هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️تاریخچه کوتاه برخی از ضربات جمهوری اسلامی به گروهک منافقین
1⃣ رشادت های هوانیروز و عملیات مرصاد
📝 قسمت 1
🔰 اگرچه مقامات نظامی و امنیتی کشورمان ازهمان ابتدای استقرار منافقین در عراق و پادگان اشرف،از راههای مختلفی مانند حضور یگانهای پیشروی اطلاعاتی در خاک عراق و بهره گیری از هواپیماهای شناسایی عکسبرداری نهاجا، اشراف کامل اطلاعاتی بر آن داشتند اما به دلیل استقرار این پادگان در عمق خاک عراق، دسترسی و نبرد زمینی -در آن زمان- ممکن نبود و تصمیم بر این شد تا اولین ضربه به لانه مارها، به اشباح نیروی هوایی سپرده شود.
🔻 نخستین حمله به این مقر در سال 1366 رخ داد که طی آن، 2 فروند جنگنده بمب افکن F-4 (فانتوم) با پرواز از پایگاه سوم شکاری همدان -یکی به خلبانی اصغر سپید موی آذر و دیگر به خلبانی سید رضا پردیس- محل تجمع سالیانه فرماندهان این گروه را مورد هجوم قرار دادند که از این رهگذر آسیبهای فراوانی به این مکان وارد شد.
🔹در عملیات مرصاد که پس از قطعنامه 598 برای غافل گیری ایران توسط منافقین آغاز شد بعد از سازماندهی و شروع عملیات نهایتاً پس از 7 ساعت درگیری شدید بین نیروهای مسلح کشورمان و منافقین عاقبت با انهدام صف زرهی طولانی آنان و به دام افتادن در تنگه چهارزبر، ارکان آنان از هم پاشید؛ بیش از 4000 نفر از آنان کشته و زخمی و تنها تعداد اندکی موفق به فرار شدند تا روایت گر این شکست مفتضحانه باشند اما تقابل با منافقان و رشادت های هوانیروز همچنان ادامه داشت!
🌐 منبع خبرگزاری فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️تاریخچه کوتاه برخی ضربات جمهوری اسلامی به گروهک منافقین
1⃣ رشادت های هوانیروز و عملیات مرصاد
📝 قسمت 2
🔸جنگ پایان یافت اما 3 سال پس از آن، یعنی در سال 1370 بنا بر تصمیم مقامات سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی، دستور حمله به مقر منافقین در اردوگاه اشرف صادر شد. («در غربت جنگیدیم» خاطرات سرتیپ خلبان رضا پردیس فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش)این طرحها در زمانی اجرا شد که عراق به واسطه جنگ اول خلیج فارس در سال 1991 میلادی، تحت نظارت شدید ائتلاف بینالمللی به رهبری ایالات متحده قرار داشت و عملا اجرای هر یک از این عملیاتها نیاز به برنامه ریزیهایی به مراتب خاص داشت تا از ایجاد مشکلات موازی جلوگیری به عمل آید.
🔹با ابلاغ دستور توسط شهید والامقام منصور ستاری فرمانده وقت نیروی هوایی ارتش، طرح حمله به کمپ اشرف برنامهریزی شد چرا که این گروه پس از شکست در عملیات مرصاد همچنان به عملیاتهای خرابکارانه در منطقه غرب کشور ادامه میدادند و نیاز بود به اقدامات آنان پاسخی قاطع داده شود.
🔰این عملیات مهم و راهبردی که اخبار آن به سرعت در مراکز مهم خبری دنیا بازتاب پیدا کرد، آنچنان موفقیتآمیز بود که تا مدتها شیرازه فعالیتهای اساسی این اردوگاه را از هم پاشید، ضمن آنکه حضور گسترده 18 فروندی جنگنده بمبافکنهای نیروی هوایی کشورمان در عمق خاک عراق نشان از آن داشت که توان پاسخ گویی ایران به هر تهدیدی -حتی در ورای مرزها- محدود به زمان خاصی نخواهد بود.
