هدایت شده از mesaghمیثاق
✅هوش مصنوعی تهدیدی برای امنیت ملی کشورها است
🔺هوش مصنوعی میتواند به تروریستها در انتخاب اهداف خود کمک کند
🔺سازمان دیدبان تروریسم با ابراز نگرانی از تهدیدهای هوش مصنوعی برای امنیت ملی کشورها، از سازندگان این فنآوری انقلابی خواسته تا ذهنیت «آرمانشهری» خود از هوش مصنوعی را کنار بگذارند، چراکه این فنآوری جدید میتواند افراد آسیبپذیر را با خود همراه کند.
🔺گاردین به نقل از جاناتان هال کیسی، مدیر این نهاد مستقر در بریتانیا، نوشت که تهدیدهای امنیتی هوش مصنوعی روز به روز آشکارتر میشود و در پیشبرد این فنآوری باید ملاحظات و نیات تروریستها را در نظر داشت.
🔹به گفته جاناتان هال کیسی، در توسعه بیش از اندازه هوش مصنوعی عمدتا بر نکات بالقوه مثبت این فنآوری تمرکز شده و در این مسیر از چگونگی استفاده احتمالی تروریستها از آن برای حملات غفلت شده است.
گاردین در ادامه به نقل از هال نوشت که سازندگان هوش مصنوعی باید در کنار خود یک نئونازی ۱۵ ساله دو آتشه داشته باشند تا تهدیدهای بالقوه این فنآوری را بهتر درک کنند.
🔸دیدبان تروریسم که بهطور مستقل به بازبینی قوانین دولت بریتانیا در زمینه تروریسم میپردازد، نگرانی فزاینده خود را از دامنه رباتهای چت هوش مصنوعی برای متقاعد کردن افراد آسیبپذیر و یا افراد دارای طیف متنوعی از عملکردهای عصبی برای انجام حملات تروریستی ابراز کرده است.
جاناتان هال در ادامه میافزاید: «تلقینپذیری انسانهای غوطهور در دنیای دیجیتال و فنآوریهای نوین نگران کننده است. این فنآوریها به کمک زبان مخاطبان خود را به اقداماتی ترغیب میکنند. از همین رو، امنیت جامعه میتواند به شدت به خطر بیفتد.»
🔹به گفته دیدبان تروریسم، برای مقابله با نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی مرتبط با هوش مصنوعی نیاز به تدوین قوانین تازهای است. از آنجایی که هوش مصنوعی میتواند در انتخاب اهداف تروریستها بهغایت کاربردی باشد، مقررات موثر و دارای ضمانت اجرا میتواند تا اندازهای خطر فزاینده سلاحهای مرگبار خودکار را مهار کند.
🔺فاصله میان پیشرفت فنآوریهای جدید و قوانین ناظر بر آن همواره محل بحث و نگرانیهای سازمانهای مدافع صلح و امنیت بوده است. با رشد فزاینده فنآوریها در حوزه رباتها از یکسو و از فناوریهای ارتباطی از سوی دیگر، نوع تازهای از تهدیدهای تروریستی ظهور یافته که به شدت مایه نگرانی شده است.
برای مثال دور از ذهن نیست که یک پهپاد کوچک کاملا خودکار از مکانی نامعلوم برای حمله به هدفی مشخص به پرواز درآید و با کمک فنآوری هوش مصنوعی در لحظهای مناسب هدف را شناسایی و حمله انجام شود، و هیچ اثری از خود باقی نگذارد. این حمله میتواند در روز روشن و در میان جمعیتی در میدان شهر روی دهد، طوری که هیچ کس نتواند حدس بزند هوش مصنوعی قرار است در لحظه چه تصمیمی بگیرد و چه کسی یا کسانی را هدف قرار دهد.
🔸واقعیت این است که قوانین بازدارنده در این زمینه و دستگاههای ناظر بر چنین فنآوریهایی تاخیر نسبتا زیادی دارند.
