eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.4هزار عکس
170هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خامنه ای در نظر دانشمندان خارج نشین ایران 💥شبکه تلویزیونی iran US -2020TV (به تازگی) از زبان اندیشمند ایرانی مقیم ؛ آنچنان تحلیلی درباره آیت الله خامنه ای ارائه میده که قطعاً‌ از شنیدنش حیرت می کنید!!! [دوستان لطفاً دقیق تا آخر این گفتگوی ویدئویی را ببینید] تا در جریانِ دیدگاهی که در حالِ گسترش بینِ ایرانیانِ تحصیلکرده و مستقل مقیمِ خارج است، قرار بگیرید!!! ☝️لطفا ببینید و منتشر کنید !
هدایت شده از mesaghمیثاق
رسانه های جمعی ارمنستان: درگیری‌ها در تمامی خط تماس ادامه دارد. نیروهای مسلح آذربایجان از توپخانه و موشک، پهپاد و هواپیماهای جنگی استفاده می کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
بعضی از بازیگرا و خواننده‌ها با همین میزان اطلاعات فعالیت سیاسی میکنن😂🤦‍♀
هدایت شده از mesaghمیثاق
رئیسی رفته آمریکا، هم صدای مردم ایران شده هم مردم آمریکا😉
هدایت شده از mesaghمیثاق
سخنرانی رهبر انقلاب فردا زنده پخش می‌شود در آستانۀ هفته دفاع مقدس، جمعی از خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس صبح چهارشنبه در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار این لحظه چند...! دختر شهید والا مقام، حسن طاهری😔😔
هدایت شده از mesaghمیثاق
رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل: آنچه تضمین کننده آینده بشری است توجه به ارزش‌های والایی است که انسان را به سوی کمال سوق می‌دهد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: آپارتاید فرهنگی جامعه مسلمانان و مهاجران را هدف قرار گرفته است رئیس جمهور کشورمان در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد: مهاجران خود قربانی سیاست های استعماری هستند سازمان ملل با طراحی سازوکاری مانع توهین علیه ادیان الهی شود در کنار جنگ علیه اسلام، جنگی علیه خانواده نیز در جریان است آموزش و توسعه جز در چارچوب خانواده به کمال نمی رسد امروز نیازمند جنبش جهانی تعهد به خانواده هستیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 تحلیل ساختاری تحریم‌های غرب علیه روسیه 👤 - کارشناس تحریم‌شناسی 🔹 آمریکا، اروپا و کشورهای عضو ائتلاف تحریم، از زمان به رسمیت شناختن دو جمهور مستقل دونتسک و لوهانسک توسط روسیه، استقرار نیروهای نظامی روسیه در این دو جمهوری و سپس حمله نظامی روسیه به اوکراین در سطوح مختلف تحریم‌هایی را علیه روسیه وضع کردند. بررسی ساختاری این تحریم‌ها نشان می‌دهد که از فوریه سال ۲۰۲۲ تا کنون، این تحریم‌ها اگرچه فراز و فرودهایی داشته، اما در نهایتا به دنبال جداسازی اقتصادی غرب از روسیه است. آمریکا با وضع تحریم‌های جامع روابط تجاری خود با روسیه را به کمترین میزان طی ‌دهه‌های اخیر رسانده است. 🔸 ایالات متحده با وضع تحریم‌های جامع تجاری و سرمایه‌گذاری بین آمریکا و روسیه و همچنین وضع تحریم‌های قاعده‌محور ثانویه بانکی، سعی کرد ضمن کاهش حداکثری روابط تجاری بین دو کشور به شناسایی شبکه‌های مختلف نهادهای مالی، نظامی، صنعتی و…روسیه بپردازد وبا قراردادن آن‌ها در لیست تحریم، دسترسی روسیه و نهادهای وابسته به آن را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به دلار آمریکا قطع کند. ✅ در این زمینه تنها استثنا استفاده غیرمستقیم از چرخه دلار برای معاملات حوزه انرژی آن هم برای صادرات به کشورهای دیگر بود. همچنین آمریکا براساس قانون پسا و قراردادن شرکت کارفرمای پروژه نورداستریم۲ در لیست تحریم همزمان با آلمان باعث توقف اجرایی شدن این خط لوله شد. 🔹 در مورد اتحادیه اروپا نیز تحریم‌های تجاری و سرمایه‌گذاری و خدمات مرتبط به تدریج افزایش یافت. به طوری که از اواخر سال ۲۰۲۲ و اوایل سال ۲۰۲۳، علی‌رغم وابستگی شدید، واردات نفت و فرآورده‌های نفتی دریایی روسیه نیز در ادامه ممنوعیت واردات بسیاری از کالاها از جمله فلزات و زغال سنگ و…به اروپا ممنوع شد. همچنین اتحادیه اروپا با وضع تحریم‌هایی، بسیاری از بخش‌های معدنی و انرژی روسیه را شامل تحریم‌های سرمایه‌گذاری و همچنین ارائه فناوری کرد. 