هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
فتف و فوتبال و فشفشه؛
تاملاتی در ضد مدیریت ورزش
🔹تبِ آوردنِ سر مربی، چند سال است فوتبال ما را فرا گرفته. پول های هنگفتی در دوره مضیقه اقتصادی کشور، ارزانی مربی خارجی و دلال ها شد و بعضا نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه مشکل ساز هم شد.
♦️استفاده از تجارب دیگران، یک بحث است و به شکل کنتراتی، تیم ملی یا باشگاهی را دست مربی خارجی سپردن، بحثی دیگر. برخی مدیران با این مدل خارجیگری افراطی و دهان پرکن، مسئولیت پاسخگویی را از دوش خود بردارند.
🔹#نتیجه_گرایی_مقطعی -مثلا در جام جهانی- تنها توقع مدیران مذکور بود؛ درست مثل فشفشه ای گه ظرف چند ثانیه گُر می گیرد و به همان سرعت هم خاموش می شود. آن مدیران در طول سالها نگفتند تکلیف تربیت ورزشکار از پایه و تبدیل آن به جریان بالنده و همیشگی و با تربیت و درایت چه می شود؟
♦️اگر تیم ها بردند، افتخارش برای خارجی و منطق خارجیگری بود؛ و اگر باختند، با رندی پای اخلاقیات و روحیات و سیاست و فرهنگ ایرانی نوشته شد. از این مدل پوپولیست و نتیجه گرا، هرگز احساس شخصیت و هویت و عزت و تلاش و سختکوشی در نمی آید. و کمتر، بازیکن یا تیم غیرتمند و با اخلاق ساخته می شود.
🔹حالا چند وقتی است بحث رفتن فلان یا بهمان مربی خارجی به شدت داغ شده؛ آن قدر که احساس می شود، هم برخی مدیران و هم طیفی در خارج، بدشان نمی آید همین موضوع را جای موضوعات مهم مدیریتی و اقتصادی و سیاست خارجی ما بنشانند.
♦️طیف اول با این جنجال، از پرسش های انتقادی شانه خالی می کند و دومی، سر سوژه همیشگی خود می رود که ایران تحریم است و منزوی است و مشکل FATF (فتفت/ اف ای تی اف)را باید حل کند و ...
🔹طیف دوم و دنباله های رسانه ای آنها چنان به بحث رفتن مربیان خارجی جهت می دهند که مخاطب تردید می کند نکند آوردن و تحت فشار قرار دادن مربی خارجی برای رفتن از ایران، بخشی از مهندسی آنها برای معتبر سازی تحریم ها و ضرورت تسلیم داشته های امنیتی و فنی و سیاسی و موجودیت خویش به بهانه های مختلف به دشمن است.
#محمد_ایمانی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟!
🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداکثری را با اعمال مجدد تحریم های نفتی و اقتصادی علیه ایران با هدف ممانعت از دسترسی ایران به نظام مالی جهان و فلج کردن اقتصادش آغاز کرد. مقامات آمریکایی رسما شرط توقف این فشار را مذاکره مجدد بر سر یک بسته بزرگتر شامل برنامه موشکی، حمايت از جنبش های منطقه ای، مداخله در خاورمیانه و حقوق بشر تعیین کرده بود. چیزی که جمهوری اسلامی پس از خروج آمریکا از برجام بطور کلی نفی کرده بود.
🔹طی این مدت آمریکا و متحدانش تمام راه های ممکن برای به زانو در آوردن ایران را رفتند. تهدید نظامی، اعلام هرازگاه یک تحریم بی خاصیت یا تکراری با هدف فشار روانی، جنگ روانی و رسانه ای برای تغییر محاسبات مردم ومسئولین، فرستادن واسطه ها و وسوسه مقامات دولتی، ارسال نامه ترامپ برای رهبر معظم انقلاب، دوره کردن روحانی در مقر سازمان ملل توسط روسای سه کشور اروپایی برای ملاقات با ترامپ... اما هیچ کدام ازین اقدامات موجب نشد ایران تسلیم شود. بطوریکه که طی ماه های اخیر گزارش های فراوانی توسط اندیشکده ها و شخصیت های غربی منتشر شد که از شکست سیاست فشار حداکثری سخن می گفتند.[1]
🔹این وعده ای بود که رهبر معظم انقلاب هم فرموده بودند که بنده قاطعانه می گویم که تا آخر هم در این فشار حداکثری شکست خواهند خورد.(10/7/98)
🔹اگرچه طی این مدت عده ای همچنان تصور می کردند با تسلیم شدن می توان فشار را کم کرد و سعی می کردند این تصور را به افکار عمومی منتقل کنند و روحانی نیز هر از گاهی با سخنانی مثل برگزاری رفراندوم برای حل تعارض خیالی تقابل- تعامل یا گلایه از کمبود اختیارات، تمایل خود به مذاکره را نشان می داد؛ اما قاطعیت نظام بر نفی مذاکره از یک پشتوانه منطقی و دشمن شناسانه برخوردار بود؛ این بود که رهبری می فرمودند: «ما در مقابل باید توجّه داشته باشیم که اگر دشمنِ ما توانست اثبات کند که فشار حدّاکثری، علاج کار ایران است و روی ایران مؤثّر است، ایران دیگر و هرگز روی آسایش را نخواهد دید.» (98/6/26)
🔹تا اینکه شوک بنزینی شرایط را قدری تغییر داد. اعتراضات گرانی بنزین زمینه بروز اغتشاشاتی را فراهم کرد که آمریکایی ها و ضد انقلاب مدعی شدند سال ها برایش برنامه ریزی کرده و تدارک دیده اند.
