادر به طی طریق در محیط قطعیت نیستند، هر چند که امروزه برداشت از تعیین کیفیت روابط بین بازیگری با توجه به واقعیات می‌بایستی براساس در نظر گرفتن نیات تصمیم گیرندگان ترسیم شود. آنچه این اقدام را بسیار مشکل می‌سازد این نکته کلیدی می‌باشد که نیات دارای دو جنبه ‌کنونی و آینده است. «ادامه دارد»
هدایت شده از mesaghمیثاق
اسرائیل باید انتخاب کند: حمله به رفح یا عادی سازی با ریاض؟ در هفته های اخیر، دیپلماسی آمریکا برای پایان دادن به جنگ غزه و ایجاد روابط جدید با عربستان سعودی به یک انتخاب بزرگ برای اسرائیل و نخست وزیر بنیامین نتانیاهو تبدیل شده است: چه چیزی را بیشتر می‌خواهید؟رفح یا ریاض ؟ آیا می‌خواهید یک حمله گسترده به رفح را برای نابودی به حماس، آن‌هم… مرکز: نویسنده: لینک منبع اصلی؛ https://www.nytimes.com/2024/04/26/opinion/israel-war-rafah-riyadh.html
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺روابط بین‌الملل: از قدرت به نیت - بخش سوم و پایانی حسین دهشیار حتی اگر با توجه به ویژگی‌های شخصیتی، باورها، ملاحظات هویتی و منفعتی تصمیم‌گیرندگان و از سویی دیگر سابقه تصمیمات و رفتارهای گذشته بتوان در شکل حداقلی در خصوص نیات در شرایط کنونی به یک فهم قابل قبول رسید، در رابطه با نیات آینده تصمیم‌گیرندگان با توجه به گریزناپذیری تغییر و تحول در تمامی قلمروهای زیستی به هیچ روی چنین امکانی وجود ندارد. امروزه به جهت این که توازن نسبی قدرت میان بسیاری از کشورها وجود دارد، که در طول یکصد سال اخیر بی‌سابقه باید قلمداد گردد و این که قطعیت در خصوص تعیین رفتار بازیگر تنها بر اساس قدرت نظامی در اختیار او فراهم نیست، به ضرورت توجه باید معطوف به نیات تصمیم‌گیرندگان گردد. با در نظر گرفتن این که نیات تصمیم‌گیرنده کاملاً ذهنی و غیر قابل اندازه‌گیری هستند و از سوی دیگر نیات از دو وجه کنونی و آینده برخوردار می‌باشند، متوجه می‌شویم که در عصر حاضر در مقام مقایسه با قرون گذشته، به شدت مشکل است که بتوان از قطعیت در خصوص چگونگی رفتار بازیگران صحبت کرد که این پیش‌بینی رفتار بازیگران را به شدت محدود می‌سازد. امروزه کشورها با شرایطی مواجه هستند که تصمیم‌گیری ‌در قلمرو روابط بین‌الملل را برای آن‌ها بسیار مشکل ساخته است. برداشت در خصوص چگونگی شکل گیری رفتار که در گذشته محوریت آن قدرت نظامی بود دیگر جوابگو نیست و باید برداشتی نیت محور را در دستور کار قرار داد برای این که موفق به حداقل رساندن تصمیم‌گیری‌های غلط شد. این محققاً مشکل اساسی در شکل دادن به روابط کشورها در قرن کنونی باید در نظر گرفته شود. روابط بین بازیگری امروزه بسیار پر تنش‌تر از گذشته و عدم قطعیت در رابطه با چگونگی شکل دادن به روابط فزون‌تر گردیده، چرا که برداشت بازیگر از صحنه‌ی جهانی و این که چگونه بر اساس آن رفتار خود را در رابطه با دیگر کشورها شکل دهد، چون می‌بایستی مبتنی بر نیات باشد، به ضرورت غیر قطعی خواهد بود. مهم‌ترین مولفه ‌شکل دادن بی‌اعتمادی بین بازیگری که در بستر آن بحران‌ها به صحنه می‌آیند عدم قطعیت در محاسبه رفتار دیگر بازیگران است. جهانی که در آن قدرت نظامی متکثر باشد به ضرورت اشتباه محاسبه و ارزیابی فراوان شایع ‌می‌گردد. در بستر وقوف به این مهم است که نباید انتظاری جز سوء تعبیر واقعیات و روزمرگی بحران‌ها را درگسترده روابط بین‌الملل داشت.