هدایت شده از mesaghمیثاق
✅سوگیری شناختی منفینگری
🔹سوگیری شناختی منفینگری (Negativity Bias) به تمایل انسانها برای تمرکز بیشتر بر تجربیات و اطلاعات منفی نسبت به تجربیات و اطلاعات مثبت اشاره دارد. این نوع سوگیری میتواند در زمینههای مختلفی مانند روانشناسی، رفتار اجتماعی و تصمیمگیریها مشاهده شود.
🔸به عنوان مثال، افراد ممکن است یک انتقاد را بیشتر از چندین تعریف و تمجید به خاطر بسپارند یا نسبت به اخبار منفی واکنش قویتری نشان دهند. این سوگیری میتواند تأثیرات قابل توجهی بر سلامت روان، روابط اجتماعی و حتی تصمیمگیریهای روزمره داشته باشد.
🔹دلایل این سوگیری ممکن است به ریشههای تکاملی انسانها برگردد؛ جایی که توجه به خطرات و تهدیدات برای بقا حیاتی بوده است. در نتیجه، منفینگری میتواند به عنوان یک مکانیزم حفاظتی عمل کند، اما در دنیای مدرن میتواند منجر به اضطراب، افسردگی و احساس ناامیدی شود.
🔸امروز شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای آمریکایی با بمباران اطلاعات منفی و جعلی بر مخاطب داخل ایران و مهندسی نمایش این محتواها اکثر مخاطبان داخل کشور را دچار این سوگیری ضد ایران اسلامی کرده اند.
🔹برای مقابله با این سوگیری، آگاهی از آن و تلاش برای تمرکز بر تجربیات مثبت و قدردانی از آنها میتواند مفید باشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
کتاب جامعه خطر
جامعه خطر از بهترین کتاب های جامعه شناسی
آلمانیها جامعه شناسان مشهور و خوب زیادی دارند، اولریش بک هم بدون شک یکی از بهترینِ آنها است. او اصطلاح جامعه خطر را اولین بار اختراع و استفاده کرد. در این کتاب او هم به سراغ جوامع نابرابر میرود. او اعتقاد دارد اگرچه در جوامع طبقاتی قدیمی فقط طبقه ضعیف یا همان پرولتاریا در معرض خطر بود، اما امروز حتی ثروتمندان چنین جامعهای هم از معرض خطر در امان نیستند.
نکته جالبتری که بک در این کتاب بیان میکند کافی نبودن نظریات اجتماعی است. در واقع اولریش بک اعتقاد دارد که نظریات اجتماعی به تنهایی برای توصیف شرایط واقعی جامعه کافی نیستند. او اعتقاد دارد که ما باید عواملی مانند علم، رشد فناوری و ساختارهای فرهنگی را هنگام توضیح وضعیت یک جامعه مورد توجه قرار دهیم. کتاب جامعه خطر در ایران توسط مهدی فرهمند نژاد و رضا فاضل ترجمه شده است و نشر ثالث هم آن را منتشر کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷بازهم جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
🎥 ساخت و نصب چهارمین رآکتور غول پیکر جهان در ایران، آن هم در اوج تحریم ها..!!!
♨️این رآکتور عظیم الجثه، مهرماه سال گذشته حرکت خود را از ماشین سازی اراک آغاز کرد و عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی تاریخ ایران را هم به خود اختصاص داد که بعد از چندین ماه به کرمان رسید و در محل مورد نظر نصب گردید.
🔹توضیحات بیشتر:
asriran.com/004AAo
💢گرچه در شبکههای ماهواره ای و فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران هر روز درحال نزول است اما بر روی زمین درحال پیشرفتی مثال زدنی است👌✌️
#افتخارات_نظام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
افتخارات جمهوری اسلامی
🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷با اقتدار قهرمان جهان شدیم✌️
💫در کشتی فرنگی جوانان 🥇🥈🥉
👌تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران در رقابتهای جهانی اسپانیا موفق شد با ۱۴۷ امتیاز، عنوان قهرمانی جهان رو بنام جمهوری اسلامی ایران بزنه.
بیشتر بدانید
https://www.varzesh3.com/news/2067132/
👏این افتخاراتی که جوانان ایرانی در میدون های مختلف برای جمهوری اسلامی ایران رقم می زنن، کار دشمن رو در ایجاد یاس و ناامیدی سخت تر می کنه، این یعنی جوانان ایرانی همزمان در دو میدان در حال مبارزه هستن💪
#افتخارات_نظام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
افتخارات جمهوری اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷👌صعود خیره کننده جمهوری اسلامی ایران در زمینه علم و دانش
🇮🇷 «جمهوری اسلامی ایران» در المپیادهای علمی جهانی ۲۰۲۴، در مجموع رتبه سوم جهان را از آن خود کرد.
