eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
193.1هزار عکس
176.9هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 انتشار اخبار دروغین و همسو با ضدانقلاب در آپارات آنهم به صورت کاملاً آزادانه در سایه عدم نظارت
💠 آمارهای باور نکردنی از کشف اقلام احتکار شده در چند روز اخیر 🔹 وقتی دلال ها با تمام توان در برابر مردمی سازی یارانه ها می ایستند 🔹 وقتی در شرایط سخت اقتصادی خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم
💠بازداشت متهم اصلی انتشار فایل صوتی محرمانه فرماندهان سپاه 🔹«سازمان اطلاعات سپاه» متهم اصلی انتشار فایل صوتی بکلی سری فرماندهان سپاه در مورد پرونده فساد موسوم به هولدینگ یاس را بازداشت کرد. 🔻گفته می‌شود «م. قائمی» از مدیران یک گروه توسعه اقتصادی مدتی است که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در «سازمان اطلاعات سپاه» بازداشت شده است. 🔹پس از برگزاری جلسات مکرر با متهمان انتشار فایل صوتی فرماندهان سپاه از جمله سردار ذوالقدرنیا و توصیه‌های سرلشکر جعفری، مشخص شد که متهم اصلی انتشار فایل صوتی فرماندهان سپاه، «م. قائمی» است. 🔻احتمالا «م. قائمی» پشت‌پرده بخشی از اسنادی بوده که فعالان به اصطلاح عدالتخواه طی سالیان اخیر از پرونده‌های مالی نیروهای مسلح منتشر می‌کردند. 🔹با این بازداشت، جدیت «سازمان اطلاعات سپاه» در برخورد با پرونده های مفاسد در نیروهای مسلح نیز به اثبات رسید.
💠این تصویری از شبه‌نظامیان نژادپرست نازی اوکراینی معروف به آزوف است که برای چند هفته در تاسیسات مجتمع فولاد آزوفستال در شهر بندی ماریئوپل محاصره شده بودند. رئیس جمهور یهودی و غربگرای اوکراین گفته که این افراد را با اسرای روس معاوضه خواهد کرد اما به نظر نمی‌رسد که روس‌ها تمایلی داشته باشند در این زمینه ورود کنند. در قاموس روس‌ها، همه این افراد جنایتکار جنگی هستند که باید در دادگاه‌های نظامی محاکمه شوند و البته روس‌ها به اندازه کافی اسیر اوکراینی دارند که بخواهند با اسرای خود مبادله کنند. از بیش از دو هزار نفری که در این منطقه در محاصره بوده‌اند، صدها شهروند خارجی از جمله ژنرال‌ها و افسران اروپایی و امریکایی هم حضور داشته‌اند که روس‌ها تصویری دقیق از آن‌ها منتشر نکرده‌اند... / اخبار سوریه
🔴 آمریکا: تعداد کمی از موضوعات حل نشده با ایران باقی مانده است. 🔸به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه آمریکا با بیان اینکه تعداد کمی از موضوعات حل نشده با ایران باقی مانده است، مدعی شد که در صورت تصمیم ایران امکان حل این موضوعات وجود دارد. وزارت خارجه آمریکا بدون اشاره به مانع تراشی های این کشور در روند مذاکرات وین و دستیابی به توافق، ادعا کرد: طرف های متعددی در مذاکرات با ایران حضور دارند و تمام آنها شاهد حسن نیت ما هستند. معتقدیم که دیپلماسی بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است. 🔻وزارت خارجه آمریکا در عین حال از نقش سازنده قطر در حل شماری از موضوعات دشوار بین ایالات متحده و ایران تمجید کرد.
🛑قدیروف رئیس جمهور چچن میگوید اگر رئیس جمهور فدراسیون روسیه دستور حفظ شهرها را نمی داد، اوکراین مدتها پیش "پاکسازی" شده بود
🔴 الزهار: مقاومت واکنش غیر قابل باوری را برای صهیونیست ها تدارک دیده است. 🔸محمود الزهار از رهبران برجسته جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در گفتگویی با خبرگزاری آناتولی ترکیه تاکید کرد، شرایط بازدارندگی که گروه های مقاومت در نوار غزه ایجاد کرده اند مانع از اجرای تجاوز یا ترور رهبران فلسطینی در این منطقه می شود. این رهبر فلسطینی تاکید کرد: در صورت اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن یحیی السنوار رهبر جنبش حماس در غزه این امر با واکنش قاطعانه ای از سوی مقاومت مواجه خواهد شد. محمود الزهار در ادامه این گفتگو بدون اشاره به منبعی خاص گفت: براساس ارزیابی هایی که در اختیار ما قرار دارد، تهدیدهای اخیر اسرائیل علیه نوار غزه چه در رابطه با اقدام به ترور و چه عملیات نظامی جنبه اجرایی به خود نخواهد گرفت. 🔻وی در مورد نوع این واکنش هم گفت: واکنش مقاومت در سطح غیر قابل باوری برای رژیم صهیونیستی رقم خواهد خورد.
🔴 خالد مشعل: شمارش معکوس پایان عمر رژیم صهیونسیتی را آغاز کرده ایم. 🔸خالد مشعل رهبر حماس در خارج از سرزمین فلسطین در گفتگویی با شبکه ماهواره ای الاقصی تاکید کرد، اشغالگران صهیونیست به دنبال ارسال این پیام هستند که قدس پایتخت آنهاست، و حاضر به پذیرش هیچ نماد فلسطینی در آن نیستند ازاین رو به مراسم تشییع جنازه یورش می برند و با برافراشته شدن پرچم فلسطین مقابله می کنند. 🔹وی با تاکید بر یکپارچگی جبهه های مقاومت گفت: نباید اجازه داد غزه به تنهایی وارد جنگ های مستمر شود، همچنین نباید اجازه داد مدافعان مسجد الاقصی مقابل یورش ها تنها باقی بمانند، هم پوشانی جبهه های مقاومت و هم افزایی آنها، دشمن را مجبور به عقب نشینی می کند و باعث افزایش دستپاچگی اش مقابل افزایش قداست مقاومت و دستاوردهایش خواهد شد. ❌خالد مشعل در بخش دیگری از سخنانش هم تاکید کرد: ما مرحله شمارش معکوس پایان عمر رژیم صهیونیستی را آغاز کرده ایم و در مرحله آخر عمر این رژیم قرار داریم.
