هدایت شده از mesaghمیثاق
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی:
📍باید به یمن پاسخ میدادیم، ببخشید این را میگویم ولی ایران ما را به بچه کتک خور منطقه تبدیل کرده است...
#عبری
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ قرآن خواندن سر مطهر سیدالشهدا علیهالسلام روی نیزهها؛ واقعیت یا خرافات؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| توصیه ی آیت الله حق شناس(ره) درباره ی نماز شب
📍انتشار بمناسبت سالگرد ارتحال ایشان
🌙 #نماز_شب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔷پلورالیسم
Pluralism
یکی از ابتداییترین استدلالها در مورد تکثرگرایی سیاسی را جیمز مدیسون در مقالات «فدرالیست» ارائه کردهاست در این نوشتارها، مدیسون این بیم را ایجاد کرده که تحزبگرای در نهایت به یک جنگ داخلی میانجامد و در ادامه گفتارش به جستجوی بهترین راه برای جلوگیری از وقوع چنین رخدادی پرداختهاست.
مدیسون این نکته را به اثبات رسانده که بهترین راه برای جلوگیری از حزب گرایی، ایجاد فضایی است که در آن به هیچیک از احزاب اجازه مسلط شدن بر سیستم سیاسی را ندهیم. این عقیده تا حد زیادی تکیه بر تغییر دائم تأثیر گروههای سیاسی دارد به طوری که از تسلط یک گروه جلوگیری کرده و در نهایت به یک رقابت دائمی بینجامد.
✅ تکثرگرایی سیاسی
◾️ تکثرگرایی سیاسی امیدوار است که فرایندهای تعارض و گفتگو در نهایت به مشخص شدن و متعاقب آن به درک بهترین راه برای تک تک افراد جامعه یا همان «مصلحت عموم» بینجامد. چنین اصلی بر این نکته دلالت دارد که در یک چهارچوب پلورالیسمی مصلحت عموم یک مفهوم معین قیاسی نیست بلکه وسعت و مضمون مصلحت عمومی تنها میتواند در سایه گفتگو کشف شود.
◾️در نهایت، نتیجه مهم این فلسفه این است که عقیده هیچ گروه خاصی نمیتواند به عنوان «حقیقت مطلق» مورد تأیید باشد؛ بنابراین وجود هیچ گروهی که بتواند دو مفهوم «مصلحت عمومی» و «حقیقت مطلق» را با هم داشته باشد ممکن نیست.
◾️در نهایت ممکن است که یک گروه موفق شود تا عقیده خود را به صورت عقیده پذیرفته شده مطرح کند که البته این امر به جز با ایجاد مذاکرات در یک چهارچوب تکثر گرایانه محقق نخواهد شد و باید به صورت یک اصل کلی، به این نکته اشاره کرد که متصدیان یک چهارچوب تکثر گرایانه سالم نباید به صورت جانبدارانه عمل کنند و برای یک گروه خاص منافع نامتناسبی را ایجاد کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹به عنوان رئیس انجمن مطالعات روانشناسی و معنوی انگلیس، در جریان مطالعاتم در مورد روانشناسی و ادیان با دین اسلام آشنا شدم و آن را در مقایسه با ادیان دیگر کاملترین دین یافتم.
🔸وی با اشاره به آیه ۴۲ سوره مبارکه زمر «اللَّهُ یَتَوَفَّى الْأَنْفُسَ حِینَ مَوْتِهَا وَالَّتِی لَمْ تَمُتْ فِی مَنَامِهَا فَیُمْسِکُ الَّتِی قَضَى عَلَیْهَا الْمَوْتَ وَیُرْسِلُ الْأُخْرَى إِلَى أَجَلٍ مُسَمًّى إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ: خدا روح مردم را هنگام مرگشان به تمامى باز مىستاند و [نیز] روحى را که در [موقع] خوابش نمرده است[قبض مى کند] پس آن[نفسى] را که مرگ را بر او واجب کرده نگاه مىدارد و آن دیگر [نفسها] را تا هنگامى معین [به سوى زندگى دنیا] بازپس مىفرستد، قطعا در این[امر] براى مردمى که مىاندیشند، نشانههایى [از قدرت خدا] است»، این آیه را دلیل مسلمان شدن خود توصیف کرد و گفت: زمانیکه درباره اسلام مطالعه میکردم، آیات قرآن را مطابق با منطق و علم یافتم...
🔹آلیسون افزود: «در جریان مطالعه درباره اسلام در اعماق وجودم، حس کردم خدایی هست که جهان را تحت کنترل داشته و مدیریت میکند». وی با بیان اینکه تناقضی بین اسلام و علم وجود ندارد، گفت...
🔻ادامه در سایت #رهیافته
https://rahyafteha.ir/34678/
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺فارین پالیسی: چشم اندازی برای احیای برجام وجود ندارد
🔸نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا میگوید بعید است توافق هستهای میان ایران و غرب در کوتاه مدت احیا شود. دیپلماتهای باتجربه، از عقبنشینی دولت بایدن ابراز ناامیدی کردهاند.
