رأی مجلس برای ارجاع تخلف دولت به قوهقضائیه
🔹نمایندگان مجلس با ارسال گزارش مجلس در رابطه با بیانیه سازمان انرژی اتمی و آژانس بینالمللی به قوه قضائیه موافقت کردند.
🔸در گزارش کمیسیون امنیت ملی آمده است: توافق و بیانیه مشترک آژانس بینالمللی انرژی اتمی و سازمان انرژی اتمی نقض صریح قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران است و درخواست دستور موقت ابطال آن را توسط قوه قضائیه داریم.
🔸 آقای رئیس جمهور و کلیه ناقضین و مستنکفین را با قید فوریت به قوه قضائیه معرفی، تا وفق قانون مذکور قوه قضائیه نیز خارج از نوبت و تشریفات مرسوم آن را مورد رسیدگی فوری قرار دهد.
🌴🌴🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نبویان: بند دوم بیانیه و بند سوم بیانیه همه بر خلاف قانون مجلس است/ دوربینهایی داریم که بیشتر از پادمان دارند ضبط میکنند
🔹هیچ کشوری اجازه دسترسی آژانس به کارخانه تولید روتور نداده است جز دولت ما
🔹فرصت سه ماه کجای قانون مجلس است
🔹ملت ایران! مصوبه مجلس برای رفع تحریمهاست اما میخواهند دوباره رفع تحریمها را سه ماه عقب بیاندازند
🌴🌴🌴
✍قدیری ابیانه:
🗳✌️ *اصولگرایان تقریباً به پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ اطمینان دارند*
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا به خبرنگار ایمنا میگوید: در صورتی که ابراهیم رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کند، همه اعضا جناحهای اصولگرا از جمله پایداری، موتلفه، جامعه روحانیت مبارز و شورای وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب بر سر وی به اجماع میرسند و قطعاً مورد استقبال مردم هم قرار میگیرد.
به گفته وی، در حال حاضر ابراهیم رئیسی برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ اعلام آمادگی نکرده و اگر وی بر موضع خود اصرار بورزد، ممکن است طیفهای مختلف اصولگرا، چند کاندیدا را برای حضور در انتخابات معرفی کنند؛ همانگونه که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ هم با سه کاندیدا در عرصه انتخابات ریاست جمهوری وارد شدند و نهایتاً قالیباف به سود رئیسی کنارهگیری کرد. ممکن است در انتخابات ۱۴۰۰ نیز در روزهای آخر اصولگرایان روی یک کاندیدا اجماع کنند.
به گفته این فعال سیاسی اصولگرا، اصولگرایان تقریباً به پیروزی جریان خود در انتخابات ۱۴۰۰ اطمینان دارند و اگر آقای رئیسی نامزد نشود و این اطمینان به پیروزی تا روزهای پایانی به انتخابات ادامه یابد، ممکن است بر سر یک کاندیدا به اجماع نرسند و در صورتی که احساس خطر کنند، قطعاً به اجماع بر یک کاندیدا روی خواهد آورد.
قدیری ابیانه خاطرنشان میکند: برخی مدعی میشوند کاندیداهای دورههای پیشین انتخابات ریاست جمهوری اقبالی در انتخابات ۱۴۰۰ ندارند که حرف بیاساسی است؛ زیرا کاندیداتوری شخصیتی مانند سید ابراهیم رئیسی با کارنامهای درخشان در قوه قضائیه میتواند مورد استقبال مردم قرار بگیرد؛ زیرا روحیه ضد فساد وی در قوه قضائیه باعث امیدواری مردم شد.
imna.ir/news/476678
🌴🌴🌴
✍قدیری ابیانه:⚛️
*دولت واسطهای بین مجلس و آژانس نیست بلکه فقط باید مجری قانون مصوب مجلس باشد*
*واعظی*:🎩 با توافقی که انجام شد به فرمولی رسیدیم که هم قانون مجلس شورای اسلامی محترم شمرده شود و اجرا، از طرف دیگر نظارتهای آژانس نه بر اساس پروتکل الحاقی بلکه بر اساس پادمان و روابط ایران و آژانس برقرار باشد.
*قدیری ابیانه*:
🌎 روابط ایران و آژانس یعنی چه؟
فقط پادمان. فراتر از پادمان نباید رابطهای با آژانس داشته باشیم.
