هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸در بخش نظرات بهش گفتهاند همه جای دنیا معاملات زیر نظر بانک مرکزی انجام میشود، جواب داده هر وقت گذاشتید زنان سرزمینم مثل بقیه دنیا آزادانه لباس بپوشند شبیه آن کشورها مالیات بگیرید!
🔹جمله آخرش هم که قشنگ نشان میدهد چه شیادی است. "مالیات می گیرند که خرج حجاب بان و فحاش سایبری کنند" !
🔸آقای رییسی و دولت محترم! به عنوان یک فحاش سایبری با بیش از دو دهه سابقه فحاشی در محیط سایبر، والله از شما نمیگذرم اگر ذرهای از سیاست مالیاتی در برابر این سرمایهداران کوتاه بیایید و مال مردم و منفعت عمومی را فدای رضایت خاطر یا امنیت چاپیدن چنین شارلاتانهایی بکنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴خبر دومین مرگ هاری در کمتر از ۴۸ ساعت
🔸چه غم انگیز است که در صبح روز دختر، خبر مرگ دختری ۴ ساله در اثر هاری همه ذهنت را مشغول کند. درست کمتر از ۴۸ ساعت از اعلام خبر جان باختن مردی در مشهد در اثر هاری، خبر جان باختن عسل ۴ ساله که با گزش سگ نگهبانی در گمیشان، پر پر شد، غم عالم به سرم ریخت.
🔹برای من که سه سالی است در این خصوص می نویسم و توسط جماعت خشن سگ پرور حتی جانم تهدید شده و تلفن و ادرس منزلم را هم منتشر کرده اند و بی اخلاقی را در حد اعلای درجه رسانده اند، این اخبار مانند خنجری است که به سینه آدم می خورد، بخصوص از باب کم عملی مسئولین و خاموشی جامعه علمی که از عده ای قانون گریز می ترسند.
🔸کافی است که در گوگل جستجو کنید و فیلمهای آخرین روزهای زندگی یک مبتلا به هاری را نشان می دهد را ببینید. هاری یک بیماری ویروسی است که اگر دچارش شدی مرگ سرنوشت حتمی است. مرگی بسیار دردناک که خانواده قربانی تا آخر عمر از زخم آن التیام نخواهند یافت.
🔹 در راستای ریشه کنی هاری ایران چند دهه است که صدها میلیون دلار هزینه شده است، ولی جنبش سگ ولگرد پروری در ایران که دو دهه است با منافع کلان برای سگ معاشان راه افتاده است ایران را به صدر جدول کشورهایی چون هند و چین برده است تا همه رشته ها را پنبه کند. جنبش سگ پروری نه تنها سگ ها را به جان کودکان و مردم، بخصوص در مناطق کم برخوردار می اندازد بلکه با روشی که از دوستداران خود آموخته اند، به هیچ فردی رحم نمی کنند.
🔸 فحاشی روش این جماعت است، بدون کوچکترین ملاحظه ای با سوء استفاده از فضای مجازی دست به هر کاری غیر قانونی می زنند. این روش پیشا قانونی که در فرهنگ ما به لاتگری و اوباشگری معروف است بسیار موثر بوده و باعثشده بسیاری از مسئولین از آنها بترسند.
🔹اگر چه خیلی دیر، ولی کمتر کسی است که نداند افزایش جمعیت سگ و گربه های ولگرد در ایران کشور را به بحران جدی سلامت و امنیت کشانده است. راه چاره هم مشخص است.
۱. ابتدا باید قانون نگهداری حیوان صاحبدار گله و خانگی (با به رسمیت شناختن آن و اخذ مالیات و بیمه و عقیم کردن) تصویب کرد.
۲. بیدرنگ باید با مافیای غیر قانونی سگ و گربه معاشی که علنی در فضای مجازی به کاسبی مشغول است برخورد کرد. غذا رسانی به هر بهانه ای را طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی ممنوع و جرم انگاری کرد.
۳. با شناسایی حامیان سگ و گربه با همکاری آنها هر تعداد سگ و گربه ای را که می توانند با هزینه و ملک شخصی با رعایت حقوق حیوان، عقیم سازی و عدم رهایی نگهداری کنند، به آنها داد.
