هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کسی فقیر نمیشود مگر با ثروتاندوزی سرمایهداران!
🎙 #رحیم_پور:
◀️ امام صادق (ع) فرمودند اگر در جامعه اقشاری میبینید که هرچه کار و زحمت میکشند باز هم گرسنه هستند بدانید #سرمایهداران آن جامعه حق اینها را خوردهاند.
🔹 عین عبارت امام صادق (ع) این است: کسی که بیش از نیازش دارد مصرف میکند، چیزی را میخورد که مال او نیست.
#جنگ_فقر_و_غنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ بی شرف زیبنده ترین صفت برای برخی اصلاح طلبان!
به محض اینکه بازار ارز در کشور نزولی می شود رسانه ها و به اصطلاح کارشناسان اصلاحاتچی شروع می کنند به جو سازی و تحریک مردم برای خرید ارز تا مبادا قیمتها کاهشی شده و اندکی از فشار روی مردم کاسته شود! انصافا “بی شرف “صفتی زیبنده این جماعت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰فلسفهتراشی زیرکانه
✳️اقدامات کور و برخاسته از هیجانات زودگذر، اگر مستند به منطق مقبول یا حداقل دلیل ظاهرالصلاحی نشوند، زودتر از آن چه که تصور میرود به پایان میرسند؛ بیت «طوفان اگر فرو بنشیند عجیب نیست//پایان بی دلیل دویدن،نشستن است» نیز ناظر به همین معنا بوده و از ناپایداریِ رفتارهایی که دلیل مقبول و پسندیدهای ندارند حکایت میکند؛
✳️در این میان کسانی که منافع آنان در استمرار و تداوم چنین اقداماتی است، برای جلوگیری از توقف زودهنگام، دلایلی را برای تمدید «دویدن»، القاء و تلقین میکنند که به نوعی در حکم «نفس مصنوعی» برای این گونه از اقدامات میباشد! در این یادداشت میکوشیم نحوه این فلسفهتراشی را بیان کنیم، بخوانید!
✳️برای فردی که عنوان متفکر،اندیشمند و... را یدک میکشد، تشویق و یا همراهی با اقدامات آنارشیستی، لطمه جبرانناپذیری بر حیثیت و اعتبار شخص وارد میکند و لذا این افراد تمایلی ندارند که اعتبار خود را پای حمایت مستقیم از چنین اقداماتی قربانی کنند؛ از طرفی به دلیل آن که تحقق اغلب اهداف این متفکرنماها، منوط به آشفتگی وضعیت کشور و هرجومرج دائمی میباشد، ناچارند به گونهای متفاوت نقش خود را ایفا کنند!
✳️در نقش جدیدی که این افراد برای خود در نظر گرفتهاند، ابتدا خود را به عنوان سخنگوی مردم معرفی کرده و در مرحله بعد آرزوها و علائق خود را در قالب تحلیلهای روانشاختی و جامعه شناختی(!) و به عنوان مطالبات و خواستههای مردم، روانه بازار مجازی میکنند!
✳️اغلب این تحلیلها حاوی عباراتی نظیر «مردم میگویند...» است اما با اندکی توجه میتوان دریافت که عبارت فوقالذکر در حقیقت، جایگزین «مردم باید بگویند...» شده است!! در توضیح بیشتر باید گفت که فیلسوفان مجازی تمایل دارند که اولا حلقه اطرافیان خود را به عنوان مردم معرفی کرده و ثانیا امیال و آرزوهای خود را در قالب گزارههای خبری ارائه کنند!! البته باید اعتراف کرد که پس از مدتی بر اثر تکرار فراوان و خارج از حد معمول، بخشی از این آرزوها تبدیل به خبر میشود!! در ادامه به بیان نمونههایی از این فلسفهتراشیها میپردازیم:
1️⃣مردم میگویند: «چون اختلاس و دزدی هست پس ما هم تا میتوانیم دزدی میکنیم و کسی نباید کاری با ما داشته باشد!»
2️⃣مردم میگویند: «ابتدا مشکلات اقتصادی را حل کنید، سپس به بحث پوشش بپردازید!»
3️⃣مردم میگویند: «چون برخی ناملایمات اقتصادی در کشور هست، پس لجبازی کرده و کشف حجاب میکنیم!»
4️⃣مردم میگویند: «چون به نوع پوشش ما گیر میدهند، پس ما هم عمامهپرانی میکنیم!»
5️⃣مردم میگویند: «چون به ما بی توجهی شده است لذا دست به آشوب و اغتشاش میزنیم و تقصیری متوجه ما نیست!»
6️⃣مردم میگویند: «اگر حکومت از قوانین سابق عقب نشینی نکند، دوباره به خیابانها میریزیم و عواقب آن بر عهده ما نیست!»
7️⃣مردم میگویند: «بگذارید بدون هیچ گونه قانون محدودکنندهای و آن طور که میخواهم زندگی کنم!»
8️⃣مردم میگویند: «چون گرانی هست لذا نباید برای امور معنوی هزینه شود و اصلا مراسمات مذهبی باید تعطیل شود!»