🎥بقیه دوربینها باید برچیده شود.
اینکه توافق کردند سه ماه فیلمبرداری شود یعنی تا زمان انتخابات.
------
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه:*
🖼 Instagram.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📲 chat.whatsapp.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📩 mh.ghadiri@gmail.com
⚡️در بیانیه مشترک ایران و آژانس، بیانیه ۲۶ آگوست ۲۰۲۰ که طی آن بر اجرای پروتکل الحاقی تاکید شده بود، مجددا مورد تایید و تاکید قرار گرفته است. اینکه چه میزان از مفاد پروتکل به چه شکلی اجرا خواهد شد، منوط به بررسی دقیق پیوست توافق با آژانس است که مهر محرمانه خورده است.
🌴🌴🌴
✍قدیری ابیانه:
⚛️🌎 *این دولت زبان بینالملل را نمی فهمد*
*⚛️موافقت با فعالیت سه ماهه دوربینها از فعالیتهای هستهای یعنی رفع نگرانی غربیها و ادامه تحریمها*
⚛️مصوبه مجلس یعنی ایجاد نگرانی در غربیها که اگر تحریمها لغو نشود، نظارتی در کار نخواهد بود. لذا زودتر به تحریمها پایان دهید.
⚛️اقدام دولت در پذیرش ضبط تصاویر فعالیتهای هستهای هرچند آن را الان به آنها تحویل ندهیم، یعنی رفع نگرانی آنها و ایجاد این تصور که تا سه ماه دیگر زمان برای فرصت سوزی را دارند.
⚛️اگر با حسن ظن نگاه کنیم و نخواهیم آنها را خائن بدانیم باید گفت این دولت زبان بینالمللی را نمیفهمد و فاقد شناخت لازم برای مدیریت کشور و سیاست خارجی است و صلاحیت مدیریت کشور و مذاکره با طرفهای خارجی را ندارد.
⚛️اقدام مجلس در شکایت از دولت به قوه قضائیه اقدام مناسبی است.
⚛️روحانی و ظریف و دیگر طرفهای ایرانی این توافق باید محاکمه شوند.
---
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
🖼 Instagram.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📲 chat.whatsapp.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
توافق صالحی با گروسی
چرا غیر قانونی و باطل است؟
♦️از بامداد امروز پس از اعلام توافق نسبتا محرمانه و دو پهلوی آقای صالحی با رافائل گروسی مدیر کل آژانس، بحث جدی در جریان بوده که آیا این اقدام، نقض قانون مجلس درباره "لزوم توقف همه نظارت های فراپادمانی" از فردا بوده یا نه؟
🔹اظهارات سخنگوی وزارت خارجه، نشان می دهد این توافق، خلاف قانون مصوب مجلس است. آقای خطیب زاده امروز گفت "در سه ماه آینده، دوربین هایى که فرا پادمانى روشن هستند همچنان روشن مى مانند، اما آژانس اجازه دسترسى به آن را ندارد. اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقى متوقف شده است".
♦️طبق مصوبه مجلس، تمام دسترسی ها و نظارت های فراپادمانی باید از فردا متوقف شود. اما با توافق غیر قانونی آقای صالحی، آژانس اجازه پیدا می کند همچنان به تصویر برداری فراپادمانی ادامه دهد و فقط تصاویرش را بعدا دسترسی پیدا کند!
🔹دوست نکته سنجی، درست گفته که این انتظار آژانس (غرب)، شبیه همان حیله یوم السّبتی یهودی هاست. خداوند به قوم حضرت موسی (ع) فرمان داد روز شنبه ماهی صید نکنند. اما آنها می دیدند که اتفاقا شمار ماهی ها روز شنبه زیاد شده و نمی توان از وسوسه صید گذشت!
♦️بنابراین حیله ای اندیشیدند که ظاهر قانون را حفظ کنند اما روح و باطن آن زیر پا بگذارند: شنبه، وقتی ماهی ها وارد آبگیر می شدند، راه خروج شان را می بستند. و صید را می گذاشتند برای یکشنبه، تا هم ظاهر قانون را حفظ کرده باشند و هم، آن را دور بزنند!
🔹توافقی که آقای صالحی با گروسی انجام داده، دقیقا ارتکاب همین ترفند و اقدامی غیر قانونی است. ما از یاد نبرده ایم که آقای صالحی چه قسم های بلند بالایی در مجلس می خورد و فریاد می زد که حقوق ایران در توافق حفظ شده.
