هدایت شده از mesaghمیثاق
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه شد که امام قطعنامه را پذیرفت؟!
▶️ آقا سید روحالله #امام_خمینی در تاریخ ۲۵ تیر ۱۳۶۷ خطاب به مسئولین وقت جمهوری اسلامی پیامی نوشته بود و در آن پیام از دلایل قبول پذیرش قطعنامه و نوشیدن #جام_تلخ_زهر سخن گفته بود.
🔹در آن نامه امام به دلایل و توجیهات مسئولین نظامی و سیاسی اشاره کرده بود و بر مبنای آن دلایل پذیرش قطع نامه را وظیفه الهی خویشتن خوانده بود.
🔺 کسانی که برایشان سوال پیش آمد که چه شد امام در آن زمان قطع نامه را پذیرفت این کلیپ را ببینند. متن این نامه را با صدای مرحوم #مسعود_دیانی بشنوید.
#جنگ_فقر_و_غنا
#سانسور_۲۹تیر
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تشکیل وزارت واردات در سال رشد تولید!
🔹سرانجام امروز مجلس با لایحه دولت برای تشکیل#وزارت_بازرگانی با ۱۲۹ رأی موافق در برابر ۱۰۱ رأی مخالف، موافقت کرد.
▶️ روحالله #ایزدخواه برخی دلایل مخالفت با تاسیس این وزارتخانه را میگوید :
🔸آمارها به دقت نشان میدهد در دهه ۸۰ که وزارت بازرگانی داشتیم؛ واردات کمر کشاورزی ما را خورد کرد. در آن سال به اندازه ۵ سال شکر وارد شد!
🔹در سال ۹۱ تا ۹۶ که قانون انتزاع اجرا شد؛ واردات کشاورزی از ۱۴ میلیارد دلار به ۱۰ میلیارد دلار کاهش پیدا کرد. تراز تجاری ما مثبت شد. آقای روحانی بود که جلوی این قانون را در جلسه سران گرفت و کشور دچار بحران ارزی بیش از اندازه شد.
🔸امسال هر موقع برای تنظیم بازار به وزارت بازرگانی بروید، خواهند گفت من درگیر تفکیک هستم!
🔹وزارت بازرگانی هیچ ابزاری به جز واردات ندارد! تعزیرات جای دیگری است، قیمتگذاری جای دیگری است، تولید دست وزارتخانه دیگری است.
🔸واردات هم که برای کوتاه مدت صرفه ندارد، باید بلند مدت وارد کنند؛ انبارها پر از کالاهای وارداتی بشود به اسم تنظیم بازار! مافیای واردات را به شکل دولتی شده در وزارتخانه احیا بکنیم!
🔹تنظیم بازار یک مسئله چند بخشی است؛ از دست یک وزارتخانه بر نمیآید. تنظیم بازار باید در فرماندهی اقتصادی دولت دنبال کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ با مستکبرین آری؛ با مستضعفین هرگز!
📝محسن مقصودی:
🔹از نظر برخی برجامیون، اگر ارز نفتی مملکت رو بدی و از آمریکا که دشمنت هست سویا و گندم بخری خوبه.
🔸ولی اگر محصول پتروشیمی صادر کنی به کشورهای دوست #آفریقایی و در ازایش با قیمت بهتری غلات مورد نیاز وارد کنی نفت در برابر غذاست و خیلی بده!
🔹#دلار_زدایی دوستان آمریکا رو خیلی ناراحت میکنه.
📝 احسان حسینی:
🔹برجامیون با کلیدواژه «نفت در برابر غذا» تخریب #دلارزدایی را هدف قرار دادهاند وگرنه چه کسیست که نداند آنها از سازوکار اینستکس ذوقمرگ شده بودند.
🔸ایران سالانه ۵۰ میلیارد دلار واردات محصول دارد و تامین نیاز کشور بدون «تراکنش دلاری» و استفاده از سازوکار مرسوم تهاتر اتفاق مثبتیست.
#جنگ_فقر_و_غنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حتی با واژه مستضعف هم مشکل داشته و دارند!
➖ چگونه با تغییر کلمات مفاهیم را تغییر میدهند؟
🎙 روح الله #رشیدی
🔹 پس از جنگ شروع به حذف مفاهیم قرآنی مثل #مستضعف کردند! مفهوم نویی که توانسته بود جهان را تکان بدهد و در آن خیزش و دو قطبیِ جدیدی ایجاد کند.
🔹 گفتند این #ادبیات(قرآنی) بخاطر اینکه مولد #تنش است باید حذف شود!
🔺 فراز «#جنگ_فقر_و_غنا» از پیام امام در اولین سالگرد کشتار حجاج و #پذیرش_قطعنامه۵۹۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
به این ترتیب کشور عراق که در سال گذشته ماهانه دستکم ۹.۸ میلیارد دلار درآمد داشته هماکنون در جستوجوی راهی برای کاهش نیاز به کانال سوئز و البته تنگه هرمز است. در تهران اما ۱۳ سال است که دولتمردان از همکاری با بغداد برای راهاندازی مسیر شلمچه – بصره سخن گفتهاند ولی تاکنون اقدامی صورت ندادهاند. این مسیر ۳۲ کیلومتر و کوتاهتر از مسیر تهران – کرج است و تنها به ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه نیاز دارد. هر چند ایران در این زمینه اقدام خاصی صورت نداده اما به نظر میرسد، عراق نیز تمایلی به راهاندازی این پروژه ندارد چون این مسیر از ارزش استراتژیک فاو میکاهد.
