eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.2هزار عکس
170.8هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 مجازات اعدام برای جاسوس‌های انگلیس در یمن 🔻 دادگاه کیفری صنعاء پنج خرابکار و جاسوس را به جرم همکاری با سرویس اطلاعاتی انگلیس به اعدام محکوم کرد. 🔻 این افراد در استان‌های مختلف یمن از جمله صنعاء، عمران، صعده، الجوف، مأرب، المهره و حضرموت به‌طور مستقیم برای جذب جاسوس اقدام کرده و داوطلبان را آموزش می‌دادند. 🔻 از محل استقرار هر پنج مزدور انگلیس، تجهیزات پیشرفته رصد، مکان‌یابی و تبادل اطلاعات کشف شده است.
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | گاهی دوستان ما یک حرفی هم نسبت به ما می زنند، خب بزنند! 🔸اگر‌نیت آنان صالح است، آنها ثواب خود را خواهند برد، به ما هم ضرری نخواهد رسید. ٩٢/٢/٢۴
نوبت هر وطن فروشی بشه، تمام سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی دنیا کیش و مات میشن ببین عفریته! اگر نظام اراده ای برای گرفتنت داشت عینه زم که چشم بندش را برداشت و میدان آزادی را دید الان کنار پرچم سه رنگ ایران مشغول اعتراف بودی شاید هم روزی در ازای یک آمریکایی همان سگ های نگهبانت بگیرنت و تبادلی رقم بخورد اصلا اینجوری قشنگ تر است پس تا اون روز 😉
روحانی رفت، تلگرام فیلتر ماند!‌ 🔺آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد. ‌ 👤 دبیر شورای عالی فضای مجازی فروردین ۹۷: رئیس‌جمهور دستور خروج از انحصار تلگرام را صادر کرد‌. 💢 این در حالیست که با پایان کار شورای عالی فضای مجازی به ریاست حسن روحانی خبری از رفع فیلتر تلگرام وجود ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجري BBC: در ايران به شكل سيستماتيك از طالبان قباحت زدايي ميشود! ميهمان برنامه: قباحت زدايي از طالبان دو سال پيش توسط امريكا شروع شد. از دو سال پيش امريكا بدون اطلاع دولت افغانستان با طالبان مذاكره كردند و BBC و خود شما ( مجري برنامه) هم حضور داشتيد
🔺آب و برق کشورهای مقاومت هدف جدید دشمنان/بعد از انفجار دکل‌های انتقال برق این بار خط لوله آب هم در ناصریه عراق منفجر شد
💢شکستِ مذاکره، نتیجه‌‌ی سیاست‌هایِ روحانی بود نه شرط رهبری و قانونِ مجلس!
خبر پروژه ربودن مسیح علینژاد یک سناریوی از پیش تعریف شده است مدت هاست که مسیح علینژاد از کانون توجهات دور شده ‌برای احیا و بازگشت به صدر اخبار نیازمند پروژه‌ای جدید بود.
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از فاجعه آتش‌سوزی بیمارستان در شهر ناصریه عراق/ افزایش قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان عراق به ۱۲۴ تن 🔸آمار کشته‌های آتش‌سوزی در بیمارستانی که محل نگهداری بیماران کرونایی بود در شهر الناصریه به ۱۲۴ تن رسیده است. 🔹مرکز دفاع مدنی عراق اعلام کرده است: احتمال دارد هنوز چند نفر زیر ساختمان تخریب شده در اثر آتش‌سوزی باقی مانده باشند. 🔸بخشی از مردم عراق بعد از این اتفاق که در دولت الکاظمی سابقه داشته است خواستار استعفای او به دلیل بی‌کفایتی هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت سالگرد امضا برجام؛ چند سخنرانی جالب از رئیس جمهور و تیم مذاکره کننده
و یه عده دیگه، گفتن اسم حلال زاده براشون مشمئز کننده است، شاید معنیش را نمی دونن، حلال زاده یعنی فرزند زن و مرد وفادار به هم. حالا مشخص کنید کجاش اذیتتون میکنه؟ فرزند بودن؟ مادر داشتن؟ پدر داشتن؟ وفا کردن؟ کدومش را تجربه نکردید که احساس می کنید مشمئز کننده است؟