🔘فاطمه و ناآقازادگی!
چکیده جلسه سوم/ فاطمیه۹۹
#حجت_الاسلام_محسن_قنبریان
بخش اول
▪️پدیده آقازادگی سه مرحله دارد:
۱. تولد آقازادگی...
۲.نمو و نمای آقازادگان...
3⃣امارت و نفوذ سیاسی اقتصادی آقازادگان:
در مرحله دوم پدیده آقازادگی، از تجمل و تبرّج و خورده فرهنگ بودن، به مرور به اجتماعی شدن می انجامد. همانها که در بدو امر هنجارشکنی ها و مانور تجمل های آقازادگی را فحش می دادند، آرام آرام آنرا می پذیرند! وقتی تفریحاتی خاص، موسیقی و اطواری خاص را تبلیغ می کنند و مرزهای ارزش را جابجا می کنند، کم کم مورد پذیرش بخشی از جوانان میشوند!
*مصیبت وقتی است که "آقازادگی" در عرف اجتماعی، شأنی می شود! حالا برخی از آنچه تا دیروز زننده بود مطابق با شأنشان قلمداد میشود! از اینجا به بعد ولخرجی ها و مانور تجمل ها لایق به حالشان شده، نمی توان حکم به تبذیر و سفه اینان کرد و آنها را شرعا منع از تصرف در مالشان کرد!(دقت کنید)
در این مرحله آنها از متنفذین در مجاری سیاسی و اقتصادی و قضایی شده اند و امارت و حکمرانی شان شروع شده است.
⚠️هشدار!
دهه پنجم و ششم انقلاب محمدی(ع) دهه نزاع آقازادگی و امارت و نفوذ آنها شد و ما هم اگر از دو مرحله اول آقازادگی جلوگیری نکنیم دچار خواهیم شد!
⛔️عاشورا، محصول مناسبات آقازادگی!
آقازادگان دهه پنجم چند دسته شدند:
الف) میانه رو ها: عبدالله بن عمر، عبدالرحمن بن ابوبکر، دختر عبدالرحمن عوف: اینها همه سیدالشهدا را دعوت به سازش می کردند.
ب) مخالفین اموی اما خود مدعی: عبدالله بن زبیر!
یک آقازاده تمام است. نوه ابوبکر است عایشه خاله اش و پسر زبیر! اما رقیب امام است و حجاز را از یاری امام بازداشته به سمت خود می کشد.
ج) طرفداران اموی: عمر سعد پسر سعد ابی وقاص یک آقازاده متنفذ و تمام. وارث افتخارات گینسی پدر است: اولین کسی که در همان دوران دعوت مخفی با مشرکین سر نماز درگیر شد! اولین تیر را سعد در اولین سریه اسلام به مشرکین پرتاب کرد(حالا پسرش صبح عاشورا اولین تیر را به خیمه حسین!). سعد بنیانگذار کوفه است و حالا پسرش فرمانده سپاه کوفه علیه دردانه رسول خدا(ص)!
می بینید عاشورا چگونه حاصل ائتلافها و اختلافهای آقازادگان صدر اسلام می شود؟!
🚫قبل از عاشورا ابوبرده آقازاده ی ابوموسی اشعری علیه حجر بن عدی(از آزادگان و حق طلبان) طومار جمع کرد. او را ضد وحدت و کناره گیر از جماعت و فتنه گر خواند! دو آقازاده طلحه، یک آقازاده زبیر، آقازاده سعد(عمرسعد) امضاء کردند و معاویه حجر و یارانش را کشت!
این یعنی حکمرانی و امارت آقازادگان! یا علناً والی و قاضی میشوند یا والیان و قاضیان به میل آنها حکم می رانند!
⭕️ این مرحله در ادبیات معصومین:
"امارة الصبیان" تعبیری برای این مرحله است. روایات نکوهش امارة الصبیان برای آن زمان و آخر الزمان نقل شده است. مثلا سلمان از امیرالمومنین روایت می کند:"قائم ظهور نمی کند تا وقتی که امور(حکمرانی) دست صبیان(بچه ها) بیافتد..."(۱).
اول فکر می کنی بچه به لحاظ سنی منظور است! ولی مگر چند کودک -بخصوص در آخر الزمان- ولیعهد و... می شوند؟!
کلام امیر(ع) با بیان ابوذر به عثمان معنا میشود که گفت:"یستعمل الصبیان(بچه ها را به کار گرفته)، اقوام و خویشان را جاداده و فرزند طلقای فتح مکه را به خود نزدیک کرده است"(۲)
واضح در دستگاه سیاسی و حکمرانی عثمان، "بچه" به معنای سنّی نبود. به قرینه سخنان بعد واضح میشود منظور آقازادگان اموی است.
