eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.8هزار عکس
170.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴وقتی گاو شیرده سعودی غیرتی می‌شود! 🔸یک رسانه سعودی مدعی شد گسترش روابط راهبردی میان ایران و روسیه، استعماری است(!) 🔸تارنمای شبکه سعودی «العربیه» در آستانه سفر رئیس‌جمهور کشورمان به مسکو مدعی شد: روابط ایران و روسیه و نفوذ و برتری همسایه شمالی که همواره از نگاه ایرانیان با دید استعماری ارزیابی شده، در آستانه سفر رسمی رئیس‌جمهوری ایران به مسکو به کانون انتقادات عمومی و نخبگان ایرانی تبدیل شده است. تنها دو روز پس از به مرحله اجرایی درآمدن قرارداد 25 ساله ایران با چین که در حافظه تاریخی ایرانی‌ها به‌عنوان قرارداد‌ ترکمنچای دوم به ثبت رسیده، این‌بار ابراهیم رئیسی در راستای راهبرد نگاه به شرق که برخلاف شعارهای کهنه «نه شرقی نه غربی» است، عازم مسکو شد. 🔹شبکه سعودی که دولت متبوعش روابط گسترده‌ای با روسیه و چین و... دارد، افزود: این سفر در حالی انجام خواهد شد که بسیاری از مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی رابطه مسکو با تهران را یک رابطه استعماری و در تضاد با منافع ملی کشورشان توصیف می‌کنند. 🔸لافزنی شبکه العربیه درباره استعمار در حالی است که این شبکه در منطقه و در کشورهای مسلمان به «العبریه» (صهیونیستی) معروف است. سران سعودی هم در نوکری و مزدوری چنان شهره‌اند که دونالد ‌ترامپ در حضور بن‌سلمان، ضمن نشان دادن اسناد باج‌گیری 450 میلیارد دلاری از سران سعودی، آنها را «گاو شیرده» خطاب کرد.
🔴پوست موز، زیر پا و استخوان در گلوی دولت! 🔹روزنامه سازندگی، امروز از قول مرعشی دبیر کل حزب کارگزاران، درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی تیتر زد: 🔻"استخوان در گلو" 🔹روزنامه اعتماد هم ۲۲ آبان، تحلیل مشابهی را به قلم عباس عبدی منتشر، و تیتر زده بود: 🔻"دلار ۴۲۰۰ تومانی؛ استخوانی در گلوی دولت". 🔹عبدی یک هفته بعد (۳۰ آذر)، با وقاحت بیشتری که نشان می داد مدعیان اعتدال و اصلاحات، دولت جدید را گرفتار کرده اند، توییت زد: 🔻"دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟" 🔹جالب است بدانید که دو روزنامه فوق الذکر، ۲۲ فروردین ۹۷ به هنگام تعیین نرخ ۴۲۰۰ برای دلار در دولت روحانی، روایت دیگری از تدبیر دولت داشتند. 🔻اعتماد: "بازگشت اسحاق؛ اعتماد از حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی گزارش می دهد". 🔻سازندگی: "بازگشت جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهور یه ستاد فرماندهی اقتصادکشور بازگشته است". 🔹تصویر سازی از دولت روحانی درباره تصمیم ارزی، در حالی بود که همان دولت ظرف ۳ سال، حدود ۶۰ میلیارد دلار از ذخائر ارزی را حراج کرد.
🔴 خط و نشان کشیدن کمونیستها در کرملین علیه ایران! 🔹 به روایت سردار رحیم صفوی به نقل از حاج قاسم: از حوادث جالب ملاقات دوساعته حاج قاسم و پوتین این است که مصادف با اذان ظهرشده، شهید سلیمانی همانجا اذان و اقامه میگوید و در کاخ کرملین و در همان جا نماز میخواند. 🔻 ایشان گفته بود یک زمانی اینجا کمونیستها در کرملین علیه ایران توطئه میکردند، حالا من در کاخ کرملین آمدم باصدای اذان خدا نماز میخوانم!