فارین پالیسی نوشت: نام مسعود پزشکیان که در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد، در خارج از ایران کمتر شناخته میشود. گمانهزنیها در مورد اینکه ایران چگونه به چالشهای منطقهای و بینالمللی خواهد پرداخت، درهالهای از ابهام است. برخی در غرب، سیاست دولت پزشکیان را همان راهبرد همیشگی ایران در مقابل غرب توصیف میکنند که در دولتهای متفاوت، با تاکتیکهای متفاوت، اما رویکردی کمابیش یکسان دنبال شده است. عدم اطمینان به غرب در دکترین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دیده میشود. چند متغیر میتوانند به پیشبینی مسیر آینده دولت پزشکیان کمک کنند. اولی مربوط به ماهیت سیاست ایران است. مبانی کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در چارچوب قانون اساسی تعریف میشود و تنها اجرای سیاستهای کلان بر عهده رئیسجمهور است. دوم اینکه، پزشکیان در سیاست انتخاباتی خود بر دنبالهروی از اصول نظام سیاسی حاکم بر ایران تاکید کرد. پزشکیان، در مقام رئیس قوه مجریه در ایران، تنها مجری سیاستهای خارجی است.
به نظر میرسد ماه نوامبر در ایالات متحده حلقه گمشدهای در اجرای سیاست خارجی دولت پزشکیان باشد. در ایالات متحده رقابت همچنان، نه تنها میان دو فرد یا حزب که میان دو رویکرد ادامه دارد. پزشکیان و تیم سیاست خارجی او متعهد شدند که گشایش راهها برای تعامل با غرب را همزمان با رشد روابط خود با قدرتهای غیرغربی، به ویژه روسیه و چین لحاظ کنند. با این حال، دیپلماتهای باتجربهای که سابقه تعامل با غرب را نیز در کارنامه خود دارند و احتمالا در دولت پزشکیان به قدرت بازمیگردند، از عقبنشینی دولت دموکرات بایدن در فرصت همپوشانی کوتاه سال 2021 با دولت روحانی ابراز ناامیدی کردهاند. آنها معتقدند بایدن این فرصت را از آنها برای بازگرداندن توافق هستهای سلب کرد.
دور دوم ریاست جمهوری ترامپ میتواند چالش بزرگتری را ایجاد کند. با توجه به ادعای مشاوران ترامپ مبنی بر اینکه بایدن از طریق اجرای سیاست آسانگیری تحریمها، دست واشنگتن را برای اعمال فشار بیشتر بر تهران تضعیف کرده و همچنین اعتقاد دیرینه ترامپ به مذاکره از موضع قدرت ادراک شده از سوی رقیب، او احتمالا به سیاست فشار «حداکثری» خود باز خواهد گشت تا بتواند از موضع قدرت ایران را برای بازگشت به میز مذاکره ترغیب کند. در دوره بایدن، او و تیم سیاست خارجی و امنیتیاش بارها از شکست سیاست فشار حداکثری انتقاد کردند، اما راهبرد مشخصی نیز برای حل و فصل مسئله برنامه هستهای ایران ارائه نکردند.
بلاتکلیفی سیاسی در واشنگتن و هرج و مرج در منطقه فضای زیادی را برای آمریکا و ایران برای دستیابی به یک توافق جدید در کوتاه مدت باقی نمیگذارد. اما دو طرف باید حداقل تلاش کنند تا برخی تفاهمات غیررسمی را که در سال 2023 به دست آوردند، به روی میز مذاکره بازگردانند. هدف از این تفاهمات غیررسمی میان تهران و واشنگتن جلوگیری از پیشرفتهای هستهای ایران، جلوگیری از حملات به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه از سوی نیروهای متحد ایران و محدود کردن روابط نظامی ایران و روسیه در ازای دسترسی به داراییهای مسدود شده ایران در خارج از کشور بود. این امر به بایدن کمک میکند تا تنشها با ایران را در حد پایین نگه دارد و به پزشکیان فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی ارائه دهد. این رویکرد راهحلی موقتی است، چراکه تصور توافق هستهای امروز بسیار سختتر از سال 2015 است: مواضع دو طرف سختتر شده است و اعتماد کمی که در آن زمان وجود داشت به شکل عمدهای از بین رفته است، به ویژه به این دلیل که دولت ترامپ از توافق برجام کنار رفت و عملا بر تنشها با ایران افزود. ایران در پاسخ به توسعه و پیشرفت برنامه هستهای خود مبادرت ورزید.
