هدایت شده از mesaghمیثاق
😳 مسابقه بدننمایی!! بمناسبت عید غدیر در مجتمع فرهنگی #امامزاده شاه سیدعلی، شهر مقدس قم⁉️
❗️گذشته از اینکه کلمه (امامزاده) برای حضرت شاه سید علی علیه السلام در پوستر مسابقه نیامده
🔻 این مسابقه سخيف، با هویت شهر مقدس قم آن هم در مجتمع فرهنگی امامزاده معروف قم در تعارض است.
⁉️ اینکه دقیقا اداره ورزش و جوانان چرا صلاحیت چنین شخصی را برای ریاست هیئت تایید کرده مورد سوال است!
⁉️ اینکه چطور مسئولین امامزاده، مجامع را در اختیار این مسابقه قرارداده اند مورد تعجب است!
⁉️اینکه یک رئیس هیئت بدنسازی، بتواند در آرامش کامل، چنین مسابقه سخیفی را برگزار کند جای تأسف دارد!
✍🏻 منتظر اخبار و نتایج تکمیلی باشید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴عـمـل صـالـح | مدافعان هـویـت ایـران
▪️ اعتراض جمعی از مؤمنان به وضعیت بد حجاب | مقابل حوزه ریاست قوه قضاییه | تلاشی برای حفظ کرامت و عفت مردم ایران | دلواپستان آینده کودکان این سرزمین | مدافعان حریم زن مسلمان | مرزبانان ارزشها
▪️بعید نیست عدهای از سر دلسوزی، این اقدامات را کم فایده یا حتی منفی، تلقی کنند، اما واقعیت این است که بخشی از مسئولان خوب ما، در باتلاق رودربایستی و سکوت غلطیدهاند و نخبگانی هم که دل به اقدامات تحقیقاتی و علمی خوش کردهاند، عمق و گستره خطر هجوم غرب علیه ارزشهای اسلامی را درک نکردهاند.
#عمل_به_هنگام
#آمران_به_معروف
#مدافعان_هویت_ایران
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ماموریتی برای انحراف نسل های جدید مذهبی
خوانندگی مداحان به سبک خواننده های کنسرت،با ریتم مخصوص رقص وقر دادن،اختلاط دختر و پسر ،پوشش جلف وحرکات موزون دختران و...
اینها ویژگی تولیدات یک قرارگاه فرهنگی است.در این مملکت اگرمسئول هوشیاری هنوز هست،جلوی این قرارگاه را بگیرد تا ذائقه و سبک زندگی دینی نسلهای جدید مذهبی را به گند نکشانده اند...
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 در مورد جنجال های رسانه ای خبر تغییر مدیر شبکه مستند
🔹من نه شخصا محسن یزدی را میشناسم و نه از دلایل تغییر او مطلعم. اما انصافا ژانر واکنش رسانه ای نوگل های نواصولگرا در تسنیم، فرهیختگان و ... در رابطه با این خبر به عنوان یک کیس از بی اخلاقی و شارلاتان بازی رسانه ای قابل مطالعه و تدریس است.
🔹طوری در مورد پسر خوب و انقلابی بودن فلانی نوشته اند، که گویا همه مدیرانی که بعد از انتصاب علی عسگری در مدت کوتاهی از شبکه ها و معاونتهای سازمان تصفیه شدند(از جمله رییس فعلی سازمان از معاونت سیاسی و خبر) ضد انقلاب و بی تجربه و ... بوده اند و فقط همین نوگل های نواصولگرا و بزرگترهایشان هستند که شاقول و شاخص، سنجش انقلابی گری و صلاحیت و شایستگی افراد هستند. احتمالا تصورشان این است که همچنان به سیاق مدیران سابق سازمان برای تغییر یک مدیر شبکه هم میبایست از رییس فلان دستگاه امنیتی یا آقای خاص در نهاد خاص استیذان نمود.
