eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
187.4هزار عکس
170هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 استقبال داعشی از دولت بایدن ✍️ 🔹 بقایای داعش با به خاک و خون کشیدن بیش از 130 نفر در بغداد، به استقبال دولت دموکرات بایدن رفتند. 🔸 دولت اوباما به معاونت بایدن، پایه گذار اصلی داعش بود. ✅ دولت بایدن (برای اخاذی از عربستان) اعلام کرد پرونده قتل خاشقچی را به جریان می اندازد؛ 🔹 اما درباره به خاک و خون کشیدن 130 شهروند عراقی سکوت کرد، چون تروریست ها را سرمایه خود می داند و داعش را با سرمایه گذاری عربستان عَلَم کرد. 🔸 ترور چهار دانشمند هسته ای ایران، خرابکاری هسته ای و تحریم های گسترده، میراث دولت اوباماست. ✅ و همین دولت بود که در اوج مذاکرات هسته ای در سال 93 و 94، تروریست های داعش را به عنوان تهدید امنیتی تا پشت مرزهای ایران کشاند. 🔹 دولت ترامپ با وجود اختلافات اساسی با دموکرات ها، سعی کرد بقایای میراث تروریستی اوباما در عراق و سوریه را در یک سال اخیر گرد هم آورد و همان ها جنایت اخیر را مرتکب شدند 💢 آیا دولت آقای روحانی کلاهش را بالاتر می گذارد تا مانند پنج سال قبل، گرفتار خدعه و شبیخون دموکرات ها نشود؟!
🔴 رسانه‌های انقلابی چگونه در یک جبهه نیستند؟ 💬 🔹 ماجرا از داستانی شروع می‌شود که سال‌ها مترصد فرصتی برای تاثیرگذاری بود و مدت‌های مختلف تلاش می‌کرد تا یک دل شدن رسانه‌های انقلابی را از درون فروبپاشند و به همین خاطر چند اتفاق رخ داد که قابل تامل بود: 1️⃣ سایت شفقنا با همکاری دفتر یکی از علما شکل گرفت تا به حوزه نجف بپردازد اما در دل خود به برجسته کردن اندیشه زاویه‌دار دانشگاه مفید و دانشگاه ادیان و مذاهب به عنوان نمادی از قم اهتمام داشت و تلاش کرد تا صدای انقلابی قم را در میان بمباران رسانه‌ای سخنان دیگر افراد گم کند. 2️⃣ در کنار این موضوع تشتتی در میان یکی از رسانه های انقلابی حوزوی رخ داد و روز به روز با تغییرات گسترده همراه شد و با این بالا و بلندی سبب شد تا کسانی برود و کسی نماند و رسایی‌اش در گیرودار حواشی گم شود، روزی به فیرحی بپردازند و روزگاری حاشیه‌پردازی مشغول باشد و موضوع اصلی و فرعی را گم کند. ⬅️ رهبر انقلاب فرمودند: در این‌گونه موارد -یعنی جابه‌جایی اصلی و فرعی بیانات- بی‌دقتی شخصیت‌ها و رسانه‌های خودی و حتی مواضع برخی جریانات مغرض داخلی نیز گاهی زمینه‌های لازم را برای دشمنان نظام مهیا می‌سازد. 3️⃣ در کنار بمباران خبری سایت شفقنا و عدم حمایت رسانه‌های انقلابی یک کانال گمنام مدتی شروع به حمله کرد و تلاش کرد تا کانال‌های انقلابی را مورد تخریب قرار دهد و در این میان از هیچ اقدامی فروگذار نکرد اما امروز دوباره به سکوت رفت و اطلاعاتی درباره مشغولیت این گروه در حوزه دیگری داریم که به فراخور زمان دوباره متحد شده و اقداماتشان را علیه جریان انقلابی شکل می‌دهند. 4️⃣ فرید مدرسی یکی از خطوط حاشیه‌پردازی را دنبال می‌کرد و همین کدهایی که به رابط‌های داخل قم صادر می‌کرد موضوع را کمی حساس‌تر از قبل می‌کرد و البته پیاده نظام این جریان در جلساتی که در خیابان دورشهر شکل می‌گرفت از سرپل‌ها خطوط مرکزی را می‌گرفتند تا برای مسئله فضاسازی برای جریان انقلابی اقدام کنند. ⬅️ در صورت عدم توقف اختلاف اندازی در جریان انقلابی اطلاعاتی منتشر خواهد شد تا مسبب اصلی این اتفاقات مشخص شود. بهتر است به جای پرداختن به حواشی موضوع حوزه سکولار که این روزها به عنوان تهدیدی در دل شهر تهران و قم تبدیل شده و علمداران زیادی پیدا می‌کند و از اسلام رحمانی تا خشونت طلبی افراطی را زیر پرچم خود قرار داده، لازم است تا وحدت در دل جریان انقلابی را تا انتخابات قوت بخشیم.