👌بالاتر از کشورهای اروپایی و ژاپن
✅لازم به ذکر است تا قبل از انقلاب اسلامی، ۲۰ سال بود که المپیاد های جهانی برگزار می شد اما دانش آموزان ایرانی هیچ مدالی در این المپیاد ها کسب نکرده بودند.
اطلاعات بیشتر:
mehrnews.com/x35RTR
#افتخارات_نظام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
افتخارات جمهوری اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره داغ کارشناس آمریکایی و عرب:
📍کارشناس آمریکایی: ایران با حمایت از حماس منافع خود را دنبال میکند، به دنبال گسترش درگیری در منطقه است و میخواهد یک جنگ فراگیر در منطقه ایجاد کند/اسرائیل کشوری دموکراتیک است که حامیان زیادی در آمریکا دارد اما همین متحدان ایران در منطقه، بسیاری را کشتهاند/اسرائیل را رها کنید تا بتواند از شر اینها خلاص شود...
🔻کارشناس عرب: مغالطه نکنید، پاسخ ایران گسترش درگیری در منطقه است؟! چرا چیزی در مورد ترور هنیه توسط اسرائیل نمیگویید، این اقدام موجب گسترش درگیری نبود؟!/چرا اسرائیل میتواند بمب اتم داشته باشد و همزمان ایران را تهدید به حمله به تاسیسات هستهای آن کند/از کی تا به حال به رژیمی که بر روی زمین و جسد دیگران بنا شده دموکراتیک میگویند؟!/به گونهای از کشتار صحبت میکنید گویی فراموش کردهاید همین آمریکا بود که یک میلیون نفر را در عراق و افغانستان کشت، بدانید که آمریکا مادر تروریسم جهانی است...
#عربی
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍️ قانون جدید انتخابات؛ خالص سازی در اردن
👤محمد امین قاضی نژاد
✂️برشهایی از متن:
🔹 طبق قانون جدید اردن، تعداد کرسیهای مجلس به 138 کرسی رسید. از این تعداد 97 کرسی به قبایل اردن و 41 کرسی به احزاب تعلق گرفت.
🔹 حدیثه خریشا وزیر توسعه سیاسی دولت اردن تاکید کرد که کرسی های احزاب در قانون جدید، کرسی های قبیله ای نبوده. بلکه یک شورای سیاسی و قانون گذاری است.
🔹 در نگاه اول، تحولاتی که در انتخابات مجلس رخ میدهد منجر به حذف نمایندگانی می شود که صرفا عضوی از قبیله هستند و صلاحیت وبرنامهای برای اردن ندارند. این در حالی است که در همین مدت شاهد دستگیری و محدودیت های جدی علیه ریشه دار ترین احزاب فعال در اردن یعنی احزاب اسلامگرا و اخوانی هستیم.
🔹 در این سالها دولت اردن که تجربه کنترل اسلامگراها بعد از حزب شدنشان را کسب کرد به این باور رسیده است که برای کنترل بیشتر قبایل نیز باید ساختار قبایلی را به حزب تغییر داد و با تعیین شرایط حزب مقبول، تسلط خود را بر آنها افزایش دهد.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍️ «زندگی بزی»؛ حکایت رسوایی سعودی و بردهداری مدرن در قرن 21
👤 زهرا اکبری
✂️برشهایی از متن:
🔹 فیلمی که در این روزها سروصدای بسیاری در فضای مجازی کشورهای عربزبان به پا کرده، «حیات الماعز» (در فارسی زندگی بزی و در انگلیسی The Goat Life) است. این فیلم که ساخته کشور هند با مشارکت شرکت ویژوال رومنس امریکا است، زندگی یک جوان هندی را به نمایش میگذارد که برای پیدا کردن شغل و درامد راهی عربستان شده و در آنجا با قوانین کفالت – و به بیان دیگر، بردگی – مواجه میشود.
🔹داستان این فیلم الهامگرفته از رمان هندی و با سبک رئالیستی با همین نام است که در آن، زندگی یک جوان هندی به نام «نجیب» روایت شده؛ جوانی که نماینده جامعه فقیر هند در دهه 90 میلادی است و برای بهبود زندگی خود به عربستان مهاجرت میکند تا شغلی یافته و درآمد مناسبی کسب کند.
