eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
205.9هزار عکس
192.4هزار ویدیو
2.1هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴ترامپ: اگر ایران توافق نکند، از پایگاه های دیگوگارسیا نیز برای حمله به جمهوری اسلامی استفاده میکنیم
🔴کاخ سفید: به نفع ایران است که توافق کند 🔹توجیه برای حمله به ایران وجود دارد 🔹مذاکرات مثبت بوده اما برای رسیدن به توافق با ایران فاصله زیاد است.
🔺یه قمارباز بچه‌باز وقتی بهت میگه خطرناک یعنی مسیرت خیلی درسته...!
🔻ترامپ امشب با «دیگو گارسیا» ایران را تهدید کرد 🔹دونالد ترامپ امشب مدعی شد: اگر ایران تصمیم بگیرد توافقی انجام ندهد، ممکن است لازم شود که ایالات متحده از پایگاه خود در جزیره دیگو گارسیا استفاده کند. 🇮🇷 پ،ن‌ ؛ ظاهرا وقتشه که از موشک های دیگوگارسیا زن ما رو نمایی و شاید در عملیات استفاده بشه😉
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 سفیر ایران در روسیه: جلسه سه جانبه ایران، روسیه و چین به زودی برگزار می‌شود 🔹در موضوع گفتگوهای ایران و آمریکا یا روسیه و آمریکا کشورها دخالتی نمی‌کنند، اما اطلاع رسانی و همکاری وجود دارد.
⭕️ خبرنگار آلمانی: من در تیم خامنه‌ای هستم. پهلوی در تیم اپستین است، یعنی تیم شیطان. من در تیم خامنه‌ای هستم. حداقل او خدایی دارد، حتی اگر خدای من نباشد. اما شیعیان به عیسی احترام می‌گذارند، چیزی که نمی‌توان در مورد تیم اپستین (که همان تیم شیطان است) گفت.
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای فرود هواپیماهای روسی در ایران چیست؟ سفیر ایران در روسیه: چند سالی است که قراردادهای خوبی در حوزه نظامی و دفاعی با روسیه منعقد شده است و اخبار مربوط به نشست و برخاست هواپیماهای روسی همان قراردادهایی است که در حال اجراست
27.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا پیشرفت سیستان و بلوچستان، به نفع همه مردم ایرانه؟ ▪و چرا خیلی‌ها دنبال نا امن کردن این استان هستن! 📺
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تهیه‌کنندهٔ اسرائیلی فیلم ضدایرانی در یونان مُرد!
🔺تصویر هیرش رنجبر از افراد رده بالای گروهک کومله که در حمله ی امشب کشته شده است
دولت آمریکا، بازهم عراق را بابت نخست‌‌وزیری المالکی تهدید کرد 🔹‌وزارت امور خارجه آمریکا تاکید کرد که موضع واشنگتن در مخالفت با نامزدی نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون برای تصدی نخست‌وزیری عراق «ثابت و قاطع» است.
هدایت شده از mesagh1
⭕️ گزینه مطلوبِ دولت ! 🔹پرفسور محمود صادقی پس از مدتها تحقیق و بررسی،موفق به ثبت "اعتراف به قتل" توسط رهبر انقلاب شده و بر اساس آن،حکم تعقیب همه مسئولان امنیتی و نظامی از صدر تا ذیل را هم صادر کرده است! 🔹این پروفسور از سال ۱۳۸۸ تا الان دهها بار موفق به چنین اکتشافات مهمی شده،ج.ا را به ارتکاب انواع جرائم ضد بشری و نسل کشی اصلاح طلبان متهم کرده و همگی را یک جا در توئیتر انتشار داده و ایامی هم مزه بازداشت و محبس را چشیده و به همین دلیل بهترین گزینه برای عضویت در "شورای اطلاع رسانی دولت" می باشد!(تصور کنید پرفسور در کنار الیاس حضرتی،علی احمد نیا،محمد قوچانی و...چه ترکیب رویایی را تشکیل می دهند!) 🔹برخی آگاهان معتقدند توانایی های منحصر به فرد پرفسور صادقی برای برعهده گرفتن منصب "سخنگویی دولت" بسیار بیشتر از خانم سخنگوی دولت است و جناب پزشکیان در راستای شایسته سالاری،باید پرفسورِ مذکور را به جای خانم سخنگو،منصوب کند! 🔹از آنجا که پرفسورِ فوق الذکر برای انتشار نتایج اکتشافاتش از عدلیه چک سفید دریافت کرده و حق انتشار هر مطلبی علیه هر فرد و مقامی در ج.ا را دارد لذا در جایگاه سخنگوی دولت،بیشتر خواهد درخشید و حرف دل دولت پزشکیان را به زبان خواهد آورد! ▪️رونوشت به: _ریاست عدلیه جهت "آسان گیری" _ بچه های بالا،وسط و پایین جهت اطلاع!