هدایت شده از mesaghمیثاق
یه لبنانی میگفت روزشهادت #امام_علی (ع)؛تو تاکسیم مداحی گذاشته بودم و یه #وهابی رو هم سوار کرده بودم!به مقصد که رسیدفرار کرد!گفت کرایه ات رو از علی بگیر
نتونستم برم دنبالش!یهو دیدم یه موبایل آیفون تو ماشینم زنگ خورد!جواب دادم!التماس میکرد!بیاکرایه بدم!گفتم امام کرایه روداد!توبروگوشیو از معاویه بگیر!
"رضا صفری"
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
♻️ از سفره علی تا سفره معاویه
احنف بن قیس میگوید: روزی به دربار معاویه رفتم، وقت نهار آن قدر طعام گرم، سرد، ترش و شیرین پیش من آوردند که تعجّب کردم. آنگاه طعام دیگری آوردند که آنرا نشناختم.
پرسیدم: این چه طعامی است؟
معاویه جواب داد: این طعام از رودههای مرغابی تهیه شده، آن را با مغز گوسفند آمیخته و با روغن پسته سرخ کرده و شکر نِیشکر در آن ریختهاند.
احنف بن قیس میگوید: در اینجا بی اختیار گریهام گرفت و گریستم.
معاویه با شگفتی پرسید: علّت گریهات چیست؟
گفتم: به یاد علی بن ابیطالب علیه السلام افتادم، روزی در خانه او بودم، وقت طعام رسید. فرمود میهمان من باش. آنگاه سفرهای مُهر و مُوم شده آوردند. گفتم: در این سفره چیست؟
فرمود: آرد جو «سویق شعیر»
گفتم: آیا میترسید از آن بردارند یا نمیخواهید کسی از آن بخورد؟
فرمود: نه، هیچ کدام از اینها نیست، بلکه میترسم حسن و حسین بر آن روغن حیوانی یا روغن زیتون بریزند.
گفتم: یا امیرالمؤمنین مگر این کار حرام است؟
حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: لا وَ لکِنْ یجِبُ عَلی اَئِمَّةِ الْحَقِّ اَنْ یقَدِّرُوا اَنْفُسَهُمْ بِضَعْفَةِ النَّاسِ لِئَلاَّ یطْغِی الفَقیرَ فَقْرُهُ (نه، بلکه بر امامان حق لازم است در طعام مانند مردمان عاجز و ضعیف باشند تا فقر باعث طغیان فقرا نگردد).
هر وقت فقر به آنها فشار آورد بگویند: بر ما چه باک، سفره امیرالمؤمنین نیز مانند ماست.
معاویه گفت: ای احنف مردی را یاد کردی که فضیلت او قابل انکار نیست. (اصل الشّیعه و اصُولُها ص ۶۵)
🔹 آیا خانههای مجلل، وسایل نقلیه چند ده میلیاردی، لباسهای فاخر و مارکدار، حقوقهای نجومی، عروسیها و مجالس میهمانی رنگارنگ مصداق این شکل از حکمرانی امیرالمؤمنین است؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از mesaghمیثاق
از منحطترین رسانههای ایران #چراز است. چراز هم برای دنیای اقتصادیهاست. وقتی دیدند ما بدبختیهای آمریکا و نظام سرمایهداری را برملا کردیم ماله دست گرفتند برای آمریکا ماله میکشند. (اینجا: «فقرِ» آمریکا برای فقیران ایرانی، رویا است)
نکته اول اینکه خوب است که این منافقها چهرهشان برملا شده و آمریکایی بودن خود را فریاد میزنند.
ثانیا اگر دقت کنید با اصطلاحات و عبارات اقتصادی که برای مردم نامفهوم است سعی میکنند شما را فریب دهند. اساسا دانش اقتصاد سرمایهداری یا همان اقتصاد علمنما چیزی جز #فریب_بزرگ نیست.