🔹ادعا می کردند سیاست فشار حداکثری مردم ایران را به ستوه آورده تا علیه حکومت بپا خیزند. برخی مقامات آمریکایی به صراحت گفتند اکنون وقت مذاکره است و عده ای در داخل همنوا با دشمن از لزوم مذاکره برای حل مشکلات سخن گفتند.
🔹درحالیکه واقعیت اعتراض مردم بر علیه اجرای بد یک طرح توسط دولت بود و مردم با جدا کردن صف خود از اشرار و حضور در راهپیمایی ضد اغتشاش و ناامنی نشان دادند ثبات حاکمیت و حفظ امنیت را ترجیح می دهند.
🔹اما غربی ها که امیدوار شدند این وقایع نشانه های تضعیف ایران باشد، ابتدا همگی از آنچه «اعتراضات مردم ایران» می خواندند حمایت کردند و سپس با یک سری اقدامات سعی کردند ج ا را به مذاکره مجدد ترغیب کنند؛ تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه و از طرف دیگر اعلام پیوستن 6 کشور اروپایی به اینستکس (که البته از قبل بی خاصیت بودنش را نشان داده بود)، فرستادن بن علوی وزیر خارجه عمان برای واسطه گری برای تهدید و تطمیع همزمان...
🔹در همان موقع ناله های جهانگیری از تحریم در یک سخنرانی و خاطره گویی روحانی از تماس تلفنی با اوباما در همایش بیمه و تیتر یک کردن تشکر ترامپ از ایران بابت تبادل جاسوس تبعه آمریکا با دکتر سلیمانی در روزنامه های زنجیره ای ...همه و همه تلاش هایی با نتیجه ی رساندن پالس ضعف ایران در برابر فشار حداکثری ست. اینکه به مردم القا شود دولت می خواهد با مذاکره فشارها را کم کند و غرب هم اعلام آمادگی کرده و خطر بازگشت تحریم های هسته ای از طریق مکانیسم ماشه وجود دارد. حال آنکه با تحریم های ثانویه آمریکا پس از خروجش از برجام، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت مساله تازه ای را به مسائل ما اضافه نخواهد کرد.
🔹آن فشارهای خارجی و این پالس هی داخلی، تنفس مصنوعی دادن به دشمنی است که به اعتراف سیاست مداران خودش در استراتژی فشار حداکثری شکست خورده و بزودی ناچار بود آن را تغییر دهد.
🔹این اتفاق البته سابقه دار است؛ در سال 88 شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود؛ اما با فتنه 88 دشمنان امیدوار شدند و نتیجه اش تحریم های فلج کننده اوباما شد؛ اتفاقات دی ماه 96 نیز به ترامپ فرصت خروج از برجام و تحمیل تحریم های بی سابقه را داد.
🔻آیا امروز وقایع بنزینی منجر به جان دادن به استراتژی شکست خورده فشار حداکثری خواهد شد؟
📝 #رها_عبداللهی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🔻از مذاکره برای حل مشکل آب و مسکن و ازدواج تا مذاکره برای بازگشت استراماچونی!
🔹دولتی که قرار بود مشکلات آب و ازدواج و مسکن و صنعت و اقصاد و پاسپورت و عزت و ... را حل کند و با این شعار رای ملت را کسب کرد، در پرداخت مطالبات یک مربی عاجز مانده است و این مربی از کشور خارج شد و گویا قراردادش را نیز فسخ کرد. رفتن استراماچونی حتی برای آن نوجوان فوتبالی نیز ثابت کرد این دولت در مذاکرات سرش کلاه رفت همان گونه که رییسش اقرار کرد!