۴. در پایان طبق پروتوکولهای اخلاقی، بهداشتی، قوانین مصوب و رعایت سلامت عمومی اگر جانور ولگردی و مهاجم اضافه بود از محیط زندگی انسان و طبیعت حذف کرد.
🖌حسین آخانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بشاگرد چگونه بشاگرد شد؟ +فیلم
🔺موشن والی خدمت، روایتی است از خدمات شهید عبدالله والی در شهرستان بشاگرد در جهت رفع محرومیت این منطقه.
هدایت شده از mesaghمیثاق
#آموزش_جنگ_شناختی
📝بخش ششم
⛔️خطاهای شناختی
♻️خطاهای شناختی یا سوگیری های شناختی نقص هایی در تفکر شما هستند که می توانند شما را به نتیجه گیری نادرست سوق دهند.
🔷 آنها می توانند مضر باشند زیرا باعث می شوند که شما بیش از حد روی برخی از اطلاعات تمرکز کنید در حالی که انواع دیگر را نادیده می گیرید.
❇️در ادامه این مجموعه پست، با برخی از مهم ترین خطاهای شناختی آشنا می شویم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
34.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید: تزار در اوج! چرا پوتین قدرتمندتر از هر زمان دیگری است؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺خاورمیانه و بیقوارگی سیاست - بخش سوم
حسین دهشیار
در سال ۲۰۱۱ تودهها در بنغازی بر علیه معمر قذافی شعار دادند (بشر به صرف زاده شدن از این حق طبیعی برخوردار است که نقد کردن را انجام دهد) و نیروهای امنیتی به کشتار پرداختند و جنگ داخلی شروع شد. برای حاکم لیبی امکان درک اینکه انسانها حق دارند خواهان پاسخ از سوی حاکمیت باشد وجود نداشت، چون از منظر حاکم در خاورمیانه تودهها دارای حق نمیباشند.
سیاست معنای تنبیه کردن را یدک کشید. سیسی بر علیه اولین رئیس جمهور انتخاب شده به شکل دموکراتیک در تاریخ مصر در سال ۲۰۱۳ کودتا کرد و اعلان نمود مردم در انتخاب اشتباه کردهاند و این اشتباه باید رفع شود. در نیمه محاکمه مرسی در قفس در دادگاه برای اینکه دیگر نتواند نهاد قدرتمند یعنی ارتش را انتقاد کند به ناگهان سکته کرد و فوت نمود. مدتی بعد در راستای تنبیه جنازه محمد مرسی، فرزند جوان او هم ناگهان در گذشت. سیاست فراتر از تنبیه کردن معنا ندارد. بن سلمان از این بسیار ناراحت شد که روزنامهنگاری به خود حق داده که از او انتقاد کند. قاشقچی در سفارت عربستان در ترکیه ناپدید و جنازهاش هم به احتمال زیاد در اسید حل گشت. این اقدام شد تا مردم عربستان فراموش نکنند سیاست چه معنایی دارد.
به دنبال پایان قرون وسطا، از قرن چهاردهم با نضج گرفتن جوانههای سرمایهداری در دولت شهرهای ایتالیا، به تدریج زوال الگوی اقتصاد کشاورزی مستقر به صحنه آمد. همگام با این دگرگونی بطیء که تلالو زیبایی فکری عصر رنسانس را نیز در قامت خود داشت، الگوی الهی حکومت، هم بستر با الگوی کشاورزی (زندگی فقط برای بقاء در سطح معیشت) به سخره گرفته شد. پس از یک دوره یک صد ساله، ساختار سیاسی فرد محور که در قالب سلطنت ربانی برای قرنها یکه تاز بود متلاشی گشت و الگوی سیاسی مبتنی بر نمایندگی و به عبارت دیگر سلطنت پارلمانی به عنوان مظهر اولیه دموکراسی لیبرال در انگلستان به دنبال انقلاب شکوهمند ۱۶۸۸ پا به صحنه گذاشت.