♦️اما بعد ها که کار از کار گذشت و بی خبرترین افراد هم فهمیدند آمریکا کلاهبرداری و نقض عهد کرده، آقای صالحی تازه اعلام کرد آمریکایی ها بارها "دبّه" کرده و زیر تعهدات شان زده اند. البته آن زمان آقای روحانی، صالحی را فاقد صلاحیت اظهار نظر اعلام کرد اما حالا، هم او را ابزار یک رفتار سیاسی معارض با قانون کرده است!
🔹مصوبه صریح و روشن مجلس برای صیانت از حقوق پایمال شده ملت ایران در برجام، فردا باید تمام و کمال و بی اعتنا به کلاهبرداری نیابتی آژانس انجام شود. این، لازمه فشار به غرب عهدشکن برای انجام تعهد (لغو تحریم های برجامی و پسا برجامی) است.
#محمدایمانی
🌴🌴🌴
توافق بد است.*»
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا افزود: «ظریف آدم شجاعی نیست و نمیخواهد بپذیرد که برجام یک اشتباه محض بوده است. با آنکه برجام مدتهاست که مرده و جسدش هم متعفن شده است، اما او میخواهد با مومیاییکردن برجام نشان دهد که عملکردش مناسب بوده است».
قدیریابیانه در پایان درباره اینکه آیا سرانجام ظریف نامزد میشود یا نه، گفت: «من تصور میکنم که او به شدت تمایل دارد که در سِمتهای بالاتر از وزارت خارجه مانند ریاستجمهوری یا معاون اولی قرار بگیرد.»
fardanews.com/fa/tiny/news-1052617
🌴🌴🌴
✍قدیری ابیانه:
🔥*تفاوت و تشابه ظریف و مصدق:*
🔥ظریف و مصدق در اعتماد به آمریکا به شدت شبیه هم بودند.
🔥مصدق دولتش ساقط شد و کشور ۲۵ سال گرفتار دیکتاتوری شاه شد.
🔥اما تفاوتشان آن بود که:
🛢 *مصدق نفت را ملی کرد
⚛️اما ظریف با اعمالش زمینه نابودی صنعت هستهای ایران را ایجاد کرد.
fardanews.com/fa/tiny/news-1052617
-------
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه:*
🖼 Instagram.com/ghadiri.ir/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📲 chat.whatsapp.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
🌴🌴🌴
✍قدیری ابیانه:
⚖️🗳*ظریف باید محاکمه شود و به مراتب اولی باید صلاحیتش احراز نشود.*
*ظریف اقبالی در بین مردم ندارد/ او به ریاستجمهوری یا معاون اولی تمایل دارد*
📆 ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
گروه سیاست فردا: اخیرا بازهم نام محمدجواد ظریف به عنوان نامزد اصلاحطلبان مطرح شده است؛ مشخصا حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگوی اخیرش گفته است که ظریف نامزد اول اصلاحطلبان و همه بر او اجماع دارند. البته این در حالی است که خود ظریف تاکنون این موضوع را رد کرده و گفته است تخصص لازم برای اداره کشور را ندارد و فقط در حوزه دیپلماسی تخصص دارد. با این شرایط پرسشی که به ذهن میرسد این است که اصلاحطلبان با چه هدفی بازهم نام ظریف را مطرح میکنند؟ و آنکه آیا او اقبالی در میان مردم دارد؟
محمدحسن قدیریابیانه، سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا و تحلیلگر مسائل سیاسی درباره این موضوع به «فردا» گفت: «همانطور که خود آقای ظریف گفته است او در زمینهای جز حوزه دیپلماتیک تخصص و تجربهای ندارد و طبیعتا نمیتواند در سِمت ریاستجمهوری که باید اِشراف همهجانبه در امور مختلف از جمله اقتصاد و سیاست داخلی وجود داشته باشد، موفق باشد. میدانیم که مهمترین مشکل امروز کشورمان مشکل اقتصادی است و از آنجایی که همچنان جنگ اقتصادی علیه ایران ادامه دارد و مشخص شد که در دوران جو بایدن هم این جنگ استمرار خواهد داشت، آقای ظریف به هیچوجه گزینه مطلوبی برای ریاستجمهوری نیست زیرا او در حوزه اقتصاد سررشته و ایدهای ندارد».