🔴 چرا جوبایدن برای لغو تحریم‌های ضدایرانی ترامپ فرمان اجرایی صادر نکرد؟ ✍️ 🔹جوبایدن بر صندلی قدرت تکیه زد و در ساعات ابتدایی شروع به کار خود ۱۷ فرمان اجرایی صادر کرد. فرمان‌هایی که مهر بطلان به تعداد زیادی از تصمیمات جنجالی دولت دونالد ترامپ بود. به عنوان نمونه او بازگشت به توافق پاریس، برداشتن ممنوعیت ورود به آمریکا و پایان وضعیت اضطراری در مرزهای آمریکا و مکزیک را اعلام کرد تا نشان دهد مسیر رئیس‌جمهور سابق را نخواهد رفت. 🔸 اما این پیرمرد ساکن کاخ سفید برخلاف دیگر روسای جمهور آمریکا در اولین نطق خود به پرونده ایران اشاره‌ای نکرد و نشان داد که به قول بلومبرگ، برای دولت جدید این کشور، ایران و غرب آسیا اولویت کمتری دارد. ✅ بایدن که در روز اول حاکمیت خود، بسیاری از تصمیمات ترامپ را از بین برده، نه تنها در قبال خروج از برجام و اعمال صدها تحریم ضدایرانی و غیرقانونی دولت قبل تصمیمی برای اصلاح رفتار آمریکا نگرفته که حتی مشاوران او همان مسیر ترامپ را به عنوان راهبرد دولت جدید آمریکا در برابر ایران تشریح کرده‌اند. 🔹 این اتفاق سنگ محکی‌ بر این گذاره معروف دولتمردان است که دشمنی‌های آمریکا با ایران را همواره به رفتار خصومت‌آمیز دونالد ترامپ تقلیل داده‌اند. 🔸 ظریف بارها خروج از برجام را مانند خروج ترامپ از سایر موافقت‌نامه‌های بین‌المللی معرفی کرده و با انکار ضعف ساختاری برجام و دشمنی‌های بنیادین آمریکا با ایران، دولت ترامپ را یک استثنا در این اقدامات خصمانه تحلیل نموده است. خوشحالی فراوان رئیس جمهور روحانی از پایان دولت ترامپ نیز در همین راستا ارزیابی می‌شود. ✅ بایدن به هر موافقت‌نامه‌ای با چرخاندن یک خودکار بازگردد؛ اما دشمنی و کینه‌ورزی با ایران یک استثنای بزرگ است و او برای امضای فرمان‌های اجرایی در لغو تحریم‌های غیرمشروع علیه ایران تصمیم مثبتی ندارد. 🔹نقض عهد برجامی و وضع تحریم‌های فراوان، ارتباطی با سیاست‌های خاص یک دولت و یکجانبه‌گرایی ترامپ نداشته است. چرا که بایدن که از منتقدان یکجانبه‌گرایی مدنظر رئیس جمهور سابق آمریکاست، نه به دنبال لغو ۸۰۲ تحریم وضع شده در دولت اوباماست و نه درصدد لغو ۷۵۱ تحریم دوره ترامپ و بازگشت به برجام! 💢 این اولین بار نیست که تحلیل دستگاه دیپلماسی دولت روحانی با شدت زیادی اشتباه از آب درآمده است. جواد ظریف قبلا نیز با این تحلیل که آمریکا نمی‌تواند از برجام خارج شود عمق اشتباه محاسباتی و انحراف دستگاه تحلیلی وزارت خارجه را نشان داده بود. او حتی در تحلیل‌های خود تلویحا پیروز انتخابات ۲۰۲۰ را هم دونالد ترامپ می‌دانست.