ثالثا این جماعت سعی میکنند هرچه مقام معظم رهبری میگویند را نفی و هجو کنند اما منافقانه این کار را انجام میدهند. صبر میکنند هر کس سخن مقام معظم رهبری را تکرار کند او را هدف قرار میدهند. (نمونه دیگر)
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑یکی از برنامههایی که برای سالگرد اغتشاشات دارند دست گذاشتن روی اشتغال و برابری زنان است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰«بهشتـی» و پیوند میان اقتصــاد و سیاست با جمهــوریت
♻️نظام اقتصادی اسلام دارای یک زیربنای حقــوقی است که «جهتِ حرکت» این نظام را مشخص میکند. در ادبیات شهید مطهری و شهید صدر، جهت همان «مکتب اسلام» است.
یکی از اساسیترین مبانی این نظام حقوقی از منظر شهید بهشتی، «اصالت کــار» در برایر «اصالت سرمــایه» و تبعی بودن انواع تملیکها مانند هبه و ارث و... نسبت به کار است.
کار به دو صورت مستقیـم و غیر مستقیم یعنی حیازت و صناعــــت متبلور میشود، لذا طبق این مبنا منابع طبیعی که به مثابهی مواد اولیه بسیاری از امور است، تحت مالکیت هیچکس قرار نمیگیرد، مگر به وسیله حیازت و یا صناعت.
♻️این مبنای مهم در نظام حقوقی مولد یک بنای اســاسی دیگر به نام مالکیت خصوصی است. در واقع کار مستقیم و یا غیر مستقیم منشا ارزش و مالکیت میگردد. حال سؤال مهم این جاست که «آیا این مالکیت خصوصـــی همان مالکیت آزاد سرمایهداری است که هیچ قیدی ندارد؟»
نگاه مرحوم شهید بهشتی این است که محدودهی «مالکیت خصوصی» افراد تا آنجایی است که ضرری برای دیگر آحــاد جامـعه نداشته باشد و اگر تعارض بین مالکیت فرد و مصالح جامعه پیدا شد، مصلحت جامعه نسبت مالکیت فرد ارجحیت دارد.
از این اصل حقوقی مهم اصل دیگری استفاده میشود که حکومتی که نمایندهی جامعه باشد، نسبت به تمام اموال شخصی در جهت مصالح ضروری جامعه، بر شخص مالـــک حق تقدم دارد.
💠 نوآوری شهید بهشتی در این اصول حقوقی ایجاد پیوند وثیق بین اقتصاد و سیاست با اجتماع و جمهوریت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻استراتژی هرج ومرج و استفاده تاکتیکی از جنگ هیبریدی، ناشی از این تصور در میان رهبران روسیه هست که این کشور در نوعی رقابتِ کشنده بین قدرت های بزرگ همچون ایالات متحده، اروپا و به طور فزاینده ای با چین گرفتار شده است.اکنون خطرات زیاد است و درنهایت، بقای رژیم فعلی روسیه در چنین حالتی جریان پیدا می کنند.
🔍 مطالعات جنگ هیبریدی
هدایت شده از mesaghمیثاق
📰 اکونومیست: «عصر جدیدی از جنگ با فناوری پیشرفته آغاز شده است.
این روزنامه میگوید؛ درگیری امروز یک جنگ با شدت بالا است که در آن «فناوری پیشرفته با کشتار در مقیاس صنعتی و همان اتلاف مهمات که با یکدیگر ترکیب میشود».
❗️ نویسندگان خاطرنشان میکنند که SMO در اوکراین سه درس بزرگ را آموزش داد.
1️⃣ میدان نبرد به دلیل حسگرهای ماهواره ها و پهپادها در حال شفاف شدن است.جنگ ها به #اطلاعات بستگی دارد. ارتش هایی که روی فناوری های جدید سرمایه گذاری نمی کنند توسط ارتش هایی که سرمایه گذاری می کنند نابود خواهند شد.
