⭕️ روسيه وقتي خود را در قدرت ببيند بدتر از امريكا عمل مي كند
✍️ حسن بهشتی پور، کارشناس سیاست خارجی
🔹پوتين در فرماني استقلال دو استان جدايي طلب لوهانسك و دونسك را در شرق اوكراين به رسميت شناخت بايد به او ياداور شد شرق اوكراين كريمه نيست همين اوكرايني ها در كنار روس ها سالها در برابر تجاوز ارتش ناپليون و بعدها هيتلر ميليونها كشته دادند به زمينه سفت رسيدي دوره اينكارها گذشته
🔹فرمان پوتين نقض أشكار توافق الماتي درسال ١٩٩١ است كه مرزهاي درون شوروي بين جمهوريهاي پانزده گانه به رسميت شناخت اين فرمان درعمل توافق مينسك راكه روسيه اين همه بر اجراي ان تاكيد داشت نابود كردپوتين بااين فرمان ريسك بزرگي كرده است بحران اقتصادي ناشئ از تحريم ها به او درس. مي دهد ؟
🔹شعارهاي روسيه در مخالفت با يكجانبه گرايي امريكا درسطح بين المللي باصدور اين فرمان نشان داد روسيه وقتي خود را در قدرت ببيند بدتر از امريكا عمل مي كند پوتين توجه ندارد نقض تماديت ارضي يك كشور اگر رويه شود چه اسيب جدي بر موقعيت شكننده روسيه و بيست منطقه خودمختار اين كشور وارد ميشود/ صفحه توییتری حسن بهشتی پور
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
⭕️ تورمهای ماهانه، نقطهای و یکساله در دی کاهشی شدند
▪️دنیای اقتصاد:
🔹مطابق گزارش مرکز آمار ایران، سه معیار سنجش تورم، در دی ماه امسال، علامت کاهشی مخابره کردند. بر این اساس تورم ماهانه با کاهش ۳/ ۰واحد درصدی به ۱/ ۲درصد، تورم نقطهبهنقطه با کاهش نیم واحددرصدی سطح ۴/ ۳۵درصد و تورم میانگین نیز با کاهش یک واحد درصدی به ۴/ ۴۱درصد رسیده است.
🔹کارشناسان معتقدند مهمترین عامل افت تورم تغییر جهت انتظارات تورمی است؛ انتظارات مثبتی که ناشی از رفع احتمالی تحریمها در ماههای آتی بهوجود آمده است. در این شرایط فرصت مهار پایدار تورم برای سیاستگذار اقتصادی مهیا شده است.
🔹مهار تورم در گرو اتخاذ سیاستهای مناسب برای تامین کسری بودجه و تعادل بخشی به نظام بانکی است. زیرا از نظر کارشناسان این دو عدمتعادل باعث افزایش رشد نقدینگی میشود.
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
⭕️ سهم ایران از واردات قطر حتی ۱ درصد هم نیست/ ایران در بین مبادی وارداتی قطر رتبه ۲۸ را دارد
▪️نود اقتصادی:
🔹بررسی آمار سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۰ نشان میدهد طی این مدت واردات کالایی کشور قطر بین ۲۵ تا ۳۲ میلیارد دلار در نوسان بوده است.
🔹در همین مدت صادرات ایران به قطر نیز از حدود ۶۵ میلیون دلار در سال ۲۰۰۹ گرچه به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ رسیده اما این مقدار در دو سال گذشته روبه کاهش بوده و به کمتر از ۱۷۰ میلیون دلار رسیده است.
🔹قابل ذکر است آخرین آمار رسمی واردات قطر مربوط به سال ۲۰۲۰ است که طبق آن، آمریکا با سهم ۱۵/۷ درصدی، چین با سهم ۱۴/۹ درصدی و انگلیس با سهم ۷ درصدی به ترتیب در رتبههای اول تا سوم با بیشترین صادرات به قطر بودهاند.