💢 تحریم‌هایی که با تحریم خدمات مرتبط از جمله حمل‌ونقل و خدمات بندرگاهی و… همراه بود. این موضوع باعث تغییر نقشه تجاری روسیه شد، به طوری که براساس آمار، درحالی که از نظر مقاصد صادراتی روسیه، قبل از سال ۲۰۲۲، آلمان و هلند بعد از چین رتبه‌های دوم و سوم را داشتند، در سال ۲۰۲۲ بعد از چین، ترکیه و هند مقصد بیشترین صادرات روسیه بوده‌اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بازتاب اجرای توافق ایران و آمریکا در رسانه‌های انگلیس/عصبانیت از تسلیم شدن در برابر ایران 🔹 رسانه‌های انگلیس خبر آغاز روند اجرای توافق ایران و آمریکا درباره آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی و تبادل زندانیان میان دو کشور را بازتاب داده اما با تکرار ادعاهای بی‌اساس، از تسلیم شدن غرب در برابر ایران انتقاد کردند. 🔸 تارنمای روزنامه گاردین در گزارشی تحریک‌آمیز این ادعا را مطرح کرد که ایران و آمریکا امروز (دوشنبه) توافق ۶ میلیارد دلاری برای تبادل زندانیان را تکمیل می‌کنند. «پتریک وینتور» دبیر سیاسی این نشریه انگلیسی در گزارش سراسر ادعایی خود، این‌طور ادعا کرده که این وجه که به دلیل تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مسدود شده است، در ازای آزادی زندانیان آمریکایی پرداخت می‌شود. ✅ این گزارش می‌افزاید که جمهوری‌خواهان و برخی از زندانیان سیاسی سابق ایران، دولت «جو بایدن» را به دلیل توافق با ایران مورد شماتت قرار داده‌اند اما «وزارت امور خارجه آمریکا می گوید وجه آزاد شده، پول نفت ایران است که توسط دولت ترامپ در سال ۲۰۱۸ هنگام خروج آمریکا از توافق هسته ای ایران مسدود شد.» 🔹 هنوز مشخص نیست که آیا این توافق منجر به یک پیشرفت دیپلماتیک گسترده‌تر میان دو کشور می‌شود یا مسیر جدیدی را برای محدود کردن برنامه هسته‌ای غیرنظامی ایران ایجاد می‌کند. اما برای قطر که به عنوان میانجی، بین دو کشوری که عمیقاً به یکدیگر بی اعتماد هستند عمل کرده یک کار چشمگیر بشمار می‌رود. 💢 خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع‌ آگاه، از انتقال دارایی های ایران از کره جنوبی به حساب های بانکی در دوحه خبر داد و نوشت که یک فروند هواپیمای قطری از صبح امروز در ایران آماده انتقال پنج زندانی آمریکایی و دو عضو خانواده آنها به دوحه است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آشنایی زدایی از «ایران به دلیل هسته‌ای تحریم شد» 🔹 این گزارش براساس سخنرانی آقای مسعود براتی معاون سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، در دوره‌ی علمی «پرونده‌ی هسته‌ای ایران، گذشته، حال، آینده» و پژوهش مرکز تحلیل راهبردی و بین‌الملل تهیه شده است. 🔸 یکی از گزاره‌های پرتکرار در موضوع تحریم‌ها این است که «جمهوری اسلامی ایران به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای خود تحریم شده است.» شاید این گزاره آنقدر آشنا باشد که کسی درباره درست بودن آن شک نکند. گزاره‌ای که در فضای سیاسی و نخبگانی کشور مشهور و پذیرفته‌شده محسوب می‌شود. ✅ نتیجه این گزاره دو سیاست با فرض یکسان اما با نتیجه‌ای متفاوت است. سیاست اول این است که «اگر فعالیت‌های هسته‌ای خود را کاهش بدهیم و در برخی موارد عقب بشینیم، تحریم‌ها از سوی آمریکا رفع می‌شود.» و دیگری که از نظر فرض پایه مانند همین گزاره اما از نظر توصیه سیاستی متفاوت می‌باشد، این است که «برای رفع تحریم‌ها باید فعالیت‌ هسته‌ای را آنقدر توسعه داد و به مرزهای خود رساند تا آمریکا حاضر باشد تحریم‌ها را بردارد.» 🔹 هر دوی این گزاره‌ها برآمده از گزاره مبنایی اول هستند که تحریم‌ها را نتیجه فعالیت‌های هسته‌ای ایران می‌داند. اما آیا واقعا تحریم‌های اعمال شده علیه ایران از سوی آمریکا نتیجه فعالیت‌های هسته‌ای ایران بوده است؟ واکاوی درستی یا نادرستی این گزاره از آن جهت اهمیت دارد که بر سیاست اخذ شده در مواجهه با تحریم‌ها اثر جدی می‌گذارد. همچنین بر سیاست توسعه فناوری هسته‌ای نیز اثر می‌گذارد که در این‌ فرصت به دنبال بررسی آن نیستیم. 💢 بررسی درستی یا نادرستی سیاست فوق از دو روش قابل انجام است. یکی روش بررسی اسنادی تحریم‌ها و دیگری بررسی تجربه سال‌های گذشته و تلاش برای کشف رابطه میان تحریم‌ها و فعالیت‌ هسته‌ای است.