2️⃣ جنگ ممکن است شامل توده فیزیکی عظیم صدها هزار نفری و میلیون ها ماشین آلات و مهمات باشد.این به معنای ایجاد ظرفیت صنعتی برای تولید تجهیزات و تامین نیروی انسانی ارتش هااست.
3️⃣ یک جنگ بزرگ دارای مرزهای گسترده و مبهم است.در اوکراین،غیرنظامیان به عنوان شرکت کننده به جنگ کشیده شدند. شرکت های فنلاندی داده های راهنمایی و شرکت های آمریکایی ارتباطات ماهواره ای را ارائه کردند.
🔍 مطالعات جنگ هیبریدی
هدایت شده از mesaghمیثاق
بررسی سیاست تعیین سقف قیمت برای فروش دریایی نفت و فرآوردههای نفتی روسیه
✍سید حامد ترابی
💥کشورهای عضو ائتلاف تحريم علیه روسیه پس از آغاز جنگ بين روسیه و اوکراین و از فوريه ٢٠٢٢، تحريمهای مختلفی علیه روسیه اعمال کردند. این تحريمها بر اقتصاد دنیا و کشورهای عضو ائتلاف تحريم نیز اثرات زيادی داشته است. افزایش قیمت انرژی و افزايش تورم از مهمترين مشکلاتی است که در اثر تحريم روسیه ایجاد شده یا ممکن است در آینده ایجاد شود. در طول مدت اعمال تحريمها، روسیه برای مقابله با اقدامات غرب، به سمت افزایش روابط اقتصادی و فروش نفت به سایر کشورها از جمله چین و هند رفته است. نکته ای که باعث شده روسیه در سال ٢٠٢٢ علی رغم تحريم نفتی، بتواند با استفاده از افزایش قیمت و افزاش فروش به کشورهایی نظیر هند و چین، به ثبات نسبی اقتصادی برسد.
🔸 یکی از مهمترين تحريمهای غرب علیه روسیه، ششمین بسته تحريمی اتحادیه اروپا است که واردات دريایی نفت و فرآوردههای نفتی از روسیه را از ٥ دسامبر سال ٢٠٢٢ و ٥ فوريه سال ٢٠٢٣ ممنوع میکند. این تحريم همچنین شامل ممنوعیت ارائه خدمات کشتیرانی، بيمه، حمل ونقل و خدمات مرتبط برای انتقال نفت و فرآورده نفتی روسیه به سایر کشورها نیز میشود. در ادامه اعضای گروه G7 پس از حدود ٢ ماه گفتگو، با توجه به نزدیک شدن موعد اجرایی شدن تحريم نفتی و فرآورده نفتی، برای کاهش اثرات این تحريم، کاهش قیمت انرژی و همچنین جلوگیری از افزایش درآمد نفتی روسیه، بر سر تعیين سقف قیمت برای خريد نفت روسیه و ایجاد معافیت در اعمال برخی تحريمها با در نظر گرفتن سقف قیمت موافقت کردند.
🔸 بنابراین سیاست تعیين سقف قیمت خريد نفت روسیه به عنوان یک سیاست تحريمی جدی کلید خورد. در این گزارش به بررسی ابعاد فنی این سیاست تحريمی میپردازيم.
👇لینک مطالعهی کامل گزارش :
https://isacenter.ir/3140203161056/
هدایت شده از mesaghمیثاق
تغییر نامحسوس در سیاست خارجی ایران
✍ابوقاسم
💥روایت ما از سیاست تعاملی جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنوبی خلیج فارس و طراحی استراتژی تجاری در اوراسیا آن هم با محوریت کریدور ابریشم و شمال جنوب، تغییر محسوس در نگاه توسعه طلبانه فرهنگی به عنوان یک اولویت در استراتژی حاکمیت برای افزایش نفوذ خود در دیگر کشورهاست.
