هدایت شده از mesaghمیثاق
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 باسکرویل شهید امریکایی مشروطه
✍ هُوارد کانْکْلین بَسْکِرْویل معلم آمریکاییِ مدرسهٔ مموریال در تبریز بود که در جریان جنبش مشروطه و تلاش برای شکستن محاصرهٔ تبریز در این شهر کشته شد. از او اغلب به عنوان «لافایتِ آمریکاییِ ایران» و «شهیدِ آمریکاییِ جنبشِ مشروطهٔ ایران» یاد میشود. باسکرویل در پاییز ۱۹۰۷ جهت تدریس تاریخ به تبریز آمد
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻قربانیان همایونی
✍ روزی رضاخان به مازندران مسافرت کرد. قرار شد یک روز در بابل توقف نماید؛ ولی در آنجا بسیاری از مردم به خاطر مصادره املاکشان توسط شاه به گدایی افتاده بودند.
🔸شهردار به خاطر اینکه رضاخان گدایان شهر را نبیند آنها را جمع کرد و در حمامهای عمومی شهر زندانی کرد تا رضاخان از شهر خارج شود. ولی به دلیل بارندگی شدید رضاخان 3 روز در شهر ماند پس از رفتن رضاخان وقتی در حمامها را باز کردند 60-70 نفر به دلیل نرسیدن غذا و نبود هوا از گرسنگی و خفگی مرده بودند.
📚 منبع: تاریخ بیست ساله ایران؛ حسین مکی
هدایت شده از mesaghمیثاق
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥زمانی که به دستور مصدق مجسمه های رضاشاه پایین کشیده شد
🔸حضور مرحوم غلامرضا تختی کنار مردم و عاقبت اعتماد مصدق به امریکائیها
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 شورای مستضعفین
چند روز پیش شورای رقابت، بالاخره قیمت مصوب خودروهای خارجی مونتاژی را اعلام کرد.
حالا اما شرکت های مونتاژکار خودروهای خارجی(چینی) با ارسال صورت های مالی خود به شورای رقابت به این قیمت ها اعتراض کرده اند و این شورا هم با مهربانی مثال زدنی قبول کرده که در قیمت ها تجدید نظر کند(یعنی افزایش دهد) بلکه این عزیزان هم از رقابت گرانی عقب نمانند!!
خب به سلامتی پس مونتاژکارها هم علاوه بر خودروسازان، قدرت بسیار زیاد و تعیین کننده ای پیدا کرده اند!!
پیشنهاد می کنم شورایی هم برای #مستضعفین تاسیس گردد تا با بررسی صورت های مالی و دخل و خرج آنان، فکری برای #مهار_تورم سرسام آور کند ...
#انتشارش_با_شما
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 به نام مستضعفین به کام دلالان
🔹اقساط ماهانه ده و نیم میلیون تومانی برای مسکن ملی!!!
آقایان مسئول؛ یا آن قدر وضعتان خوب است که متوجه نمی شوید این ده میلیون ناقابل از کل درآمد بسیاری از #مستضعفین بیشتر است و یا کلا عزمتان را جزم کرده اید که در سال #مهار_تورم هر روز داغ مردم را تازه تر کنید!!
جهت اطلاعتان آگهی های خرید امتیاز مسکن ملی بسیار افزایش یافته و این یعنی منتفع نهایی بزرگترین طرح عمرانی دولت باز هم املاکی ها و دلالان خواهند بود و کماکان بسیاری از محرومین خانه دار نخواهند شد! ...
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
♻️ برخورد با حقوقهای نجومی، همچنان معطل یک اراده جدی!
🔹مصاحبه اخیر نایبرئیس کمیسیون برنامهوبودجه باز داغ دلمان را تازه کرد! آقای زنگنه میگوید: اگر ارگانی #حقوقها را در سامانه «پاکنا» درج نکند، حقوق کارکنانش پرداخت نخواهد شد.
🔸مجلسیها و دولتیها قبلاً هم از این حرفها زدهاند؛ برایش قانون و بخشنامه هم نوشتهاند. سامانههای مختلفی هم زدهاند. از قضا ضرب الاجل هم تعیین کردهاند. چند نمونهاش را ببینید:
➖ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه اسفند ۹۵: ارائه نکردن اسناد و اطلاعات حقوق و مزایا موجب انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی از سهماه تا یکسال میشود.
➖تبصره ۲۱ قانون بودجه سال ۹۹: دستگاههای اجرایی تا بیستم اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ موظف به ثبت اطلاعات کارکنان در سامانه کارمند ایران و سامانه ثبت حقوق و مزایا هستند./ از خردادماه هرگونه پرداخت به كاركنان دستگاههاي اجرايی، پس از اطمينان از ثبت اطلاعات كاركنان در سامانه كارمند ايران صورت میگیرد.
➖تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰: از خردادماه سال ۱۴۰۰ هرگونه پرداخت به كاركنان دستگاههای اجرایی صرفاً پس از ثبت اطلاعات آنان در سامانه پاكنا انجام میشود./ ذي حساب و بالاترين مقام اجرایی، مسئول اجرای اين موضوع است و در صورت خودداری از اجرای آن به يكی از مجازاتهای تعزيری درجه سه تا پنج موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محكوم میشود.
➖میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی دولت سیزدهم، ۲۷ آبان ۱۴۰۰: پرداخت حقوق آبان ماه کارکنان دستگاهها منوط به ثبت اطلاعات در سامانه پاکنا است.
➖بخشنامه سازمان اداری و استخدامی ۹ آذر ۱۴۰۰: از آذرماه ۱۴۰۰ پرداخت حقوق و مزایا صرفا بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه کارمند ایران انجام میگیرد.