🔴 چرا برای برجام فرمان اجرایی صادر نشد؟ ✍️ 🔹 جوی بایدن در همان ساعات ابتدایی شروع به کار خود ۱۷ فرمان اجرایی صادر کرد. فرمان‌هایی همچون بازگشت به توافق پاریس، برداشتن ممنوعیت ورود به آمریکا و پایان وضعیت اضطراری در مرزهای آمریکا و مکزیک که در واقع همگی باطل کردن تصمیمات جنجالی دونالد ترامپ محسوب می شوند. ✅ اما بایدن چرا سراغ برجام نرفت؟ آنهم در صورتی که به قول آقای روحانی با یک خط خطی می توانست به صورت ظاهری به برجام برگردد؛ این بازگشت ظاهری هزینه چندانی هم برای او نداشت و حتی خللی در برداشتن رسمی تحریم ها هم ایجاد نمی کرد؛ اما چرا واقعا این کار را نکرد؟! 🔹 در اینباره پاسخ های متعددی می توان داد؛ اینکه دموکرات ها به تحریم های ترامپ به عنوان یک سرمایه سیاسی برای امتیاز گرفتن از دولت ایران نگاه می کنند و با تعلیق فضا برای مذاکره، همچنان می توانند با دو قطبی سازی و شرط سازی، فضای سیاسی و اقتصاد ایران را دچار تلاطم بیشتری بکنند. 🔸 از سوی دیگر اطرافیان جوی بایدن به صورت شفاف گفته اند که برجام موجود را دیگر نمی پسندند و به دنبال گسترش تعهدات برجام و همچنین برجام های جدید موشکی و منطقه ای هستند، بنابراین برجام فعلی نیز برای آنها اهمیت چندانی ندارد. ✅ ضمن اینکه دولت جوی بایدن حتی شروع مذاکرات را نیز می خواهد با گرفتن امتیاز مجدد از ایران آغاز کند. با وجودی که دموکرات ها برای نشان دادن اشتباه ترامپ در خروج از برجام، به اصل مذاکره، نیاز سیاسی دارند، می‌خواهند نیاز خود به مذاکره را مخفی و ایران را یکبار دیگر در موضع نیاز به مذاکره قرار بدهند. 🔹تصمیمات برجامی در آمریکا به نحوه رفتار دولت ایران وابستگی مستقیم دارد و این امری غیرقابل کتمان است. ادبیات حسن روحانی، ظریف و حتی شکل بودجه نویسی دولت در این چند روز اخیر آنقدر اشتیاق به مذاکره و نیاز را به نمایش گذاشت که جوی بایدن و اطرافیانش اساسا احساس نیاز فوری و همچنین فشاری برای به بازگشت به برجام از طرف دولت ایران احساس نکردند. 💢 بیراهه قطعا نیست که اگر بگوییم این شخص رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران بودند که مانع از فرمان لغو فوری خروج آمریکا از برجام توسط بایدن شدند. با ادامه ادبیات اشتیاق و نیاز دولتمردان تدبیر و امید، بازگشت واقعی بایدن به برجام هم به زودی اتفاق نخواهد افتاد!