به عبارت دیگر با متمرکز شدن تحولات و رقابت های جهانی در حوزه آسیای مرکزی ايران با اولویت و استراتژی دیپلماسی تجاری و اقتصادی در این معادلات خواهد بود و این مساله به دلایل زیر قابل توجیه است
🔺ماهیت شکل گیری رقابت قدرتهای جهانی و منطقه ای در آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی شاخص های تجاری و اقتصادی و کریدور هاست و طبیعتا برای حضور در بازار رقابت با قدرتها با اولیت دیپلماسی فرهنگی باخت بیش از موعد است.
🔺اصول حاکم بر سیاست خارجه کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز صرفا بر روابط اقتصادی و تجاری با سایر کشورها تعریف شده است و از این منظر به دنبال تعامل اقتصادی با همه کشورها و قدرتها هستند
🔺کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز حساسیت ویژه ای بر توسعه فرهنگی ایران دارند و بارها نسبت به این موضوع حساسیت نشان دادند،توسعه فرهنگی ترکیه در پنج کشور آسیای مرکزی از زمان فروپاشی شوروی آغاز شد و قابل مقایسه با ایران نیست،آن ها مشابه برنامه های فرهنگی ایران در سوریه،عراق و... را برای خود خطرناک می دانند.بنابراین ایران با استراتژی امنیتی و اقتصادی به سراغ این منطقه رفته است.
🔺مساله بعدی شرایط اقتصادی نامناسب در داخل کشور و خطر انزوای جهانی، ذهنیت این ضرورت را ایجاد کرد که باید برای امنیت عمومی و جلوگیری از سقوط اقتدار داخلی دولت و کاهش پایگاه اجتماعی حاکمیت، ارزیابی دقیقی برای اولویت سنجی و ترسیم نقشه راه تجاری و اقتصادی با همسایگان ایجاد کرد
به عبارت دیگر ،جغرافیای ایران بخش مهمی از منافع مورد رقابت در منطقه را دراختیار دارد منافعی که تامین آن صرفا با استراتژی کارشناسانه در حوزه تجاری امکان پذیر است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️رسانه انگلیسی:
🔻 اینگونه آمریکا با مهمات خوشهای، 260 میلیون بمب بر سر مردم لائوس ریخت و آنها را تکه تکه کرد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 همبستگی شرکتکنندگان در یک کنفرانس انگلیسی با زن عربستانی بازداشتشده
🔹 مؤسسه حقوق بشری «سند» طی بیانیهای اعلام کرد، شرکتکنندگان حاضر در کنفرانس سالانه انجمن انگلیسی «مطالعات خاورمیانه» (بریسمس)، همبستگی خود را با «سلمی الشهاب» فعال زن عربستانی بازداشتشده از سوی دولت سعودی اعلام کردند.
🔸 شرکتکنندگان در این کنفرانس با در دست داشتن عکسهایی از الشهاب، خواستار آزادی فوری وی شدند.
🔹 کنفرانس انجمن مطالعات انگلیسی خاورمیانه هر سال با حضور محققان، اندیشمندان و فعالان از همه رشتهها با میزبانی یکی از دانشگاههای انگلیسی برگزار میشود و هر سال یک موضوع با محوریت خاورمیانه در این کنفرانس مورد بررسی قرار میگیرد.
🔗 منبع
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 كميته بازداشتهای خودسرانه در سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو زن زندانی عربستانی شد.
🔹 مؤسسه حقوق بشری «قسط» طی بیانیهای اعلام کرد، کمیته «بازداشتهای خودسرانه» سازمان ملل خواستار آزادی فوری «سلمی الشهاب» و «نوره القحطانی» دو شهروند و فعال زن عربستانی از زندانهای سعودی شدند.
🔸 این کمیته بازداشت این دو زن عربستانی را خودسرانه تشخیص داده و خواستار آزادی فوری آنها شده است.
🔗 منبع
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پاسخ به بی حرمتی که سوئد به قرآن کرد ، گروه هکری واردارک و گاردیوم ده ها سایت این کشور را مورد حملات هکری قرار داد تا درسی باشد برای کافران و هتاکان !