🔹پیش از این، تسلیحات مرگبار خودکار در نبرد اوکراین عرض اندام کرده بود و سوالهای جدی اخلاقی در مورد پیامدهای ماشین کشتار خودکار مطرح شده است.
🔸در بریتانیا، MI5 و موسسه آلن تورینگ، نهاد ملی علم دادهها و هوش مصنوعی در حال انجام اقداماتی برای مقابله با چالشهای امنیتی ناشی از هوش مصنوعی هستند.
🔹همانطور که الکساندر بلانچارد، محقق اخلاق دیجیتال در برنامه دفاعی و امنیتی این مؤسسه میگوید، هوش مصنوعی در تعامل با محیط میتواند یاد بگیرد و خود را سازگار کند.
🔸توجه به همبودگی این سه عامل یعنی تعامل، یادگیری و سازگاری با محیط، ویژگی حیرتانگیز هوش مصنوعی نشان میدهد که بشر با چه تهدید جدی روبهروست. در کنار مزایای هوش مصنوعی، به نظر میرسد اتخاذ تدابیر نظارتی بر هوش مصنوعی از ضرورتی انکارناپذیر برخوردار است، تا این تازهترین فناوری بشری به ماری در آستین، و بلای عصر نوین تبدیل نشود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
41.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / حیاط خلوت آمریکا، چینی میشود؟
🔹تجارت چین در آمریکای جنوبی به دوبرابر آمریکا رسیده است؛ این یعنی آمریکا بازی را در حیاط خلوت خود باخته است
🔹آمریکای جنوبی در منابع طبیعی بسیار غنی است و وجود رهبران اقتدارگرا این قاره را به مکانی ایدهال برای سرمایه گذاری چین تبدیل کرده است
🔹چین به دنبال نفوذ نظامی در آمریکای جنوبی است؛ واکنش آمریکا تا به حال بسیار محدود بوده
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 تقدم نظم بر صلح»: دکترین خاورمیانهای کیسینجر
(بخش۲)
درس کیسینجر به بایدن درباره ایران
فارن افرز
🔸در مناقشه دهه ۷۰ میلادی، پس از حمله سادات به صحرای سینا، چنانچه در بخش دوم تکیسینجر برای ایجاد حمایت از دیپلماسی خود از طریق اهرم زور، اسرائیل را به حملات متقابل تشویق کرد. هنگامی که این فشار نظامی به مصر و شوروی کمک کرد تا شرایط آتش بس او را بپذیرند، او از اسرائیل خواست تا حمله خود را متوقف کند. او به ویژه از نابودی ارتش سوم مصر توسط نیروهای دفاعی اسرائیل که در پایان جنگ محاصره شده بود، جلوگیری کرد. این امر به سادات امکان داد تا با رژیم خود - ونیز حیثیت خود - وارد مذاکرات صلح شود.
🔹 سپس کیسینجر از انعطاف پذیری لحظه استفاده کرد و روند صلح خود را با هدف حفظ فاصله مصر - بزرگترین و از نظر نظامی قدرتمندترین کشور عربی - از پیوستن به هر ائتلاف جنگی عربی در آینده آغاز کرد. این امر جنگ دیگری را بین دولت یهود و کشورهای عربی غیرممکن می کرد. شباهتی غیرقابل انکار بین رویکرد کیسینجر به مصر و روشی وجود دارد که مترنیخ و کسلریا پس از شکست ناپلئون، فرانسه را مدیریت کردند و آن را به جای مجازات کردن، در نظم جدید گنجاندند - و در نتیجه آن را از یک دولت انقلابی و تجدیدنظرطلب به یک قدرت وضع موجود تبدیل کردند.
🔸 مارتین ایندایک بر این باور است که امروز، دکترین کیسینجر احتمالاً از طرحی مشابه در قبال ایران استفاده خواهد کرد، کشوری که به ادعای وی «به وضوح آنچه را که از نظم خاورمیانه به رهبری ایالات متحده باقی مانده است، تهدید می کند». دکترین کیسینجر طرفدار سرنگونی حکومت نبوده و نیست. در عوض، او به دنبال این میبود که ایران را متقاعد کند که از تلاش های منطقهای خود دست بردارد و در عوض به رفتارهای دولتی تر بازگردد. در این میان، واشنگتن باید تعادل جدیدی را دنبال کند که در آن انگیزه های انقلابی [ادعایی] ایران توسط اتحادی از کشورهای سنی که با اسرائیل و ایالات متحده همکاری می کنند، مهار و متعادل شود.