🌐 منبع خبرگزاری فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢مصطفی الکاظمی:
عراق بعد از انتخابات با یک بحران سیاسی واقعی مواجه است
🔻 #مصطفی_الکاظمی در جلسه افتتاحیه نشست نخست وزیری گفت که عراق با یک بحران سیاسی واقعی مواجه است و برون رفت از بحران کنونی با گفتگوی تمامی جریانهای سیاسی امکان پذیر خواهد بود.
🔻 وی همچنین گفت که آماده تحویل قدرت به هر دولت منتخب هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢انهدام باند انحرافی «عرفان حلقه» در یزد
روابط عمومی سپاه الغدیر:
🔻در یک عملیات اطلاعاتی اقدام به دستگیری سرشبکه و ۷ نفر از فعالان فرقه انحرافی عرفان حلقه در سطح استان شد.
🔻این افراد با ادعاهای واهی همچون فرادرمانی، شفابخشی، جاذبه درمانی، تشعش دفاعی و ... فعالیت غیرقانونی داشتهاند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 ۳۱سال از تشکیل جمهوری جعلی باکو(جمهوری آذربایجان)می گذرد،در این مدت،این کشور،روابطی سرد و حتی دشمنانه با ایران عزیز داشته است...اما فی الحال این روابط به جایی رسیده است که برای ما به عنوان یک،تهدید به حساب می آید،بنابراین میخواهیم دلایل این موضوع را بررسی کنیم.
1⃣ دیدار های مشکوک و بیش از حد سران اطلاعاتی-امنیتی و فرماندهان نظامی و مقامات کشورهای دشمن،مانند اسرائیل و عربستان سعودی در باکو، همان طور که مستحضرید اخیرا نیز،علیاف با احمد ابوالغیط ضدایرانی،ترکی فیصل رئیس سابق دستگاه استخبارات عربستان سعودی و تزیپی لیونی از ماموران اطلاعاتی-امنیتی و وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی در سال های ۲۰۰۶-۲۰۰۹،دیدار کرده است،مشخص است که این دیدارها،مشکوک و ناخوشایند برای ایران قلمداد میشود.
2⃣ نضج توطئه ای نسبتاً جدید و وحشتناک در کشورهای شمال غربی ایران،یک بخشی از این طرح،ساخت دهکده های هوشمند در مناطقی مثل زنگیلان،جبرائیل،و تالش گشتاسپی(لنکران) هست که همچنان هم دنبال می شود،همچنین ازدیاد جمعیت وهابیون و جمعیت های ضدشیعه و حتی ضداسلام،مانند همجنسگرایان در مناطق مختلف جمهوری اَران،علیالخصوص باکو،قوبه(قبا)،شکی و گنجه یکی دیگر از مؤلفه هایی است که برای کشورما نگرانکننده است...و مؤلفه ی خاص تر این مسئله،سکونت تروریستهای وارداتی ترکیه در مناطق مرزی با ایران مثل هورادیز و بیلقان می باشد...
3⃣ بهرهبرداری های قدرت های فرامنطقهای و اسرائیل و ترکیه از جنگ میان ارمنستان-آذربایجان،همان گونه که میدانیم،در جنگ ۲۰۲۰ قرهباغ،پهپاد ها و تجهیزات مختلف اسرائیلی به آذربایجان فروخته شد.همین فروش تجهیزات،یکی از دلایل شکست ارمنستان در جنگ شد،چون ارمنستان،به نسبت آذربایجان(اَران)،سلاح کمتری دریافت می کرد...البته ،روابط تنگاتنگ ترکیه و آذربایجان و حتی اعزام نیروهای اجارهای،مانند تیپ سلطانمراد و گردان های مختلف از ادلب به قره باغ،باعث فشاری سخت و سنگین به ارمنستان در جنگ ۲۰۲۰ شد،گرچه در طرف مقابل هم کردهای ایزدی ساکن ارمنستان برای آن کشور به میدان آمدند...در حالی که جمهوری جعلی باکو ایران را به حمایت از ارمنستان متهم کرده و حتی اجازه نمی داد که ایران به جمهوری باکو کمک کند یا یکی از طرف های مذاکرات باشد...