🔹آلمان، هند، ایتالیا و ترکیه نیز به ترتیب در رتبههای چهارم تا هفتم قرار دارند. اما در این رتبهبندی ایران با سهم ۶۵/. درصدی از کل واردات قطر، در بین مبادی وارداتی این کشور رتبه ۲۸ قرار دارد. به عبارتی صادرات ایران به قطر از ۲۷ کشور کمتر است.
https://eitaa.com/mesagh
@mesagh
🌴🌴🌴
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️سامانه پدافندی سپر، پانستر ایرانی
🔻اینطور که مشاهده کردید ما دو سامانه درحال توسعه داریم یکی عقاب و یکی سپر اما تاکنون هیچ تصویری از این دو منتشر نشده است و این صحبتهای پایین بر اساس احتمالا است.خوب از تصویر اول شروع میکنیم
🔻تصویر اول یک سامانه که بشدت با پانتسیر هم شکل است رو میبینیم این سامانه با تصویری ۲۸ مرداد ۹۸ تطابق زیادی دارد و احتمالا مربوط به سامانهی سپر و احتمال بسیار کمتر عقاب است که با توجه به شواهد و قرائن درحال توسعه است
شکل ظاهری این سامانه به نسخه اس ۱ یا اس ام این سامانه شباهت دارد
🔻پانستیر که ناتو آن را سام-۲۲ (به انگلیسی: SA-22 Greyhound) نامگذاری کردهاست، یک سامانه دفاع هوایی است که از ترکیب موشک زمینبههوا میانبرد و توپ ضدهوایی تشکیل شده و توسط دفتر طراحی تجهیزات کابیپی روسیه تولید شدهاست.
🔻این سامانه احتمالا از ۶تا۱۲ موشک مایل پرتاب بهره ببرد و شباهاتی نیز به نسخهی چینی داشته باشد،موشک سامانه احتمال دارد موشک سامانهی مجید باشد ولی یک موشک که شباهتی به مدل موشک پانتسیری روسی/چینی دارد که در یکنمایشگاه دیده شد برای مثال پانتسیر اس ام دارای موشکی با برد ۳۰ک.م است و قدرت بالایی برخوردار میباشد،و بنظر بنده از ان استفاده میکند،همچنین این سامانه احتمالا از ۲ توپ بهره میبرد که احتمال دارد توپ ۳۵م.م سماوات باشد البته یک مدل جدید توپ۳۵ دیده شده است که بسیار به توپ پانتسیر شباهت دارد،در بحث راداری نمیتوان زیاد نظر داد و احتمالا از رادارهای بومی شدهی خود سامانهی پانتسیر استفاده کند،رادار سامانهی زوبین یا کاشف ۹۹ نیز میتواند به عنوان رادار چرخان این سامانه به کار رود.
🔻سامانه پانتسیر در نمونههای از نظر جنگالی دارای ضعفهایی بود که روسیه با ارتقای ان به نمونههای دیگر پانتسیر دیگری رسید،پس ایران نیز باید در زمینه سامانهی بومی خود را ارتقا دهد،مثلا مثل سامانهی مجید بصورت پسیو بتواند کار کند.
🔻وظیفهی این سامانه احتمالا بیشتر برای مقابله با کروزهای پنهکار و بمبهای بالدار باشد که مهم ترین خطر ارتفاع پست ایران است،البته پهپادهای انتحاری مانند هاروپ نیز خطرات خودش را دارد،ولی خطر اصلی ایران همان کزوزهای پنهکار است آن هم بیشتر برای مقابله با عملیات ضد پدافند دشمن است.
#تسلیحات
#پدافند
#ارتفاع_پست
#مقاله
#ساخت_ایران
#وزارت_دفاع
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️سامانه پدافندی عقاب، جدید و ناشناخته
🔻اما سامانه دوم احتمالا همان سامانهی عقاب است که باتوجه اینکه عکس پایین است هماکنون کامل تر شده است و به دو لوله وصل شده است که احتمالا توپ است وباتوجه به سیستمهای داخلی احتمالا از توپ ۳۵/۲۰م.م استفاده میکند(عکس بالا دو لوله در جلو به وضوح مشخص است)
🔻اما سیستم موشکی این سامانه با توجهی به انکه قبلا گفته مربوط به سامانهی تور است که بعدا به ان توپ اضافه خواهد شد،احتمالا با توجه به شواهد این سامانه به موشکهای تورام۱و۲ مجهز است،البته امکان دارد موشکهای این سامانه مربوط به یکی نسخهی پانتسیر یعنی پانتسیر اسام نسخه موشکیه عمود پرتابش میباشد پانتسیر اس ام حدود ۷۵ک.م برد راداری دارد و از موشکهای ۳۰ ک.م استفاده میکند این نسخه بیشترب برای توان مقابله بااهداف کوچکتری مانند خمپاره یا پهپادهای انتحاری دارد موشک این سامانه 57e6m_e است.