🔴 آغاز ناامنی برای ماندن آمریکایی ها؟ 💬 🔹 انفجارهای انتحاری روز پنجشنبه در بغداد پایتخت عراق، پرسش‌های نگران‌کننده‌ای را با خود به همراه داشته است؛ آیا جبهه جنگ از بیرون شهرها، به داخل شهر و مراکز خرید منتقل می‌شود؟ 🔸 مشخص نیست داعش دقیقا با چه هدفی دست به چنین عملیاتی زده اما از شیوه اقدام عامل نخست که با سروصدا قصد جمع‌کردن مردم را داشته، مشخص است که آنها به‌دنبال گرفتن بیشترین کشته‌ بوده‌اند. ✅ تمرکز بر تعداد کشته‌شده‌ها نشان می‌دهد که داعش نیاز به دیده‌شدن دارد. این گروهک تروریستی پس از شکست در عراق و سوریه و از دست‌دادن زمین‌هایی که در دست داشت، به‌شدت سرکوب شد و مولفه‌های قدرتش اعم از سرزمین، نیرو، توان تسلیحاتی و حتی ابزار رسانه‌ای‌اش را از دست داد و بر همین اساس در بیابان‌ها و کوهستان‌ها به‌شکل هسته‌های محدود، آواره شده بود. 🔹 تضعیف حضور نظامی آمریکا و سیطره سرزمینی داعش و نیز فروکش اعتراضات گزینه‌های زیادی را برای ایجاد بی‌ثباتی در عراق از روی میز محور غربی-عربی برداشت. شاید به همین دلیل «معادله انتحاری‌ها» به عراق بازگشته است تا نگذارد این کشور روی خوش ببیند و این بهترین فرصت برای ادامه حیات آمریکایی‌ها باشد. 💢 در این میان باید به نکته مهم دیگری نیز توجه کرد. سرکوب داعش و بازگشت بسیاری از تکفیری‌ها به خانه‌شان باعث ایجاد بی‌ثباتی در این کشورها می‌شد. هزاران عضو داعش تابعیت سعودی داشتند که می‌توانستند برای عربستان خطرساز باشند، پس باید مجددا آنها به کاری مشغول می‌شدند که به آن علاقه داشتند؛ یعنی اقدامات تروریستی برای کشتن مردم. عراق درصورت اجرای مجدد معادله انتحاری‌ها به محلی برای جذب شدن هزاران تروریست تکفیری خطرناک تبدیل خواهد شد که برای کشتن مردم به این کشور سفر خواهند کرد.
🔴 کدام برجام سرِ حال است؛ رافع تحریم یا مادر تحریم ها؟! ✍️ 🔹 آقای روحانی گفت "ترامپ مُرد و برجام زنده ماند؛ برجام، سر حال‌ تر از دیروز است. ترامپ برج ساز بود؛ سیاست بلد نبود، اما جدیدی ها بلدند"! 🔸 این سخنان در حالی مطرح شد که چند ساعت قبل تر، وزیر خارجه جدید آمریکا تاکید کرد "ایران بزرگترین بانی تروریسم است". سناتور لندزی گراهام در جلسه سنا از بلینکن پرسید "آیا هنوز ایران را بزرگترین بانی تروریسم در دنیا می‌دانید؟" و او بلافاصله با قاطعیت گفت "بله!". ✅ بلینکن:"ما خواهان محدودیت‌ های طولانی‌ تر و قوی‌ تر هستیم! بایدن معتقد است اگر ایران به توافق بازگردد، ما هم به توافق برمی گردیم. اما، همراه با متحدان مان، به عنوان سکویی برای یک توافق طولانی‌ تر و قوی‌تر برای رسیدگی به مسئله موشکی و فعالیت‌ های بی‌ ثبات‌ کننده ایران استفاده خواهیم کرد". 🔹 مفهوم سخنان بلینکن، تداوم رفتار خصمانه با ایران است. 🔸 زیر سازی کاتسا (مادر تحریم ها) در دولت اوباما آغاز شده بود؛ همچنان که تحریم های سیسادا و آیسا و ویزا، یادگار دولت اوست. مجموعه این تحریم ها در واقع اعلام جنگ با ایران بوده و اقدامات خصمانه آمریکا ادامه خواهد داشت. ✅ از طرف دیگر حتی اگر تحریم های هسته ای هم تعلیق شود -که با اما و اگر روبه روست- انبوه تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی سر جای خود است و هیچ تحریم نفتی و بانکی و مالی موثری لغو نخواهد شد. 🔹 اکنون باید از آقای روحانی پرسید که از کدام برجام زنده و سر حال حرف می زند؟ حقوق پایمال شده، یا تعهدات یکطرفه شده ایران؟! 🔸 کاری که آمریکایی ها بلدند خدعه و کلاهبرداری است؛ اما روحانی، کاربلد کدام کار است؟ ایستادن پای خطوط قرمز منافع ملی؟ یا کمک به تداوم و تشدید تحریم ها به اعتبار ماندن در توافق به هر قیمت؟! به معنای دوم می توان گفت مادر تحریم ها و مایه زاد و ولد آن، خود برجام است. ✅ از یاد نمی بریم که ترامپ پیش از خروج از برجام، به واسطه خانم موگرینی از روحانی تضمین گرفت که ایران در برجام می ماند و پیمان شکنی آمریکا را پاسخ نمی دهد. 💢 ۱۵۰۰ تحریم این گونه توسط دولت اوباما و ترامپ روی هم انباشته شد تا هر کدام، فرصت باج خواهی جدید باشد. خوش بینانه اگر نگاه کنیم، آن که کار بلد نبود، آقای روحانی بود: با میراث برجامی "تحریم پلاس"؛ "برجام و تحریم به توان ده"!