4⃣ روابط تنگاتنگ اَران و اسرائیل،جمهوری باکو از بعد از جنگ اول قرهباغ،به تدریج با اسرائیل روابط خود را برقرار نمود و تا جایی پیش رفت که یکی از کوچکترین موارد روابطش با اسرائیل،ارسال سلاح از طریق تلآویو به باکو است.روابط اطلاعاتی-امنیتی از قبیل ایجاد پایگاه های متعدد اطلاعاتی،امنیتی و نظامی در خاک آذربایجان و تلاش برای تبدیل این کشور به لبنانی بر علیه ایران در دستورکار اسرائیل و آذربایجان قرار دارد.
5⃣ علاقهمندی باکو به تجزیه ی ایران و حمایت از تجزیهطلبان،همان گونه که در سال های اخیر،اقدامات این کشور در پناه دادن به تجزیه طلبانی چون محمدعلی چهرگانی،رهبر جنبش غیرقانونی و جعلی گاموح،و حمایت از پانترکان و باند پانترکان داخل سیستم جمهوری اسلامی،و حمایت از آشوب های موجود در آذربایجان،مشاهده شده است.حمایت های اطلاعاتی مشترک ترکیه،آذربایجان و اسرائیل از این گروه ها هم باعث این شده که اینها بیشتر در فضای سیاسی و فضاهای مختلف استان های آذربایجان جولان دهند،از جمله در تبریز و توابع آن...کنگره ی آذربایجانی های جهان که از مثال های بارز این اقدامات است نیز در همین راستا ارزیابی می شود...
6⃣ وابستگی بسیار باکو به ترکیه،به طوری که روابط این دو کشور از مرحله ی دوستی و همکاری هم پیش تر رفته و عملا آذربایجان به مهره ای از مهرههای ترکیه در منطقه بدل شده است...و اکنون که ترکیه دشمن ایران است،آذربایجان هم به تبعیت از ترکیه با ایران عزیز دشمنی می کند...آذربایجان از پروژه ی گاپ (پروژه جنوب شرقی آناتولی) و ساخت سدهای ایلیسو،توزلوجا،قراقورت و دیگر سدهای مختلف بر روی رود های دجله،فرات و ارس به شدت حمایت می کند...این یکی از مصادیق وابستگی شدید و بی حد و حصر باکو به ترکیه است...
هدایت شده از mesaghمیثاق
7⃣ منبع ناامنی و خرابکاری،بسیاری از اقدامات و فعالیت های ضدایرانی و منشأ ترور ها از آذربایجان شروع شدند یا به آن بازمیگشتند،به طوری که پهپاد هایی مانند هرمس و هاروپ از این کشور بلند می شدند و به قصد تاسیسات مهم هستهای ایران حرکت می کردند.همچنین،کارهای دستگاه اطلاعاتی آذربایجان در ترور دانشمندان هستهای و دیگر شخصیت ها در این سالها،بی تاثیر نیست...به طوری که دزدهای اسرائیلی-ایرانی اسناد هستهای ایران به باکو گریختند.
8⃣ مبارزه با مذهبیون و شیعیان،همان گونه که می بینیم،رژیم علیاف با شیعیان و علیالخصوص تیپ حسینیون اَران به شدت مبارزه و حتی سرکوب های شدید می کند،و تدابیر سخت امنیتی و ضدشیعی بر آنها اعمال می کند،چنان که شیعه به شدت در آذربایجان مظلوم است و رهبران آن،مانند حاج طالع باقرزاده در زندان های رژیم علیاف به سر می برند...
