هدایت شده از mesaghمیثاق
امام خمینی در قیطریه
نهضتخوانی؛ بازخوانی گزیدهای از کتاب نهضت امام خمینی/34
🔹بيش از 24 ساعت از انتقال امام خمينى و آقايان قمى و محلاتى به داووديه نگذشته بود، كه ساواک به آنان رسانيد كه اقامت آنان در آنجا موقتى است و لازم است هر يک در فكر تهيه خانهاى براى خود باشند. به محض انعكاس اين خبر و جستجوى بعضى از نزديكان امام براى پيدا كردن خانه، فوراً شخصى به نام آقاى #روغنى ـ از تجار تهران ـ طبق نظر و رأى ساواک، به حضور امام رفت و آمادگى خود را براى پذيرايى از او در خانه خويش واقع در « #قيطريه » اعلام داشت و بدينگونه، زمينه انتقال امام به خانه مزبور، تحت مراقبت دستگاه جاسوسى شاه فراهم شد؛ و امام از تاريخ 15 مرداد 42 در قيطريه اقامت گزيد.
🔸امام تا مدتى كه در تهران به سر مىبرد، ميهمان آقاى روغنى بود و شام و ناهار او و گروهى از مأموران سازمان جاسوسى شاه كه به عنوان مراقب و نگهبان در همان خانه مىزيستند، از طرف روغنى تأمين مىشد. در پى اقامت امام در باغ حاج آقا رضا روغنى، ساواک به امام ابلاغ كرد كه تنها بستگان و نزديكان درجه يک مىتوانند به اقامتگاه امام رفت و آمد كنند و اين عده هم بايستى اسامى آنان قبلاً از طرف او در اختيار فرماندارى نظامى قرار بگيرد، از اين رو امام ناگزير شد كه اسامى شمارى از كسانى را كه بايد نزد او رفت و آمد مىكردند بنويسد و به مسئول مأمورانى كه در محل اقامت امام مستقر بودند به نام سروان #سيفاللّه_عصار تحويل دهد. (نهضت امام خمینی، ج1، ص721-720)
🔊بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
روزشمار انقلاب اسلامی
🗓3مرداد1357
🔹1- صبح امروز 500 نفر از طلاب در مقابل منزل #آیتالله_شیرازی در #مشهد اجتماع کردند و علیه رژیم شعار دادند؛ اما با حمله پلیس این اجتماع پایان یافت.
🔸2- به مناسبت درگذشت حجتالاسلام احمد کافی، بازار و خیابان های قم بسته بود.
🔹3- از ساعت 12 الی 19 مراسم بزرگداشت حجتالاسلام احمد کافی از سوی #آیتالله_سیداحمد_خوانساری و با شرکت جمعی حدود 2500 نفر در #مسجد_سیدعزیزالله تهران برگزار شد. در این مراسم آقای شجاعی سخنرانی کرد و در پایان 500 نفر از شرکت کنندگان در این مراسم در حمایت از امام شعار دادند که با حمله پلیس پراکنده شدند.
منبع: روزهای حماسه و نور، ج1، ص383
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
روزشمار انقلاب اسلامی
🗓4 مرداد1357
🔹1- از ساعت 10:45 الی 19 مراسم بزرگداشت حجتالاسلام احمد کافی با شرکت جمعی حدود 2 هزار نفر در #حسینیه_انصارالمهدی رشت برگزار شد. در این مراسم آقای سیداحمد قوامی خراسانی سخنرانی کرد.
🔸2- مراسم بزرگداشت حجتالاسلام احمد کافی در #لنگرود برگزار شد. در این مراسم آقای شمس لنگرودی سخنرانی کرد.
🔹3- از ساعت 18 الی 20:10 مراسم بزرگداشت حجتالاسلام احمد کافی در تهران با شرکت جمعی حدود 10 هزار نفر در #مسجد_ارگ برگزار شد. در این مراسم آقایان سیدکمال مرتضوی و حسن کافی سخنرانی کردند. همچنین پس از پایان مراسم تظاهراتی برپا شد و عدهای از تظاهر کنندگان شیشه های چند اتومبیل را شکستند و 9 نفر دستگیر شدند.
منبع: روزهای حماسه و نور، ج1، ص384-385
🔊 بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
1.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابرقدرت رهبره که یک ساعت بدون تپق حرفای "حکیمانه" خودشونو میزنن نه این فرد که باید بهش دیکته کنن تا بدونه چی بگه....
✍️ سما ارجمند
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روش و شگرد منافقین برای جذب نیرو چیست؟
🔻 وقتی گروهک تروریستی به بهانه تفریح، گرفتن تابعیت خارجی، تفریح جنسی و.. افراد را به پادگان اشرف می کشید!
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• # شیاطین مدرن! بجان محرم افتاده اند.
باید هوشیاری حسینیان اصیل بالاتر رود.!
#جهادتبیین
هدایت شده از mesaghمیثاق
4.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 صادرات پهپادهای ایرانی سروصدا به پا کرد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
3.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیل در رودخانه سرباز
واقعا چرا مردم انقد بی اهمیتن؟!
توجه نمیکنن بعد که سیل اومد تا مرز سکته پیش میرن
آخه چرا؟!!
هدایت شده از mesaghمیثاق
2.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هرکسی که به سمت زندگی و فرهنگ و سبک زندگی غربی برود #مرتجع است
نگذارید کشورتان به سمت ارتجاع برود...
#رهبر_انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
1.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جریمه ۱۰ میلیاردی شرکت بزرگ لبنیاتی
🔺رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۱۰ میلیارد تومانی یک شرکت بزرگ لبنیاتی به علت گرانفروشی خبر داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
این جوان با اطلاع دادن سیل استهبان، جان صدها نفر را نجات داد کاش میدیدمش و دستش را میبوسیدم، افتخار میکنم که هموطن شما هستم
#حمید_رضا_فاطمی_نیا
🔗 رضا عبدی پور