💢 پوستر اختصاصی از واکنش رهبر انقلاب به پیروزی ترامپ یا بایدن در انتخابات آمریکا!
https://eitaa.com/mesagh
💢 نگاهی به ریشه های منازعه شرق مدیترانه
✍ مرکز مطالعات راهبردی و بین الملل CSIS
مدیترانه تابستان پرتلاطمی را پشت سر گذاشت. ۱۲ آگوست، هنگامی که دو ناوچه دور کشتی تحقیقاتی ترکیه "اوروج رئیس" حلقه زدند ، یک ناوچه یونانی با آن ها روبرو شد. در مانورهای نظامی در منطقه هم نیروهای ایالات متحده ، روسیه و فرانسه حضور داشتند. ایالات متحده ، آلمان و ناتو هرکدام سعی کردند میان یونان و ترکیه میانجیگری کنند. اعضای مدیترانه ای اتحادیه اروپا یک اجلاس برگزار کردند ، رئیس جمهور فرانسه امانوئل مکرون با نوشتن توییت با عنوان "Pax Mediterranea"بحران را هدایت کرد.
روسیه پیشنهاد کمک به کاهش تنش ها را داد و یونان یک برنامه گسترده خرید سلاح را اعلام کرد و در حالی که یونان و ترکیه دوبار گفتگو کرده اند، چشم انداز توافق اندک است و هیچ توافق مشخصی برای آن قابل تصور نیست. همه می دانند که این افزایش تنش ها ، به نوعی با انرژی مرتبط است. اکتشافات گاز طبیعی که از سال ۲۰۰۹ انجام شده است ، اهمیت منطقه را در نقشه انرژی جهانی بالا برده است. اما تعداد کمی از افراد می توانند بیان کنند که این درگیری چیست ، چرا آنقدر سریع تهاجمی شده و اینکه چگونه انرژی ممکن است با آن مرتبط شود.
علاوه بر اینکه کشورهای زیادی خواستار "دیپلماسی" ، "تنش زدایی" یا "گفتگو" هستند، هیچ یک ایده ی عملیاتی در این خصوص ارایه نمی کند و بیشتر یونان یا ترکیه را مقصر می دانند (بسته به جایی که شخص ایستاده است). نیاز فوری به باز کردن گره این درگیری ، درک این که طرفین بر سر چه مشاجره دارند و اینکه چگونه انرژی بر این درگیری ها تأثیر می گذارد ، وجود دارد. بدون آن ، هیچ تنش زدایی امکان پذیر نیست.
این "تعارض بر سر منابع انرژی" به هیچ وجه عادی نیست. آبهایی که یونان و ترکیه در این تابستان نیروهای دریایی مستقر کرده اند صدها مایل با کشفیات شناخته شده در دریای مدیترانه شرقی فاصله دارد. آنها کاملاً در مناطق منحصر به فرد اقتصادی (EEZ) اسرائیل ، قبرس و مصر حضور دارند. (میدانی در قبرس ، به نام آفرودیت ، که به منطقه EEZ اسرائیل گسترش می یابد.) مکانهایی در سراسر جهان وجود دارد که کشورها مدعی مالکیت منابع موجود در آن هستند و این ادعاهای رقابتی منجر به تنش یا درگیری می شود.
به همین ترتیب صحبت از یک "درگیری" گسسته ، نام اشتباهی است. هنگامی که تنش ها در مدیترانه شرقی شعله ور می شود ، به دلایل مختلف و در مناطق مختلف و در میان احزاب مختلف این موضوع جریان دارد. ادعاهای متفاوت و متکی بر استدلال های مختلف حقوقی یا سیاسی وجود دارد. به نظر می رسد تفکیک ریشه های این منازعه ضروری است: یک درگیری مربوط به قبرس است و دیگری در مورد نقش جزایر در تعیین مرزهای مناطق دریایی. هر دو تعارض ابعاد مختلفی دارند و با یک فضای سیاسی و ژئوپلیتیکی گسترده تر سر و کار دارند.
پی نوشت : نقشه منطقه مدیترانه شرقی و ادعاهای مرزی که نشان از پیچیدگی های ژئوپولیتیک با تنازع منافع طرف های متفاوت است.
▫️ csis.org/analysis/getting-east-med-energy-right
▫️ @persiangulfstudies
https://eitaa.com/mesagh
💢 هشدار گاردین درباره شورش مردم علیه دولتهای اروپایی
✍ گاردین چاپ انگلیس نوشت:
🔻در همین حین که دولتهای اروپایی کنترل کرونا را از دست میدهند "بوی شورش میآید" چراکه مردم دیگر اعتمادی به اینکه رهبران اروپایی از آنها در مقابل بحران کرونا محافظت کنند، ندارند.
🔸ترس از ناآرامی و آشوب، همه جا را فرا گرفته است.
▫️منبع:
http://ydac.ir/8xuin
https://eitaa.com/mesagh
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 دیواری از دروغهای ترامپ!!!!
🔸 واشنگتن پست بیش از ٢٠ هزار دروغ از ترامپ در طول ۴ سال گذشته را شناسایی و تایید کرده که در این پروژه با رنگهای مختلف گروهبندی، و در خیابان لافایت نیویورک به نمایش گذاشته شدهاند.
https://eitaa.com/mesagh
💢 نتایج اولیه شمارش آرای انتخابات آمریکا
🔸ترامپ ۵۰.۱ درصد آرا - ۹۲ الکترال
🔹بایدن ۴۸.۵ درصد آرا - ۱۳۱ الکترال
هرکس ۲۷۰ الکترال را از آن خود کند پیروز است
ایننتایج تا ساعت ۶:۰۹ است.