حال عراقچی مامور شده تا با مذاکره او را باز گرداند!
#امید_حاجی_زاده
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
.
🛑📢 حضور تصادفی ظریف و هوک در زوریخ!
🔰 حمید رسایی: در روزهای گذشته وزارت امور خارجه با انتشار خبر و عکس از استقبال ظریف از دکتر مسعود سلیمانی دانشمند آزاده شده از بند رژیم آمریکا سعی نمود تا این خبر را همزمان با اوج انتقادات و ناتوانی جواد ظریف در پیشبرد سیاست خارجی مقتدر و عزتمندانه جمهوری اسلامی بویژه در رابطه با سیاستهای خصمانه آمریکا و چند کشور اروپایی و طرح استعفای جواد ظریف، برگ زرینی از اقدامات و تلاشهای شخص وزیر خارجه قلمداد کند.
اما در این بین چند سئوال مطرح است که وزارت خارجه باید به آنها پاسخ دهد:
۱. آیا سفر جواد ظریف و برایان هوک، آن هم به صورت همزمان به زوریخ و گرفتن عکسهای مشابه از آزادی دو تبعه ایرانی و آمریکایی در کنار دو هواپیمای اختصاصی دو مقام رسمی ایرانی و آمریکایی، به صورت تصادفی رخ داده است؟
۲. اگر سفر وزیر امور خارجه به همراه مدیرکل آمریکا و رئیس مرکز دیپلماسی و سخنگوی آن نهاد با پرواز اختصاصی به زوریخ، صرفا برای استقبال از دکتر مسعود سلیمانی بوده است، چرا هیچ مقام رسمی از وزارت علوم، وزارت بهداشت، اندیشکده رویان یا دانشگاه متبوع دکتر سلیمانی، همراه وی در زوریخ یا در فرودگاه نبودند. مگر نه این است که دکتر سلیمانی چهره و شخصیت علمی و از نخبگان است؟
۳. وقتی تاکنون برای هیچ دیپلماتی که به بهانه های واهی غرب از محل ماموریت خود اخراج شدهاند حتی یک تماس تلفنی هم گرفته نشده تا چه رسد به دیدار و گفتگو، سئوال پیش میآید که اکنون چه اتفاقی رخ داده! آیا آقای ظریف همین نوع رفتار حمایتی را نسبت به آقای اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی که از ماهها قبل به صورت مظلومانه و بدون توجه به مصونیت دیپلماتیک همچنان دربند بلژیک میباشد، قائل است؟
اگر آقای ظریف مدعی احترام و بزرگداشت ایرانی و ایرانیان است، بگوید در وهله اول برای آزادی دیپلمات دربند کشورمان در بلژیک و همچنین سایر دیپلماتهای ایرانی اخراجی از هلند، فرانسه، آلبانی، شخصا و با استفاده از حقوق دیپلماتیک و ابزار حقوقی بین المللی چه کرده؟
۴. چرا در برابر اخراج دو دیپلمات ایرانی از هلند، چندین ماه سکوت و سرانجام بعد از ۹ ماه نهایتا به دستور اکید شورای عالی امنیت ملی در اقدامی شبه متقابل، دو کارمند جزء هلندی اخراج شدند. در حالی که عمل متقابل وفق کنوانسیون حقوق دیپلماتیک میبایست بلافاصله صورت میگرفت.
۵. توئیت «خوشحالی بسیار» ظریف از آزادی دو دانشمند ایرانی - که قریب به دو سال بدون محکومیت و تنها به بهانه تحریم توسط رژیم آمریکا دستگیر شده بودند - و جاسوس آمریکایی - محکوم به ده سال زندان توسط قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران - چه معنایی دارد؟ و چه شباهتی میان یک جاسوس محکوم آمریکایی و یک دانشمند ایرانی متهم به نقض تحریم آمریکا وجود دارد؟
۶. در حالی که رسانههای آمریکایی و اروپایی عامدانه از واژه “گروگان” برای جاسوس خود استفاده میکنند، وزارت خارجه و مرکز عریض و طویل به اصطلاح دیپلماسی آن چرا از واژه "زندانی" برای دانشمند ایرانی استفاده میکنند؟
البته داستان وزارت امور خارجه و اقدامات پر ابهام آن به این ماجرا ختم نمیشود ولی از قدیم گفته اند «در خانه اگر کس است، یک حرف بس است».
#حمید_رسایی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
3️⃣ هر یادداشت نویس و سخنران خوب به درد مجلس نمی خورد!