🔴 امریکای بایدن همچنان امریکاست! ✍️ 🔹 بعضی‌ها طوری از آمریکا سخن می‌گویند که گویا آمریکای ترامپ با آمریکای بایدن، نه تنها متفاوت است، بلکه تفاوتش زمین تا آسمان است! 🔸 به این بزرگواران باید عرض کرد: ✅ اصلا سخن از رفتار ترامپ بدون درنظر گرفتن ارتباطش با سیاستگذاری کشور آمریکا یک خطای راهبردیست. 🔹 آمریکای ترامپ و آمریکای بایدن و آمریکای اوباماوبوش وغیره،اگرهم تفاوتی داشته باشند ، تفاوت صرفا تاکتیکی است؛ چراکه همه‌ی آنها،درجهان‌بینی و ایدئولوژی‌شان مشترک‌اند، حتی غالبا (اگر نگوییم همیشه)استراتژی‌هایشان هم یکیست. 🔸 همچنانکه معمار کبیر انقلاب نیز فرمودند:«آمریکا اگر لااله‌الا‌الله هم بگوید ،ما قبول نداریم...» چرا قبول نداریم؟ چون این رفتار صرفا تغییر رفتار تاکتیکی است ، با همان جهان‌بینی و ایدئولوژی واستراتژی قبلی. ✅ پس نباید گول تظاهرشان را بخوریم. بایددانست که آنچه در میان سیاستمداران آمریکا رخ می دهد ، بیشتر اختلاف نمایی است تااختلاف واقعی. اگر اعتراض و انتقادی نسبت به هم داشته باشند، راهکنشی وتاکتیکی است، وإلا راهبرد همان راهبرد است ، ایدئولوژی نیز واحد است. 🔹 به هوش باشیم که تا زمانی که آمریکا آمریکاست، اگر صد رییس‌جمهور هم عوض کند؛ هیچ یک از موارد زیر تغییر نخواهد یافت: 1️⃣ اسرائیل خط قرمز آمریکاست. 2️⃣ مهمترین فاکتور برای آمریکا، منافعش است ، حتی اگر به قیمت ریخته شدن خون انسانها و تجاوز به کشورها بیانجامد. 3️⃣ جهان را جز بر محور خواسته های خود و زیر چکمه های سربازان آشکار و پنهانش نمی‌خواهدببیند. 4️⃣ آمریکا ایران را دشمن درجه یکِ استکبارش می بیند، و برای تضعیفش دست به هرکاری می زند.