9⃣ البته با این رژیم از جهاتی می توان مقابله کرد...به طور مثال،ساخت و پیریزی ساختار ها و جنبش قدرتمند فرهنگی شیعی در این کشور به شدت لازم است،بیشتر کردن فعالیت های حوزه های علمیه،و تبلیغات در میان جامعه ی اَران از دیگر راهکار ها هست،با انجام این اقدامات در دراز مدت،می توان بر علیه این دولت،انقلاب یا قیام مسلحانه را رهبری کرد.عملیات نظامی آشکار بر علیه باکو گرچه مناسب است ولی راهی نیست که در همه موارد به صلاح باشد،زیرا در درازمدت،عقده ی این عملیات ها را بر سر شیعیان و مذهبیون خالی خواهند نمود،یعنی زیرساخت ها و پیریزی های فرهنگی شیعه در این کشور سرکوب می شود،پس چاره کار،ساختار سازی فرهنگی قدرتمند و در صورت نیاز عملیات های نظامی پنهان و بی سر و صدا است...
⚪️ البته باید منتظر ماند و دید که چه رخ خواهد داد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️تاریخچه کوتاه برخی از ضربات جمهوری اسلامی به گروهک منافقین
3⃣ حملات گسترده زمینی گروه های ناشناس
🔸 25 سال پس از عملیات مرصاد، منافقین ضربه مهلک دیگری را دریافت کردند. این بار گروهی موسوم به «فرزندان شهدای انتفاضه شعبانیه» به اردوگاه اشرف حمله کردند و 52 نفر از اعضای اصلی این گروه که 16 نفر از آنان از اعضای کادر مرکزی بودند را به هلاکت رساندند. این حمله روز یک شنبه 10 شهریور ماه سال 92 اتفاق افتاد و در نتیجه آن زهره قائمی، مسئول منافقین در عراق و معاون مریم رجوی و گیتی گیوهچیان مسئول اطلاعات و عملیات منافقین از جمله کسانی هستند که در درگیری با مردم خشمگین عراق در پادگان اشرف به هلاکت رسیدهاند. قائمی که از اعضای شورای مرکزی گروهک تروریستی منافقین به حساب میآمد، مسئول عملیات ترور سپهبد شهید علی صیاد شیرازی بود.
▫️نشریهٔ «فارین پالیسی» در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۳، نوشت:
«مقامات اطلاعاتی ایالات متحده معتقدند که کماندوهای ایران در این حمله شرکت داشتند و سپس هفت عضو این گروه را دستگیر و به ایران بازگرداندند. بهطور خاص، مقامات آمریکایی میگویند که اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به برنامهریزی و هدایت حمله به اردوگاه کمک کردهاند. مردان مسلح متعلق به دو تشکل وابسته به ایران که در عراق مستقر هستند، یعنی کتائب حزبالله و عصائب اهل حق، در واقع این حمله را انجام دادند. در خصوص دخالت عراق، یک مقام آمریکایی گفت: سربازان عراقی مانع آنچه در اشرف اتفاق افتاد نشدند، هر چند خودشان شلیک نکردند».
🌐 منبع خبرگزاری دفاع پرس
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢قزاقستان وزارت اطلاعات در مورد این که بریتانیا از این کشور تسلیحات را خریداری میکند تا به اوکراین تحویل دهد، تکذیب کرد.
🔸وزارت صنعت و توسعه زیرساخت قزاقستان ضمن یادآوری این مهم که تنها این نهاد مجاز به کنترل صادرات است، نوشت: در سال 2021 و در دوره گذشته 2022، شرکت «تکنواکسپورت» برای صدور مجوز صادرات تسلیحات، مهمات و تجهیزات نظامی به این وزارتخانه مراجعه نکرده است.
🔸 این وزارتخانه، علاوه بر این، در دوره فوق، این وزارتخانه مجوز صادرات تسلیحات، مهمات و تجیهزات نظامی، از جمله گلولههای 122 میلی متری (برای هویتزرهای د-20)، گلولههای 152 میلی متری (برای هویتزرهای د-30)، موشکهای مخصوص بام-۲۱ گراد، بی تی ار -4 (بی تی ار -82 آ یا مدل های ساده آن) و مهمات 120 میلی متری (برای خمپارهها و سامانه موشکی ضد تانک «کانکورس») صادر نشده است.