🔴از بخشندگی پدر بگوییم یا پسر...!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهید محراب آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب(ره): 🔸اهمیت زیارت قبر پدر و مادر
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عدالتخواهی مردمی نه نیابتی! • اینجا سخن بر سر لیقوم الناسُ بالقسط بود، مردم فاعل عدالتخواهی هستند نه میتی کومان و خلخالی و نه امنیتی ها بجای مردم! نقد "سریال دادِستان" این بود! "هیولای پول" هالیوود بیشتر مردمی بود تا دادستان! آن از حادثه ای امنیتی شروع و با جنبش مردمی تمام کرد، دادستان، با جنبش دانشجویی شروع اما زود نیابتی شد و افراد جنبش در حد هکر و به فرمایش در آمدند! • از نهاد معتبر امنیتی میشود سوژه فیلم گرفت و بهتر از "گاندو" و "خانه امن" ساخت اما ارتباط با نیروی امنیتی، سابقه خوبی در ژورنالیسم ایرانی نداشته...! • رابطه هم افزا با نهاد معتبر امنیتی و قضایی آری، اما عدالتخواهی ذیل تشخیص برخی امنیتی ها نه! حجت الاسلام قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💸 فرض کنید یک علمی_تخیلی می بینید! • با همین بودجه‌ای که دولت هم اکنون خرج کارمندانش می کند، اگر تساوی حقوق برقرار شود: سهم هرکارمند ۱۳میلیون و۶۰۰ می شود!(البته فیش دریافتی + رفاهیات) ❗️ اما می دانیم این تساوی، موانع عملی و شبه نظری زیادی دارد! • حالا فرض کنید دولت به همه کارمندانش ۱۰میلیون دهد تا اقلا زیر خط فقر نباشند و کفاف زندگی را برای عایله خود تامین کنند. و این مقدار بر حکومت اسلامی واجب است. ⬅️ از اینجا ۴۸هزارمیلیارد از سهم کنونی حقوق در بودجه عمومی آزاد می شود!(محاسبه پژوهشگر عزیز آقای احسان ولدان) ❓ بنظرتان اگر تفاضل مدیر_کارمند و تخصصی_عادی و... را لحاظ کنیم و البته فقط به اندازه همین ۴۸هزار، تفاضل قبول کنیم و از آنسو نخواهیم تبعیض ۷برابری تا ۲۱برابری را تن دهیم؛ چه سناریوهایی قابل فرض است؟! 1⃣ اگر به یک دوم از کارکنان دولت سهمی از ۴۸هزار را به صورت علی السویه بدهیم(به هر عنوانی؛ تخصص، عملکرد بهتر و...) هر نفر تنها حدود ۲میلیون و ششصد هزار بیشتر حقوق می گیرد! و اگر ۴۸هزار را بین یک چهارم کارکنان دولت تقسیم کنیم، هریک ۵میلیون و۲۰۰ بیشتر می گیرند. و هکذا! 2⃣ اگر به حسب محاسبات فقط حدود ۲۰۰هزار نفری که فعلا بالای ۱۰میلیون میگیرند (یک پانزدهم کارکنان) را از آن ۴۸هزار بهره‌مند کنیم؛ باز سهم هریک ۳۰میلیون میشود! یعنی تفاضل ۳برابری با کمترین حقوق! ⬅️《هرچه کسرِ تفاضلی ها را کوچکتر و ارقام تقسیمی را به سوی نامساوی های درشت تر ببریم، به وضعیت موجود نزدیکتر و از عدالت دورتر می شویم!》 محسن قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
آخرین اخبار از جبهه شبوه و مارب، ۲۹ دی ۱۴۰۰ 🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ مقاومت انصارالله حملات سنگین نیروهای ائتلاف سعودی در جنوب استان مارب و غرب استان شبوه را به شکست کشاند. پس از شکست حملات اخیر نیروهای العمالقه در شمال شهرک حریب و شرق مدیریت عین، ائتلاف سعودی جهت حملات خود را به جبهه شرقی مدیریت الجوبه متمرکز کرده است. در این راستا نیروهای العمالقه از شب گذشته با پشتیبانی ویژه‌ی جنگنده‌های ائتلاف سعودی به مواضع