🔴 جنگ مخفی سرویس های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی
▪️نشریه اسرائیل دیفنس در مقاله ای نوشت؛ در هفته های اخیر منابع معتبر صهیونیستی گزارش داده اند که سرویس های اطلاعاتی این رژیم درگیر بحث در برابر بنیامین نتانیاهو و بنی گانتز در مورد مسئله مهم استراتژیک ایران و در مورد نگرش به سیاست هسته ای و منافع ایران در خاورمیانه بویژه در لبنان و سوریه و همچنین در مورد تصمیماتی که باید در سطوح اقتصادی و بهداشتی داخلی اسرائیل اتخاذ شوند، بوده اند.
▪️در حالی که هر دو سازمان جاسوسی موساد و سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل (امان) منتظر دیدن اولین اقداماتی هستند که دولت جدید بایدن در مورد برنامه هسته ای ایران انجام خواهد داد، رئیس بخش تحقیقات امان ، دورور شالوم ، با حمایت رئیس خود ، تامیر هیمن که بسیار نزدیک به بنی گانتز است، دولت نتانیاهو را به داشتن "برخورد نرم تر" نسبت به ایران و حتی پیشنهاد مشاركت مستقیم اسرائیل در كنار آمریكا در ازسرگیری مذاكرات برجام، توصیه کرد.
▪️بنی گانتز ، که تا سال 2015 رئیس ستاد ارتش صهیونیستی بود ، رابطه نزدیک با امان و کل نهاد نظامی را حفظ کرده و خواستار برخورد معتدل تر با ایران نیز در طول مبارزات انتخاباتی بود.
@mesagh
▪️این اقدام امان به شدت یوسی کوهن رییس موساد را عصبانی کرده است که متناسب با موضع نتانیاهو ، می خواهد در برابر ایران، یک خط سخت را حفظ کند. شخص دیگر وفادار به نتانیاهو ، رئیس فعلی اداره عملیات موساد ، که در حال حاضر فقط به عنوان "آقای D" شناخته می شود و جایگزین یوسی کوهن خواهد شد که انتظار می رود در استراتژی مخالفت بسیار سخت با برنامه هسته ای ایران باشد.
▪️بنابراین ، در حالی که سرویس اطلاعات نظامی امان که تجزیه و تحلیل استراتژیک کل جامعه اطلاعاتی اسرائیل را در انحصار خود دارد ، برای حمایت از سیاست خارجی کاندیدای معتدل در انتخابات آینده مانند بنی گانتز اقدام و در طرف مقابل موساد نیز قاطعانه با رقیب نتانیاهو، مقابله خواهد کرد.
▪️این یک پارادوکس تمام اسرائیلی است، غیرنظامیانِ تهاجمی و ارتش معتدل. این تناقض بخشی از یک دیالکتیک محرمانه سیاسی نیست ، بلکه حتی به مبارزات انتخاباتی نیز با زور وارد شده است. حال اما این نگرانی در محافل داخلی رژیم صهیونیستی وجود دارد که ممکن است مانند جنگ 6 روزه اعراب و اسرائیل در سال 1973 که در آن سرویس های جاسوسی در موقع مناسب نتوانستند این جنگ را پیش بینی و هشدار دهند که ناشی از برداشت غلط امان در آن برهه بود که گزارشات موساد را نادیده گرفت، یک بار دیگر این اختلافات که حالا رنگ و بوی سیاسی نیز به خود گرفته باعث بروز خلاء و گاف های امنیتی و پیامدهای بزرگ برای رژیم صهیونیستی شود.
دوستان به تاریخ ها توجه کنید
اول میگه اینجا زدم با اجازه
دوم میگه نوبت ما نرسیده😐
#واکسن زده یا نه
مسئله این است
#مهناز_افشار
هدایت شده از mesaghمیثاق
#نشر_حداکثری
🔴 #مهم
تکبیرهای ۲۱ بهمن، حد وسط ندارد.
اگر گفته شود و جایی که گفته میشود، اثرش بسیار مطلوب است و اگر گفته نشود و مناطقی که گفته نمیشود، اثرش بسیار بد و مصداق خودزنی و ضدتبلیغ است.
امسال هم فراخوان تکبیر اعلام عمومی شده. باید با تمام توان تهدید را به فرصت تبدیل کنیم با به حداکثر رساندن تکبیرها، خصوصا که امسال راهپیمایی هم نداریم.
متن پیشنهادی جهت ارسال به دیگران و انتشار در صفحات اجتماعی خود:
به مناسبت ۴۲مین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ۲۱ بهمن، مطابق رسم هر سال، رأس ساعت ۲۱ تا ۲۱:۱۰ هر جای شهر و کشور که هستیم، در خانه یا خیابان، پرشور و کوبندهتر از هر سال، بانگ تکبیر سر خواهیم داد...
