هدایت شده از mesaghمیثاق
بیانات👆
مقام معظم رهبری: ما مشکلات فرهنگی، سیاسی و... داریم، لکن مسئله اصلی اقتصاد است، اگر ما بتوانیم مشکلات اقتصادی را کاهش دهیم خیلی از مسائل دیگر کشور حل خواهد شد.
پ.ن:
🔻مبارزه با رانت و فساد را بر #صدر_فریادها و #مطالبات بنشانیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تاکید مجدد رهبر انقلاب بر مسئله اصلی کشور.
پ.ن:
🔻مراقب باشیم دشمنان خارجی و احمقهای داخلی با جابجایی اولویتها بیش از پیش هزینه تراشی نکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸 آلترناتیو و راه جایگزین امام خمینی برای حضور های مبتذل زنان (سر باز و لخت) در جامعه، حضور جدی و "دخالت در مقدرات اساسی مملکت" بود.(۵۷/۱۲/۱۳)
http://emam.com/posts/view/1361
گرچه این دخالت منحصر در منصب گرفتن نیست لکن حضور در مجامع و نقش های اثر گذار، سهمی از آن است.
• خدا خیرشان دهد آیت الله اراکی باز این جواز -حتی در سطح مجلس خبرگان- را اعلام می کند؛
لکن تجارب گذشته متاسفانه بین سیاست اعلامی و اِعمالی فاصله می بیند!
- خاطرات تلخ خانم گرجی -تنها زن حاضر در خبرگان قانون اساسی- صرفا یک نمونه تکرار نشده در این سطح است.
https://eitaa.com/m_ghanbarian/3727
🔸 بدون جایگزین های اساسی برای زنان، آنها به خانه بر نمی گردند بلکه نقش های فیک، مبتذل و تقلیدی از غرب شایع تر می شود.
❗️ممکن است بگویید آن زنان سر لخت صلاحیت ها و علاقه ای به خبرگان ندارند و زنان مجتهده ای که می توانند خبرگان روند هم با نرفتن، سراغ آن نقش ها و حضورهای مبتذل نمی روند!
• در این مورد، حرف درستی است؛ اما اگر آن رویکرد محافظه کار درباره زنان (از مقدار واجب پوشش تا انحاء حضور اجتماعی) را به وسعتش ببینیم، مثل شهید مطهری حکم خواهیم کرد: آن مواضع و مصلحت اندیشی ها بی تاثیر بر ولنگاری ها نبوده است!
شهید مطهری به اینجور احتیاط ها و مصلحت اندیشی های دسته ای از فقهاء (در مصادیق دوره خودش) نقد متینی دارد؛ از کتاب فلسفه حجاب ص۲۵۲ تا ۲۵۷ بخوانید:
https://lib.eshia.ir/50029/1/252
آنچه استاد شهید تصویر می کند، در کنار تهاجم فرهنگی غرب، دو لبه قیچی میشوند تا "زنِ انقلاب اسلامی" بارز و فراگیر نشود!
محسن قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 در ۶ماه گذشته بیش از ۵طرح برای مواجهه با بی حجابی را طرف بحث، نقد و ارزیابی یا مشورت بوده ام که همه در دو رکن شریک بودند:
۱- تبدیل از جرم (مسئولیت کیفری) به تخلف (مسئولیت مدنی)!
۲- کنترل دوربین به جای گشت ارشاد سابق!
🔻 دو نقد اساسی بنده هم به همین دو رکن بود:
- اول: بر اساس قوانینِ مسئولیت مدنی و کیفری این تبدیل قابل دفاع نیست. در شرع نیز اثبات حد یا مجازات برای برخی گناهان، نوعی رعایت کرامتِ مرتکب هست که در دادگاه بتواند از فهم و امکان شبهه، قصد و... دفاع کند؛ نه مثل تخلف مدنی(مثلا نبستن کمربند ایمنی)، بشکل هوشمند جریمه شود(تفصیل مطلب جای دیگر)
- دوم : هرطرحی که متکی به ولاء طرفینی افراد جامعه "در پناه و یاری دادن به هم"(۷۲انفال) و "امر و نهی کردن متقابل هم"(۷۱توبه) نباشد یا بدان ختم و واگذار نشود، محکوم به شکست خواهد بود.