انصارالله در ارتفاعات البلق شرقی و شرق ام الریش حمله کرده‌اند. طبق اظهارات منبع میدانی تحولات جهان اسلام؛ حملات امروز ائتلاف سعودی با مقاومت رزمندگان انصارالله در منطقه‌ی الفلیحه متوقف شد و درگیری پراکنده در چند جهت از جمله محور جنوبی شهر مارب ادامه یافته است. در جبهه حریب و عین نیز نیروی موشکی انصارالله با دو فروند موشک تجمعات نیروهای العمالقه در منطقه جعدر واقع در شمال شهرک حریب و منطقه المنوی واقع در مدیریت عین را هدف حمله قرار داده است. طبق اظهارات سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی درگیری‌های امروز بیش از ۵۰ نفر از نیروهای ائتلاف سعودی کشته و زخمی شده‌اند. همچنين جنگنده‌های ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۲ بار جبهات استان شبوه و ۳۶ بار جبهات استان مارب را بمباران کرده‌اند. درگیری‌های مارب و شبوه این روزها به مراحل حساسی رسیده است و در صورتی که انصارالله ضربات موثری را به بدنه نیروی زمینی و هوایی ائتلاف سعودی وارد نکند، سقوط مواضع آنها در جنوب شهر مارب قریب الوقوع خواهد بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹شلیک یک فروند راکت از جنوب لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی
هدایت شده از mesaghمیثاق
: نیروهای العمالقه چه کسانی هستند؟ 🔸نیروهای العمالقه از جمله مجموعه‌های شبه نظامی و قدیمی یمن هستند که از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت فرماندهی ائتلاف سعودی سازماندهی شده و در جنگ یمن مشارکت دارند. واژه‌ی العمالقه یا عمالیق و... در فرهنگ اعراب به معنای افرادی قوی هیکل و درشت اندام می‌باشد. یهودیان نیز در طول تاریخ دشمنان خود را عمالیق می‌نامیدند و عمالقه را صفتی برای دشمنان خود دانسته‌اند. آخرین باری که این واژه در گفتار سران یهود به کار برده شد، اظهارات بنیامین نتانیاهو در سال ۲۰۱۰ میلادی است که ایرانیان را عمالقه جدید خواند. اما در یمن نیروهای العمالقه یکی از مجموعه‌های شبه نظامی هستند که در سال ۱۹۷۱ میلادی به پیشنهاد سرلشکر "حسن العمری" در زمان ریاست جمهوری "ابراهیم الحمدی" تشکیل شدند. نیروهای العمالقه در جنگ داخلی سال ۱۹۹۴ میلادی به طرفداری از اتحاد شمال با جدایی‌طلبان سوسیالیست جنوب جنگیدند. درگیری العمالقه با جنوبی‌ها در استان ابین منجر به شکست جنوبی‌ها و تخلیه توان آنها در نبردهای دیگر شد و یمن به طور کامل به سیطره علی عبدالله صالح درآمد. نیروهای العمالقه در جریان جنگ‌های شش گانه صعده نیز توسط علی عبدالله صالح به کار گرفته شدند. آنها در نبردهای مختلف ضد طرفداران شهید "سید حسین بدرالدین الحوثی" در صعده و شمال یمن جنگیدند. پس از آن نیروهای العمالقه در سایر تیپ های ارتش یمن توزیع شده و در عمل منحل شدند. پس از انقلاب یمن و آغاز نبردها بین انصارالله و طرفداران عبد ربه منصورهادی، تعدادی از فرماندهان پیشین العمالقه با حمایت ائتلاف سعودی مجددا مجموعه‌های خود را سازماندهی کردند و در نبردهای مناطق جنوبی یمن شرکت کردند. سازماندهی نیروهای العمالقه در جریان حمله ائتلاف سعودی به ساحل غربی یمن وسیع‌تر شد و حمله زمینی با نقش آفرینی آنها صورت گرفت. سازماندهی العمالقه به طور کلی به عهده امارات بوده