هدایت شده از mesaghمیثاق
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم رب حیدر
به اطلاع تمامی مسلمانان و ازادی خواهان این عالم میرسانیم عملیات سایبری خیبر در روز غدیر خم در حمایت از برادرانمان در حزب الله لبنان و به یاد حضرت امیرالمومنین حیدر کرار بر ضد رژیم غاصب صهیونیستی به پیروزی انجامید .
از دستاورد ها این عملیات سایبری حمله به :
هک سیستم و دیوایس های نظامی و دفاعی اسرائیل
دیوایس های بیومتریک، سنسورها،و دوربین های امنیتی
هک سیستمهای زیرساختی، کنترل سوخت و بنزین شهر اشدود
هک اسکادا کنترل از راه دور برق و انرژی و مانیتورینگ
و شمارنده توان راکتیو مبتنی بر وب در شهر حیفا
دسترسی پلتفرم Netdata مانیتورینگ و نظارت بر زیرساخت
نظارت زمان واقعی و عیب یابی هوشمند
دسترسی و هک سامانه های aio و ایجاد اختلال دستکاری در سامانه مالی سازمان های اسرائيل برای بر هم زدن اقتصاد
سیستم و دیوایس های شرکت ها و سازمان ها در اسرائیل
وبسایت های اسرائیل
نشت اطلاعات، شماره، ایمیل
مودم های اسرائیل می باشد .
عمده این حملات به شهر های تل آویو و اشدود بوده است .
ان شاءالله با رهبری حضرت صاحب الزمان ( ارواح الفداه ) و با یاری نائب بر حق شان حضرت ایت الله خامنه ای بزودی قدس را آزاد خواهیم کرد .
سربازان گمنام امام زمان در کمیته نازعات و گروه هکری واردارک و گاردیوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه انگلیسی:
📍کمکهای جمعآوری شده برای حمایت از پلیسی که جوان فرانسوی را کشت بسیار بیشتر از کمکها برای قربانیاش شد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نماینده پیشین پارلمان بریتانیا:
📍فرانسه گرفتار بلایی شد که معمولا بر سر دیگران میآورد...
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️ نفی غدیر نقطه آغاز سکولاریسم در اسلام
🔹مسئلهی #غدیر بخشی مهم از طرح کلی و نقشهی راه اسلام است که نسبت به امور دنیوی، مسائل اجتماعی، سیاسی و حکومتی سخن، طرح و برنامه دارد.
🔸رهبر انقلاب دربارهی رابطهی میان مسائل اجتماعی و سیاسی واقعهی #غدیر با سکولاریسم چنین میفرمایند: «آن کسانى که سعى کردند اسلام را از مسائل اجتماعى و از مسائل سیاسى برکنار بدارند و آن را منحصر کنند به مسائل شخصى و مسائل خصوصىِ زندگى افراد- و در واقع نگاه سکولار به اسلام داشته باشند که تبلیغات دشمنان و دستهاى دشمنان هم این بینش را در بین مسلمانان در طول سالیان دراز ترویج کرده است- جوابشان #مسئلهى_غدیر است.» ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
♦️ کنار زدن علی علیهالسلام از منصب امامت و ولایت جامعه در صدر اسلام، نقطهی آغاز #سکولاریسم در جامعهی اسلامی است. نصب آن حضرت به ولایت، خط بطلان کشیدن بر سکولاریسم در همهی ابعاد و اشکال آن بهویژه جدایی دین از سیاست و حکومت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ مهدی موحدی بکنظر، سخنگوی سازمان امور مالیاتی:
🔹در آمریکا ۴۰ درصد مالیات بر مجموع درآمد توسط یک صدک #ثروتمند جامعه پرداخت میشود.
🔸در همین آمریکا، اگر کسی سالانه زیر ۴۰ هزار دلار درآمد داشته باشد، مشمول #یارانه میشود. ۵ دهک ضعیف جامعه آمریکا فقط سه درصد مالیات بر مجموع درآمد را پرداخت میکنند.
