هدایت شده از mesaghمیثاق
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 بازیگران سیاست و قدرت
🚨هشدار شهیدبهشتی درباره بازیگرانی که اسلام را دکان قدرت و سیاست کردند
✔️آفت این انقلاب اسلامی چیست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
🌳 اول:
حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
🌳 دوم:
حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛
گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
🌳 سوم:
حکمرانی حزبی؛
این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
🌳 چهارم:
حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛
در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
🌳 پنجم:
حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛
این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 انقلابی راحتطلب تا انقلابی مجاهد
✅ انقلابیهای مثبت و منفی از دیدگاه رهبر_انقلاب چه کسانی هستند؟
⁉️ما جزو کدام دسته هستیم!؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌قصه های مولوی.....
داستان جدید؛ انتخابات ریاست جمهوری
✍عبدالحمید اسماعیلزهی در خطبههای نماز جمعه امروز مسجد مکی زاهدان به موضوع انتخابات ریاستجمهوری پرداخته و در اقدامی قابل تامل تلاش کرده مردم را نسبت به انتخابات ناامید کند.
او در بین خطبههای خود شرایط ایران را نامناسب تصویر کرده و کشور را روبهرو با بالاترین بحران خوانده است! و در ادامه گفته ، از دست کسانی که ثبتنام کردهاند کاری برنمیآید.
💥وجه مشترک مولوی و ضدانقلاب در این است که ؛
ارائه تصویری شبیه بنبست از شرایط کشور با هدف القای ناامیدی و بیفایده جلوهدادن انتخابات و حضور مردم
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌جریان شناسی مسجد مکی
🎙با توجه به فعالیت گسترده علیه نظام اسلامی، توسط جریان مسجد مکی و رهبری مولوی عبدالحمید در طول سال های اخیر علی الخصوص بعد از اغتشاشات سال گذشته تا امروز
⁉️نقش عبدالحمید در دفاع از گروه های تروریستی
👌تنها منبع روشنگری این جریان فتنه انگیز ، که توسط دکتری علوم سیاسی و کارشناس جریانات ، فرقه ها و احزاب مدیریت می شود.
🚨استقبال بی نظیر هموطنان از مطالب
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴برخی اشکالات به دولت رییسی ، درواقع به مجلس برمی گشت ولی ایشان تحمل انتقاد می کرد و نمی گفت تقصیر مجلس و ابلاغ مجلس است....
🔹 شهید خدمت : نمی توانم همه چیز را بگویم
🔹 روایت شنیدنی آیتالله صفایی بوشهری، از ملاقات با رئیس جمهور، یک هفته قبل از شهادت
و اعتراض برخی علما به رئیس جمهور شهید بابت حذف ارز ۲۸۵۰۰ و گرانی برخی کالاها و پاسخ شهید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 احتمال #انصراف_قالیباف به نفع جلیلی و تکرار یک حماسه اخلاقی دیگر از ایشان همانند ۱۴۰۰
▪️یکی از ویژگی های دکتر قالیباف زمان شناسی و انجام اقدام مناسب در زمان مناسب است
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
🗒 علامه مصباح در انتخابات ریاستجمهوری سال نود و دو، سعید جلیلی را «اصلح» معرفی کرد. یک دهه گذشته است؛ اکنون علامه در میان ما نیست، اما جلیلی، نهفقط همچنان در همان مدار فکری و سیاسی است، بلکه اصالت انقلابیاش، بیش از گذشته نمایان شده است. در مقایسه با دیگران نیز، تردیدی در برتری و ترجیح ایشان ندارم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«مساله صنعت خودرو ایران چیست؟!»
صنعت خودرو با چند میلیون تقاضای انباشته مردم مواجه است که شامل افراد فاقد خودرو،مالکین متقاضی تعویض و ارتقای خودرو، تعویض خودروهای فرسوده و تقاضای سرمایهای میشود.
ریشه این مشکلات در دهه ۹۰ و دوران رکود و افت شدید تولید خودرو در دولت روحانی بوده است.
شرایط بازار خودرو در ایران نامتعادل است و سیاست جایگزینی واردات خودروهای میلیاردی خارجی به جای تولید داخل فقط باعث تشدید مشکلات بازار خودرو شده و دسترسی مردم به خودرو را سختتر میکند.
مساله مردم دسترسی به یک خودروی باکیفیت در بازه قیمتی ۲۰۰ تا ۴۰۰میلیون تومان است و در بین راهکارهای موجود، خودروهای مونتاژی و وارداتی هیچ سهمی در حل مساله و نیاز مردم ندارند.
درباره راهکار واردات باید دید مساله چیست؟!
واردات خودرو در شرایط فعلی اقتصاد ایران و نرخ فعلی ارز و قدرت خرید فعلی مردم ایران و نرخ تورم حال حاضر، هیچیک از ادعاهای موجود درباره کاهش مصرف سوخت، کاهش قیمت خودرو، افزایش کیفیت، رقابتی کردن بازار خودرو، تامین نیاز عمومی مردم و.. را پوشش نمیدهد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