✅همان طور که پیداست بیان چنین جملاتی از سوی یک شخصیت علمی -اعم از حوزوی یا دانشگاهی- به منزله پایان عمر روشنفکریِ وی خواهد بود لکن این افراد در نهایت رندی، مردم مظلوم را سپر خود کرده و تمایلات قلبی خود را با زبان مردم به افکار عمومی ارائه میکنند! مراقب این جماعت زیرک و زبل باشید.
#مردم_میگویند
#مردم_باید_بگویند
✍️مدیر عقال
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰نمودار دینداری؛ نزولی یا صعودی؟!
✳️از جمله مباحثی که ضرورت بحث و بررسی پیرامون آن بر کسی پوشیده نیست، ارزیابی و سنجش میزان پایبندی یک جامعه به دین و شریعت است؛ این موضوع زمانی اهمیت مضاعف مییابد که بخواهیم از مقایسه دو بازه زمانی مختلف، مشخص کنیم شاخص دینداریِ جامعه چه روندی را پشت سر گذاشته است؟؟
پیچیدگی این موضوع به قدری است که مانع از ابراز یک پاسخ سطحی و بسیط میشود؛ لذا برای پاسخ به پرسش مذکور ناگزیر از بیان مقدماتی هستیم!
✳️ابتدا به معرفی دو نوع مختلف از دینداری میپردازیم و برای توضیح آن دو، اصطلاح «دینداری حقیقی» و «دینداری ارثی» را برمیگزینیم؛ این دو دسته در مقابل یکدیگر قرار دارند و لذا با توضیح یکی از آنان، مقصود از قسم دیگر نیز به خودی خود مشخص خواهد شد؛
🔻دینداری ارثی بیش از آن که از منابع دینی تغذیه شود، از طرف آداب و رسوم و سنتهای محلی یک جامعه پشتیبانی میشود!
🔻در این قسم، نقش دین منحصر در ظواهر رفتار و اعمال جامعه میباشد و از روح و حقیقت دین آنچنان خبری نیست!
🔻این قسم از دینداری، دیرپا نیست و با توجه به آن که بر بینش مستحکمی استوار نبوده و پشتوانهای جز آداب و رسوم جامعه ندارد، به تدریج و در گذر زمان زائل میشود!
🔻در انتقال از نسلی به نسل دیگر به شدت آسیبپذیر است و نسلهای بعدی، هیچ الزامی نمیبینند که به آن چه نسلهای قبلی باور داشتند، معتقد باشند!
🔻دینداری ارزانقیمتی است که هزینهای را -اعم از مالی،جانی و آبرویی- متوجه انسان نمیکند و لذا در دستاندازهای روزمره زندگی که مستلزم مقاومت و ایستادگی است، صحنه از دینداران سنتی خالی میشود!
🔻دینداری ارثی سکوت و سکون را بر حرکت و فعالیت ترجیح میدهد؛ در حقیقت، دینداری سرد و ساکنی است که حرارت و حرکت نمیآفریند و به وضعیت موجود رضایت میدهد!
🔻مبارزه با ظلم و ظالم در دینداری ارثی جایی ندارد و لذا آنچنان مخالفتی را از طرف زورگویان و گردنکشان جهانی برنمیانگیزد!
✳️دینداری حقیقی در نقطه مقابل دینداری ارثی قرار دارد و لذا تلاش برای مقابله با آن، از اولویتهای اصلی کسانی است که از این دینداری متضرر میشوند؛ ناگفته نماند که میتوان از تعبیر «اسلام آمریکایی» برای دینداری ارثی و از تعبیر «اسلام ناب محمدی» برای دینداری حقیقی نیز استفاده کرد.
✳️از آنجایی که در گذشته، از گسترش دین حقیقی توسط حکومتها ممانعت به عمل میآمد، لذا آن چه از دینداری در جامعه وجود داشت، غالبا -و نه همه- از سنخ دینداری ارثی بود؛ لکن در سالهای اخیر و با استقرار اسلام ناب بر کرسی حاکمیت، عرصه برای گسترش دینداری حقیقی بیش از پیش فراهم شده است.
✅در مقام جمعبندی باید بگوییم به نظر میرسد با توجه به تحولات جاری کشور، شاهد یک پوستاندازی در جامعه دینی هستیم؛ طبق شواهد و قرائن اگرچه دینداری ارثی رو به افول میباشد لکن در دینداری حقیقی شاهد یک روند تصاعدی هستیم؛ جوانان و نوجوانانی که علیرغم فضای سنگین تبلیغاتی، همچنان زیست مومنانه را ترجیح داده و هزینه ناسزاهای مدعیان اخلاق و فرهنگ را به جان میخرند، یکی از شواهد این ادعا هستند؛ به زعم نگارنده اگر این پدیده به خوبی مدیریت شده و تعادل نسبی در میزان ریزش «دینداری ارثی» و رویش «دینداری حقیقی» برقرار شود، میتوان امیدوار بود که برطرف شدن برخی از مشکلات فرهنگی، دور از انتظار و خارج از دسترس نباشد!