و اکثر نیروهای آنها از کسانی هستند که توسط این کشور جذب شده‌اند. اکثر بدنه‌ی این مجموعه را وهابی‌های دماج، کتائب ابوالعباس در تعز، سلفی‌های جنوب یمن از مناطق یافع تا لحج تشکیل می‌دهند. رسانه‌های ائتلاف سعودی تعداد نیروهای العمالقه را حدود ۳۰ هزار نفر عنوان کرده‌اند. اما با توجه به نقاط استقرار این نیروها در یمن، استعداد آنها ۱۵ الی ۲۰ هزار نفر برآورد می‌شود. العمالقه در عدن و لحج دارای پایگاه هستند و تا چند ماه گذشته در جبهات الحدیده و تعز مستقر بودند. اما پس از سه سال نبرد فرسایشی در الحدیده به دستور ائتلاف سعودی از الحدیده عقب نشینی کرده و به جبهات شبوه و مارب نیز اعزام شده‌اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
: موتور ماهواره‌بر رافع، پیشرفته ترین موتور سوخت جامد مرحله اول ایرانی + ویدیو هفته گذشته آزمایش موتور سوخت جامد کامپوزیتی رافع با موفقیت در پایگاه موشکی شاهرود انجام شد و با انتشار تصاویر این آزمایش بطور رسمی ایران به لبه تکنولوژی موتور های سوخت جامد دست یافت. موتور سوخت جامد رافع دارای بدنه کامپوزیتی از جنس کامپوزیت فیبر کربن است و تا حدود ۱۰۰ بار فشار را تحمل می‌کند. استفاده از فیبر کربن در ساخت بدنه، وزن مرده موتور را بشدت کاهش داده و نسبت Structural Ratio حدود ۱۰ درصد را فرآهم می‌کند و راه را برای ساخت موشک‌ها و ماهواره‌برهای سبک با نسبت جرم محموله به جرم کل بالا را هموار می‌کند. طبق بررسی انجام شده، آزمایش در سکوی تست سوخت جامد افقی در مختصات ۳۶.۲۱۷۷۰۱۲ ۵۵.۳۶۲۲۱۲۳ در پایگاه شاهرود انجام شده است. با توجه به طول ۲۸ متری سکو، طول موتور رافع ۹ متر و قطر آن ۱/۲۵ متر مطابق با قطر استاندارد موشک های خانواده شهاب-۳، قدر، سفیر و… اندازه گیری شده است. طبق ویدئو منتشر شده نازل این موتور از نوع متحرک انعطاف پذیر (Flexnozzle) برای کنترل بردار رانش مشابه موتور مرحله دوم سلمان استفاده می‌کند. مزیت استفاده از نازل متحرک، عملکرد پیشرانشی مناسب‌تر در مقایسه با مکانیزم بردار رانش مبتنی برJet Vane در موشک سوخت جامد سجیل و ماهواره بر ذوالجناح است. نزدیک ترین موتور سوخت جامد به موتور رافع را می‌توان موتور GEM 46 دانست که با فشار محفظه ۱۰۵ بار، تراست حدود ۶۰ تن و ضربه ویژه ۲۴۲ ثانیه در سطح دریا و جنس بدنه کامپوزیت فیبر کربن و ضریب سازه حدود ۱۱ درصد ارائه می‌دهد. موتور مرحله اول رافع می‌تواند در ماهواره‌بر قاصد ۲ که یک ماهواره بر سبک است مورد استفاده قرار گیرد؛ اما به دلیل ابعاد و عملکرد این موتور، قابلیت بکارگیری در یک موشک قاره‌پیما کوچک مانند موشک MGM-134 Midgetman یا یک موشک رهگیر خارج جو مانند موشک GBI مورد استفاده قرار گیرد . با توجه به مشخصات موتور GEM 46 مشخصات موتور رافع بصورت زیر تخمین زده می‌شود: وزن: ۱۲.۵ تن ضریب سازه: ۱۰ درصد ضربه ویژه (شرایط شاهرود): ۲۵۰ ثانیه طول: ۹ متر قطر: ۱.۲۵ متر زمان سوزش: ۶۵+ ثانیه حداکثر تراست: ۶۸ تن @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
: نیروهای العمالقه چه کسانی هستند؟ 🔸نیروهای العمالقه از جمله مجموعه‌های شبه نظامی و قدیمی یمن هستند که از سال ۲۰۱۷ میلادی تحت فرماندهی ائتلاف سعودی سازماندهی شده و در جنگ یمن مشارکت دارند.