#چریک_مدیا ⚡️
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️تاریخچه کوتاه برخی ضربات جمهوری اسلامی به گروهک منافقین
1⃣ رشادت های هوانیروز و عملیات مرصاد
📝 قسمت 3
🔸 بمباران سال 1370 تاثیرات ویرانگری بر فعالیتهای اردوگاه اشرف داشت اما بازهم مقامات جمهوری اسلامی در خصوص پاسخ به برخی از فعالیتهای خرابکارانه این گروه، نیروی هوایی را مامور به طرحی جدید کردند و این دفعه نیز طبق دستور فرمانده وقت نیروی هوایی (شهید منصور ستاری) طرحریزی صورت گرفته و پایگاه هوایی تبریز آماده اجرای عملیات شد. «خلبان بالازاده» فرماندهی این عملیات را بر عهده گرفت.
🔹این عملیات نسبت به نمونه مشابه در سالهای قبل تفاوتی شگرفت داشت و آن هم حضور در منطقهای بود که این بار تحت عنوان ناحیه پرواز ممنوع توسط نیروهای ائتلاف بینالمللی به شدت محافظت میشد. با شکست حکومت بعث در جنگ اول خلیج فارس، کشورهای درگیر در جنگ، 2 منطقه پرواز ممنوع را در شمال و جنوب عراق تعیین کردند که هر هواپیمای حاضر در آن به جهت اجرای عملیات در صورت عدم هماهنگی هدف قرار میگرفت.
🔰 با عنایت به توان پروازی دسته هوانیروز علاوه بر سکوت کامل رادیویی و عدم شناسایی توسط رادارهای ائتلاف، محل مورد نظر به دقت کشف و سپس بمباران شد که از رهگذر آن آسیب فراوانی به آن وارد گردید. بنا بر آنچه در خاطرات خلبان بالازاده آمده است، 30 فروند از جنگندههای ایالات متحده جهت رهگیری هواپیماهای ایرانی از پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه و همچنین پایگاهی در شمال عراق به پرواز در میآیند که البته راه به جایی نبرده و دسته پروازی تبریز به سلامت به پایگاه خود باز میگردد.
🌐 منبع خبرگزاری فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢آماده باش جهاد اسلامی به مبارزین در فلسطین اشغالی
لحظاتی قبل دستور قاطع زیاد نخاله دبیرکل جهاد اسلامی به گروهانهای قدس شاخه نظامی این جنبش در غزه برای آماده باش کامل نظامی.
به میانجی مصری هم امشب پیام محکمی داده شد که در صورتی که صهیونیستها به تعهداتشان مبنی بر آزادسازی دو اسیر این گروه از زندان عمل نکنند، آماده از سر گیری مجدد نبردها هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📍خاتمی میخواهد شریک دزد باقی بماند؟
🔻«شهادت سردار سرافراز سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه خسارتی است بسیار سنگین برای اسلام و ایران که تنها عنایت و لطف ویژه حضرت پروردگار می تواند آنرا جبران کند. شهادت سردار مجاهد حاج قاسم سلیمانی عزیز به دست جنایتکاران متجاوز به منطقه و عراق... همه دوستداران فضیلت و مجاهدت و رهایی مستضعفان آزاده را داغدار کرد.»