به نظر میرسد در دوره پزشکیان، تردیدهای دو طرف همچنان ادامه داشته باشد. تردیدهای غرب در مورد توانایی پزشکیان برای دستیابی به توافق از هماکنون در میان مقامات غربی دیده میشود. از سوی دیگر، تهران نیز با بیاعتمادی نسبت به نیات واشنگتن مینگرد، چراکه یک بار در دوره ترامپ طعم آن را چشیده است و در دوره بایدن نیز عملا بیاعتمادی خود را به چشم دید. با این حال، دولت بایدن در موقعیتی نیست که قبل از نوامبر بتواند با دولت پزشکیان برای بررسی یک راهحل دیپلماتیک پایدارتر برای بحران هستهای و سایر اختلافهای میان طرفین تعامل کند. این وظیفه بار دیگر بر دوش اروپاییهایی خواهد افتاد که از سال 2003 مذاکرات هستهای با تهران را رهبری کردهاند.
ادامه دارد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نهج البلاغه خوانی بانوی تازه مسلمان غربی
خطبه نود نهج البلاغه
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: خنثیسازی زنگزور
🔹طرح مورد حمایت ایران که ارمنستان از آن سخن میگوید، چیست؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 بیانیه جو بایدن پس از انصراف از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
جوزف ر. بایدن جونیور
۳۰ تیر ۱۴۰۳
هموطنان عزیزم،
در طول سه سال و نیم گذشته، به عنوان یک ملت، پیشرفتهای چشمگیری داشتهایم. امروز، آمریکا قویترین اقتصاد جهان را دارد. ما سرمایهگذاریهای تاریخی در بازسازی کشورمان، کاهش هزینههای دارو برای سالمندان، و گسترش بیمه درمانی مقرون به صرفه برای تعداد بیسابقهای از آمریکاییها انجام دادهایم. به یک میلیون کهنه سرباز که در معرض مواد سمی قرار گرفته بودند، مراقبتهای حیاتی ارائه کردهایم. اولین قانون ایمنی اسلحه در ۳۰ سال گذشته را تصویب کردیم. اولین زن آفریقایی-آمریکایی را به دیوان عالی کشور منصوب کردیم. و مهمترین قانون اقلیمی در تاریخ جهان را به تصویب رساندیم. آمریکا هرگز در موقعیت بهتری برای رهبری جهان قرار نداشته است.
میدانم که هیچ یک از این دستاوردها بدون شما، مردم آمریکا، امکانپذیر نبود. با هم، بر یک همهگیری قرن و بدترین بحران اقتصادی از زمان رکود بزرگ غلبه کردیم. از دموکراسیمان محافظت و پاسداری کردیم. و اتحادهای خود را در سراسر جهان احیا و تقویت کردیم.
خدمت به شما به عنوان رئیس جمهور، بزرگترین افتخار زندگی من بوده است. و اگرچه قصد داشتم برای انتخاب مجدد نامزد شوم، اما معتقدم به نفع حزب و کشور است که کنار بکشم و تمام تمرکزم را بر انجام وظایفم به عنوان رئیس جمهور در باقیمانده دورهام بگذارم.
بعداً در این هفته، با جزئیات بیشتری درباره تصمیمم با ملت صحبت خواهم کرد. در حال حاضر، میخواهم عمیقترین قدردانی خود را از تمام کسانی که برای انتخاب مجدد من تلاش کردهاند، ابراز کنم. میخواهم از معاون رئیس جمهور، کامالا هریس، برای همکاری فوقالعادهاش در تمام این کارها تشکر کنم. و میخواهم سپاس قلبی خود را به مردم آمریکا برای اعتماد و اطمینانی که به من دادهاید، ابراز کنم.
امروز همان باوری را دارم که همیشه داشتهام: هیچ کاری نیست که آمریکا نتواند انجام دهد - وقتی با هم متحد میشویم. فقط باید به یاد داشته باشیم که ما ایالات متحده آمریکا هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
موسسه مطالعات جهان معاصر برگزار می کند:
نشست تخصصی «اخوانالمسلمین و ۷ اکتبر: مسیر طیشده و روندهای پیشرو»
🔸سخنران:
دکتر عباس خامهیار
معاون پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب و کارشناس ارشد بینالملل
🔸مدیر نشست:
دکتر محمدرضا محمدی
مدیر گروه مطالعات منطقه ای موسسه مطالعات جهان معاصر
⏰زمان:
دوشنبه 8 مرداد 1403 - ساعت 16
‼️علاقه مندان جهت شرکت در نشست می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام کنند.
https://jahanemoaser.ir/muslim-brotherhood-and-october-7-the-path-taken-and-future-trends/
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️ فیلم کامل سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم، در دیدار صبح دیروز رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر معظم انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
ایران_پرونده هسته ای و جنگ اوکراین.pdf
173.9K
📌مقاله درباره آثار جنگ روسیه و اوکراین بر سیاست خارجی ایران و تحولات جاری خاورمیانه و نقش دولت پزشکیان در سیاست خارجی و تاثیر فعال سازی مکانیسم ماشه و به قدرت رسیدن ترامپ بر پرونده هسته ای ،تحولات خاورمیانه و جنگ اوکراین توسط اینجانب نگارش شده است
ابوقاسم