➖تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱: پرداخت هرگونه حقوق و مزايا به كاركنان دستگاههاي اجرایی صرفاً بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه كارمند ايران انجام میگيرد./ ذی حساب، مدير امور مالي و بالاترين مقام اجرائی، مسئول اجراي اين موضوع است و در صورت خودداری از اجراي آن به يكي از مجازاتهای تعزيری درجه سه تا پنج موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محكوم میشود.
➖محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، ۲۴ خرداد ۱۴۰۱: به مدیرانی که اطلاعات مربوطه را در سامانه ثبت نکردهاند، نباید مزایا پرداخت شود، اگر پرداختی صورت گیرد، طبیعتا ما در مجلس این موضوع را خلاف قانون و برداشت غیرقانونی می دانیم و به عنوان تخلف و دستبرد به اموال بیت المال محسوب می شود و حتما پیگیری قانونی خواهد شد تا مابقی این افراد نیز از قانون تبعیت کنند. تا ۳ ماه دیگر چنانچه دستگاهی قانون را اجرا نکند، گزارش تخلفات را به قوه قضائیه ارجاع خواهیم داد.
پ.ن: گوشها که پر از وعده است، یا به وعدههایتان عمل کنید یا علت خلف وعدهها و نقض قوانین را به مردم توضیح دهید.
🔹#رهبر_انقلاب: "وعدهای اگر به مردم دادید، طبق آن وعده اگر عمل کردید، مردم به شما اعتماد پیدا میکنند؛ اگر شما وعده کردید و عمل نشد یا گفتید فلان کار شده، مردم در واقعیّت دیدند نشده، اعتماد مردم سلب میشود."
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ناپلئونی رو بیار!
فیلم لو رفته از معامله زمینهای اسرائیل در یک املاکی لبنانی با حضور امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
♻️ مشاوران اقتصادی بانک مرکزی دولت رییسی همان تیم روحانی هستند!
علاوه بر جلسات در این تارریخها، فردا هم همین افراد مجددا دور یو میز خواهند نشست. آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
♻️ لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
🔰 حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰 بخشی از مهم ترین دستاوردهای #مبارزه_با_بسترهای_فساد در کشور در یک سال اول دولت سیزدهم
🔺 • سامانه ملی درگاه مجوزها جهت حذف رانت ها و امضاهای طلایی برای دریافت مجوز
🔺• سامانه پايش وزارت صمت برای جلوگیری از گرانفروشی و رصد فروشگاه ها در کشور، اتصال بيش از ۱۱ هزار فروشگاه به اين سامانه تا کنون
🔺• ركورد كشف فرار مالياتي از زمان قاجار تا الان و افزايش ۵۰ درصدي مودیان مالیاتی جدید
🔺• حذف رانت ۱۱ هزار میلیارد تومانی با عرضه خودرو در بورس
🔺 • شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی برای نخستین بار در کشور، بیش از ۶۰۰ شرکت
🔺 • انتشار لیست ابربدهکاران بانکی برای اولین بار در تاریخ
🔺 • بزرگترین تسویه بدهی تاریخ نظام بانکی توسط یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی یعنی سازمان تامین اجتماعی :
💢 تسویه ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی، با دستور رئیسجمهور
🔺 • مبارزه با قاچاق معکوس و رانت بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی و صرفه جویی ۳ میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی با حذف ارز ترجیحی
🔺 • جلوگیری از هدر رفتن ۴٠ درصد یارانه آرد به ارزش سالانه معادل ۵٠ هزار میلیارد تومان با اصلاح نظام پرداخت یارانه آرد و نان
🔺 • اجرای طرح دارویار و جلوگیری از قاچاق معکوس، رانت و فساد دارو: در سال ۱۳۹۸ حدود ۵ هزار میلیارد تومان قاچاق معکوس دارو و علاوه بر ۸۰ میلیون جمعیت خودمان ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت کشورهای همسایه نیز از ارز ترجیحی دارویی ما برخوردار بودند.
🔺 • آزادسازی ۹۰ درصد از سواحل در اختیار دستگاههای دولتی و حاکمیتی، پس از ۱۴ سال با ضرب الاجل ۲۰ روزه رئيس جمهور
🔺 • سامانه سوت زنی گزارش فساد و پاداش ۳ درصد از عواید حاصل از گزارش فساد تا سقف یک میلیارد تومان
🔺 • سامانه پایش وزارت صمت برای واحدهای تولیدی: تمام آمار مواد اولیه، هزینهها، فروش، قیمت، مصرف انرژی و تولیدات کارخانه ها و واحدهای تولیدی به طور برخط کنترل می شوند، اتصال بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی به سامانه
🔺 • رشد بیش از ۵۰۰ درصدی ارزش فروش کالاهای تملیکی، تعیین تکلیف خودروهای خارجی پس از ۵ سال در انبارهای اموال تملیکی به ارزش حدودا ۳ هزار میلیارد تومان، تعیین تکلیف برخی از کالاهای تملیکی پس از ۲۰ سال
🔺 • ایجاد سامانه های شفافیت:
🔸سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
🔹سامانه پایش وزارت صمت
🔸سامانه کدال: شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی
🔹سامانه هوشمند یارانه آرد و نان
🔸سامانه مؤدیان مالیاتی و پایانه فروشگاهی
🔹سامانه نسخه الکترونیک
🔸سامانه ملي دسترسي آزاد به اطلاعات
پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری -پاکنا
🔹سامانه ثبت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه های اجرایی کشور
و...
#در_همین_یکسال
#چیزی_تا_اوج_نمونده