🔺پ.ن: حتی در مهد سرمایهداری هم سازکاری برای عادلانه کردن توزیع ثروت دارند؛ چیزی که نسخه پیچان سرمایهداری وارداتی از آن نمیگویند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
سیر مطالعاتی تاریخ اسلام.mp3
9.6M
📚 #سیر_مطالعاتی_تاریخ_اسلام
🎓 چگونه تاریخ اسلام را فرابگیریم؟
"معرفی سیر مطالعاتی،از مرحله ابتدایی تا پیشرفته"
👤#امید_محمدی_سروش
____________________________
هدایت شده از mesaghمیثاق
۶ روز، یک میلیارد دلار خسارت
۱۵۰ روز، چند میلیارد دلار؟!
«رئیسجنبش کارآفرینان فرانسه» به روزنامه «پاریزین» گفت: طبق تخمینها، اعتراضات و آشوبهای شش روز اخیر، بیش از یکمیلیارد یورو (۱.۰۹ میلیارد دلار) خسارت به اقتصاد فرانسه وارد کرده است. این حجم خسارت، غیر از خساراتی است که به صنعت گردشگری وارد شده است.
فرانسه هفتمین، و ایران، بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیاست. تولید ناخالص داخلی فرانسه، ۲۵۰۰ میلیارد دلار است. همچنین صندوق بینالمللی پول، تولید ناخالص داخلی ایران را ۱۵۹۶ میلیارد دلار عنوان برآورد کرده است. اگر ۶ روز ناآرامی در فرانسه (بدون بنزین روی آتش ریختن و ضریبدهی خارجی) موجب حداقل یک میلیارد دلار خسارت شده، پنج ماه (۱۵۰ روز) آشوب افکنی ترکیبی با هدایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و اسرائیل، چقدر خسارت برای اقتصاد ایران به همراه داشت؟!
این پرسش از آن جهت مهم است که متاسفانه در ارزیابی جهش تورم از اوایل مهر ۱۴۰۱، نسبت به نقش « آشوب ترکیبی»، غفلت یا تغافل صورت میگیرد. جریان غربگرایی که بعدها برای جهش تورم اشک تمساح ریخت، همان جریان بانی آشوبها در پاییز و بهمن و اسفند سال گذشته بود. در واقع هم کشته بود و هم تعزیه میداشت!
ماموریت این جریان در ابتدای سال گذشته بر اساس شگرد راه بینداز و جا بینداز، « تورم سهرقمی» بود اما چون موفق نشد، فاز اغتشاشات را کلید زد تا روند بهبود شاخصهای اقتصادی را منفی کند.
این، در کنار تحریمهای دشمن، جنگ اقتصادی تحمیلی و مضاعفی بود که خسارات گسترده برجای گذاشت؛ چنانکه رادیو فردا، ارگان سازمان سیا، اواسط آبان ۱۴۰۱، گزارشهایی را با عنوان «جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات» و «رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد» منتشر کرده و به شکل سربسته، به گوشهای از آثار مخرب اغتشاشات پرداخته بود.
جهش قیمت ارز و التهابات ناشی از آن، یکی از عوارض تشدید جنگ ترکیبی دشمن در پاییز سال گذشته بود و این در حالی بود که همان زمان (اواسط آبان)، صندوق بینالمللی پول گزارش میداد: ایران با ذخائر ارزی 122 میلیارد دلاری، عنوان سومین کشور بزرگ دارنده ذخایر ارزی در منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی (پس از عربستان و امارات) است.
این نکته مهم را هم باید متذکر شد که خیانت و خسارت ناشی از رفتار غربگرایان، صرفا به تورمِ پدید آمده و پسرفت اقتصادی ناشی از اغتشاشات منحصر نمیشود. بلکه مدیریتاشرافی، با هشت سال سوء مدیریت اقتصادی، جهش تورم را مهندسی و ریلگذاری کرد. این مهندسی، در قالب رکود تورمی شدید و تعطیلی تولید، کسری بودجه ۴۸۰ هزارمیلیارد تومانی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان سررسید چهار ساله اوراق فروخته شده، نقدینگی ۱۰ برابر شده، و تورمهای ۷ تا ۱۰ برابری در اقلام مختلف قابلاندازهگیری بود.