🔹 آیا می شود از این نوگل های عزیز مثلا پرسید اگر دغدغه شان مسئله انقلابی بودن و تخصص است، وقتی سه سال پیش سلیم غفوری که عمرش را در ساخت مستند و تربیت مستندساز سپری کرده و رشد و تعالی شبکه مستند مرهون اوست، توسط بزرگترهای نواصولگرای شما از همین شبکه برکنار شد و مدیر فعلی که کسری از تخصص و تجربه او را در زمینه مستند ندارد، جایگزین او شد، این دغدغه ظهور و بروز نیافت؟
🔹 و آیا بزرگترهای این عزیزان پاسخگوی شیب نزولی تندی که در این مدت و مشخصا پس از برکناری سلیم غفوری در شبکه مستند هم به لحاظ محتوا و هم مخاطب رخ داد، خواهند بود یا آن را هم برای تیم جدید سازمان و جبلی فاکتور خواهند نمود؟
ظهوریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بر روی هواپیمای تیم ملی زنان برزیل، تصویر مهسا امینی و یک قاتل به نام نصرآزادانی را کشیده اند.
🔹وزارت خارجه غیرت داشته باشد و فردا سفیر برزیل را به علت شکر خوری اضافی در امور داخلی دیگران احضار کند.
اینستای سفارت برزیل در تهران برای عرض ادب:
https://instagram.com/brazil.embassy.iran?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
👆🏻کامنت آزاد اما پیشنهاد ما:
Your women football team should not interfere in Iranian affairs. It has nothing to do with you and you don't know the full story
هدایت شده از mesaghمیثاق
تطبیق جامعه شناسانه اغتشاشات ایران و فرانسه
✍عبدالله گنجی
💥بهرغم اینکه در خارج از فرانسه انگیزهای برای برجستهسازی اغتشاشات این کشور وجود ندارد شدت و حدت آن بهگونهای است که در کانون توجه جهانیان قرار گرفت. در اینجا نمیخواهیم به فرانسه و شخص مکرون یادآور شویم که «نزن در کسی را تا نزنند درت را» و حس انتقام به خود بگیریم، بلکه به دور از دوقطبی ما و فرانسه به دور از مداخلات و فضولیهای غرب در همه جهان، میخواهیم پدیده اغتشاشات ۱۴۰۱ در ایران و حال فرانسه را بررسی نماییم و فراتر از آنچه بین ما و فرانسه میگذرد به تجربه و دید خود بیفزاییم و، اما بعد.... اشتراکاتی بین اغتشاشات فرانسه و ایران وجود دارد که باید از آن نتیجه بینشی بگیریم.
۱- شروع ماجرا از قتل نوجوان ۱۷ ساله شروع شد که این قتل دو روز هم کتمان شد تا فیلمهای آن هویدا گردید. در ایران هم بهانه فوت مهسا امینی بود و اگرچه امینی کشته نشده بود، اما به دلیل آنکه رسانههای بیگانه بدون هیچ سندی مدعی قتل او توسط پلیس شدند، میتوان شروع داستان را مشترک دانست. اما اینجا شورشها و فحاشیهای خشن را در قالب «مهسا بهانه است» توجیه میکردیم. آیا میتوان در فرانسه نیز این شدت خشونت را بهانه دانست و مسئله دیگری را انگیزه استمرار اغتشاش دانست؟ در ایران اپوزیسیون میگفت مهسا بهانه است اصل نظام نشانه است، اما در فرانسه که رسانههای اپوزیسیون به این شکل ندارند، چه چیزی نشانه بود؟ بدون تردید تبعیض، بیعدالتی، حاشیهنشینی و تحقیرشدگی را میتوان عاملی مهم دانست و این فضا در فرانسهای اتفاق میافتد که قبله آمال بسیاری از شرقیهاست.
۲- نوجوانان محور اساسی این اغتشاشات هستند. این پدیده را در ایران «دهه هشتادیها» معنا کردند. چرا نقطه کانونی در هر دو کشور این سنین هستند؟ آیا اثرات جهانیسازی، مرززدایی، فشردگی فضا و فناوریهای ارتباطی است که باید در دو کشور با دو ماهیت سیاسی و فرهنگی، کنشگر مشترک باشند؟ این پدیده نشان داد که باید ایران را در تصویرسازی از «استثنا» خارج کنیم.