✍️مدیر عقال
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بنده میپرسند اقتصاد اسلامی چیست؟
+ پاسخ
هدایت شده از mesaghمیثاق
یک عده خائن، مهمترین منابع در آمد کشور را به اسم خصوصیسازی با نسخه IMF در اختیار یک عده دزد گذاشتهاند؛
حالا دولت برای جبران کسری درآمد،مالیاتها را زیاد میکند،
رعیت هم باید راهکار دهد که دزدها چطور دلارشان را وارد چرخه مالی کنند که تورمزا نباشد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 مدیرکل سابق بیمه های اجتماعی وزارت کار: ۴۶ درصد بازنشستگان، به بازار کار برمیگردند و اشتغال جوانان سخت تر میشود.
🔹پادام کارشناس امور رفاه : بیش از ۳۵درصد معلمان مدارس غیرانتفاعی، بازنشستگان مدارس دولتی هستند، یکی از دلایل توسعه مدارس غیر انتفاعی بازنشستگی های زودهنگام است.
💢 پژوهش خبر با مجوز رسمی از وزارت ارشاد اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
Ghadiri.mp3
19.52M
🚨 تحلیل و بررسی ابعاد اقتصادی، امنیتی و رسانهای تصمیم دولت درخصوص حذف ارز ترجیحی
۱۴۰۱/۲/۲۳
#نشر_حداکثری
احمد قدیری
حتما گوش بدید
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لعنتی ها یه زمانی ترامپ یک ماه دولت رو تعطیل کرد تا به کنگره فشار بیاره هزینه چند میلیارد دلاری ساخت دیوار مرزی مکزیک را تصویب کنند! حالا شما ها به همین راحتی این دیوار میلیاردی رو دور میزنید؟!!!😀
مطالعات آمریکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دایره آتش؛ از قسام تا عیاش
➕ روایتی شنیدنی از پیشرفت قدرت موشکی مقاومت فلسطین.
هدایت شده از mesaghمیثاق
26.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کمی زیبایی از عروس مدیترانه🇱🇧😍
🔹لبنان کشور زیبایی ها از بعلبعک تا جنوب از سواحل مدیترانه ای تا غذا های معروف ، از بیروت تا صور تا آبشار زیبای لیتانی از کوه های هرمل تا اسکی در کوه های شمالی باعث شده است تا سالانه ده ها میلیون گردشگر از سراسر جهان به این کشور زیبا سفر کنند.
🔹 اما بر خلاف مخالفت های احزاب مسلمان مانند حزبالله و.. سالانه فستیوال های جهانی مانند زیبا ترین دختران جهان تا فستیوال مشروبات یا فستیوال مد ها تا جشن های مختلطت در سواحل برگزار می شود.
🔹 کسانی که عضویت در نیروهای حزبالله دارند چه نیروی کادر و حتی سایر نیروهای قراردادی و در واحد بسیج و کانون های وابسته به این حزب به طور کامل ممنوع می باشد که در این فستیوال و جشن ها شرکت کنند.
#لبنان
#بیروت
#عروس_مدیترانه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑زنگ خطر
🔰این اعداد و ارقام بسیار خطرناک اند..!
🔹طبق آمار حدود ۸ میلیون افغانستانی در کشور هستند که بیشتر در حاشیه شهر ها سکونت دارند.
🔹۷۵ درصد زایمان ها در استان تهران توسط افغانستانی ها می باشد که عدد بسیار خطرناکی است روزانه ۱۰ هزار افغان به طور قانونی و غیر قانونی وارد کشور می شوند که در میان آن ها افراد وابسته به القاعده . طالبان به چشم می خورد مخصوصا در استان های خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان
🔹به گفته کارشناسان اقتصادی یکی از دلایل گرانی اجاره بها در حوزه مسکن مهاجرین افغان می باشند که چند میلیون مسکن را قفل کرده اند.
🔹 کشور ترکیه توانسته با انسداد مرزهای مشترک با ایران مانع از ورود این حجم از مهاجرین به ترکیه و کشورهای غربی بشود و ایران به تنهایی بار مسئولیت چند کشور را به دوش می کشد.
🔹درباره دلایل ماندن مهاجران افغانستانی در ایران نیز توضیح میدهد در کنار دسترسی به بازار کار، ارتقاء جایگاه زنان به سبب سوادآموزی، سهولت رفتوآمد در مناطق مختلف و .. سبب شده تا این مهاجران ایران را به نسبت پاکستان مقصد مطلوبتری بدانند یعنی افغانستانی هایی که در کشور پاکستان سال ها مجبور به گذراندن زندگی در کمپ های پاکستانی شدهاند.
🔹 این مهاجران بیش از سه میلیون شغل مختلف را در دست دارند در حالی که بیش از سه و نیم میلیون ایرانی بیکار هستند.
🔹دوستی، همسایگی، برادری و... به جای خود ولی این سیل هجوم و ورود افغانها به کشور بسیار نگران کننده است و قطعا هم در زمان فعلی و هم در آینده تبعات فرهنگی و امنیتی و اقتصادی خیلی بدی بدنبال خواهد داشت!