🔻اما نکنهی دیگر این است که ایران برد رهگیری سامانهی دزفول را با توجه به گفته اپراتورش به ۲۵ک.م رسانده است که با توجه به گفتهی برخی منابع این که موشک تورام_۱ است و برد ۱۲ کیلومتر دارد،این یک نکتهی قابل توجه است که حتی اگر موشکهای این سامانه از سیستم دزفول باشد باز نیز دارای برد ۲۵ ک.م است که خود یک برد قابل توجه است.
🔻در بحث راداری و اپتیکی احتمالا از دو سیستم راداری و یک سیستم اپتیکالی استفاده کند،ما در داخل رادار کاشف ۹۹،رادار سیستم نواب در مورد کشف اولیه ویا رهگیری استفاده کند البته احتمالا از سیستم های راداری دو سامانهی راداری تورام۲(و احتمالا بسیار کمتر یک) یا از رادارهای برخی نسخههای پانتسیر استفاده کند و اصلا شاید یک رادار جدید در این سامانه استفاده کند الله علم.، در بحث اپتیکی که در داخل کلی سیستم برای اپتیک است که تقریبا خیلی زیاد است این سیستم احتمالا مانند حسگرهای جندگانه به اچند دوربین و حسگر مجهز باشد مانند دوربینهای حرارتی،دید روز و.... یا حسگرهای لیزری و... مجهز باشد تا دقت و شناسایی بهتر شود.
🔻اما دلیل ساخت این سامانه نیز معلوم است،ایران برای حافظت از مراکز حساس ، شهرها و سیستمهای پدافندی در مقابل کروزهای پنهانکار نیاز و دیگر اهداف ارتفاع پایین سطح مقطع پایین نیاز به همچنین سیستمهای در تعداد مناسب دارد، و استقرار در غرب کشور به ویژه سایت نطنز و همچنین احتمالا انتقال به سوریه برای مقابله با حملات هوایی اسقاطیل نیز مورد توجه بوده است،همچنین احتمالا قابلیت تحرک بالا نیز مورد توجه بوده و برای همین از پلتفروم چرخ دار استقاده شده است که شاید به تحرک کمک کند ولی درصورتی مثلا بخواهیم از نیروهای زمینی خودمان پشیبانی کنیم که یک جایی است که برای سیستمهای چرخ دار قابلیت عبور نباشد در اینجا خوب سیستمهای شنی دار به ما کمک میکند نه چرخ دار
🔻در اخر با توجه به طراحی چندین سامانهی کوتاه برد که سطح بالایی از فناوری قرار دارند نشان از عزم جدی ایران برای کامل کردن پوشش هوایی کامل در ارتفاع پایین میدهند که میتوان گفت مهم ترین جا برای ضربه هوایی به ایران است و تجربه پر برکت حضور در سوریه ، پس در اینجا باید از فکر نیروهای مسلح تشکر کنیم چون واقعا ضعف بسیاری مناسبی را پوشش داده اند.
#تسلیحات
#پدافند
#ارتفاع_پست
#مقاله
#ساخت_ایران
#وزارت_دفاع
❉ سلاح تکتیرانداز Victrix
✸ مدل minerva
✸ کالیبر 7.62 میلیمتری
✸ مهمات مصرفی 308
✸ وینچستر 7.62×51
✸ مکانیسم گلنگدنی
✸ خشابهای استاندارد تعریف شده 5 و 8 تیری "پلیمری"
✸ طول لوله 412 میلیمتر، ترمز دهانه M18X1
✸ طول 720 - 1020 میلیمتر با قنداق جمع باز
✸ قنداق با قابلیت تنظیم تکیه گاه گونه و طول، و پایدار کننده برای شلیکهای دقیق
✸ وزن 5800 گرم