این عباراتی است که محمد خاتمی در پیام تسلیت خود به مناسبت ترور سردار سلیمانی نوشته است. عزاداری برای سردار دلها سهم انحصاری هیچ گروه و جناحی نیست، اما از همان ۱۳ دی ۹۸، در روز غمباری که سردار دلها آسمانی شد و خاتمی این جملات را نوشت، تا همین امروز، همچنان این سوال بی پاسخ وجود دارد که اگر اعتقاد خاتمی به راهی که امثال قاسم سلیمانیها رفتند، این است، پس چرا از مطالبات اردوکشیهای خیابانی ۸۸، بی استثناء دفاع کرد و اعتنایی به شعار «نه غزه، نه لبنان» نداشت؟ چطور میشود آن آشوبها و اغتشاشها را که در برخی شعارها با اعتراض به سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران همراه بود، «واکنشهای طبیعی و پراحساس مردم» دانست و ده سال بعد، شهادت مجری همین سیاستها را اینگونه با کلمات به عزا نشست؟
🔻خاتمیست دیگر، او آنقدری سیاستورزی میداند که خودش را از قافله میلیونی ملت در تکریم قهرمان ملی، قاسم سلیمانی عقب نکشد، گرچه جهت باد در سال ۸۸ برای او مواضعی دیگر آفریده باشد!
🔻دورویی و نفاق در تبیین مواضع محمد خاتمی وصف جدیدی نیست. کافیست نگاهی گذرا به وقایع سال ۸۸ داشته باشیم. وقتی برگه رأیش را در صندوق انداخت، گفت: «همه شواهد امر حاکی است موسوی انتخابات را برده است. اما من پیشگو نیستم» اما سال ۹۰ در دیدار با فعالان رسانه مدعی شد که من یک هفته قبل انتخابات به موسوی اعلام کرده بودم که پیروز نخواهد بود!
🔻در ماجرایی دیگر، موسوی و هاشمی رفسنجانی در مورد جلساتی جداگانه با خاتمی میگویند که او هم خواهان ابطال انتخابات است، اما خاتمی منکر میشود که چنین خواستهای داشته است! اما اگر خواهان ابطال انتخابات نبوده، پس چرا به هواداران خود که کف خیابان فریاد ابطال انتخابات سر میدادند، هیچ نگفت؟ از سویی او در بیانیه و دیدارهای علنی مطالبات موسوی را روشن دانست و نوشت که این مطالبات «خواست همه ماست.» باز هم این همه نفاق خاتمی نبود.
🔻او در حالی از خواست فتنهگران ۸۸ دفاع کرد که بعدها در جلسات خصوصی اذعان کرد که در آن انتخابات تقلب نشده است، اما چرا این نظر خود را علنی نکرد؟
خاتمی ترسید پایگاه اجتماعیاش را که به لحاظ کیفی دامنهای از اصلاحطلب تا ضدانقلاب را پوشش میداد، از دست بدهد، در عین حال تلاش کرد نقش اول اردوکشیهای خیابانی جنبش سبز نباشد تا بتواند ارتباط کجدار و مریز خود را با نظام حفظ کند که البته به دلیل مشی صادقانه نظام، موفق نبود و به دلیل همین رویکرد منافقانه از سوی نظام پس زده شد.
🔻به امروز برگردیم. به امروزی که میرحسین موسوی، کاندیدای اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری –که هیچگاه دست از حمایت او نکشیدند- یکی از فرماندهان سپاهی را که حاج قاسم برای نبرد با تروریستها به سوریه برده بود، جانی تلف شده در راه حفظ یک مستبد توصیف کرده است. بحث یک نفر هم نیست، همه مدافعان حرم، همه آنانی که برای امنیت ایرانمان با تروریستهای تکفیری جنگیدند، مورد توهین میرحسین موسوی قرار گرفتهاند. حال خاتمی میخواهد چه کند؟ قرار است همچنان شریک دزد باقی بماند تا تندروها دلخور نشوند یا میخواهد دست از چند رنگی و شراکت با دزدها دست بردارد و این بار با صداقت، ادعای شراکت با قافله کند؟
🔻خاتمی میتواند به سکوت، به دورنگی، به شراکت با دزد، ادامه دهد؛ آزادی برای منافق بودن وجود دارد، اما باید این را هم دیگر بداند که چرا وقتی دم از «آشتی ملی» میزند، کسی جدیاش نمیگیرد و حتی درخواستش رد میشود. با نفاق نمیشود آشتی کرد و دم خروس آنقدر بیرون زده که دروغی قسم حضرت عباس خاتمی را فریاد میزند./کبری آسوپاس