🔹 با این حال، چنانچه ایران متقاعد شود و تصمیم بگیرد مطابق قاعده نظم مستقر عمل کند، کیسینجر معتقد است که ایالات متحده باید به عنوان متعادل کننده عمل کند و بیشتر خود را به تمام قدرت های رقیب خاورمیانه نزدیک تر کند تا اجازه دهد آنها به یکدیگر نزدیک شوند. یعنی روندی برخلاف آنچه بایدن در پیش گرفته و دو رقیب دیرینه منطقه را ترغیب به نزدیکی و گفتگوی مستقیم با یکدیگر -احتمالاً بدون هرگونه دخالت مستقیم آمریکا- کرده است.
🔸 کیسینجر مدعی است: «ایالات متحده در تعقیب اهداف استراتژیک خود میتواند یک عامل تعیینکننده – شاید تنها عامل تعیینکننده – در تعیین مسیر ایران میان اسلام انقلابی یا کشوری مهمی است که در سیستم وستفالیا مستقر شده است».
منبع
https://www.foreignaffairs.com/articles/middle-east/2021-10-13/henry-kissinger-middle-east-peace
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از درست نخواندن برجام تا تاریخ سازی های پوچ
واکنش مجری شبکه سه به اظهارات آقای ظریف
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بریدن گلوی امام جماعت یکی از مساجد مشهد با خونسردی کامل!
🔻با این جنایتهایی که دواعش وطنی میکنند خود داعش احتمالا یه دوره آموزی از اینها بره!
🔻با وجود خونریزی شدید این طلبه در بیمارستان الحمدالله حالشون خوب است
⚫ پ ن: الان روسای قواقانون مصوب میکنن هرکسی سرسی روحانی راببرد صدهزار تومان جریمه میشه البته به شرطی که فراجا ازش عکس انداخته باشه
هدایت شده از mesaghمیثاق
👨👨👦🌈 خانواده سه پدره در آمریکا.
بچه یتیم بهشون دادند تا بزرگش کنند.
#زن زندگی آزادی
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 #سرباز_غرب_با_نقاب_ملیگرایی
هیلی(سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل):
اوکراین، جنگ را به ما ببازد، درگیر جنگ جهانی میشویم. پیروزی اوکراین، پیروزی همهی ماست.
پ.ن: ملی گراهای ایرانیِ غربگرا که میگویند:
"مسئلهی فلسطین و جنگ در خاورمیانه به ما مربوط نیست."، این سخن هیلی، چه نسبتی با ملیگرایی دارد؟ چرا کشورهای غربی، "فراملیتی" میاندیشند ولی روشنفکران غربگرای ما، تنها سخن از "ملیگرایی" میگویند؟!
فرانتس فانون در کتاب نفرینشدگان زمین میگوید:
" روشنفکران جهان سوم، بهشکل خام بر #وجدان_ملی تاکید دارند، اما در واقع، کاملا در فرهنگ استعماری غرق شدهاند."
در واقع، تنها با تاکید بر ملیگرایی،میتوان باعث گسست اتحاد منطقهای در خاورمیانه شد.و فضا را جهت مداخلهی کشورهای غربی در منطقه، فراهم نمود.امری که در طول دهههای اخیر، شاهد آن بودیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴پلمپ شد
کافه آرمیتاژ با مطالبه انقلابی های رسانه دار مشهد پلمپ شد...
بچه های انقلابی شهرهای دیگه یاعلی بگن اماکن هنجارشکن رو با پیگیری پلمپ کنن
کاری از دست ما بر بیاد در خدمتیم
#مطالبه_اثر_دارد