#احمدقدیری
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 ایرانیها اعتمادی به غرب ندارند و اولویت برای آنها رفع تحریمهاست
💬 #محمد_صدقیان
✅ مقامات ایرانی نسبت به اروپا و آمریکا بسیار بیاعتمادند برای همین، رفع تحریمها پیش از بازگشت به برجام و تقویت توافق هستهای، اولویت آنهاست.
🔴📢 حمله سخنگوی حزب اعتماد ملی به خاتمی و اتحاد ملت
@mesagh
💬 #مشرق
🔹 گرامی مقدم: زیر بار فشار یک شخصیت یا جناح سیاسی نمیرویم
🔸 اسماعیل گرامی سخنگوی حزب اعتماد ملی در سومین نشست از سلسله جلسات انتخاباتی "جمهور" اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با تشریح وضعیت سیاسی اصلاحطلبان گفت:
✅ به همه همفکران خودم در جبهه اصلاحات اعلام میکنم که ما بهعنوان حزب اعتماد ملی، ضمن اینکه کاندید حزبی خواهیم داشت، مقید و متعهد به اجماع سازی هستیم و این خط قرمز ماست.
🔹 گرامی مقدم در پاسخ به این سؤال که گمانههایی وجود دارد مبنی بر اینکه علی لاریجانی بهعنوان نماینده حزب اصلاحات در انتخابات ۱۴۰۰ معرفی شود و آیا حزب شما از ایشان حمایت کند؟ اظهار داشت: حتماً در انتخابات ۱۴۰۰، اصلاحطلبان بر روی نامزدی که اصلاحطلب باشد، اجماع خواهند کرد،
🔸 سخنگوی اعتماد ملی با کنایه به رابطه اصلاحطلبان با دولت روحانی گفت: اگر حزب اصلاحطلبی از یک نامزد غیر اصلاحطلب حمایت کند باید مسئولیت آن هم بپذیرد و پاسخگو باشد. گرامی مقدم ادامه داد: اصلاحطلبان در دوره قبل مجلس بر هویت اصلاحطلبی خود پافشاری کردند و باتجربه تلخ حمایت از آقای روحانی به این نتیجه رسیدهاند که منطقی است از کاندیدای اصلاحطلبی حمایت کنند که پاسخگوی آنان باشد.
✅ سخنگوی حزب اصلاحطلب اعتماد ملی در پاسخ به سؤالی پیرامون فشارهای محافل خاص بر احزاب عضو نهاد اجماع ساز با تأیید این موضوع گفت: دوره فشار آوردن یک جناح سیاسی یا یک شخصیت بر دیگر احزاب با این هدف که نامزد اصلی کنارهگیری کنند؛ گذشته است و زیر بار این فشار نخواهیم رفت!
🔹 گرامی مقدم ادامه داد: از نامزدهای دیگری که رأی چندانی هم ندارند حمایت کنند گذشته است و تجربه سال ۸۴ تکرار نخواهد شد و اصلاحطلبان در یکروند منطقی و مسئولیت پذیرانه بر سر یک نامزد ائتلاف خواهند کرد.
💢 به نظر میرسد این اظهارنظر گرامی مقدم را باید در این چارچوب تحلیل کنیم که فشار حزب اتحاد ملت و خاتمی روی احزاب اصلاحطلب بهجایی رسیده است که اصلاحطلبان از خاتمی بهعنوان پدرخوانده و یا دیکتاتور نامبرده میشود.
🔴 چهار راه براى بازگشت آمريكا به برجام و رفع تحريم ها
💬 #حشمتاالله_فلاحتپیشه
🔹 براي بازگشت به برجام 4 سازوکار وجود دارد:
1️⃣ اولين راه اين است که دوطرف بدون اينکه اعلام کنند، به بخشي از تعهدات خود در قبال برجام برگردند.
2️⃣ راه دوم اين است که کميتهاي در برجام شکل بگيرد و اين کميته تعهدات ايران و آمريکا را با توجه به شرايط زماني کنوني و يک زمان مشخص شده دوباره بازنويسي کند و هر دو طرف بتوانند در اين مدت مشخص به تعهدات خود برگردند.
🔸 اين در شرايطي است که در برجام يک اراده غالبي شکل بگيرد که فعلا قابليت عملياتي شدن ندارد.