دولت، با وجود کسری کمرشکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیاردتومان از بدهیهای دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسبسازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از ۶۰ هزارمیلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه و دارای آثار تورمی میدانند.
عجیب اینکه جریان غربگرا در عین حال که در دوره مدیریت خود به مطالبات اقشاری مانند معلمان و بازنشستگان و کشاورزان رسیدگی نکرده بود، در بحبوحه اغتشاشات پارسال تلاش کرد همین مطالبات انباشته را هم چاشنی تشدید اغتشاشات کند!
این نکته هم گفتنی است که دولت سال گذشته، با وجود تشدید جنگ ترکیبی دشمن و خیانت برخی گروههای داخلی، توانست درآمدهای نفتی را ۱۷ میلیارد دلار افزایش دهد (گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا). صادرات غیر نفتی هم افزایش چشمگیری نسبت به دو سال قبل داشت.
با وجود التهاب افکنیهای موذیانه دشمن و مزدوران آن و همچنین تداوم تحریمها، تدابیر و تلاشهای دولت توانست رشد اقتصادی ۴.۷ درصدی را در پاییز سال گذشته به ثبت برساند. (گزارش بانک جهانی از «دورنمای اقتصادی جهان»)
دولت در عین حال در همین سال دشوار، به تکمیل بسیاری از زیرساختها در زمینه گسترش دیپلماسی تجاری و تنوع بخشی به شرکای خارجی به ویژه در میان همسایگان، بهبود مسیرهای ترانزیت ریلی و جادهای، پایدارسازی و تنوع بخشی به منابع درآمدی کشور، افزایش تولید برق و گاز، گسترش طرفیتهای پالایشگاهی، توسعه ظرفیتهای تامین و مدیریت منابع آبی، شفافسازی سازوکارهای اقتصادی، و تسهیل کسب و کارها پرداخته که تدریجا در حال به نتیجه نشستن و ثمر دادن است.
.
قطعا اگر خیانت بیثباتسازی با شگردهای مختلف نبود، اقتصاد کشور رونق بیشتری میگرفت و میتوانست تورم را به شکل محسوسی کاهش دهد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️خاطرهای جذاب از مسلمان شدن یک سرخپوست
هدایت شده از mesaghمیثاق
28.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️از برزیل تا حرم امام رضا علیه السلام
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️تهدید عالم اهل سنت، توسط مخالفین جمهوری اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نگاهی به بحران قیمت مسکن در آمریکا
#مستند
🎥 کاری از: اندیشکده بروکینگز
💻 ترجمه و تنظیم: واحد رسانه و تولیدات گرافیکی #مرکز_مطالعات_آمریکا
❇️ مشاهده و دریافت نسخه با کیفیت:
https://aparat.com/v/60qZ9
┄┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 لزوم بازنمایی صحیح از تصویر ایران
🎙گزیده ای از مباحث مهم سفیر #کوبا در ایران/ نخستین اجلاس بینالمللی تغییر نظم بین الملل و ایجاد محور همکاریهای اقتصادی برای مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا
🔻در آمریکای لاتین ایران را خیلی #مبهم میبینند، نگرش منفی زیادی وجود دارد و ترسی وجود دارد که ممکن است ایران بخواهد آنها را تبدیل به یک کشور اسلامی تبدیل کند. البته ما میدانیم این موضوع درست نیست و ایران به دنبال این مسئله نمیباشد.
🔻باید در شبکههای اجتماعی کار کنیم و جبهه مشترکی در برابر این کارزارهایی که به این اندازه بر روی ما تاثیر منفی دارند تشکیل دهیم تا #واقعیت کشورهای ما را دستکاری نکنند.
┄┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir