هدایت شده از mesaghمیثاق
📍 غرب به دنبال تضعیف تدیّن و حیای زن ایرانی است
💠رهبرانقلاب:
🔺یک مجموعهی تهاجم و تاخت و تاز متنوع، از نظامی گرفته تا اقتصادی تا سخت تا نرم همهجور الان علیه ایران وجود دارد.
🔺امروز هدف دشمن این است که نقاط قوّت فکری و معارفی ما از ما بگیرد؛ ما استقلال میخواهیم، این را تضعیف کند در روحیهی ما، ما میخواهیم استقامت کنیم در مقابل استبداد غربی، روحیهی ما را تضعیف کند، ما را مردّد کند. تفکرات اسلامی و معارف اسلامی را در ما تضعیف کند، عمل اسلامی را تضعیف کند، وحدت ملی را تضعیف کند. تدیّن زن را، حیای زن را تضعیف کند.
🔺غربیها نسبت به زن ایرانی ترحّم ندارند که بگویند: حقوق زن رعایت بشود، بلکه کینه دارند از زن ایرانی.
🔺قطعاً اگر چنانچه حضور زنها نبود، انقلاب پیروز نمیشد. غربیها خودشان را طرفدار حقوق زن، طرفدار حقوق انسان، طرفدار آزادی معرّفی میکنند. اصلاً تعبیر حقوق بشر به غربیها نمیآید. واقعاً به غربیها حقوق زن نمیآید. همین حالا زنها در کشورهای غربی مهمترین مشکلات را دارند.
#حجاب
#حیا
۱۴۰۲/۰۱/۱۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
📍به خود اصحاب کهف این لیست نشون بدی هنگ میکنند😂
هنوز میرسلیم دوست داره این وضعیت ادامه بدیم😂 هرکس بتونه وضعیت خودرو ایران درست کنه من تا آخر عمر مریدش میشم.
این وضعیت هیچ توجیهی ندارد و دل هر انسان با وجدانی به درد میاد.
البته خودروسازها میگن مظلومند😂😂😂 آدم نمیدوونه بخند یا گریه کنه...
شیخ فرهاد فتحی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨 خب اگر این اقدام هدفمند باشه و کور نباشه، چند روز دیگر احتمالا سرویس موساد از طریق عواملش دست به ترور هدفمند یک روحانی برجسته سنی بلوچ خواهد زد تا آتش اختلافات مذهبی را با گردن انداختن این ترور به لباس شخصی ها یا جمهوری اسلامی شعله ور کند.
✍ عماد
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑 پس از ۶۸ سال
💥 ریشه فساد اخلاقی جوانان چیست؟!
👈 این یادداشت کوتاه به قلم آیت الله موسوی تهرانی (ره) است که آن را در اواخر عمر آیت الله العظمی بروجردی نگاشته و در اسفندماه سال ۱۳۳۸ خورشیدی در نشریه مکتب اسلام درج گردیده است.
▪️ماجرا از این قرار است که ابتدا نشریه مکتب اسلام از خوانندگان خود میپرسد: به نظر شما، علت اصلی رواج فساد اخلاقی در جوانان چیست؟ آنگاه درخواست میکند که نظرات خود را برای ما ارسال کنید. در پی این فراخوان استاد تهرانیِ ۲۸ ساله پاسخ جالبی میدهد که امروز نیز بدان نیازمندیم. ایشان یادداشت کوتاه خود را برای نشریه مکتب اسلام ارسال میکند و بر وظیفه سنگین پدر و مادر در تربیت فرزند، انگشت تاکید مینهد. بدین گونه، ۳ حق اساسی فرزند بر پدر را بر میشمارد و با ابیاتی نظر خود را به پایان میبرد از جمله:
🔹بی مربی به جهان شاخه کج راست نشد
🔹گر پسر شد چو پدر در اثر تربیت است
🔹بیجهت سنگ نگردید به معدن الماس
🔹گر شود سنگ گهر، در اثر تربیت است
(ر.ک: مکتب اسلام، س ۲، ش ۳، اسفند ۱۳۳۸، ص ۵۹).
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 اعلامیه مراسم تشییع و ترحیم حضرت استاد موسوی تهرانی
1⃣ تشییع: فردا پنجشنبه ساعت ۱۶ از مسجد امام حسن عسکری (ع) تا حرم مطهر
2⃣ مجلس ترحیم: فردا پس از نماز عشاء در مسجد حضرت امام حسن عسکری (ع)
▪️ نکته: مراسم شام غریبان عمدتاً مردانه است و مجلس ترحیم سوم، در روز جمعه، مردانه و زنانه است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑 آخرين دستنوشته استاد موسوي تهرانی روى ایران چِک
💥 بزرگمردی که نماز لیله الدفن خودش را هم خواند!
✍ همانطور که در تصویر میبینید، شنیدم استاد موسوی تهرانی یکی دو شب پیش روی تراول چک نوشته بود: نماز لیله الدفن خودم را [به قصد] رجاء خواندم و این پول هم صدقه باشد برای همان شب!
🔹 حضرت استاد موسوی در سال ۱۳۷۹ نیز تعریف میکرد که در عالم خواب دیدم که از دنیا رفتم. پس از آن خواب، رفتم برای خودم قبری خریدم ولی یکسال گذشت و دیدم هنوز زندهام! چون یکسال گذشته بود، خمس قبرم را پیش یکی از مراجع پرداخت کردم تا مدیون نباشم. رضوان الله علیه
هدایت شده از mesaghمیثاق
● وقتی آن کتاب را دیدم، خیلی به غیرتم برخورد!
✔️ دکتر شریعتی و خاطره استاد ابوالحسنی (منذر) از آیت الله موسوی تهرانی🔻
🔹عالم مفضال، استاد ابوالحسنی منذر (ره)، در پاسداشت آموزههای شیعی، غیرتی شایان داشت و بدین آهنگ، از عالمان شجاع و غیور شیعه تمجید میکرد.
1⃣ فراموش نمیکنم یک روز که در محضر آن دانشور فقید بودم، به مناسبتی، سخن از استاد بزرگوارم آیت الله موسوی تهرانی، به میان آمد و با نقل خاطرهای جالب از استاد منذر (ره) روبرو شدم.
ایشان فرمودند: جناب استاد موسوی تهرانی روزی برای خود من تعریف کردند: زمانی که چشمم به عبارات دکتر شریعتی در باب حضرت ابوطالب (ع) و ادعای شرک حضرت عبدالمطلب (س) افتاد، خیلی به غیرت شیعی من برخورد و با خود اندیشیدم که در برابر حق عظیمی که پدر بزرگوار امیرالمومنین (ع) بر گردن من دارد، چه کاری از من ساخته است؟ نهایتا تصمیم گرفتم تا جایی که در توانم هست، هر سال، روز ارتحال حضرت ابوطالب (ع) درسم را تعطیل کنم و مجلسی بنام آن بزرگمرد در منزل خود ترتیب دهم. آری، تشکیل این مجلس، کار بس کوچکی در این زمینه بود.
2⃣ البته درس ایشان از جمله درسهای مهم و پرتعداد حوزه به شمار میرفت و تعطیلی آن در چنین روزی، بازتاب خوبی داشت. ضمنا نشانگر غیرت دینی و عرق ولایی یک عالم شیعه بود.
🔹 اکنون و بدین وسیله برای روح بلند آیت الله موسوی تهرانی و استاد منذر (ره) علو درجات را مسئلت میکنیم و امید میبریم که روح ملکوتی ایشان، الساعه با سید البطحاء حضرت ابوطالب (ع) محشور گردد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
لولاك لما خلقت الأفلاك_110170084502.pdf
127.6K
● نسخه PDF
💥دفاع از حدیث «لولاك لما خلقت الأفلاك»
✍ نوشتاری از مرحوم استاد سید رسول موسوی تهرانی (برگرفته از کتاب الوسائل الی غوامض الرسائل؛ ج ۳ ص ۲۸۲)