#انتخابات_98
🔹در ایام ثبت نام کاندیداهای انتخابات مجلس یازدهم، تعداد زیادی از مخاطبین عزیز و برخی دوستان و فامیل به ما لطف کرده و پیام می دادند که فلانی چرا در انتخابات مجلس ثبت نام نمی کنی؟ چرا میدان را رها می کنید تا دیگران بیایند؟ چرا احساس تکلیف نمی کنید و ... !
🔸عرض می کنیم؛ اولاً ما احساس تکلیف نکردیم؛ بلکه احساس ما دولیف بود. لیف اول، روشنگری بود و لیف دوم، مطالبه گری؛ و فعلاً این دو را با هیچ چیزی عوض نمی کنیم. ما دوست داریم همیشه طلبکار باشیم تا بدهکار!
🔹ثانیاً؛ چرا ما فکر می کنیم هر کسی یادداشت نویس خوبی بود؛ خوب سخنرانی می کند؛ خوب حرافی می کند؛ خوب زبان بدن بلد است؛ صدای خوبی دارد؛ بازیگر خوبی است؛ خوب قِر میدهد؛ خوب پا می کوبد؛ خوب می خنداند؛ خوب می گریاند؛ مداح خوبی است؛ خواننده خوبی است؛ خوب گل می زند و بازیکن خوبی است؛ خوب کشتی می گیرد؛ خوب توپ را وارد تور بسکتبال می کند؛ خوب لباس می پوشد و مدل خوبی است؛ پزشک خوبی است؛ خوب شکم پاره می کند؛ مجری خوبی است؛ استاد یا معلم خوبی است و ...، پس حتماً به درد مدیریت می خورد؟ به درد نمایندگی می خورد؟ به درد قانونگذاری و نظارت می خورد؟ این فکر کی قرار است اصلاح شود؟ واقعاً علاج این سلبریتی زدگی چیست؟
🔸ثالثاً، چه باید کرد؟ واقعاً نمی شود نسخه ای پیچید که کی برای مجلس خوب است کی خوب نیست. اگرچه لزوم طراحی یک مکانیزم و شاخص گذاری و بررسی کاندیداها انکارنشدنی است. ببینیم چه کسی توانمندتر است؛ در امور اجرا، در امور مدیریت، در امور کشورداری، در امر مردمی داری، در امر مدیریت صنعتی، در امر مدیریت کشاورزی، در رعایت حق مردم، در وقت گذاشتن برای ملت، در پیگیری جهادی مشکلات مردم و ... . هر کس که در امر اقتصاد و اجرا و مدیریت و سیاستگذاری و قانون گذاری و مردم داری و رعایت حلال و حرام توانمندتر باشد ولایتمدارتر است.
🔹چه باید کرد؟ باید مکانیزمی طراحی کرد که رسانه های رسمی و غیررسمی از حالت سلبریتی زدگی خارج شوند و دانشمندان و نخبگان و کسانی که می توانند طرح نویسی کنند، برنامه ریزی کنند، سیاستگذاری کنند و ...، اینها را به جامعه معرفی کنند. جامعه ما سلبریتی زده است!
#داود_مدرسی_یان
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
پاورقی:
[1]1️⃣بر اساس گزارش نشنال اینترست در تحلیلی که اخیراً توسط «انستیتوی مطالعات امنیت ملی» مستقر در اسرائیل انجام شده است، بر عدم موفقیت استراتژی فشار حداکثری تأکید شده است و تحلیلگران اسرائیلی نتیجه میگیرند که «رژیم ایران مانند گذشته در حال مدیریت است تا مشکلات اقتصادی بدون اینکه به وخامت و ناآرامیهایی که ثبات حکومت را تضعیف میکند، کاهش یابد.»
2️⃣پایگاه خبری تحلیلی واشنگتن اگزماینر دیگر رسانه آمریکایی است که در توصیف شکست راهبرد آمریکا علیه ایران مینویسد: دولت ترامپ با امید رسیدن به توافقی بهتر با ایران از برجام خارج شده و سیاست فشار حداکثری را برای تحقق این هدف به کار گرفته است. اما اکنون یک سال پس از خروج از برجام تمامی شواهد حاکی از شکست این راهبرد است. فشار حداکثری در اصلاح تمام رفتارهای ناخوشایند ایران شکست خورده و حتی نتوانسته هیچگونه دیپلماسی مفیدی را به همراه داشته باشد.