شارع اسلام عمده رفع و دفع منکرات در فضای عمومی را با تذکر لسانی آحاد جامعه براساس آن زیرساخت، تنظیم کرده و سهم اندکی به برخورد یدی حاکمیت سپرده است. اگر جای عموم مردم، دوربین و پیامک هوشمند قرار گیرد عملا از آن نُرم جامعه ایمانی خارج میشود (تفصیل این مطلب نیز بیان شده)
🔖 پ. ن:
در بیان اخیر رئیس قوه قضاییه بنظر می رسد اشکال اول لحاظ شده که مجازات (جریمه یا محرومیت و...) برای مراتبی از بی حجابی، پس از دادگاه صالحه باشد؛ نه سامانه هوشمند یا گروه نیابتی ناظر و... (امیدوارم منظور سخنان همین باشد).
- برای رکن دوم هم احیای کامل اصل۸ قانون اساسی، بسته سیاستی و اجرایی می خواهد تا طرح عقیم نماند.
محسن قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
۱۱-جرعه ای از رشحات المعارف.mp3
7.41M
💠 جرعه ای از رشحات المعارف آیت الله شاه آبادی
#باز_نشر
جلسه یازدهم: سه سلطان برزخ
حجت الاسلام قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 جرعه ای از رشحات المعارف آیت الله شاه آبادی
#باز_نشر
جلسه یازدهم: سه سلطان برزخ
🔅منفرد خواهی شد!
اینجا زندگی انسان، اجتماعی است؛ حوائج مادی و معنوی او با استمداد و استخدام و... برآورده می شود. معلم لازم است تا یاد بگیری، نانوا لازم است تا نان بخوری و...
اما دنیای پیش رو، "زندگی انفرادی" خواهد بود.
"در آنجا زندگی انفرادی است و باید احتیاجات را خودت منفرداَ رفع کنی. باب استقراض و استمداد مسدود است. اینجا آمده ای که برای آنجا تهیه ببینی"(ص۵۷).
"فهمیدی که باید به اراده کارت درست شود و به صرف اراده، زندگی آخرت اداره شود. آنجا نتیجه تحصیلات عقلی و نفسی و حسی است؛ یعنی باید عقلت منوّر باشد به معارف حقه و عقاید صحیحه و نفست که قلبت است، باید منور باشد به اخلاق حسنه و حست، منور به اعمال صحیحه وصالحه."(ص۵۷)
-قرآن هم "نسب ها" را در آنجا منتفی اعلام می کند(لا انساب بینهم یومئذ) ؛ و هم اسباب دنیوی را تمام شده اعلام می کند(تقطعت بهم الاسباب).
🔅سه سلطان برزخ:
1⃣سلطان حس: فرشته رومان
کارش تفتیش اعمال است.
"وکلَّ انسان ٲلزمناهُ طائِرَهُ فی عُنُقِه و نُخ٘رِجُ له یومَ القیامهِ کتاباً یَلقاهُ منشوراً این مرحله، محکوم به حکم مَلک رومان است که سلطان حس است و آنچه از حس سرزده، محکوم به حکم اوست؛ ولی صورت آن برزخی است..."(ص۵٨)
2⃣ سلطان نف٘س: فرشته فتّان[فتنه گر]
"این مَلک، ممتحن اعمال قلبی است و سنگینی و سبکی انسان را می سنجد. می بیند آیا دارای ملکه حیاء، عفت و عدالت بوده یا خیر..."(ص۵۹)
3⃣ سلطان عقل: فرشته بشیر و مُبشّر یا نکیر و منکر
"یکی دیگر ازسلاطین عالم برزخ که عظیم ترین سلاطین است، سلطان عقل است که به اعتبار مواجه شدنش با مومن که دارای عقاید حق صحیحه و واجد معارف الهیه است، بشیر و مبشر است و به اعتبار مواجه شدنش با منافق و کافر که دارای عقاید باطله و فاسده است، نکیر و منکر است"(ص۵۹)
٭تفصیل را در فایل صوتی بشنوید
حجت الاسلام قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برنامه علامت
فصل دوم: کوفه؛ نقطه، سرخط!
با حضور حجت الاسلام محسن #قنبریان
#شبکه_دو / از شنبه ۱۹فروردین ساعت۲۲
✔️ موضوعات این ۷جلسه:
۱. علی(ع) و نظام طبقاتی بازمانده از قبل!
