هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴حکم زیبای قاضی برای آزاده صمدی بازیگر نچندان مطرح سینما بابت کشف حجاب
▪️خانم صمدی به مدت شش ماه از استفاده از فضای مجازی به صورت مستقیم یا واسطه سایرین ممنوع میباشد.
▪️با مراجعه به مراکز رسمی روانشناسی نسبت به درمان بیماری شخصیت ضد اجتماعی به صورت هر دو هفته یکبار اقدام و گواهی سلامت خود را در پایان دوره درمان ارائه کند.
▪️قبلا هم گفتیم که اکثر اینها مشکل روحی روانی دارند و نیازمند درمانند اما متاسفانه مقاومت میکنند که الحمدلله قاضی ایشان را مکلف به مراجعه کرده.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قطع سخنان شهرام شبپره خواننده لسآنجلسی هنگام صحبت درباره ممیزی و سانسور موسیقی در دوره پهلوی!
هدایت شده از mesaghمیثاق
گونه های لیبرالیسم
بطور کلی به پنج گونه تقسیم می شود:
1. لیبرالیسم فرهنگی:
یعنی جانبداری از آزادی های فردی و اجتماعی ـ مثل آزادی اندیشه و بیان ـ و گسترش فرصت های آزادی و انعطاف پذیری اخلاقی و غیره.
2. لیبرالیسم دینی:
به این معنا که اصولا دین امری شخصی است و باورهای دینی احساس درونی و غایب از حواس انسان نیست، بلکه تجربه دینی مانند تجربه های حسی از احساس زنده و غیر غایب حکایت دارد و حقایق دینی با هیچ مقطع تاریخی و فرهنگی خاصی گره نخورده است.
3. لیبرالیسم اخلاقی:
از آنجا که در لیبرالیسم هیچ قانون کلی اخلاقی وجود ندارد، لذا معیار تشخیص دهنده خوب و بد، خود انسان است. بنابراین، امیال ظاهری افراد همان امیال اقعی آنها است و باید مورد احترام قرار گیرد؛ یعنی لیبرالیسم اخلاقی، اعتقاد به یک آیین تساهل گرا، انعطاف پذیر و اباحی مسلک در آموزه های اخلاقی است.
4. لیبرالیسم اقتصادی:
یعنی حفظ آزادی اقتصادی و دفاع از حریم مالکیت خصوصی و سرمایه داری، و دخالت حداقلی دولت بر فعالیت های اقتصادی افراد، یا عدم دخالت دولت و هر عامل خارجی در اقتصاد افراد.
5. لیبرالیسم سیاسی:
بر اساس لیبرالیسم سیاسی، باورها و اعتقادات هر کس در حوزه فردی و شخصی محترم است. دولت باید زمینه را فراهم کند که هر شخص بتواند برای انجام مراسم مذهبی خود آزادی عمل داشته باشد.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 کارشناس بیبیسی اذعان کرد: استعمارگری انگلیسی پشت ادعای امارات درباره جزایر ایران است
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ (۲۲ و ۲۳ و ۲۴ تیر): به دستور رضاشاه پدرم را کشتند
🔹۲۲ تیر ۱۳۶۰: دختر «تیمورتاش» سالها بعد مرگ پدرش گفت: «گروه ۳ نفره بدستور رضاشاه شامل رئیس شهربانی، رئیس کل زندانها و پزشک احمدی پدرم را با بالش خفه کردند.»
🔹۱۳۵۶: در آلمان کتابی به نام «ساواک، دوست شکنجهگر غرب» چاپ شد.
🔸۲۳ تیر ۱۳۵۷: روزنامه «هرالد تریبیون» نوشت: «آمریکا برای مقابله با شورشها در ایران ۵۰ هزار گلوله گاز اشکآور، ۴۳۰۰ تپانچه و ... به حکومت ایران تحویل داد.»
🔸۱۳۵۶: روزنامه انگلیسی «تایمز» نوشت: «برعکس ادعای شاه، مخالفانش از خارج دستور نمیگیرند. مانع اصلی رسیدن ایران به دمکراسی شاه است.»
🔸۱۳۴۲: وزیر خارجه از سرپرست نمایندگی ایران در اسرائیل خواست، اخبار مربوط به روابط ایران و اسرائیل در رسانهها منتشر نشود!
🔹۲۴ تیر ۱۳۵۶: به دستور «امیراسدالله علم»، مبلغ ۵۰ هزار دلار به «لسلی بلانک» نویسنده انگلیسی که درحال نوشتن کتابی در مدح «فرح پهلوی» بود پرداخت شد!
🔹۱۳۰۱: «رضاخان» برای دومین بار در ۳ هفته اخیر، با وابسته نظامی انگلیس در تهران ملاقات و گزارشی از ضرباتی به «جنبش جنگل» ارائه کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
25.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوریه آماده جنگ، آمریکا در مقابل محور مقاومت
محمد ندیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
@tahlilgar_siasi «•.mp3
7.17M
سوریه آماده جنگ، آمریکا در مقابل محور مقاومت
محمد ندیمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR درباره کسانیکه بالاترین قهرمانان کشورند
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸از دیدگاه والرشتاین، نظام نوین جهانی در حدود ۵۰۰ سال پیش در اروپای غربی به منصه ظهور رسید. این نظام بر شبکههای بازرگانی سرمایه داری خوانده میشوند. انگیزه کار، مواد و بازارها شد و با فراز و نشیبهای رقابت در چارچوب بحرانهای اضافه تولید مناطق متفاوتی از جهان، در گسترش ناموزون اقتصاد جهان ادغام شدند.
این گسترش ناموزون را به سه نوع جامعه تقسیم کرد که بستگیهای متقابلی دارند:
۱) جوامع مرکزی یا هستهای که در تولید صنعتی و توزیع تخصص یافته اند، دولتهایی بالنسبه قوی داشته و به نحو چشمگیری در امور جوامع غیر هستهای مداخله دارند؛
۲) در آن سو، یعنی در پیرامون، کشورهایی قرار دارند که به تولید مواد خام متکی هستند، دولتهایی ضعیف و بورژوازی کوچک و طبقه دهقانی وسیعی دارند و به شدت زیر نفوذ جوامع هستهای قرار دارند؛
۳) و بالاخره جوامع باقی مانده جوامع شبه پیرامونی را شکل میدهند که در خصوصیات هر دو حیطه مرکز و پیرامون سهیم اند. جوامع شبه پیرامونی نوعاً یا جوامعی پیرامونی رشد یافته اند و یا جوامع هستهای در حال افول. شبه پیرامونیها از قطبی شدن میان جوامع مرکزی و پیرامونی ممانعت میکنند و بنابراین تثبیت کننده نظام به شمار می آیند.