«ادامه دارد»
هدایت شده از mesaghمیثاق
20.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تماشا کنید: طالبان، یار کمکی علیاف علیه ایران؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢پایان عصر شبکههای اجتماعی؟
🔻«شبکههای اجتماعی دیگر چندان اجتماعی نیستند»؛ این ایده یادداشت مهمی است که هفتهنامه اکونومیست مدتی قبل منتشر کرد. بر اساس این گزارش، فعالیت کاربران شبکههای اجتماعی، به گروههای خصوصی در پیامرسانها (مثل واتساپ و تلگرام) منتقل شده و محتوای درون شبکههای اجتماعی (مثل توئیتر و اینستاگرام) با محتوای افراطی جایگزین شده است. امری که مشکلاتی برای کاربران شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ایجاد خواهد کرد.
🔹بیش از ۲۰ سال از زمانی که فیسبوک متولد شد و دنیای جدیدی را خلق کرد، گذشت؛ اما حالا پس از ۲۰ سال از فراگیر شدن شبکههای اجتماعی، آنها دستخوش دگرگونی عمیقی شدهاند که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جادوی عجیب شبکههای اجتماعی آنلاین ترکیب تعاملات شخصی با ارتباطات جمعی بود. اکنون این ترکیب، دوباره به دو قسمت تقسیم شده است.
🔸 حالا مشاهده آخرین وضعیت دوستان در شبکههای اجتماعی جای خود را به ویدیوهایی از افراد غریبه داده است که شبیه تلویزیون است. پستهای عمومی به طور فزایندهای به گروههای بسته در پیامرسانها منتقل میشود. شبکههای اجتماعی در حال تحول هستند و همین امر اکنون مشکلاتی را ایجاد کرده است.
🔹این موضوع مهمی است، زیرا مردم اینترنت را از طریق شبکههای اجتماعی تجربه میکنند. استفاده از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی بیش از یک چهارم ساعت بیداری را شکل میدهد. شبکههای اجتماعی علاوه بر سرگرم کننده بودن، محل بحث آنلاین و کمپینهای سیاسی هستند.
🔸ویژگی بارز شبکههای اجتماعی جدید این است که دیگر چندان اجتماعی نیستند. با الهام از TikTok، برنامههایی مانند فیسبوک به طور فزایندهای ترکیبی از کلیپهایی را ارائه میکنند که توسط هوش مصنوعی انتخاب شده است؛ آن هم بر اساس رفتار تماشای کاربر و نه ارتباطات اجتماعی آنها. در ضمن مردم کمتر از گذشته پست می گذارند. از سال ۲۰۲۰، سهم آمریکاییهایی که میگویند از انتشار مطالب مربوط به زندگی روزانهشان به صورت آنلاین لذت می برند از ۴۰ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.
🔹چراغهای «میدان شهر دیجیتال» در حال خاموش شدن است. البته برخی از نتایج این اتفاق خوشایند است. فعالان سیاسی می گویند که برای جلب نظر گروههای خصوصی در پلتفرمهایی نظیر واتساپ یا تلگرام، باید پیامهای خود را ملایمتر کنند. یک پست تحریکآمیز که ممکن است در توئیتر بهخوبی لایک بگیرد، ممکن است در گروه واتساپی والدین مدرسه دافعه ایجاد کند.
🔸اکنون بهنظر میرسد که گروههای تلگرامی یا واتساپی، برای سلامت روان نوجوانان مناسبتر باشد چرا که زندگیشان در فضای عمومی مورد تجزیه و تحلیل دیگران قرار نمیگیرد. علاوه بر این، پیامرسانهایی نظیر واتساپ و تلگرام از این جهت مفیدتر هستند که پستها را بر اساس ترتیب زمانی نشان میدهند نه بر اساس الگوریتمی که ایجاد هیجان کند و این نیز برای سلامت روان بهتر است.
🔹در دنیای جدید شبکههای اجتماعی، کاربران، بیشتر به گروههای کوچک در پیامرسانها متمایل شدهاند. اما این دنیای جدید مشکلات خود را به همراه دارد. اگرچه گفتوگوهای رمزگذاریشده در گروههای کوچک در تلگرام یا واتساپ، به حفظ جان انسان در نظامهای اقتدارگرا کمک میکند، اما این گروهها محیط مناسبی برای پخش دروغها هستند. سیاستمداران در هند از واتساپ برای پخش دروغها استفاده کردهاند در حالی که این دروغها در شبکههای باز مانند فیسبوک، حذف میشدند.