🔹 این فیلم، با به تصویر کشیدن واقعیت خشنی که پیش روی کارگران مهاجر قرار دارد، تلاشهای چند ساله محمد بنسلمان و ترکی آلالشیخ رئیس اداره سرگرمی سعودی در ارائه تصویری متمدن و روشن از عربستان را بر باد داد و هزینههای میلیارد دلاری آنها در ورزش و هنر و موسیقی و سرگرمی برای پاک کردن سابقه حقوق بشری این کشور را از بین برد.
🔗 متن کامل این یادداشت را در اینجا مطالعه کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ چندی پیش سفیر ایران در استرالیا مطلبی در حمایت از فلسطین می گذارد که موجب واکنش دولت استرالیا و احضار سفیر ایران می شود.
🔷️ چند روز قبل هم سفیر استرالیا در ایران (احتمالا به تلافی) با انتشار کلیپی از همجنس بازی حمایت می کند.
🔶️ ارزش ما دفاع از مظلومان و ارزش آنها دفاع از منحرفین جنسی.
#ما_باهم_فرق_داریم
#حقوق_بشر_آمریکایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ظلم ماندگار نخواهد ماند...
▪️ترکش بمب اسراییلی در پای کودک فلسطینی
#مرگ_بر_حقوق_بی_بشر
#مرگ_بر_آمریکا
#حقوق_بشر_آمریکایی
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
روابطی که یک طرفه راهبردی است!
✍صابر_گل_عنبری
متعاقب سفر اخیر پوتین به آذربایجان و اظهارات برخی مقامات روس، دوباره بحث دالان زنگزور در رسانهها داغ شده است.
این در حالی است که اتفاق غیر منتظرهای نیفتاده و موضع روسیه مبنی بر ضرورت راهاندازی این کریدور از قبل هم از زمان انعقاد توافق آتش بس 2020 روشن و شفاف بوده است.
اما آنچه شاید تازگی دارد، این حجم بیتوجهی روسیه نسبت به حساسیتی است که تهران در چند سال اخیر نسبت به راه اندازی زنگزور ابراز داشته که تا سر حد ارسال نیرو و برگزاری رزمایش نظامی در مرز با آذربایجان پیش رفت.
خردهای بر پوتین و روسیه نیست. منافع حرف اول و آخر را در روابط بینالملل میزند. بنابراین وقتی منافع کلانی را در راهاندازی این دالان با ترکیه و آذربایجان میبیند و در مقابل آن را در روابط با تهران هزینهساز نمیداند، چرا چنین موضع نگیرد؟ روابطی که در همه حال طرف ایرانی آن را «اتحاد راهبردی» یا «شراکت راهبردی» یا «راهبردی» مینامد و طرف مقابل تاکنون به الزامات یک رابطه راهبردی تن نداده است.
پرسش اینجاست که این چه روابط راهبردی است که یک طرف آن تقریبا در همه حوزههای ژئوپلیتک و پروندههای حساس منطقهای علیه طرف دیگر به ویژه در حوزه امنیتی پیرامونش به نفع دیگران ورود میکند؟ در سوریه با اسرائیل تبانی میکند و یا حداقل چراغ سبز نشان داده و راه را برای حملات مستمر به «رقیب ایرانی» خود در این کشور باز میکند.
به تثبیت نفوذ و نقش رقیب منطقهای ایران یعنی ترکیه در سوریه کمک کند و نیز با دور زدن ایران بخواهد اردوغان و اسد را آشتی دهد و عملا منافع اقتصادی کلان دوران پسا جنگ داخلی را نصیب آنکارا کند.
در حوزه خلیج فارس در قضیه جزایر سه گانه چند بار به نفع امارات موضع بگیرد. در تنشهای امنیتی و سیاسی در منطقه مواضعی متمایل به بقیه بازیگران رقیب و مخالف ایران اتخاذ کند. در پرونده یمن چند بار پای قطعنامههای شورای امنیت را امضا کند که متحد یمنی جمهوری اسلامی را گروهی تروریستی معرفی میکند.
در روابط دو جانبه نیز با وجود حرف و حدیثهای زیاد درباره همکاری نظامی، هنوز هم از فروش سوخو 35 و سامانههای پدافندی پیشرفته به ایران امتناع ورزد! البته در همان زمانی که بحث فروش این جنگندهها و... مطرح شد، نگارنده در یادداشتی تاکید داشت که روسیه حتی اگر هم توافقی امضا شود، این تجهیزات را به ایران نمیفروشد؛ اما از خود توافق به عنوان اهرم فشاری برای امتیازگیری از دیگران استفاده خواهد کرد.