❌خویشاوند سالاری و آقازاده گزینی، بحران مشروعیت در پی دارد:
جناب حمیری در قرب الاسناد روایت می کند که وقتی حضرت امیر(ع) اسبها را برای جمل به صف کرد، اهالی بصره(که بیعت شکسته و در صف مقابل بودند) را خطاب کرد: "آیا جوْری در حکم از من سر زده؟! " گفتند: نه!
فرمود: "آیا در تقسیم بیت المال حیف و ستمی کرده ام؟!" گفتند: نه!
فرمود:"فَرَغبَه فی دنیا اَخَذ تُها لی و لِاَهلِ بَیتی دونکم فَنَقِمتُم عَلَیَّ فَنَکَثتُم بیعَتی؟! : پس آیا رغبت در دنیا (حکومت) پیدا کردم و آنرا برای خودم و خویشانم برداشتم بدون شما؛ که از من انتقام گرفتید و بیعتم را شکستید؟!...(۳)
⬅️اگر هیچ یک از این موارد مجوز بیعت شکنی نیست، پس چرا حضرت دارد از آنها اقرار می گیرد؟! معلوم است مثلا با خویشاوند سالاری و طرد دیگران والی مشروعیتش زائل شده، بیعت شکنی جایز می شود که حضرت چنین می گوید(دقت کنید)
چنانچه در مورد عثمان و تبارگزینی اش اتفاق افتاد و مردم بیعت شکستند...
▫️خویشاوند سالاری و آقازاده گزینی حرام است!
ادامه در بخش دوم
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥تهدید نظامی یا انفعال نظامی
❌بعد از محقق نشدن #انتقام_سخت و بر زمین ماندن امر امام، حال #تحریفی دیگر دارد از سوی عده ای رقم میخورد...
💯ترامپ که حالا دیگر #مهره_سوخته #صهیونیست است، به عنوان قاتل شهید سلیمانی معرفی می شود و او را به #نا_امن_بودن_خانه اش تهدید میکنند!!!
اولا که اگر ترامپ قاتل سردار عزیز است، چرا بعد از #گذشت_یکسال رسانه ای می شود؟!
ثانیا اگر قصد گرفتن انتقام سخت داشتید یکسال تاخیر نمی انداختید.
ثالثا چرا #رمزی صحبت میکنید و به دشمن #کد می دهید؟!
رابعا کاش بجای اینهمه #تهدید_های_پوشالی و #فیگورهای_پوچ مثل👈"اگر مویی از سر یک نفر کم شود ما چنین و چنان میکنیم" یا👈 "اگر دفعه بعد بزنید ما هم میزنیم" یا👈 "اگر دفعه دیگر این کار ها تکرار شود کرک و پشم..." کمی عمل میکردید.
⭕️با انتشار این کلیپ ها نمی توانید #عدم_تحقق_انتقام_سخت را از یاد مردم ببرید.
⭕️مطالبه #انتقام_سخت ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫🔥فریب نخوریم...
⚠️قالیباف همون روحانیه، فقط حزبش عوض شده!!!
🔺چه جالب
✔️یعنی قراره جناب قالیباف هم کار ناتموم حسن روحانی تو برجام رو تموم کنه!!!
🔻این کلیپ رو ببینید تا براتون واضح بشه که سرکار اومدن یک نفرِ حزب گرا چقدر به انقلاب ضربه میزنه.
💯👈دیدن این کلیپ برای کسانی توصیه میشه که اولا آقای قالیباف رو انقلابی میدونن ثانیا روشنگری درباره ایشون رو حرکتی ضد نظام اسلامی تلقی میکنن😳🤔
❌حالا این سوال جدی میمونه که مجلس فرصتی برای #خدمت_به_مردم هست یا فرصتی برای انتخابات #ریاست_جمهوری؟!!!
۲-فاطمه(س) و ناآقازادگی.mp3
23.44M
🔘فاطمه(س) و نا آقازادگی!
🔅حجت الاسلام قنبریان/ فاطمیه دوم/ هیات صاحب العصر(ع) اراک/ جلسه دوم
▫️آفت آقازادگی سه مرحله را طی می کند...
▪️مرحله دوم: نمو و نمای آقازادگی!
