eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188هزار عکس
170.6هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻امروز نفوذی‌ها جای سجده بر پیشانی دارند ولی جاسوس اسرائیل هستند. استاد رفیعی: اولین دلیل صلح امام حسن (ع) نفوذ دشمن بود، نفوذ دشمن به گونه‌ای بود که بالاترین فرماندهان حضرت جاسوس معاویه از کار در آمدند و نفوذ باعث شد که امام نتوانند کارها را پیش ببرند؛ امروز هم جریان نفوذ وجود دارد و نفوذی‌ها به رنگ مومنین در می‌آیند و در مواردی حتی جای سجده بر پیشانی دارند ولی جاسوس اسرائیل هستند و بیت المال را غارت می کنند... گاندو
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲💭 🔻آقای مسئول از کیسه خلیفه میبخشی؟ در جمهوری اسلامی هم کاپیتولاسیون داریم؟! مگه ما شهروند درجه دو هستیم؟! چرا سلبریتیها از اعمال قانون مستثنی هستن؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ سیاسی ترین تعبیر از شب قدر! 🔻 تفاوت شب قدر در حکومت عدل و شب قدر در حکومت طاغوت؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
23ec4545-f211-4e61-bef0-f0d711a37907.mp3
18.43M
عشق برازنده تویی و همه مجنون تو🍃 گاندو
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مُرغ از قفس پرید ندا داد جبرئیل اینک شما و وحشتِ دنیای بی علی ✨ گاندو
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ کانال عبری کان: توسط هکرهای ترک به سایت «باشگاه هاپوئل» حیفا صورت گرفت که طی آن بیانیه‌هایی در حمایت از فلسطین و مسجد‌الاقصی و خصومت با اسرائیل نمایش داده شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌐 آخرین و مهم‌ترین سرزمین‌های اشغالی 📌 کانال ۷ عبری: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹ اسرائیلی در عملیات‌های فلسطینیان کشته شده اند. 📌 هلال احمر فلسطین: از ابتدای سال جاری تا کنون ۹۸ فلسطینی توسط رژیم‌صهیونسیتی به رسیده است. 📌 کانال ۱۲ عبری به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی: «تصاویر حملات پلیس اشغالگر در مسجدالاقصی وحشتناک است و آسیب زیادی به اسرائیل وارد کرد». 📌روزنامه هاآرتص: برآوردهای ستاد اطلاعاتی حاکی از افزایش احتمال وقوع در سال آینده با توجه به وقایع ماه‌های گذشته است. 📌 سی‌ان‌ان آمریکا: اسناد افشا شده آمریکا نشان می‌دهد که تشکیلات خودگردان فلسطین هماهنگی امنیتی خود را با اسرائیل حفظ کرده و آن را متوقف نکرده است. 📌کارشناس صهیونیست: راهبردی که ما اسم آن را صف‌آرایی بین جنگ‌ها گذاشته‌ایم توسط ایران و شرکایش تبدیل به یک جنگ شده است/عملیات با چاقو، راکت‌ها، موشک‌ها و پهپادها همه به دستور ایران انجام می‌شود. 📌روزنامه یدیعوت آحارونوت: کشور می‌سوزد و بن‌گویر توییت می‌کند! دغدغه اصلی وزیر امنیت ملی توئیت کردن در توییتر است، این برای فردی که صلاحیت ندارد و دستاوردهایش صفر است، تعجب آور نیست. 📌 یونی بن مناخیم، روزنامه نگار اسرائیلی: نهادهای امنیتی در حال آماده شدن برای "روز جهانی قدس" هستند که در آخرین جمعه ماه رمضان است و محور مقاومت به رهبری ممکن است سعی کند اسرائیل را غافلگیر کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سَنفْطِرُ فِی القُدسْ، عاصِمَةُ الفِلسْطیٖن...♥️
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و برای شما نشانه هایی هست آیا نمی اندیشید؟ پشت پرده ی عریان سازی ها از کجا آب میخوره؟