eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.2هزار عکس
170.8هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴درآمد بلاگر وسایل آرایشی بیشتر از درآمد تیم فوتبال رئیس‌کل سازمان خصوصی‌سازی: 🔹باعث خفت است که درآمد یک بلاگر وسایل آرایشی در فضای مجازی بیشتر از اسپانسری باشگاهی با ۳۰،۴۰ میلیون هوادار است. 🔹متأسفانه باشگاه سرخابی‌ها حیات خلوت هیئت دولت در سال‌های گذشته بودند. 🔹راهی که برای واگذاری شروع شده، بی‌بازگشت است؛ من از ریش گرو گذاشتن به تهدیدی رسیدم که اعلام کردم در صورتی که این اتفاق نیفتد، استعفا می‌دهم.
🔴تقی‌پور: ۹۰ درصد انتقاداتی که به طرح صیانت می‌شود اصلا در طرح وجود ندارد 🔹رئیس کمیسیون تنظیم مقررات: انتقادات منتقدین را درباره‌ عدم روشنگری در خصوص طرح فضای مجازی قبول داریم و می‌پذیریم که تبیین خوبی نکرده‌ایم. در نسخه جدید طرح بر تنظیم مقررات تمرکز شده است. 🔹الهیان، عضو کمیسیون: ما هنوز یک صفحه قانون درباره فضای مجازی نداریم درحالی‌که در کشورهای اروپایی و آمریکا سال‌هاست که قوانین فضای مجازی وجود دارد. ۱.۷ میلیون کسب‌وکار اینترنتی داریم اما همه آن‌ها درمقابل سرقت و هک اطلاعات بی‌پناه هستند. قرار نیست در دسترسی مردم به پلتفرم‌های خارجی تغییری ایجاد شود. 🔹ویس‌کرمی، دبیر کمیسیون: بی‌قانونی در فضای مجازی به نفع خلافکاران بوده و به ضرر مردم است. طرح، اصلا ربطی به کاهش سرعت اینترنت ندارد. 🔹رضوانی، عضو کمیسیون: برخی افراد سوپرمن با انتشار کلیپی اعلام کردند که حاکمیت به دنبال محدودسازی فضای مجازی است اما مجلس به دنبال حمایت از مردم و کسب‌وکار آنان در فضای مجازی است.
🔴وضعیت اوکراین عبرتی برای اصلاح طلبان 🔹یکی از کاربران توییتر در صفحه شخصی خود به اوضاع اوکراین واکنش نشان داده است.
🔴سیلی اعتماد به آمریکا...
🔴دقت کرده اید! 🔹جریان اصلاحات دقیقاً در جایی غیرتی شده اند و خواهان ورود ایران به نفع طرف آویزان به غرب هستند، که همان طرف دارد از رها شدنش توسط غربی ها ناله میکند! هیچگاه شده به سمت یمن و سوریه و لبنان و غزه هم نگران باشند؟ 💬hamed sarrafpour
. 🔴حمایت از نوع انگلیسی! 🔹انگلیس به جای این که در میدان واقعی جنگ حمایت کند، فقط پرچم اوکراین را به نرده سفارتش در تهران آویزان کرده؛ حمایت در همین حد! 🔹بیچاره ملت یا دولتی که روی دیوار انگلیسی ها یادگاری بنویسند. 🔹لابد همین قدر واکنش به شکست عاطفی غربگرایان هم زیاد است.
🔴چه کسانی شایسته ترند ، هنرمندان یا کارگران؟ 🔹هر جای دنیا را ببینید از ٢٠ تا ۶٠ درصد درآمد بازیگران و خواننده ها در غالب مالیات از آنها دریافت می شود تا جایی که کارگردانی مثل تارانتینو برای ساخت فیلم جدیدش با مالیات ١٨ میلیون دلاری مواجه میشود ! ولی در ایران معافیت مالیاتی هنرمندان تمدید می شود تا همچنان ایران بهشت سلبریتی ها باقی بماند ! اما کارگری که حقوقش از ۵ میلیون تومان عبور کند باید مالیات بدهد ولو آنکه حقوق همچنان نصف خط فقر هم نباشد به راستی برای مالیات ستانی چه کسانی شایسته ترند ، هنرمندان یا کارگران ؟ 🔹مردم از مجلس انتظار تحقق عدالت دارند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 پارکینگی از خودروهای صفر بدون پلاک در غرب تهران! 🔸️تصاویری از یک پارکینگ خصوصی توسط یکی از شهروندان منتشر شده که مدعی شده طی سه روز ،دو نفر حدود یک هزار دستگاه خودرو مربوط به شرکت خودروسازی سایپا را در غرب تهران دپو کرده‌اند. 🔸️آنطور که در تصاویر مشخص است خودرو ها پلاک ندارند. 🔸️پیشتر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرده بود که، نگهداری خودروهای صفر کیلومتر در پارکینگ، حکم احتکار را دارد و شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را گزارش کنند.
🏴شهادت مظلومانه‌ی هفتمین مولای غریب شیعیان، امام موسی کاظم علیه‌السلام را تسلیت می‌گوییم. 🔰حضرت موسی بن جعفر علیه‌السلام: بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند، انتظار فرج و گشایش است.
▪️حرم مطهر رضوی سیاه پوش عزای پدر ▪️ فرارسیدن سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) تسلیت باد
🔴آمریکا برای شما هیچ فایده‌ای ندارد 🔹من به اين آقايانى كه اهل سدادند، اهل صلاحند، منتها اعوجاج فكرى دارند، [مى‏گويم كه‏] آمريكا براى شما هيچ فايده‏اى ندارد، ديگر گذشت آن وقت. امروز آنى كه براى شما براى دينتان براى دنياتان فايده دارند اين ملت‏اند، اين ملت پابرهنه است. آن ملت سرمايه‏دار هم به درد شما نمى‏خوردند، آنها همه براى خودشان مى‏كشند، شماها را مى‏خواهند آلت دست قرار بدهند. 🌸حضرت امام روح الله(قدس سره)
🔴 اوکراین تجربه اعتماد به آمریکا 🔹پایش شبکه‌های اجتماعی در ایران نشان می‌دهد واکنش کاربران به حمله نظامی روسیه به مناطقی از اکراین بیشتر بازخوانی بدعهدی آمریکا به متحدانش بوده است. 🔹 همچنین توجه به مواضع رهبر انقلاب در رابطه با ضرورت حفظ توان نظامی کشور و عدم اعتماد به غرب نیز توسط کاربران تکرار قابل توجهی داشته است