در برجام هم پس از خروج آمریکا به عنوان عضوی از این توافق اقدامی برای جبران لااقل بخشی از زیانهای وارده نکرد. قبل از برجام هم چند بار به قطعنامههای شورای امنیت علیه ایران رای مثبت داد. حتی در جریان انعقاد خود برجام هم به گفته ظریف کارشکنی کرد.
باز تاکید میشود که هیچ خردهای بر روسیه و بقیه بازیگران نیست. آنها حق دارند بر اساس منافع خود تصمیم بگیرند و رفتار کنند. کما این که روابط با روسیه و گسترش آن، هم به عنوان یک همسایه بزرگ هم یک قدرت جهانی ضرورتی راهبردی است.
اما مشکل در نگاه غیر واقعبینانه به این مناسبات است و سخن گفتن از «شراکت راهبردی» و.. هم نشات گرفته از چنین نگاهی است که آن هم محصول نداشتن شناختی عمیق نسبت به نظام و روابط بین الملل و پیچیدگیها و روابط و منافع در هم تنیده روسیه در سطح منطقه با بازیگران دیگر است که عموما مخالف، رقیب و یا دشمن ایران هستند.
همین واقعیت است که باعث میشود روسیه در مناسبات پیچیده و تنشآلود منطقه متناسب منافع خود عموما طرف مقابل ایران بایستد. اما در این میان کاربرد توصیفهای نادرست، مکرر و یک سویه درباره این روابط نه تنها مولّد انتظاراتی خاص در جامعه ایرانی و برای حاکمیت دردسرساز شده، بلکه موجد خوانشی هم در کرملین بوده که ایران را در هر شرایطی در مقام طرف نیازمندتر به این مناسبات و فاقد انتخاب دیگری دانسته است. همین اغراقها نه تنها در مناسبات با روسیه بلکه در پروندههای چالشی دیگر نیز نه تنها برخی واژگان را در دنیای سیاست لوث کرده و بیاعتبار ساخته؛ بلکه پیامدهای جبران ناپذیری هم برای اعتبار کلام و سیاست ایران داشته و دارد.
بله! تنش با آمریکا نقطه اشتراک ایران و روسیه است؛ اما موانع بیشماری باعث شده است که همین اشتراک نظر فاقد منافع کلان راهبردی برای ایران جز اتخاذ برخی مواضع حمایتی در محافل بینالمللی شود و یکی از مهمترین این موانع، منافع زیاد روسیه با رقبا و مخالفان منطقهای ایران است که عموما متحد آمریکا هستند.
اهل کوفه با حسین بن علی (ع) علیه استبداد یزیدی هم نظر بودند، اما چون منافع دنیوی خود را در نقطه مقابل میدیدند نه تنها ایشان را همراهی نکردند، بلکه علیهشان نیز جنگیدند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️اسناد لانه جاسوسی؛
↩️کارِ خود جمهوری اسلامی😒،
↩️یا واقعیتی پذیرفته شده در دنیا3️⃣ ⁉️
🛑 #سفارت_شاهراه_نفوذ_در_ایران🛑
🧾در گزارش واشنگتن پست آمده است :
1⃣اسناد منتشر شده که بیشتر آنها توسط منابع آمریکایی #تایید_شده_است، به جزئیات برآوردهای آمریکا از 1: رژیم شاه فقید محمدرضا پهلوی، 2:نیروهای بنیادگرای سرنگون کننده او و 3 :مبارزه #برای_حفظ_نفوذ_آمریکا_در_ایران است.✋
2⃣پس از تسخیر سفارت، ستیزه جویان ایرانی[دانشجویان پیرو خط امام ره] ماه ها طول کشید تا اسناد ضبط شده را مرتب کنند و صدها سندی را که در آخرین ساعات حمله در 4 نوامبر 1979 توسط کارکنان سفارت تکه تکه شده بود، جمع آوری کنند
.
3⃣با این حال، ستیزه جویان ایرانی روند پرزحمت بازسازی برخی از سند های سیا را آغاز کردند که رئیس ایستگاه سیا، آهرن، آنها را به نوارهایی به عرض 1/16 اینچ خرد کرده بود. آنها به سختی لبه ها و ردیف های نوع هر نوار را با هم تطبیق دادند تا اسناد را کنار هم بگذارند.
📎منبع: (واشنگتن پست)
📚اسنادلانه جاسوسی