🔴 مذاکرات روسیه و اوکراین متوقف شد. 🔸سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه گفت: اگر مذاکره کنندگان سعی کنند «سمت و سوی گفت وگو را تغییر دهند» و به جای وضعیت فوری اوکراین، بر آنچه مورد علاقه غرب است تمرکز کنند، نمی توان به توافق رسید. این روند احتمال پیشرفت در مذاکرات را کند می کند. لاوروف گفت: "ما همیشه می گوییم که آماده مذاکره هستیم... اما چاره دیگری جز توقف نداریم. "
پذیرش سپاه به عنوان سازمان تروریستی یعنی پذیرش ادامه قتل فرماندهان و اعضای سپاه. این خیانت باید متوقف شده و تصور اجازه به آمریکا و اسراییل برای ترور عزیزترین جان بر کفانِ حفظ کشور ایجاد نشود. تجربه خیانتهای دوره روحانی برای کشور، کافیست
🔴🔴 دستیار سابق میخائیل گورباچف رئیس جمهوری اتحاد جماهیر شوروی ‌در امور اقتصادی دلیل اصلی فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را مشکل غذایی اعلام کرد و گفت: اگر این مشکل حل می شد، فروپاشی اتفاق نمی افتاد. دستیار سابق میخائیل گورباچف رئیس جمهوری اتحاد جماهیر شوروی ‌در امور اقتصادی دلیل اصلی فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را مشکل غذایی اعلام کرد و گفت: اگر این مشکل حل می شد، فروپاشی اتفاق نمی افتاد در آن زمان کشاورزی به شدت تضعیف شد مردم برای تهیه مواد غذایی مشکل داشتند. و در واقع همین مشکل نقش تعیین کننده ای در فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی داشت. دولت متوجه شد که اصلاحات عمیقی لازم است و کشور در حال تغییر و تحول بود اما کسری بودجه و کمبود غذا سبب فروپاشی سریع شوروی شد. https://irna.ir/xjFVgv
گروهی سعی دارند جنگ اوکراین را مشابه جنگ تحمیلی ایران معرفی و اوکراین را مظلوم قلمداد کنند. قطعاً مردم هر کشوری از دولت خود متوقع هستند بین اقوام مختلف تفاوتی قائل نشوند؛ درغیراین صورت امنیت کشورها تامین نشده و تجزیه کشور اتفاق می افتد!! نسل کشی روس تبارهای اوکراین در ٨ سال گذشته، و تبدیل اوکراین به پایگاه اروپا و آمریکا (ناتو) برای تضعیف روسیه و فراهم کردن زمینه حمله به آن مهمترین علت حمله روسیه به اوکراین بود. در حالی که زلنسکی صهیونیست و نژادپرست است و به صهیونیست بودنش افتخارمیکند، و تفاوتی بین حکومت و دولت او و اسراییل نیست. آماده فدا کردن مردم کشورش برای حفظ انحصارطلبی آمریکا و در واقع صهیونیست ها در دنیاست!! حتی در کشتار اخیر در بوچا که به روسیه نسبت دادند، شواهد نشان داده که فقط روس تبارها دو روز پس از خروج روسیه از بوچا، توسط ارتش اوکراین با دستهای بسته کشته شدند!! https://tn.ai/2701885 در حالی که اروپا و آمریکا دستگیری جاسوسهای خود را در کشورهای دیگر تحمل نمیکنند، و با ادعای پیشگیری از آسیب احتمالی سالها به کشتار در کشورهای دیگری مانند افغانستان و عراق دست میزنند. توقع تحمل نسل کشی روسها توسط نژادپرستهای اوکراینی، بسیار نابه جا بود. حتی هر شهری را که ساکن روس تباردارد نمیتوانند به اوکراین برگردانند چون باز شاهد قتل عام آنها خواهند بودد!!! از طرفی در این حمله وجود 30 آزمایشگاه بیولوژیک و شیمیایی برای آسیب به مردم دنیا توسط روسیه کشف شد. البته در اغلب کشورهای جهان سوم، این نوع آزمایشگاهها وجود دارد. که در آنها هر از گاهی ویروس هایی مهلک ساخته شده و در جهان برای ایجاد رونق برای فروش دارو و واکسن، و یا برای تحدید نسل و یا برای هر دو منظور منتشر میشود. دو همسایه دیگر روسیه، سوئد و فنلاند که شاهد شرایط بد و فلاکت مردم اوکراین به دلیل تقاضای عضویت در ناتوو پیوستن به نقشه های دشمنان روسیه هستندهم بدون این که از طرف این کشور، مشکلی برایشان پیش آمده باشد؛ با وجود وابستگی به انرژی و مواد غذایی روسیه، تقاضای عضویت در ناتو و در واقع اعلام جنگ با روسیه کرده اند!!! معنی تقاضای آنها برای عضویت در ناتو، یعنی روسای این دو دولت هم حاضرند مردم کشورشان را فدای انحصارطلبی آمریکا و صهیونیست ها کنند؛ و زندگی مردم کشورشان هیچ اهمیتی ندارد!!!