۳- شبکههای اجتماعی سازماندهنده زمان و مکان آشوب در فرانسهاند که هم ماکرون و هم وزیر دادگستری فرانسه به خانوادهها هشدار دادند که اکانتهای آشوبطلب بسته خواهد شد و بالاخره اینترنت و شبکههای اجتماعی محدود شد. این هم نشان میدهد کاربرد شبکههای اجتماعی و بدبینی به نقشآفرینی مخرب آن نیز خاص ایران نیست و آسمان ایران و دیگر نقاط جهان و حتی آسمان مدعیان تمدن تفاوت چندانی ندارد.
۴- خشونت در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ ایران و فرانسه شباهت زیادی دارد. هزاران خودرو و ساختمان در فرانسه نابود و صدها مغازه غارت شد. آیا این به کشتهشدن یک نوجوان مرتبط است؟ بین کشته شدن یک نفر و غارت چه رابطهای وجود دارد؟ باز به تبعیض و فقر و فاصله طبقاتی میرسیم که گریبانگیر غرب است، اما نمای بیرونی خود را در حد مدینه فاضله رتوش نمودهاند و باور کاذبی را برای این سوی جهان مخابره میکنند که البته این هنر رسانهای آنهاست.
ادامه 👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
اما سه تفاوت عمده بین اغتشاشات در ایران و فرانسه وجود دارد؛
#اول نقش اپوزیسیون و هجمه رسانهای آنان و غرب، و #دوم تلفات انسانی (کشته). گرچه در شورش جلیقهزردهای فرانسه ۲۲ نفر کشته شدند، اما در حوادث اخیر گزارشی در اینباره وجود ندارد. برخی معتقدند نبود یا کمبود تلفات انسانی در فرانسه به آموزشدیدگی پلیس مرتبط است. آنان حرفهای عمل میکنند که دستگیری و مجروحیت زیاد، اما کشته نیست. نمیخواهیم بگوییم پلیس ما حرفه ایتر از پلیس فرانسه است و شاید هم نباشد، اما حوادث ۱۳۸۸، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ نشان میدهد که تلفات انسانی در ایران از عامل مهمی نشئت میگیرد و اینجاست که نبود اپوزیسیون در فرانسه و وجود و یارگیری آن در ایران رخنمایی میکند. اپوزیسیون وابسته به گروههای برانداز در ایران اندک است، اما کافی است یک یا دونفر آموزش دیده و برنامهریز وارد تجمعی شوند و از جهت نوع شعار و مسیر حرکت، جمعیت را منحرف سازند. انحراف در مسیر، پدیدهای عجیب در ایران است که راز تلفات انسانی در آن نهفته است. هدایت جوانان به سمت مراکز نظامی-انتظامی عامل اصلی تلفات انسانی در ایران است. در سال ۱۳۸۸ بیش از ۲۵ نفر در مقابل بسیج محمدعلی جناح و مسجد لولاگر کشته شدند که دنبال دستیابی به سلاح بودند. در ۹۶ عمده افراد در جلوی کلانتری کشته شدند. در سال ۱۳۹۸ به ۱۰۵ کلانتری و بسیج و سپاه حمله شد و در سال ۱۴۰۱ به جز شهرهای شمال غرب که بعضاً درگیری مسلحانه بود، باز عمده افراد در مقابل سپاه (مازندران) یا کلانتری (زاهدان) کشته شدند؛ بنابراین متغیری که اغتشاشات در ایران و فرانسه را متمایز میسازد، جهتدهی اپوزیسیون و هجوم به محل نگهداری سلاح است که موجب تلفات است. در ایران راهبرد کشتهسازی برای تهییج بیشتر نیز برنامه است.
به همین دلیل حواشیای که امروز در صفحات حوادث روزنامه و خبرگزاریها میبینیم در ایام اغتشاش در کانتکس کشتهسازی آورده میشد که میتوان به امثال نیکا شاهکرمی، سارینا اسماعیلزاده و دختر اردبیلی اشاره کرد.