دوره تبرّج و مانور تجمل کردن و خورده فرهنگ شدن
🔹این مرحله در ادبیات امیرالمومنین(ع) و سیره ایشان در راه حل
🔸مسدود کردن حساب آقازادگان متبرج یک مطالبه است
🔹 جلوه نا آقازادگی فاطمه(س) در این مرحله
💢شکایت از روحانی در کمیسیون اصل 90 بررسی می شود
🔹🔸پژمانفر رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
♦️این شکایت رسمی از روحانی با بیشتر ۱۶۰ هزار امضای اینترنتی در کمیسیون اصل ۹۰ اعلام وصول شد و ما موظف هستیم طبق قانون به این شکایت ثبت شده رسیدگی کنیم.
♦️امیدواریم قبل از اتمام دوره ریاست جمهوری روحانی بتوانیم به شکایت واصله رسیدگی و در صورت اثبات جرم، پیگیری قضایی علیه او صورت خواهد گرفت.
♦️دولت روحانی بی قانون ترین دولت بعد از انقلاب است.
♦️در بحث ولنگاری فضای مجازی شکایت رسمی به کمیسیون اصل ۹۰ علیه آذری جهرمی ثبت نشده است.
♦️فرد یا افرادی اگر از آذری جهرمی شکایتی دارند می توانند با ذکر دلایل شکایت و مشخصات خود به صورت مکتوب خطاب به رییس کمیسیون اصل ۹۰ نامه ای را نوشته و به آدرس تهران _ خیابان بهارستان _ مجلس شورای اسلامی _ کمیسیون اصل ۹۰ ارسال نمایند.
♦️ما طبق مُرّ قانون موظف هستیم به شکایات واصله رسیدگی کنیم و با احد الناسی تعارف نداریم.
توئیت|
حجت الاسلام حمید رسایی|
درباره اظهارات جدید دکتر #حداد_عادل
۱) الحمدلله باز موسم انتخابات رسید و بزرگاااان اصولگرا از اتاقهای تو در تو و هفتدر بیرون آمدند و اوامرشان برای #وحدت_با_من را ابلاغ میکنند. مدعیان ائتلافهای انتخاباتی، بگویند کجا بودند وقتی شاگرد دانشگاه انگلیس، #کلید_روحانی اش را در زخم مردم میچرخاند ومیخندید؟ سئوال این است...
۲) سئوال این است:چرا بوقت اعمال #تصمیمات_انگلیسی این جماعت درحوزه سیاست داخلی وخارجی، فرهنگ وفجازی، امنیت واقتصاد مردم و رو در روی رهبری ایستادن، زبانتان نمیچرخد تاصدای مردم وکنارشان باشید؟ چرا برای #پشت_میز_رفتن شیفتگان وحدتاید اما بوقت #روی_مین_رفتن اثری ازشما وائتلافتان نیست؟
🗓سالروز مغفول رحلت مفسر کبیر
🏳مولف کتب متعدد قرآن و عترت
🏳مجتهدمجاهدبصیر، ابوالشهید
🏳آیةالله شیخ محمدهادی معرفت
🏳امررهبری برترویج علوم قرآنی/۱
💠رهبرانقلاب
‼️عالم خدمتگزار و قرآن پژوه آیت الله آقای حاج شیخ محمدهادی معرفت رحمه الله علیه را به حوزه علمیه و علما و فضلای قرآنی و مردم قم و به خانواده و فرزندانشان تسلیت میگویم. این روحانی عالی مقام خدمات ارزشمندی در زمینه تحقیقات و تألیفات دینی به ویژه در تفسیر و علوم قرآنی به جامعه علمی کشور عرضه داشته اند و تألیفات ایشان یادگارهایی ماندنی به شمار میآید. ایشان همچنین در عرصه های مجاهدات ملت ایران در دوره های گوناگون حضور داشته اند و فرزندشان در دفاع مقدس به فیض شهادت رسیده است. از خداوند متعال علو درجات این فقید سعید را مسألت میکنم. ۸۵/۱۱/۱
‼️مسئله قرآن و مرجعیّت قرآن و استفهام از قرآن در مسائل گوناگون فکری و عملی و اجتماعی و سیاسی و حکومتی، خیلی چیز مهمی است. ما واقعاً در این زمینهها واقعاً کم کاری داریم، و همچنین در زمینه تدبّر در قرآن برای کسانی که اهل تدبّرند؛ این نشان میدهد که ما خیلی خودمان را محروم کردهایم از آیات الهی و از رهنمودهای آیات الهی در زمینههای گوناگون؛ خود این مرجعیّت قرآن برای این مسئلهی مهم، یک موضوع اساسی و حسّاس است. علوم انسانی و اهتمام به آن و توجّه به آن هم یک مسئله است. کار شما پژوهشگران علون قرآنی پیوند زدن این دو امر مهم با یکدیگر است و این به نظر من خیلی مهم است؛ خیلی بجا است که هرچه میشود در این زمینه تلاش صورت بگیرد! ۹۶/۳/۱