بندر فاو یک کریدور جدید و یک بازار دستنخورده است. پیش از جنگ، بنادر در عراق اقدام به ترانزیت کالا میکردند اما مسائل امنیتی باعث شد که بخشی از ترانزیت از این بنادر متوقف و به بنادر ایران شیفت شود. در حال حاضر عراق میخواهد این بازار دست نخورده را احیا کند و به نظر میرسد که در ترانزیت و تجارت ما این موضوع تاثیر بگذارد. عراقیها از مدتها پیش طرح توسعه بندر فاو را دنبال میکردند و در سال میلادی که گذشت، عراقیها با عرضه نفت در بازارهای جهانی مبالغ قابل توجهی از محل فروش نفت عایدشان شد و این موضوع به توسعه زیرساختهای آنها کمک کرد.
عراق مسیر کوتاهی به آبهای آزاد و خلیج فارس دارد و این مسیر منتهی به بندر فاو و امالقصر است و از آنجایی که بندر امالقصر امکان گسترش نداشت از اینرو بر توسعه بندر فاو متمرکز شدند.
عراق جزو اتحادیه عرب است و در اتحادیه عرب پیمانی در خصوص مسائل گمرکی، ترانزیت و حملونقل تعریف شده که مطابق با آن تعرفهها در برخی موارد صفر یا اندک است که این موضوع در راهاندازی این کریدور کمک به عراق میکند. همچنین عراق میتواند از این مسیر کالاها را به شرق سوریه، اردن و حتی عربستان انتقال دهد. باید دید که این بندر توانایی جابهجایی چه حجم از کالا را دارد. ظرفیت جابهجایی بنادر ما حدود ۳۵۰ میلیون تن است و ما دو بندر بزرگ شهید رجایی و بندر امام (ره) را در خلیجفارس داریم همچنین بنادر کوچکتر خرمشهر آبادان و بندرلنگه سالهای سال است که فعالیت میکنند. اما از سوی دیگر ورود عراق به بنادر خلیج فارس جزو حقوق آنهاست و ایران نمیتواند مانع آن شود و باید دید که عراق چه مقدار میتواند تخلیه و بارگیری در این بندر داشته باشد. با توجه به اینکه عراق به دنبال توسعه زیرساختهای حملونقل است، بدون تردید توسعه آن نقش منفی در بنادر ایران خواهد گذاشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️سرلشکر سلامی: ما بر راهبرد تحریم دشمن غلبه کرده و تحریم را از کارآمدی انداخته ایم؛ این فقط در میدان ممکن بود
🔷فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین دوره طرح ولایت:
اگر دشمن ما را تحریم نمی کرد ما به سمت شکفتن استعدادهای داخلی نمی رفتیم
هر گاه تحریم ها شدیدتر بود در آنجا با نرخ رشد بسیار زیادی پیش رفته ایم
تحریم ها دردناک ترین نوع جنگ علیه یک ملت است ولی توانستیم این راهبرد خطرناک و ویرانگر را بی اثر کند
ما با راهبرد، تحریم را شکسته ایم؛ نمی توان همه قائده های شکست این سیاست را بیان کرد هنوز بسیاری از این سیاست ها باید محرمانه بماند
دشمن ایمان و امید ما را هدف قرار داده است
دانشگاه نقطه مرکزی تلاش دشمن است
هدایت شده از mesaghمیثاق
ویژگی های جنگ در عصر پست مدرن
ژنرال روبرت اسمیت در مقدمه ای از کتاب "کاربرد پذیری نیرو"در رابطه با ادامه و دوام جنگ می گوید:
▪️جنگ؛دیگر وجود ندارد اما تقابل درگیری و مبارزه بدون شک در سراسر جهان ادامه دارد.چنین طبیعت پایداری از خصوصیات بارز درگیریهای قرن بیست و یکم است و آن ها را کاملاً از قرنهای گذشته جدا میسازد
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 پوشش زنان در دوران هخامنشیان چگونه بود؟
پوشش زنان در جهان، به دوران پیش از تاریخ باز میگردد و همچنین از دیدگاه باستانشناسی پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب باز میگردد، بنابراین مذهب را نمیتوان عامل پیدایش حجاب دانست. برپایهء متون تاریخی در بیشتر تمدنها و ادیان جهان، در میان زنان حجاب معمول بودهاست.
هرچند فراز و نشیب زیادی داشتهاست و گاه به میل حاکمان وقت، بیشتر یا کمتر شدهاست ولی هرگز به طور کامل از میان نرفتهاست.اكنون به بررسی پوشش زنان در دوره ی هخامنشیان می پردازیم كه اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است که البته زنان بلند پایه دربار همچون شاهزادگان از آن استفاده می کردند. در مورد پوشاک خاص زنان در دوره هخامنشیان آمده است:
«از روی برخی نقوش مانده از آن زمان، به زنان بومی برمیخوریم که پوششی جالب دارند. پیراهن آنان پوششی ساده و بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه است.