3️⃣ راه سوم اين است که يک نفر بين ايران و آمريکا ميانجيگري کند. آقاي ظريف ديروز به اين مساله اشاره کرد و گفتند کشورهاي اروپايي براي بازگشت آمريکا به برجام ميانجي شوند.
✅ شرايط نشان ميدهد ميانجيگري توسط اروپاييها بيشتر مطرح است، بهخاطر اينکه آمريکاييها با چين و روسيه در حال درست کردن چالشهاي تازهاي هستند و تمرکز آنها بيشتر بر روي آن چالشهاست.
4️⃣ اما راه چهارم اين است که ايران و آمريکا با يکديگر مذاکرات کارشناسي جديد انجام دهند.
💢 اين کارشناسان متشکل از 3 وزارتخانه اعم از وزارت امورخارجه، وزارت خزانهداري آمريکا و وزارت امور اقتصاد و بانک مرکزي ايران و در طرف ديگر هم سازمان انرژي اتمي و وزارت انرژي آمريکا به مذاکره بپردازند.
🔴 بیانیه عجیب جبهه پایداری در مورد شفافیت
🔺 جبهه پایداری: رای گیری در مجلس را قیام و قعود کنید!
🔹 قسمتی از بیانیه جبهه پایداری: جبهه پایداری انقلاب اسلامی که از طراحان و پیگیری کنندگان طرح شفافیت از مجلس دهم تاکنون بوده است، ضمن ابراز تاسف و گلایه نسبت به از دست رفتن فرصت کمنظیر پیش آمده در مجلس یازدهم برای تصویب این طرح مهم که به دلیل عدم همراهی لازم تعدادی از نمایندگان مجلس با این موضوع و حتی ثبت نام و سخنرانی در جایگاه مخالفت با این طرح، برخلاف ادعاهای گذشته شان رقم خورد، همچنان پیگیری و به ثمر نشاندن این مهم را وظیفه خود دانسته و جهت طرح مجدد این موضوع و تلاش برای انجام رای گیری مجدد به صورت قیام و قعود را از وظایف نمایندگان انقلابی مجلس یازدهم می داند
🔸قطعی برق صرفا به دلیل کمبود گاز نیست/ دو عامل اصلی قطعی برق
🔹حسین حسین زاده، عضو کمیسیون انرژی مجلس: به یقین قطعی برق در کشور صرفا به دلیل کمبود گاز نیست چراکه بازدهی و راندمان نیروگاهها نیز در کشور به دلیل فرسودگی دستگاهها و عدم فیلترینگ پایین است همچنین بهره کشور از انرژیهای تجدیدپذیر بسیار ناچیز است و در بحث جذب سرمایهگذار خصوصی برای توسعه نیروگاهها، برای افزایش تولید انرژیهای تجدیدپذیر و حتی میادین گازی بسیار ضعیف عمل شده است.
🔹با توجه به اینکه گوگرد موجود در سوخت مازوت بالا است باید مسئله فیلترینگ در نیروگاهها و کارخانههایی -که مازوت میسوزاند- جدی گرفته شود بنابراین سرمایهگذاری در این مسیر ضروری است تا در این شرایط علاوهبر استفاده از این سوخت، مانع از آلودگی محیط زیست و به خطر افتادن سلامت مردم شد.
تحولات #عراق؛ ۱۷ بهمن ۹۹
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ کشف دو مخفیگاه سلاح و مهمات تروریستهای داعش در صحرای الانبار توسط نیروهای عراقی. در این مخفیگاهها ۱۱ کمربند انفجاری کشف و ضبط شد.
- شهادت چند تن از نیروهای حشدالشعبی در منطقه "نفط خانه" استان دیالی در حمله داعش.
در ادامه عملیات نیروهای حشدالشعبی در این منطقه چند تن از تروریستهای داعش به هلاکت رسیدند.
- دیدار مسعود بارزانی با سفیر انگلستان در بغداد. سفیر انگلستان بر حمایت این کشور از اقلیم کردستان عراق و مسلحین پیشمرگه تاکید کرد.
- عملیات امنیتی "اسود الجزیره" نیروهای عراقی در غرب این کشور.
- کمیسیون حقوق بشر عراق از وجود ۴۰۰ زن ترکمن عراقی در مناطق شرقی و شمالی سوریه از جمله رقه، حسکه و عفرین که در گذشته ربوده شده بودند خبر داد.
- خنثی کردن حمله داعش در منطقه جرف النصر توسط حشدالشعبی.
- کمیساریای عالی انتخابات عراق از ابراز تمایل مجموعهای از کشورها برای نظارت بر انتخابات پیش روی این کشور خبر داد. عربستان یکی از این کشور ها است.
- به هلاکت رسیدن ۲۲ تن از اعضای گروهک تروریستی داعش در جنوب کرکوک در حمله هوایی ارتش عراق. در این منطقه مقداری زیادی مواد منفجره کشف و ضبط شد.
- سفر فؤاد معصوم وزیر خارجه عراق به ایران.
معصوم در این سفر با جواد ظریف وزیر خارجه ایران و همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.
- سفر نخست وزیر اردن به عراق و دیدار با مصطفیکاظمی نخست وزیر عراق. در این دیدار چند یادداشت تفاهم و اقتصادی بین دو کشور امضاء شد.
- برخی منابع از سفر قریبالوقوع پاپ فرانسیس رهبر مسیحیان به عراق خبر میدهند. طبق اعلام منابع خبری در این سفر پاپ با آیت الله سیستانی دیدار خواهد کرد.
- بمباران چند روستا در استان سلیمانیه در شمال عراق توسط جنگندههای ترکیه.
- حشدالشعبی از به هلاکت رسیدن محمد احمد حبیب یکی از عناصر داعش به عنوان والی مناطق شمالی بغداد و الکرمه خبر داد.
- کشف دو مخفیگاه سلاح و مهمات تروریستهای داعش در صحرای الانبار توسط نیروهای عراقی. در این مخفیگاهها ۱۱ کمربند انفجاری کشف و ضبط شد.
- یک کاروان لجستیک تروریستهای آمریکایی در بصره مورد هدف بمب کنار جاده ای قرار گرفت.
#تحولات_جهان_اسلام
🔴 صحبت های نائب رئیس کمیسیون اصل نود درباره رد بودجه پیشنهادی دولت توسط مجلس
🔹 نبویان: لایحه دولت دارای ایرادات زیادی بود و اگرچه کمیسیون تلفیق بخشی از آن را اصلاح کرد اما دیدیم که دولت صراحتا با این اصلاحات مخالفت کرد و ما هم با کلیات آن مخالفت کردیم تا آقایان دولتی بروند و خودشان اصلاحات در بودجه را انجام دهند.
🔹 لایحه بودجه سال 1400 کاملا از سر بیدقتی و به دور از کار کارشناسی تدوین شده و مواردی که منافع مردم در آن لحاظ شده باشد را به ندرت در آن میتوان یافت و متأسفانه مسائل غیرکارشناسی در این بودجه به فراوانی مشاهده میشود.
🔹 در بخش پرداخت حقوق و مزایا در لایحه بودجه سال آینده 637 هزار میلیارد تومان دیده شده که این میزان در بودجه سال 99 به میزان 437 هزار میلیارد تومان بود و میتوان گفت که هزینههای دولت در بودجه 1400 بیش از 50 درصد افزایش پیدا کرده است.
🔹 در لایحه بودجه آمده که حقوقها 25 درصد افزایش پیدا خواهد کرد، نکتهای که در اینجا وجود دارد این است که چرا عدالت در این افزایش حقوقها رعایت نمیشود. به این ترتیب که کسی که حداقل حقوق را دریافت میکند 25 درصد افزایش حقوق دارد و کسی هم که حقوق نجومی دارد حقوقش 25 درصد افزایش پیدا میکند. در شرایط اقتصادی کنونی به کسانی که حقوق 50 میلیونی میگیرند فشار نمیآید، بلکه فشار به کسانی میاید که حقوق 4-3 میلیونی دریافت میکنند.
🔹 پس یکی از ایرادات مسأله عدم رعایت عدالت در افزایش حقوقهاست، چرا حقوقها پلکانی افزایش پیدا نمیکند؟ اولا که حقوقهای نجومی حذف شوند و دوم این که افرادی که حقوقهای بالا دریافت میکنند افزایش حقوق اندکی داشته باشند.
🔹 هنر دولت این است که با این برنامهریزیهای غلط با افتخار اعلام میکند که از 80 میلیون ایرانی 60 میلیون نفر یارانه معیشتی دریافت میکنند و در واقع نیازمند محسوب میشوند.
🔹 نکته بعدی اینجاست که این افزایش 25 درصدی حقوق تنها شامل کارمندان دولت میشود. من از سازمان اداری و استخدامی آمار کارمندان دولت را گرفتهام، تعداد این کارمندان حدود 2 میلیون و 300 هزار نفر است. خب، مابقی که در بودجه افزایش حقوقی برای آنها در نظر گرفته نشده باید چه کار کنند؟
🔹 کارگران ما که سر چهارراه میایستند، آنهایی که کارمند نیستند و... چه فکری برایشان شده، اینها مشکل بودجهاند.