43.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔴📢روشنگری حجت الاسلام نبویان
🔥ادعای عجیب #ظریف درباره رابطه اش با حاج قاسم
🗓سالروز مغفول رحلت مفسر کبیر
🏳مولف کتب متعدد قرآن و عترت
🏳مجتهدمجاهدبصیر، ابوالشهید
🏳آیةالله شیخ محمدهادی معرفت
🏳امرموکدرهبری برمرجعیت قرآن/۲
💠رهبرانقلاب
‼️من دربارهی علوم انسانی گلایهای از مجموعههای دانشگاهی کردم - بارها، این اواخر هم همین جور - ما علوم انسانیمان بر مبادی و مبانی متعارض با مبانی قرآنی و اسلامی بنا شده است. علوم انسانی غرب مبتنی بر جهان بینی دیگری است، مبتنی بر فهم دیگری از عالم آفرینش است و غالباً مبتنی بر نگاه مادی است. خب، این مبنا، مبنای غلطی است. این علوم انسانی را ما به صورت ترجمهای، بدون اینکه هیچگونه فکر تحقیقىِ اسلامی را اجازه بدهیم در آن راه پیدا کند، میاوریم تو دانشگاههای خودمان و در بخشهای مختلف اینها را تعلیم میدهیم؛ در حالی که ریشه و پایه و اساس علوم انسانی را در قرآن باید پیدا کرد. یکی از بخشهای مهم پژوهش قرآنی این است. باید در زمینههای گوناگون به نکات و دقائق قرآن توجه کرد و مبانی علوم انسانی را در قرآن کریم جستجو کرد و پیدا کرد. این یک کار بسیار اساسی و مهمی است. اگر این شد، آنوقت متفکرین و پژوهندگان در علوم مختلف انسانی میتوانند بر این پایه و بر این اساس بناهای رفیعی را بنا کنند. البته آنوقت میتوانند از پیشرفتهای دیگران، غربیها و کسانی که در علوم انسانی پیشرفت داشتند، استفاده هم بکنند، لکن مبنا باید مبنای قرآنی باشد! ۸۸/۷/۲
🗓سالروز مغفول رحلت مفسر کبیر
🏳مولف کتب متعدد قرآن و عترت
🏳مجتهدمجاهدبصیر، ابوالشهید
🏳آیةالله شیخ محمدهادی معرفت
🏳امرموکدرهبری برتدریس تفسیر/۵
💠رهبرانقلاب
‼️رشته مهم دیگر در حوزه، تفسیر است؛ انس با قرآن، معرفت قرآنی. ما نباید از تفسیر محروم بمانیم. ۸۹/۷/۲۹
‼️تفسیر بسیار بسیار مهم است. کسانیکه میتوانند، عمدتاً روحانیّون و کسانیکه با قرآن اُنس دارند، مطالعه کنند، فکر کنند، مباحث تفسیری را بیان کنند، سطح معارف جامعه را بالا بیاورند. ۹۸/۲/۱۶
‼️آشنایی با تفسیر علمی قرآن، برای عالم دین از ضروریات است، اگر عالمی از این امتیاز برخوردار باشد، خیلی از گرههای فکری را میتواند برطرف کند، ما بارها این موضوع را تکرار کردیم که باید از مفاهیم عمیق و جامع قرآن بهره ببریم اما در عمل از این عمق، استفاده درستی نمیکنیم، اینقدر مفاهیم مورد سوال در یک اشاره قرآن بیان شده که اگر کسی متوجه باشد، میتواند با بهترین و رساترین بیان، گرههای ذهنی را برطرف کند، اما متاسفانه بر اثر انس نداشتن و ناآشنایی با قرآن در بین خیلی از علمای ما این خلأ وجود دارد! ۸۰/۴/۱۱
‼️درگذشته اگر کسی میخواست در حوزه مقام علمی پیدا کند بایستی به درس تفسیر نمیپرداخت و به بیسوادی شهره میشد، شما را به خدا این فاجعه نیست!؟ باید عکس این باشد؛ یعنی بگویند آقای فلانی، متخصص و استاد بزرگ تفسیر است؛ اینگونه نباشد که همه باید رشته فقاهت را یاد بگیرند؛ نخیر، طلبه باید بداند که اگر رشتهی تاریخ یا تفسیر یا فلسفه یا کلام یا علوم قرآن یا بقیه علوم اسلامی را پیمود، ارزشگذاری مناسبی برایش میشود. ۷۰/۶/۳۱
