هدایت شده از mesaghمیثاق
📗معرفی_کتاب📗
خاطرات مستر همفر عنوان کتابی است که به شرح خاطرات مِستِر همفر مامور دولت بریتانیا در کشورهای اسلامی در قرن ۱۸ میلادی پرداخته و به تشریح نقش او در شکلگیری دیدگاه وهابیت در کشورهای مسلمان میپردازد. او در این کتاب از مأموریتش به کشورهای مصر ، عراق ، ایران، حجاز و استانبول مرکز خلافت عثمانی می گوید و هدفش از این مأموریت را که جمع آوری اطلاعات کافی به منظور جستجوی راه های درهم شکستن مسلمانان و نفوذ استعماری در ممالک اسلامی است بیان کرده و از مسائلی که در این مأموریت برای او پیش می آید، یاد می کند.
مطالعه این کتاب جهت پی بردن به نقشه های روباه پیر انگلستان در پیدایش وهابیت و غلبه بر مسلمین و همچنین شناخت راه های نفوذ غرب به جهان اسلام و برای عبرت گرفتن و دشمن شناسی لازم است .
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
05-fa-dasthaye-napeyda-1.pdf
811.1K
کتاب pdf
خاطرات مستر همفر
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
📖 قابل توجه دوستان جهادی
کار رسانهای بدون مطالعه نمیشود
🖇من همواره مردم و بهخصوص جوانان را به خواندن کتاب توصیه میکنم اما امروز تاکید ویژهای بر لزوم کتابخوانی و مطالعه برنامه_سازان رسانهای، فعالان در عرصه هنری و هنرهای نمایشی و اهالی مطبوعات دارم.
📌بازدید رهبر انقلاب اسلامی از نمایشگاه کتاب تهران ۱۴۰۲/۲/۲۴
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
آشنایی با شخصیت ها:
جورج سوروس (George Soros)
با نام اصلی گئورگی شوارتز در بوداپست و در خانوادهای ثروتمند و یهودی متولد شد، اما پس از هجوم کمونیستها در سال 1947 کشور خود را ترک کرد و برای ادامهی تحصیل به مدرسهی اقتصاد لندن رفت و از همانجا فارغالتحصیل شد. جورج سوروس در دوران تحصیل با کارل پوپر، فیلسوف انگلیسی، آشنا شد و بسیار تحت تأثیر افکار او قرار گرفت؛ به حدی که ردپای این تأثیرپذیری را میتوان در حرفه و کارهای بشردوستانهی سوروس مشاهده کرد.
در همین سنین جوانی بود که جورج سوروس فعالیتهای معاملاتی خود را در بازار سیاه مجارستان آغاز کرد و پس از مهاجرتش در سال 1956 به ایالات متحده به عنوان تحلیلگر مالی، آن را به صورت جدی و پیگیر ادامه داد.
در نخستین اقدامات مالی خود، اولین صندوقهای تأمینیاش را در سال 1969 بنا کرد و سپس شرکت صندوق کوانتومی را با همکاری جیم راجرز تأسیس کرد.
این سرمایهگذار مشهور آمریکایی از این ثروت هنگفت در بیش از 50 کشور جهان چندین سازمان خیریه تأسیس کرده و بیش از 400 میلیون دلار صرف حمایت از این پروژهها کرد.
شهرت سوروس بیشتر به اتفاق چهارشنبه سیاه ( 1992) بازمیگردد که در آن روز، سوروس 10 میلیارد پوند با نرخ کمتر از بانک مرکزی انگلیس عرضه کرد و باعث کاهش اعتبار پوند در برابر دلار و سود به دست آورد.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
بهترین کتابهای جورج سوروس
جورج سوروس به تألیف چند کتاب و مقاله در مباحث مرتبط با مدیریت و بحرانهای مالی دست زده است که مروری بر معروفترین آنها داریم:
کتاب سرمایهدار علیه سرمایهداری (Capitalist Against Capitalism):
جرج سوروس در این کتاب به تحلیل نقادانهی بحران مالی سال 2008 و ارائهی چهارچوبی مفهومی میپردازد که به درک هرچه بهتر بازارهای مالی کمک کند. او در فصلی از کتاب با عنوان «فروپاشی مالی سال 2008 و مفهوم آن» نقدهایی رادیکال و جدی به نهادهای اقتصادی به ویژه آمریکا وارد کرده و نظام مالی جهانی را به چالش کشیده است. از دیدگاه جورج سوروس، این نظام بر مبنای فرضهای اشتباهی شکل گرفته است که همچنان ادامه دارد. کتاب سرمایهدار علیه سرمایهداری به خوانندهی خود اطلاعات مفیدی در زمینهی تحلیل وضع اقتصادی آمریکا و جهان صنعتی میدهد و به او در فهم و درک از سامان اقتصادی جهان و کاستیهایش کمک میکند.
کتاب رویای برتری آمریکایی (The Ultimate American Dream):
جرج سوروس، بهعنوان یک کارگزار اقتصادی و سیاسی ایالات متحده، در این کتاب، سراغ معضلات آشکار در نظام سرمایهداری و نهادهای اقتصادی آمریکا میرود و با دیدگاهی انتقادی به مسائلی همچون جنگ علیه تروریسم، سیاست خارجی دولت جرج بوش، حاکمیت مردمی، منابع طبیعی و... میپردازد.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
23.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل شخصیت جورج سوروس
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فـریـاد بیجواب صـاحـبـان انقـلاب
حـرفی که احتمالا خـارج از چـاچـوب شورای سیاستگذاریست.
🌀 آقای حاجعلیاکبری، توضیح بدهد:
🔻اقدام قابل ارزیابی و دارای خروجی شان برای مقابله با بیبندوباری چیست؟
🔻و کارگذشت و عملکرد نهادهای متبوعشان قبل و بعد اغتشاشات چیست؟؟؟
🔻اگر امام جمعه به فریاد غریبانه این شیرزن، ارزشدهی می کرد، واکنش شورای سیاستگذاری چه بود؟ تشویق یا توبیخ؟
⚠️لا يحب الله الجهر بِالسُّوءِ مِنَ القول إلا من ظلم
✍🏻حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#تراکم_ترک_فعل
#نهضت_بیدارگری
#پایان_مماشات_با_ترکفعل_مسئولان