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌴 #کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa
🛑📢 #قالیباف را چه به مجلس❓❗️
حق: ثبتنام #محمدباقر_قالیباف برای نامزدی در انتخابات مجلس، بهزعم من واجد ایثاری فراتر از انصراف او به نفع رئیسی است که سال ۹۶ باعث شد سردار دیروز جبهه، قهرمان عبور از خود نیز تلقی شود! متأسفانه مجلس لاریجانی و دولت روحانی، بلایی بر سر کشور آوردهاند که نه بزرگان اصولگرا و نه نامداران اصلاحات، هیچیک حاضر به ریسک کاندیداتوری نشدند و شگفتا! تنها استثناء موجود نیز خود را نه اصولگرا بل نواصولگرا میخواند! نواصولگرایی که مدام از جوانان حرف میزند و از آنان دعوت میکند تا نامزد انتخابات شوند! قالیباف اما خودش هم پا به میدان گذاشته، آنهم برای مجلسی که شهره به نطق است، نه کار! و این همه در حالی است که حتی سیدحسن خمینی هم که مرز روشنی با اصولگرایان دارد، قالیباف را به کار جهادی میشناسد! سئوال اساسی اینجاست؛ قالیباف را چه به مجلس؟! و آیا با آستین بالازده هم میتوان سخن گفت؟! بله! زینپس تنها باید با آستین بالازده حرف بزنیم، چرا که تا خرخره به تغییر محتاجیم و فیالحال بهترین #تدبیر همانا #تغییر است! اگر دنبال رئیسجمهوری میگردیم که رئیس قوهی مجریه هم باشد، لاجرم باید بدانیم که مقدمهی تشکیل کابینهی کار، مجلس خدمت است! مجلس کوتولهها حتی کاریترین دولتها را نیز ناکار میکند، لذا مجلس همان به چماق کار بر سر وزرا بلند کند! این اما به معنای دعوا نیست! بخشی از فتوحات قالیباف در خیابان بهشت به زمانی برمیگشت که شورای شهر دست اصلاحاتیها بود لیکن هدف اگر #خدمت باشد، برونداد بگومگوها نیز منتج به اتوبان امامعلی میشود! این، مصاف قالیباف است ولی نه با زبان روحانی، بلکه با دولت روحانی! و کیست که نداند دولت روحانی از زبان روحانی ضعیفتر است؟! دیگر وقت آن نیست که با دروغ و وعده بتوان خلقالله را فریب داد! مار هم که باشی، روزی باید نان بازویت را بخوری! داریم میبینیم نیش کندشدهی زبان شیخ را؛ آنجا که تازه #جمعه متوجه #بنزین میشود! و کندتر از زبان روحانی، آری! دولت پیر بیاعتدال است! مجلسی که رئیسش باقر باشد، قطعا به دولت کار ختم میشود! بگذریم که رئیسی هنوز هم محتاج کمک قالیباف است ولی این بار با حضورش، نه انصرافش! جا دارد سیدابراهیم دیگر در جلسات سران قوا احساس غربت نکند! و زودتر از قوهی قضا، این مجلس باشد که ترمز فساد دولت را بکشد! قالیباف برادریاش را، هم به تهران ثابت کرده، هم به انقلابیها! اگر واقعا خواهان تغییریم، اینک موسم اثبات برادری ما به مردی است با آستینهای بالازده و جوانان لشکر خدمتش؛ چه نامزد باشند، چه نباشند!
#حسین_قدیانی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آبرویی که نمایندگان اصلاحاتی #مجلس از ایران و ایرانی بردند.
#درست_انتخاب_کنیم
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس دستگاه قضا: متولیان انتخابات همگی در چارچوب قانون عمل کنند
♦️آیت الله رئیسی: تخلف انتخاباتی باید در زمان خودش رسیدگی شود.
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 حجت الاسلام پناهیان: رئیسجمهور دلسوز مردم نیست
♦️روحانی نمیتواند حافظ منافع مردم و به ویژه محرومان باشد.
سردار جلالی ؛ رئیس سازمان پدافند غیرعامل درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: این طرح به معنای محدودیت #فضای_سایبر نیست.
▪️ساماندهی و قابل پیگیری بودن ، سرعت بسیار بالا ، امکانات متنوع ، حفظ منافع مردم و کشور از ویژگی های شبکه ملی اطلاعات است.
▪️ کره جنوبی و چین جزء اولین کشورهایی بودند که انحصار آمریکا را شکستند و #شبکه_ملی_اطلاعات را راه اندازی کردند.
#رسانه #فضای_مجازی
#شبکه_اجتماعی
#خوراک_تحلیلی_وخبری ویژه ی نخبگان، اساتیددانشگاه وتحلیلگران👇
#کانال_میثاق_در_نرم_افزار_eitaa 🇮🇷
https://eitaa.com/mesagh