🗓سالروز مغفول رحلت مفسر کبیر
🏳مولف کتب متعدد قرآن و عترت
🏳مجتهدمجاهدبصیر، ابوالشهید
🏳آیةالله شیخ محمدهادی معرفت
🏳امرموکدرهبری برتربیت مفسر/۳
💠رهبرانقلاب
‼️حوزه علمیه باید مثل یک کارخانه تأمین کننده نیازهای جامعه، مرتب کار کند و محصول خود را که همان محققان و مبلغان و مدرسان و مؤلفان و انواع قشرهای روحانی هستند، بیرون دهد. در زمینه مسائل قرآنی و تفسیر و دیگر علوم حوزوی و نیز تربیت مدرس برای دانشگاهها و دروس معارف اسلامی و نیز تربیت محقق و مؤلف برای مقابله و پاسخگویی با شبهات، برنامه ریزی داشته باشد. ۷۴/۴/۱۶
‼️ما باید ببینیم چه از بیرون لازم داریم، بعد ببینیم با چه برنامهای میشود آن را در حوزه به وجود آورد. ما اولاً در زمینهی علوم، فقط به علم فقه و اصول احتیاج نداریم. اگرچه فقه و اصول اساسیترین کاری است که حوزه انجام میدهد. برای اینکه اداره جامعه با شریعت اسلامی است و شریعت اسلامی با فقه به دست میآید و اصول هم مقدمه آن است. لکن فقه، با همه مقدماتش از اصول و ادبیات و هر چه که لازم است مورد نیاز است. حدیث هم لازم است. ما حکمت الهی را از خلال قرآن و حدیث باید به دست آوریم. پس، حدیث یک رکن اساسی است و بسیار هم گسترده است و مفسّر قرآن است و لازم است. تفسیر لازم است. علوم قرآن لازم است. فهم قرآن و آشنایی با قرآن و حکمت و کلام لازم است. حکمت و کلام هم به مثابهی تأمین کنندهی شالوده اساسی نظام فکری و نظام عملی و نظام سیاسی امروز است. مبادا تصور شود که ما یک عده فقیه عالیمقام تربیت کنیم و حکمت و کلام را کنار بیندازیم. ابداً! این اشتباه بزرگی است. ۷۲/۶/۲۱
🗓سالروز مغفول رحلت مفسر کبیر
🏳مولف کتب متعدد قرآن و عترت
🏳مجتهدمجاهدبصیر، ابوالشهید
🏳آیةالله شیخ محمدهادی معرفت
🏳امرموکدرهبری برتدریس تفسیر/۴
💠رهبرانقلاب
‼️در عین حالی که فقاهت اساس امر است، نباید از دیگر علوم اسلامی در حوزهها غفلت بشود. مثلاً میبایست علم قرآن، شناسایی قرآن، فهم قرآن و انس با قرآن به عنوان یک علم و یک رشته در حوزهها وجود داشته باشد. طلاب ما باید قرآن و یا لااقل بخشی از قرآن را حفظ کنند، یا حداقل با آن مأنوس باشند. چهقدر مفاهیم اسلامی در قرآن هست که اگر ما بخواهیم در فقه بحث کنیم، به فکر آنها نمیافتیم. این انزوای قرآن در حوزههای علمیه و عدم انس ما با قرآن، برای ما خیلی مشکلات درست کرده است و بعد از این هم خواهد کرد و به ما تنگنظری خواهد داد. من یک وقت در سالهای قبل از انقلاب در مشهد در درس تفسیر، به طلبهها میگفتم که ما از اولِ «بدان ایّدک الله»، تا وقتی که ورقهی اجتهادمان را میگیریم، میتوانیم حتّی یک بار به قرآن مراجعه نکنیم! یعنی وضع درسی ما اینطوری است که اگر طلبهیی از ابتدا حتّی یک بار به قرآن مراجعه نکند، میتواند همین رشتهی ما را از اول تا آخر سیر کند و مجتهد بشود! چرا؟ چون درس ما اصلاً از قرآن عبور نمیکند. متأسفانه حالا هم که نگاه میکنم، میبینم همانطور است. ما در فقه گاهی مثلاً یک آیهی قرآن را ذکر میکنیم، آن هم خیلی رویش کار و تحقیق نمیشود؛ به قدری که در روایات ما بحث میشود و کار میشود. قرآن از حوزهی ما منزوی است! ۷۰/۶/۳