🔸در سمت دیگر، به نظر میرسد الگوریتمهای شبکه باز (مثل توئیتر و اینستاگرام) که توسط رفتار کاربران هدایت میشوند، افراطیترین ویدیوها را پخش میکنند تا واکنش مخاطب را بگیرند. در گذشته، برای اینکه چیزی در یک شبکه اجتماعی وایرال شود، مردم مجبور بودند آن را به اشتراک بگذارند. اما اکنون آنها آن را صرفاً با تماشا کردن یک ویدئو، به وایرال شدن آن کمک میکنند، زیرا الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به محتوایی که بیشترین تعامل را جذب میکند، پاداش می دهد. این شرایط جدید به کسانی مانند ترامپ یا تاجران اطلاعات نادرست، سود خواهد رساند چرا که آنها بهتر از هر کس میتوانند از مخاطب واکنش بگیرند؛ در این وضعیت جدید، محتوایی که با deep fake تولید شده باشد بهراحتی وایرال میشود.
🔹آنچه از ظهور اخبار جعلی مهمتر است، کمبود اخبار واقعی در شبکههای اجتماعی است. از زمان تغییر جهت شبکه به سمت سرگرمی ، اخبار تنها ۳ درصد از آنچه مردم در آن می بینند را تشکیل می دهد. در سراسر شبکههای اجتماعی، تنها ۱۹ درصد از بزرگسالان داستانهای خبررا به اشتراک می گذارند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش ۲۶ درصدی داشته است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
34.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: از سامانه مخوف «اعتبار اجتماعی» چین چه میدانید؟
🔹در چین دولت با زیرنظر قرار دادن افراد به آنها نمره میدهد و این امتیاز معیاری است برای میزان قابل اعتماد بودن آنها به عنوان یک شهروند و تعیین میکند که شما مجاز به گرفتن چه خدماتی هستند. تقریبا ۲۰۰ میلیون دوربین رفتار افراد را زیر نظر دارند
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌واکنش #آمریکا به سخنان اخیر #خرازی: ما تضمین میکنیم که #ایران هرگز به سلاح هستهای دست نخواهد یافت
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهارات کمال خرازی در مورد احتمال تجدید نظر در دکترین هستهای ایران را «غیرمسئولانه» خواند و تاکید کرد ایالات متحده اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هستهای دست پیدا کند.
متیو میلر روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت، این اظهارات را در پاسخ به خبرنگاری بیان کرد که پرسیده بود اظهارات کمال خرازی، مشاور رهبر جمهوری اسلامی، در مورد تجدید نظر در دکترین هستهای را «چقدر نگرانکننده» میداند.
این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «این اظهارات غیرمسئولانه است، اما همانطور که رئیسجمهور و وزیر خارجه به صراحت گفتهاند، ایالات متحده به هر طریقی تضمین میکند که ایران هرگز به سلاح هستهای دست نیابد».
آقای میلر افزود: «ما همچنان به استفاده از سلاحهای مختلف، ببخشید، ابزارهای مختلف برای دستیابی به آن هدف ادامه میدهیم و همه گزینهها روی میز هستند».
او در عین حال گفت ایالات متحده همچنان بر این باور است که دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به راه حلی پایدار و مؤثر است، اما با توجه به تشدید تنشها، از جمله شکست ایران در همکاری با آژانس، ما در حال حاضر از چنین چیزی فاصله داریم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش جالب کارشناس بیبیسی به مصاحبه کمال خرازی با الجزیره:
🔸صحبتها و تهدیدات آقای خرازی را باید جدی گرفت؛ ایران توانایی، تکنولوژی و دانش گسترده برای ساخت سلاح اتمی را دارد!
🔸ما اکنون در بزنگاه تاریخ ایران هستیم و امکان دارد شاهد چرخش سیاسی اتمی ایران باشیم! این یک تهدید و هشدار مستقیم به آمریکا و اسرائیل است!
#اختصاصی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه سقوط جت جنگی آموزشی نیروی هوایی بنگلادش به دنبال نقص فنی
#اختصاصی