۲. علی(ع) و روحیه جمعی کوفه (بسیج ناشوندگی)!
۳. علی(ع) و معضل خانواده!
۴. علی(ع) و مساله زنان!
۵. علی(ع) و معضل آقازادگی / سرخوردگی جوانان!
۶. علی(ع)؛ اعتراضات، ناآرامی ها، حملات تروریستی!
۷. علی(ع) و شورش اقلیت های مذهبی/ ارتدادهای جمعی!
* پیشنهاد نام فصل: "با علی(ع) از کوفه تا تهران" بود که بر "کوفه؛ نقطه، سرخط" توافق شد!
علاقه مندان به مباحث تاریخی_تطبیقی را به دیدن و پیگیری این برنامه دعوت کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 به بچههای مظلوم ایران نگاه کنید که چگونه به بدبختی کشیده شدهاند. مو به مو در حال تقلید از شخصیتهای #فیلم و #سریالهای غربی هستند. اینجا این دختران از شخصیت اصلی سریال «چهارشنبه» یا « Wednesday»، تقلید میکنند!
♦️ جامعه ایران هم به هر طریقی که شده باید #نقش تعیین شده را در بازی جهانی ایفا کند. نقشی که غرب برای او مشخص کرده است. اول باید از ریشههای فرهنگی خود کنده شود و نقش مصرف کننده محصولات فرهنگی و اقتصادی درجه چندم غرب را ایفا کند اما نظام، نمیگذارد. نه میگذارد جامعه از ریشههای فرهنگی خود جدا شود و نه میگذارد نقش تعیین شده را ایفا کند!
#فرهنگ
#سینما
هدایت شده از mesaghمیثاق
•••
🔰 شـهروندان به مثابه ماهـی!
🔻میشل فوکو متفکر فرانسوی در کتاب «تئاتر فلسفه»، میگوید هرچه به دوره مدرن نزدیکتر میشویم، دولتها برای صید شهروندان خود، تور ماهی را تنگتر کرده تا هرچه ماهیِ ریز و درشت است، در #تور گیر کنند!
یکی از مهمترین تفاوتهای دولت مدرن
و دولتهای قبل از آن، دسترسی و کنترل
اتباع خود در دور دستترین نقاط هر سرزمین است. در دوره #پهلوی اول، شدت گرفتن طرح شناسنامه، برای شناسایی و رصد همه شهروندان و در آخر اجرای طرح سربازی اجباری و ایجاد امنیت بود!
🔻 دولتِ بزرگ در پهنه جهان، یعنی آمریکا، با در دست داشتن چند مولفه قدرتساز از جمله « #اینترنت» و شرکتهای فناوری مثل ماکروسافت که به دستگاه اطلاعاتی آمریکا، اجازه دسترسی به اطلاعات کاربران را میدهند، اجازه فرار حتی یک ماهی هم از تور را نمیدهد و سرتاسر جهان را شناسایی و رصد میکند!
🔻 حالا دولت بزرگ، رقیب پیدا کرده است و مثل قبل، در کنترل و #جهتدهی به شهروندان جهان تنها نیست. عملا در جنگ پنهان، ارتشهای سایبری در حال جنگ هستند و عواطف، تقاضاها، خشم و شادی شهروندان رقبا را دست کاری میکنند!
دولت بزرگ، از ترس از دست دادن هژمون خود، تیکتاک چینی (فیلم، پیوست یک) را مورد بازخواست قرار میدهد و ترسهای خود را در جلسه پنج ساعته، جلو چشم جهان، فریاد میزند!
دولت بزرگ، همچنین برای مداخله کنندگان #ایرانی (عکس، پیوست دو) در انتخابات آمریکا، جایزه تعیین میکند. ایرانی که تا چند سال قبل برای برهم زدنش، نیازی به جنگ سایهها نبود بلکه بدون دست کاری احساسات مردمش، با چهار تا #اراذل، کودتا میشد!
#جنگ_پنهان
#ارتش_سایبری
______
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 پیوست یک؛
ویدئو مربوط به استیضاح مدیرعامل شرکت تیکتاک در کنگره آمریکا!
هر نهاد و نرم افزاری باید تحت مدیریت و سلطه دولت بزرگ باشد وگرنه یا تحریم میشود و یا با ارعاب، تحت کنترل قرار میگیرد!
_______________ـ