@TasnimNews
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حمله به اتوبوس کمپین بایدن در تگزاس؛ ترامپ: عاشق تگزاس هستم
🔻 خودروهای هواداران ترامپ با حمله به اتوبوس حامیان بایدن، مانع از برگزاری کارزار انتخاباتی دموکراتها در ایالت تگزاس شدند.
🔸در پی این اتفاق، کارزار انتخاباتی بایدن در تگزاس به دلیل مسائل امنیتی لغو شد.
🔸ترامپ نیز ویدئویی از این ماجرا را منتشر کرد و نوشت: عاشق تگزاس هستم!
https://eitaa.com/mesagh
💢 حصاربندی اطراف کاخ سفید در پی نگرانی از آشوب انتخاباتی
https://eitaa.com/mesagh
💢 مشارکت مُردهها در انتخابات آمریکا!
🔻 شبکه CNN گزارش داد، در فلوریدا تلاش برای شرکت در انتخابات به اسم افراد مرده مشاهده شده و در نیویورک هم تعدادی از آرای ارسال شده برای هیأت انتخاباتی به اسم افرادی بوده که سالهاست فوت کردهاند.
▫️ fna.ir/f0ods6
https://eitaa.com/mesagh
💢 آسوشیتدپرس: رهبر ایران انتخابات آمریکا را مورد تمسخر قرار داد
🔹خبرگزاری آمریکایی با پوشش سخنان رهبر معظم انقلاب نوشت، آیتالله خامنهای با اشاره به بحثهای مربوط به تقلب در آمریکا، انتخابات ریاست جمهوری این کشور را مورد تمسخر قرار داد.
▫️ fna.ir/f0odvi
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍️یادداشت قدیری ابیانه: ضرورت محاکمه سازندگان سد گتوند + دلیل قطعی
حال که موضوع محاکمه مسئولان قاصر و مقصر توسط ریاست محترم قوه قضائیه مطرح شده است، خوب است مهندسان و مجریان سد گتوند مورد محاکمه قرار گیرند.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس ارشد مسائل استراتژیک خواستار شد | ضرورت محاکمه سازندگان سد گتوند + دلیل قطعی
به گزارش کارگر آنلاین، در فیلمی از مراسم مربوط به سد کتوند که با حضور آقای احمدی نژاد رئیس جمهور وقت پخش شده بود، در پاسخ به ساخت سد که به نظر برخی کارشناسان هم در باره بخشهای از صخرههای نمکی که با پر شدن آب سد موجب شوری می شود پاسخ داده و مسئول مربوطه گفت این مشکل راه حل دارد و آن اینکه کنارههای صخرههای نمکی را با گل رس میپوشانند و مانع شور شدن آب میشوند.
صخرهها را با گل رس میپوشانند ولی خیلی زود گل رس فرو میریزد زیرا صخرهها عمودی بودند و آب سد شور میشود و گفته شده است که شوری آن سد هفت برابر شوری آب خلیج فارس است.
زمینهای زیر سد شور شده و میلیونها درخت خشک شدند و اقتصاد منطقه به شدت آسیب میبیند و این آسیب جبران ناپذیر است.
همه اینها برای اینکه مسئولان ساخت سد با علم به اشتباه بودن ساخت سد، به دنبال سود خود در ساخت سد بودند و کاری به زیانهای بسیار ناشی از ساخت سد نداشتند.
جا دارد قوه محترم قضائیه به موضوع ساخت سد گتوند ورود پیدا کرده و قصور و تقصیر آنان را مورد بررسی و محاکمه قرار دهد.
آقای احمدی نژاد هم آنجا حضور داشته باید پاسخ دهد که با وجود مضحک بودن طرح استفاده از گل رس در سطوح عمودی و شیب دار و اطلاع از نقد وارده به شور شدن آب چه اقدامی برای متوقف کردن این پروژه انجام داده است؟
هر انسان بیسوادی هم میفهمد که بکارگیری گل رس در سطوح عمودی و شیبدار مانع نفوذ آب نشده بلکه این لایه گل رس به طور طبیعی خیلی زود فرو میریزد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
قدیری ابیانه👈 در مورد رئیس جمهور شدن زنان
روزنامه شرق در مطلبی نوشت: پیش از این قدیریابیانه در یادداشتی در نقد رجل سیاسی دانستن زنان نوشته بود: «در این میان برخی بجد دنبال این هستند که آیا زنان میتوانند مصداق رجل سیاسی و مذهبی باشند یا خیر؟ معتقدم جواب به این سؤال مشخص است. زنان در اسلام ارجوقرب زیادی دارند اما سربازی نمیروند یا جنگ بر آنها واجب نیست.
رئیسجمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی است و اهمیت این مسئله در زمان جنگ مشخص میشود. وقتی از زنان مسئولیت اعزام به خدمت سربازی برداشته شده، پس نمیتواند وزیر دفاع یا فرمانده جنگ باشد. ضمن آنکه وزیر دفاع نیز زیر نظر رئیسجمهور کار میکند. وقتی سربازی و جهاد از عهده زنان برداشته شده، پس نمیتوانند مسئولیت ریاستجمهوری را که ریاست شورای عالی امنیت ملی را نیز بر عهده دارد و وزارت دفاع زیر مجموعه آن است را داشته باشند. اما میتوانند معاون رئیسجمهور در امور غیرنظامی شوند».
https://eitaa.com/mesagh