تفاوت #سوم نقش تهییجکنندگی و معرکهگیری سلبریتیها در ایران است که دوگانه مردم و حاکمیت میسازند و خود را جایابی میکنند. در فرانسه سلبریتیها عمدتا آرامساز و توصیهکننده به حفظ اموال عمومی بودند؛ بنابراین عمده ماهیت اغتشاش مشابه است، اما ادراکی که ساخته میشود ایران را یک استثنا معرفی میکند و این مأموریت اپوزیسیون و غرب درباره حوادث ایران است. محیط پرچمدار دموکراسی غرب (فرانسه) نشان میدهد که آنان چیزی متمایز از ایران ندارند الا تصویری که از ما ساخته میشود و از آنها ساخته نمیشود. دخالتی که آنان در امور ما میکنند و ما نمیکنیم. اکنون میتوان گفت جامعهشناسان فرانسوی و ایرانی میتوانند اتاقفکر مشترک برگزار کنند و مشترکات حوادث را بهرغم تفاوت ماهوی در ماهیت حکومت و فرهنگ و اجتماع، بررسی نمایند.
قسمت اول 👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
#عقلانیّت_انقلابی_ایمان_و_غیرت_دینی
#باید_نگران_پروژه_نفوذ_داخلی_و_خارجی_بود
رهبر معظم انقلاب:
ملّت ایران امروز مجهّزند در مقابل زورگویان عالم، لکن تکیه [فقط] به ابزار نظامی نیست؛ ابزار نظامی آن وقتی فایده میبخشد که متکّی باشد به همان ایمان و غیرت دینی؛ آن وقت است که ابزار نظامی اثر میکند، کارگشایی میکند. این را امروز ما در مقابل جبههی وسیع دشمن همیشه باید به یاد داشته باشیم؛ اینکه خدای متعال میفرماید کَم مِن فِئَةٍ قَلیـلَةٍ غَلَبَت فِئَـةً کَثیرَةً بِاِذنِ الله، مصداقش همین جا است؛ گاهی یک فئهی قلیلهای بر یک جبههی بسیار وسیع و گستردهای، به قدرت الهی پیروز میشود وقتی که متّکی باشد به این ایمان و غیرت دینی[۱]
🔹️آنچه که رمز پیروزی در فتنه های گوناگون است، ایمان و غیرت دینی است، یعنی همان چیزی که سال ها در فضای مجازی، رها شده و جغرافیای مورد تاخت و تاز قرار گرفت! یعنی همان چیزی که در فتنه کشف حجاب مستقیماً به آن حمله شده است.
🔹️نکته دردناک این است که دشمن به صورت همه جانبه به این سرمایه ارزشمند که هویت انقلاب به آن گره خورده است حمله کرده است اما برخی از مسئولین همچنان با کوتاهی ها و ترک فعل های خود، راه را برای تاخت و تاز دشمن و ولنگاران کف خیابان باز گذاشته اند!
🔹️چرا مسئولان از حرف زدن درباره صیانت از فضای مجازی واهمه دارند، چرا با ابزاری که ماهیت و اساسش در اختیارش دست دشمنان ماست تعارف داریم! چندی پیش خبر تصویب بودجه ۴۲ میلیارددلاری اینترنت پرسرعت توسط شبکه سراسری ماهواره ای توسط بایدن منتشر شد چرا جدی نمی گیریم!
🔹️آیا روسیه و ترکیه و فرانسه و آمریکا و عربستان و....در مقاطع مختلف زمانی در مواجه با بحرانها و چالش های سیاسی و اجتماعی(داخلی) نسبت به شبکه های اجتماعی که برخلاف امنیت ملی و مصالح عالیه شون فعالیت داشتند مماشات و مصالحه یا محافظه کاری کردند. 🔸️#بخش_اوّل🔸️
پی نوشت:
[۱] - دیدار رهبر انقلاب با مردم قم - لینک
----------------------------❀○❀-------------------------