🔹 من با یکی از مسؤولان مهم سازمان برنامه و بودجه که معمولا بودجه را او مینویسد سؤال کردم که آیا فروش 2 میلیون و 300 هزار بشکه را شما در بودجه آوردهاید، که او در پاسخ به من گفت که «به ما ربطی ندارد، این بخش را وزیر نفت به ما داده است و ما آن را در بودجه ذکر کردهایم».
🔹 دولت در لایحه این گونه پیش بینی کرده که اگر نتواند نفت بفروشد اوراق بفروشد. درواقع میتوان گفت اوراق فروشی شده کار دولت.
🔹 فروش اوراق درواقع آینده فروشی است و دولت بعد که وارد کار میشود وارث اصل و بدهیهای سود این اوراق خواهد بود.
🔹 ما قبلا خام فروشی داشتیم و الان آینده فروشی داریم. دولت آقای روحانی در آینده فروشی سرآمد همه دولتهاست.
🔹 اوراق فروشی یعنی بنشین و دست روی دست بگذار، جیب مردم را خالی کن، بعد هم دولت آینده آن را پرداخت کند.
🔹 در سال 93 بنا بود تا دولت 9 درصد اوراق بفروشد که دولت 56 درصد اوراق فروخت. در سال 98 دولت مجاز بود تا 39 درصد اوراق بفروشد اما دولت 332 درصد اوراق در این سال اوراق فروخته است.
🔹 این اوراق فروشی یعنی دولت آینده وارث یک سرزمین سوختهای میشود که باید اصل و سود این اوراق را پرداخت کند.
🔹 سند 2030 که در آن آموزشهای جنسی به کودکان ما دیده میشود در لایحه بودجه سال 1400 برای آن ردیف اعتباری در نظر گرفته شده، من نسبت به این موضوع اعتراض کردم، جوابی که به من دادند این بود که «آقا اشتباه شده، ما اصلاً توجه نداشتیم این کپی، پیست شده، قبلا بود و ما آن را اینجا آوردیم». بودجه را دولت این طوری مینویسد، با کپی، پیست مینویسد. کار کارشناسی در آن مشاهده نمیشود.
شیدایی با شرخر های شرور
♦️اگر جمع بزنیم، آقایان روحانی و ظریف و ربیعی و واعظی و ربیعی در این چند ماه، بیش از دویست بار، درباره پیروزی بایدن سخن گفته و با اشتیاق و التماس و شتابزدگی، خواستار بازگشت به برجام شده اند؛ بلکه حتی پیشاپیش خبر ازبازگشت آمریکا به توافق داده اند!
🔹اما در مقابل، دولت گرفتار و بحران زده آمریکا با همه نیازش، مبتنی بر بدیهیات دیپلماسی رفتار کرده و در رفتارش، بی نیازی و عجله نداشتن را نشان داده است. اما چرا؟
♦️علت این رفتار نا متوازن را که مقدمه توهین و طلبکاری است، وبسایت رادیو فرانسه مهر ماه 92 در ارزیابی روحیات تیم روحانی توضیح داده است. آن زمان، برخی دولتمردان و رسانه های همسو، برای بیچاره نمایی کشور مسابقه گذاشته بودند، ادعای خالی بودن خزانه را مطرح می کردند و ضمنا، گشایشی رویایی را به واسطه بستن با کدخدا به تصویر می کشیدند.
🔹در کوران چنان رویکرد بلاهت آمیزی بود که وبسایت رادیو فرانسه نوشت: "ارزیابی غرب از دولت روحانی، تعامل با #فروشنده_بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از #فروش_حقوق_ملی میبیند. طبق این جمعبندی اگر خریدار صبور باشد، فروشنده، قیمت را کمتر خواهد کرد».
♦️با این روانشناسی است که وزیر خارجه جدید آمریکا و مشاور امنیت ملی بایدن می گویند عجله ای برای بازگشت به توافق ندارند. دقیقا مثل سال 92 تا 94 که بر خلاف هیجان زدگی طرف ایرانی توافق برای توافق به هر قیمت، اعلام کردند "توافق نکردن، بهتر از توافق بد است".
🔹آیا سپری شدن هفت سالِ پر عبرت، زمان کمی برای درس آموختن و تکرار نکردن خطا های پر خسارت قبلی است؟ چرا هیچ تجربه و شناختی درباره شر خر های شرور آمریکایی، در ذهن برخی دولتمردان ما انباشته نمی شود؟ ساختار ذهن آنها چه قدر ویروسی است که به جای گرفتن گریبان شر خر های کلاهبردار، دوباره از سر شیفتگی و شیدایی و دستپاچگی با آنها رو به رو می شوند؟
محمد ایمانی