به زنان دیگر آن دوره نیز برمی خوریم که از پهلو به اسب سوارند. اینان چادری مستطیل شکل، بر روی همه لباس خود افکنده و در زیر آن، یک پیراهن با دامن بلند و در زیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری تا به مچ پا نمایان است.»
یافتههای پژوهشی نشان میدهد که زنان ایران زمین از زمان مادها (که نخستین ساکنان آریایی ایران زمین بوده اند) حجاب کاملی شامل پیراهن بلندچین دار و شلوار تا مچ پا و چادر و شنلی بلند روی لباسها، داشته اند. این حجاب در دوران سلسلههای مختلف پارسها نیز معمول بوده است.
تصویر به جا مانده بر روی تخته سنگهای دوره هخامنشی نشان میدهد که شباهتی بین لباس زنان و مردان پارسی وجود داشته است. زنان پارسی به جز لباس شبیه آنچه ملکه میپوشیده، لباس دیگری نیز داشته اند، پیراهن آنان پوششی ساده، بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه بوده که دامن از زانو به پایین شرابههایی از مچ پا آویزان داشته، علاوه بر اینها زنان پارسی از چادر نیز استفاده میکردند، و آنرا بر روی تن خود میانداختند به طوری که تمام لباسهای زیر را میپوشانید.
نقوشی که روی فرش پازیریک که در سیبری پیدا شده و آنرا مربوط به ایران در دوران هخامنشی میدانند، این مطلب را تصدیق میکند زیرا زنانی که بر روی این فرش نقش کرده اند پوششی سر اندر پا چیزی شبیه چادر روی همه پوشاک خود داشته اند.
در دوران هخامنشیان هنگامی که خشایارشا در مجلسی از ملکه «وشی» ایرانی خواست تا عریان به مهمانی حاضر شود تا حاضران زیبایی اندام او را ببینند، او به این کار تن نداد و همین باعث شد تا عنوان «ملکهء ایران» را از دست دهد، در حالی که «استر» یهودی به انجام این کار پرداخت.
✅ اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است
✅ ویل دورانت درباره زنان در دوران هخامنشیان میگوید:
«زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز درتخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمیشد که آشکارا با مردان اختلاط کنند. زنان شوهردار حق نداشتند هیچ مردی را، حتی پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقشهایی که درایران باستان برجای مانده، هیچ صورت زنی دیده نمیشود و نامی از ایشان به نظر نمیرسد.»
لباس بلند و پر چینی که در نگاره های تخت جمشید به چشم می خورد و شاه نیز آن را بر تن دارد، لباس مشخص دوره هخامنشی است و کوروش بنیان گذار این سلسله این لباس را از مادها كه نخستین دولت ایرانی آریایی و دولت قبل از هخامنشیان بودند گرفته بود و تمامی کارکنانش را متقاعد کرده بود که آن را بر تن کنند . ظاهرا او معتقد بود که این لباس نقص بدن اشخاص را می پوشاند و آدمی را زیبا و بلندبالا نشان می دهد این راز لباسهای چین دار بسیار بلندی است که انتهای آن روی زمین کشیده می شده است.
لباس چین دار هخامنشی برای حرکات پر جنب و جوش ، برای سفر، شکار و جنگ و بطور کلی برای هر نوع کار بدنی آزاد، مثلا : کار در کارگاه ها، لباس چندان مناسبی نبوده و در نتیجه به هنگام کار شلوار نیم تنه و ردا می پوشیدند این نوع لباس لباسی عیلامی، قدیمی ترین تمدن ایرانی و قبل از مادها و احتمالا لباس ملی ایرانیان بوده است. قبل از زمان هخامنشی، وجود هیچ نوع شلواری قابل اثبات نیست و به جای شلوار چکمه به پا می کردند که همیشه مانند کفش بند دار، گره ای در قسمت جلو داشت.
در آن زمان گرانترین لباس ها، رداهای پر بهای ایران بوده، با بافتی محکم و پوشیده از پولک های طلایی.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سخنگوی فراجا از استقرار گشت خودرویی و پیاده برای هنجارشکنان خبر داد
سردار منتظرالمهدی:
🔹پلیس در پی مطالبات مردمی و خواستگاه گروهها و نهادهای مختلف اجتماعی و همچنین تأکید ریاست محترم جمهور و قوه قضائیه در چارچوب قانون به منظور بسط و گسترش امنیت عمومی و تحکیم بنیان خانواده، از روز جاری با استقرار گشتهای خودرویی و پیاده در سراسر کشور ضمن انجام ماموریتهای متعدد پلیسی ناگزیر با آن دسته از کسانی که متأسفانه بدون توجه به تبعات و عواقب پوششِ خارج از عرف همچنان بر هنجارشکنی خود اصرار دارند ضمن انذار و تذکر در صورت عدم تمکین از دستورات پلیس برخورد قانونی و آنان را به دستگاه قضائی معرفی خواهد کرد.