او ادامه داد: «علاوه بر این آقای ظریف در همان حوزهای که ادعا میکند تخصص دارد هم موفق نبوده است و امروز مشاهده میکنیم دولت آقای روحانی دستاوردی در حوزه دیپلماسی و برجام هم برای کشور نداشته است».
این تحلیلگر سیاسی درخصوص صلاحیت ظریف برای انتخابات ریاستجمهوری بیان کرد: «من باور دارم که شورای نگهبان باید به دلیل اشتباهات فاحشی که آقای ظریف در دوران مسئولیتش داشته است، او را ردصلاحیت کند. *او چندینبار در مذاکرات با طرفهای خارجی به صورت آشکار و نهان از طرفهای غربی خواسته است که سیاستهایی را در پیش بگیرند که جناح اصولگرا در ایران نتوانند در انتخابات توفیقی داشته باشد. در حقیقت به صورت صریح از غربیها خواسته تا در انتخابات داخلی ایران به اصلاحطلبان کمک کنند.»*
این فعال سیاسی درباره عملکرد ظریف هم اظهار کرد: «آقای ظریف صرفا در تاکتیکهای دیپلماسی تخصص دارد و فاقد استراتژیهای صحیح در عرصه دیپلماسی است. او حتی به راحتی برای تحقق اهدافش خلاف میگوید؛ چنانکه در مجلس گفت بر اساس برجام همه تحریمها لغو میشود که نمایندگان مجلس گفتند واژه لغو در هیچکجای متن برجام نیامده و به او نشان دادند که کلمه تعلیق آمده است و او گفت من این قسمت را نخوانده بودم. ترجمه اشتباهی در مورد برخی معاهدات به مجلس ارسال شد که بازهم گفتند قصور مترجم بوده است در حالی که عمدی این کار را کرده بودند تا به تصویب مجلس برسانند. یا آنکه آقای ظریف گفت امضای کری تضمین است در صورتی که خودش هم میدانست امضای رئیسجمهور آمریکا یا تصویب کنگره هم تضمین نیست زیرا همانها و نیز رئیسجمهور بعدی یا نمایندگان دوره بعد میتوانند آن را ملغی کنند. این در حالی است که دیدیم تصویبشدن برجام حتی در شورای امنیت هم ضمانت ندارد و کشورهایی چون آمریکا و انگلیس و فرانسه حق وتو هر مصوبهای را دارند. حال آنکه مطابق با برجام این کشورها مطابق با مکانیسم ماشه که در برجام وجود دارد هر کدام از این کشورها میتوانند بدون به رأیگذاشتن نظرشان تمام تحریمهای معلق شده شورای امنیت را بازگردانند.»
قدیریابیانه درخصوص شباهتسازیهایی که اصلاحطلبان میان ظریف و مصدق میکردند، خاطرنشان کرد: «اصلاحطلبان به قدری سرمست از برجام بودند که ظریف را شبیه مصدق میدانستند. البته آنها حق داشتند زیرا ظریف و مصدق در اعتماد به آمریکا به شدت شبیه هم بودند اما تفاوتشان آن بود که *مصدق نفت را ملی کرد اما ظریف با اعمالش زمینه نابودی صنعت هستهای ایران را ایجاد کرد.»*
او درپاسخ به این پرسش که آیا ظریف اقبالی در میان مردم دارد یا نه،دامه داد:«مردم با پوست وگوشت و استخوانشان نتایج سیاستهای برجامی را حس کردهاند؛ بهنحوی که بخشی ازمشکلات اقتصادی کنونی نتیجه آن سیاستهاست.ظریف اقبالی چندانی در بین مردم ندارد اما از دیگر اصلاحطلبان در نزد اقلیت کوچکی از مردم محبوبتر است.آقای ظریف تأکید میکرد که *هرتوافقی بهتر از عدم توافق است یعنی توافق بد هم بهتر ازعدم توافق است* و حتی برخی هنرمندان را ترغیب کرد تا زیر این سخن را امضا کند.پیام این موضع به طرفهای خارجی این است که ما حاضریم هرامتیازی به غربیها بدهیم فقط برای آنکه به توافق برسیم.چنین موضعی برای مذاکرات سم مهلک است. در حالی که جان کری وزیر خارجه آمریکا گفته بود *عدم توافق بهتر از
🌴🌴🌴