🔴 راز جسد کشف شده افسر اسرائیلی در الخلیل ✍️ 🔹 هفته گذشته جسد یک افسر اسرائیلی در شهر الخلیل واقع در کرانه غربی رود اردن کشف شد. رسانه های صهیونیست اعلام کردند این نظامی اسرائیلی به ضرب گلوله کشته شده است. 🔸 هیچ فرد یا گروهی مسئولیت قتل این فرد را بر عهده نگرفته لکن برخی اخبار حاکی از آغاز فعالیت مخفیانه هسته های کوچک مبارز فلسطینی در ساحل غربی دارد که حائز نکاتی مهم است . 1️⃣ نسل جدید جوانان فلسطینی در این منطقه قصد ندارند راه عرفات و ابومازن را در پیش گیرند و الگوی مقاومت در نوار غزه را دنبال می کنند . 2️⃣ به نظر می رسد این هسته های مخفی وابستگی به گروه یا جریانی خاص نداشته باشند زیرا دستگاه های امنیتی اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین هرگونه ارتباطات سازمانی بین حماس، جهاد و سایر گروههای مبارز را رصد کرده و بلافاصله علیه آنان وارد عمل می شوند. 3️⃣ با توجه به پیوستگی نسبی جمعیت یهودی و فلسطینی در کرانه غربی در صورت ادامه یافتن اینگونه عملیات ها علیه اشغالگران ، بحران جدی امنیتی برای رژیم صهیونیست به وجود خواهد آمد. 4️⃣ نحوه دسترسی این گروههای مخفی به سلاح و مهمات نیز جای تامل جدی دارد زیرا دستگاه های امنیتی و انتظامی اسرائیل و تشکیلات خودگردان به شدت روی واردات تسلیحات گرم به ساحل غربی حساس اند و حملات مبارزان فلسطینی طی سالهای اخیر در این منطقه نیز عمدتا با استفاده از خودرو و اسلحه سرد بوده است. 5️⃣ و در آخر باید گفت کرانه غربی رود اردن آخرین جبهه ایست که می تواند علیه رژیم صهیونیستی گشوده شود و در صورت گسترش عملیات در این منطقه ، ارتش اسرائیل مجبور خواهد بود بخش بیشتری از توان نظامی خود را مصروف این جبهه جدید کرده و تمرکزش برای مقابله با مقاومت در مرزهای لبنان ، جولان و همچنین جبهه غزه کاهش چشمگیری خواهد یافت.
🔴 پیش بینی دقیق زیباکلام در مورد ترامپ! 💬 🔹 چهار سال پیش و در اواخر آبان ۹۵ این جملات در سرمقاله روزنامه آرمان و در کنار تصویری از صادق زیباکلام منتشر شد: 🔸 «ترامپ بیشترین انعطاف را نسبت به برجام نشان خواهد داد. او نه تنها برجام را آتش نخواهد زد بلکه پرونده برجام را در جایی امن در کاخ سفید قرار خواهد داد. نباید فراموش کنیم که آقای ترامپ یک «بیزینس من» و تاجر است و مصالح اقتصادی را فدای شعار‌های تندی که در دوران انتخابات داده نمی‌کند. آقای ترامپ می‌داند که اروپا با هرگونه خدشه یا نفی برجام مخالفت خواهد کرد. وی می‌داند که فرانسوی‌ها وآلمانی‌ها از پیروزی او خیلی استقبالی نکردند و انگلیسی‌ها و چینی‌ها سکوت کردند. البته روس‌ها از آمدن ترامپ استقبال کردند برای اینکه روس‌ها نیز مانند کسانی که می‌خواهند بر طبل امریکا ستیزی بکوبند از اینکه کسی مثل ترامپ رئیس جمهور شده، خوشحالند. ترامپ می‌داند که متحدان غربی او قرص و محکم پای برجام ایستاده‌اند و او نیز پای برجام خواهد ایستاد، ضمن اینکه ممکن است در زبان برخی شعار‌هایی بدهد، اما یقین بدانید وی به برجام وفادار خواهد ماند.» ✅ حالا چهار سال گذشته است و میزان درستی پیش بینی زیباکلام در عرصه سیاست بین‌الملل روشن شده است. 💢 آن روز‌ها اصلاح‌طلبان می‌خواستند خود را دلداری دهند که حتی در صورت پیروزی ترامپ هم برجام، چون خیلی محکم و دقیق بسته شده، تکانی نخواهد خورد! هم از این رو است که زیباکلام در مقام یک استاد علوم سیاسی و تحلیل‌گر، این میزان گزاره‌های عجیب و غریب را در چند خط جای داده است. ✅ #پ.ن: چگونه این شخصیت ها به عنوان استاد دانشگاه های نظام جمهوری اسلامی استخدام شده اند؟ جالبه بتازگی توی برنامه تلویزیونی میزان سوادش مشخص شد! راستی هنوز برجام را نخوانده اید؟
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ماجرای فراز و فرود سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش چیست؟ 💬 🔹 آمریکا و فرانسه هم سند ۲۰۳۰ را امضا نکرده‌اند! ✅ خوشبینانه‌ترین احتمال درباره اختصاص ردیف برای سند ۲۰۳۰ در بودجه ۱۴۰۰، «شیطنت» بوده است.